1 εχω απογοητευτει παρα πολυ Κυρ Ιαν 22, 2012 1:15 pm
totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γεια σας, θα σας πω τι συναιβει γιατι παω να σκασω και να μου πειτε και εσεις την αποψη σας. τα τελευται 3 χρονβια κανουμε στενη παρεα με ενα αλλο ζευγαρι, το αγορι το ξεραμε απο πριν. μαλιστα πριν απο 3 μηνες τους παντρεψαμε κιολας. ημουν ιδιαιτερα χαρουμενη με αυτη την φιλια γιατι ηταν η πρωτη κοπελα φιλου μου που ταιριαξα και ηταν πλυ ωραια παρεα και ειδικα ο μικρος τους λατρευει. εγινε ενα σκηνικο ομως πριν απο 15 μερες και εχω ξενερωσει τελειως και απο οτι φαινεται η "φιλια" μας τελειωσε. πριν ξεκινησω να σας εξηγω να σας πω οτι εχω 2 αγορια το ενα 3 χρονων και το αλλο 2,5 μηνων. στις 8 γεναρη ο αντρας μου ειχε γενεθλια, αποφασισαμε να κανουμε τραπεζι σε πολυ κοντινους φιλους στις 7 του μηνος εκεινοι δεν μπορεσαν να ερθουν γιατι ειχαν κατι αλλες υποχρεωσεις οποτε ανημερα των γενεθλιων μας λενε οτι θα ερθουν για καφεδακι το απογευμα. ειχαμε κανονησει να παμε βολτα με τα μικρα αλλα την ακυρωσαμε για να ερθουν εκεινοι. ολο το απογευμα τους περιμεναμε αλλα τιποτα κατα τις 9¨30 το βραδυ και ενω ειχα βαλει και τις πιτζαμουλες μου για να παω να ξαπλωσω χτυπαει το κουδουνι και ηταν εκεινοι. μπαινουν μεσα στο σπιτι σαν να μην συμβαινει τιποτα και να πω την αληθεια ειμασταν λιγο αποτομοι μαζι τους δηλαδα οτι ετοιμαζομασατν να ξαπλωσουμε και μας λενε οτι καλα ποιος ξαπλωνει απο τις 9¨30, ενω εκεινοι ειχαν ξυπνησει απο το απογευματινο υπνο στις 9. φανταστειτε οτι για 4 συνεχομενα σκ τραπεζοναμε κοσμο και με δυο παιδια ειδικα αν το ενα ειναι και βρεφος οση βοηθαει και να εχεις απο τον αντρα κουραζεσαι λιγο. για να μην πολυλογω φυγαν αρων αρων και απο τοτε με πηραν του αγιου αντωνιου που γιορταζε ο μικρος. με τον αντρα μου που ψιλομιλησανε του την ειπε χοντρα οτι γιατι δεν τους πηραμε εμεις ενα τηλφωνο να τους ρωτησουμε αν τελικα θα ερθουν.
πιο πολυ σπαστηκα γιατι μειναμε ολο το απογευμα μεσα περιμενοντας τους ας μας λεγανε οτι θα ερθουμε βραδυ. και ξερετε κατι δεν ξερω κανεναν με λεχουδι μεσα στο σπιτι να εχει ανοιχτο το σπιτι οσο εμεις.
πιο πολυ σπαστηκα γιατι μειναμε ολο το απογευμα μεσα περιμενοντας τους ας μας λεγανε οτι θα ερθουμε βραδυ. και ξερετε κατι δεν ξερω κανεναν με λεχουδι μεσα στο σπιτι να εχει ανοιχτο το σπιτι οσο εμεις.