Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
98 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 98 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

kloklo

kloklo
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eprepe na kataggeileis ekeini kali mou.k oxi na to katageileis edw....k na zitiseis k apozimiwsi!!!lexwna me neogennito ksereis ti tha tis ekanan???ti na peis....giayto oi ellinares tha eimaste pisw mia zwi.......giayto oloi feygoun siga siga.........emeis idi psaxnomaste pali gia na fugoume...

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:
μακάρι να είχα την υποστήριξη με το μωρό και τα χρήματα να μπορέσω να τρέξω και να καταγγείλω.
θα το έκανα αλήθεια, αλλά νομίζω πραγματικά ότι θα είχα την ίδια μεταχείριση που είχα από τις μαίες-μικρή είναι, τι ξέρει, σιγά μην πέρναγε ο λόγος μου χωρίς αποδείξεις απέναντι στο λόγο μιας 50άρας μεγαλογιατρού.

kloklo έγραψε:eprepe na kataggeileis ekeini kali mou.k oxi na to katageileis edw....k na zitiseis k apozimiwsi!!!lexwna me neogennito ksereis ti tha tis ekanan???ti na peis....giayto oi ellinares tha eimaste pisw mia zwi.......giayto oloi feygoun siga siga.........emeis idi psaxnomaste pali gia na fugoume...

το έχω απαντήσει ήδη αυτό
(άσχετο αλλά ο ιντεφίξ στο άβαταρ σου τέλειος Wink )

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

Mamma El

Mamma El
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki88 έγραψε:
Mamma El έγραψε:
Έκανα 2,5 χρόνια να πάω σε γυναικολόγο και ούτε το επιδίωκα

στην ίδια ψυχολογία βρίσκομαι Embarassed Embarassed Embarassed

Νομίζω όμως ότι εδώ υπάρχουν πολλές κοπέλες που θα σου προτείνουν καλούς γιατρούς όπως ήδη έχει γίνει στο άλλο θέμα Wink

Εγώ τότε δεν είχα κανέναν!

http://mammael.blogspot.com/

bagi

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΑΜΟΙΒΗ!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!
ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ, Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΑ, ΑΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ, ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΙΝΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΡΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΣΥΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΗΡΕ ΜΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΟ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!!!
ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΥ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ!!!!
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ!!!
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΝ'ΤΕ ΤΟ!! ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΡΟΣΩΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ:''ΤΟΤΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΤΗΝ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ''. ΕΝΩ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΙ ΛΕΝΕ?ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΛΕΝΕ ''ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΣΑΝ!!!!

(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ''ΠΑΙΡΝΟΥΝ'' ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ)

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εγω στο ΕΛΕΝΑ γεννησα....ο δικος μου ο γιατρος
μου ζητησε ενα ποσο οταν μπηκα στο μηνα μου...τη πρωτη μου κορη τα πηρε τη μερα που εφυγα απο το νοσοκομειο...με επισκεπτοταν κανονικα
πρωτος ερχοταν το πρωι....και επειδη σηκωσα και λιγο πυρετο με επαιρνε συνεχως τηλ...
στη δευτερη μου ζητησε το ιδιο ποσο...
του ειπα πως δεν τα ειχα ολα (2 γεννες σε 13 μηνες)και μου ειπε οκ...οσα εχω....ερχοταν κανονικα και με παρακολουθουσε....τη μερα που θα εφευγα του εδωσα τα μισα,μια χαρα ο ανθρωπος με ευχριστησε κια ολα καλα...τα υπολοιπα του τα εδωσα(χωρις να μου τα ζητησει) τη μερα που μου εκοψε τα ραμματα....δε
οσο για τις μαιες μου φερθηκαν μια χαρα...μονο που ελεγα το ονομα του γιατρου ετρεχαν...ειχα οτι
ηθελα....οσο για το γιατρο τι να πω?και αλλο παιδι να κανω σε αυτον θα παω....σκεφτειται
οτι στη μικρη τον ξυπνησα στις 2
το πρωι γιατι μου σπασαν τα νερα
(ειχα προγραμματισμενη καισαρικη αλλα βιαζοταν)
και ηρθε αμεσως μες το τρελλο το κεφι...
εχω μια απορια....οσες γυναικες
γυναικολογους ειδα στο ΕΛΕΝΑ μου
φανηκαν αχονευτες απο την αρχη...καμια δεν μου εκανε κλικ....το γιατρο μου με τη πρωτη μαται(χωρις να ξερω οτι ειναι αυτος τον λατρεψα)

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Olivia έγραψε:1. Οι γιατροί του Δημοσίου δεν χρειάζεται να πληρωθούν από τους γονείς για τις... υπηρεσίες τους. Αν οι γονείς είναι μεγαλόκαρδοι ή γενναιόδωροι ή τέσπα αισθάνονται ευγνωμοσύνη και τους δώσουν ένα ποσό για το καλό, οφείλουν να το δέχονται και να μην φέρουν αντιρρήσεις.

2. Δεν υπάρχουν κανόνες για τα Δημόσια και τα ιδιωτικά. Καλοί και κακοί γιατροί υπάρχουν και στα δύο.

Ντίνα μπορώ να αναδημοσιεύσω την ιστορία σου;

αυτα ισχυουν συμφωνα με τον νομο,γιατρος του δημοσιου απαγορευεται να κανει ιατρειο (εχω την εντυπωση οτι αυτο δεν ισχυει για τους πανεπιστημιακους),απαγορευεται να ζηταει αμοιβη.Στην πραγματικοτητα οι περισσοτεροι ζητουν αμοιβη.Απο οσο γνωριζω για το Ελενα (εκει γεννησα και εγω) κανονικα δεν μπορεις να εχεις τον γιατρο της επιλογης σου στη γεννα,οπως σε ολα τα μαιευτηρια (στην Ευρωπη τουλαχιστον) πηγαινεις να γεννησεις και εκει ειναι οι γιατροι που κανουν βαρδια ή εφημερευουν.Οι γιατροι μας εδω πατουν στο γεγονος οτι τους ζητας αποκλειστικοτητα και ετσι ζητουν αμοιβη.
Dinaki88 λυπαμαι για την συμπεριφορα που αναγκαστηκες να υποστεις σε μια τοσο ευαισθητη στιγμη,εχω την εντυπωση οτι καταλαβα για ποια γιατρο μιλας.Εχω ακουσει και αλλα τετοια γι αυτην...εννοειται οτι την βρισκω απαραδεκτη !!!

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
dinaki88[quote="florentiab έγραψε:Σκεφτόμουν ότι εντάξει εγω που τα έχω αν κάποιος δεν έχει να τα δώσει τι κάνει?
να σου απαντήσω εγώ που δεν είχα
κάθεται και κλαίει που την προσέβαλαν έτσι μετά από το σημαντικότερο γεγονός της ζωής της και που την άφησε ο ίδιος της ο γιατρός μετά από σημαντική ιατρική υπόθεση, όπως είναι μια γέννα ειδικά για κάποια που δεν έχει ξαναγεννησει και άρα δν ξέρει που πάνε τα 4, στο έλεος του θεού.
Να πω ότι μέχρι να γίνει το περιστατικό, νιώθαμε τόση χαρά που όλα πήγαν καλά, είχαμε ξεχάσει όλους τους προβληματισμούς που ένα παιδί φέρνει σε ένα ζευγάρι 20 χρονών, με μη σταθερό επαγγελμα στη μέση σπουδών και χωρίς υποστήριξη παρά ελάχιστων φίλων, μέχρι που η "κυρία" μας προσγείωσε...
κλάμα εγώ στο μαιευτήριοοοο(λεχώνα ορμόνες μέχρι το λαιμό, αφήστε τα) Rolling Eyes [/quote]

κοριτσακι μου καλο περασες δυσκολα...θα της αξιζε μια καταγγελια στον ιατρικο συλλογο ή σε οποιο αλλο αρμοδιο φορεα.

Elena K.

Elena K.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τι να πω κοριτσακι μου...Ειναι απαραδεκτη η γιατρος.

Κατι τετοιες στιγμες χαιρομαι απιστευτα που μενω Γερμανια και δεν χρειαζετε να πληρωσω απολυτος τιποτα και κανεναν ακομα και αν γεννησω στο καλυτερο νοσοκομειο.Ουτε επισκεψεις,ουτε εξετασεις ουτε τιποτα..

Και βεβαια να την καταγγειλεις την συγκεκριμενη γιατρο.Μονο ετσι θα ξυπνησει λιγο το συστημα.

Ifigeneia

Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης, μόλις προχθές έμαθα ότι ακόμα και το πρωί όταν πας επίσκεψη στους γυναικολόγους, πληρώνεις 50 ευρώ. Σου δίνουν την εναλλακτική απογευματινού ραντεβού από το οποίο θα πάρουν μαύρα 30 ευρώ, τα οποία θα μπουν στην τσέπη των ίδιων. Όλες πάνε το απόγευμα για να γλιτωσουν τα 20 ευρώ και οι γιατροί πλουτίζουν.

Τι να πω? Εγώ γέννησα σε ιδιωτικό μαιευτήριο της Κατερίνης και ο γιατρός μου που με εξέταζε στο ιατρείο του, μου έπαιρνε επίσκεψη μήνα παρά μήνα.
Και ας πήγαινα για υπέρηχο 2 φορές το μήνα. Τον είχα ζαλίζει!

Αυτά που καταγγέλεις είναι πολύ σοβαρά!
Είναι εντελώς αντίθετα με τους κανονες του Ε.Σ.Υ. Αλλα και πάλι τι μπορείς να κάνεις? Πλέον η γιατρός μπορεί να αρνηθεί τα πάντα.

Αισχρή! Ο γιατρός μου αν ήτανε, θα σε είχε ξεγεννήσει δωρεάν! 20 ετών παιδιά, χωρίς στήριξη, τι περίμενε? Από εσάς να πλουτίσει?

Λυπάμαι που βιώσατε την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας τόσο άσχημα!

Να χαίρεστε το παιδάκι σας!!!

dinaki88

dinaki88
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποστάρω μετά από καιρό από τη μεγάλη μου χαρά να σας δείξω κάτι!!!
Τελικά την πλήρωσε η γιατρός μου!!
Βρέθηκε κοπέλα να κάνει καταγγελία!

Δείτε εδώ!!
http://www.isarkadias.gr/8208/news/%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-1300-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%83%CE%B1/

http://psuxoblabla.blogspot.gr/

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις