1 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΓΙΑΝΝΕΝΑ; Παρ Ιαν 27, 2012 5:11 am
ifi+mpempe
Είναι σε καλό δρόμο!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
δουλεύω στα καρφούρ, μένω Ανατολή και έχω μια κορούλα 20 μηνών.mamamariap έγραψε:ΑΧΧΧΧΧΧ ΜΥΚΟΝΟΣ!!!
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΕΣ...
ΕΔΩ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ?
χεχε τοτε γνωριζομαστε καλε! θα ερθω να σε δω κι απο κοντα! Εχω 2 κόρες 3 και 4,5 ζωή να 'χουν!lenaki1982 έγραψε:δουλεύω στα καρφούρ, μένω Ανατολή και έχω μια κορούλα 20 μηνών.mamamariap έγραψε:ΑΧΧΧΧΧΧ ΜΥΚΟΝΟΣ!!!
ΩΡΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΣ ΜΠΑΡΟΤΣΑΡΚΕΣ...
ΕΔΩ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ? ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ?
εσύ?
DimiKgianni έγραψε:Αχ κορίτσια, και εγώ ερωτική μετανάστρια όπως είπε παραπάνω η φίλη μας. Απο Θεσσαλονίκη μετανάστευσα
Efita έγραψε:DimiKgianni έγραψε:Αχ κορίτσια, και εγώ ερωτική μετανάστρια όπως είπε παραπάνω η φίλη μας. Απο Θεσσαλονίκη μετανάστευσα
Καλώς ήρθες φίλη μου. Τη Θεσσαλονίκη την λατρεύω και δε χάνω ευκαιρία να την επισκεφτώ. Ένα παιδάκι έχεις;
DimiKgianni έγραψε:Efita έγραψε:DimiKgianni έγραψε:Αχ κορίτσια, και εγώ ερωτική μετανάστρια όπως είπε παραπάνω η φίλη μας. Απο Θεσσαλονίκη μετανάστευσα
Καλώς ήρθες φίλη μου. Τη Θεσσαλονίκη την λατρεύω και δε χάνω ευκαιρία να την επισκεφτώ. Ένα παιδάκι έχεις;
Ναι είναι πολύ όμορφη η Θεσσαλονίκη, αλλά και τα Γιάννενα το ίδιο. Έχω μία κόρη 6,5 μηνών... ήσυχη πολύ, δεν με κουράζει πολύ.
DimiKgianni έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, και σένα να σου ζήσουν Εργαζόμουν στην Θεσσαλονίκη σε μία ιδιωτική κλινική, στο χειρουργικό τμήμα, είμαι νοσηλεύτρια. Παραιτήθηκα μόλις αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον σύζυγο.Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να το κάνει κάποιος, είτε αυτός είτε εγώ, και έτσι το έκανα εγώ , μου λείπει πολύ η δουλειά μου. Τώρα δεν εργάζομαι, λόγο της μικρής, αλλά ψάχνω. Εσύ δουλεύεις?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την lia30 στις Τετ Μάης 29, 2013 4:33 am, 1 φορά
lia30 έγραψε:Γεια σας! Και γω από Γιάννενα! Νέα μανούλα. Έχω μία κορούλα 42 ημερών. Γέννησα στο Χατζηκώστα κ είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Efita έγραψε:DimiKgianni έγραψε:
Ευχαριστώ πολύ, και σένα να σου ζήσουν Εργαζόμουν στην Θεσσαλονίκη σε μία ιδιωτική κλινική, στο χειρουργικό τμήμα, είμαι νοσηλεύτρια. Παραιτήθηκα μόλις αποφασίσαμε να παντρευτούμε με τον σύζυγο.Ήταν δύσκολη απόφαση αλλά έπρεπε να το κάνει κάποιος, είτε αυτός είτε εγώ, και έτσι το έκανα εγώ , μου λείπει πολύ η δουλειά μου. Τώρα δεν εργάζομαι, λόγο της μικρής, αλλά ψάχνω. Εσύ δουλεύεις?
Σε καταλαβαίνω, κάποιος έπρεπε να πάρει την απόφαση αφού θέλατε να είστε μαζί... και εγώ πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από την εργασία μου προκειμένου να μείνω με τα παιδιά μου ένα διάστημα, δεν ήθελα να τα στείλω στον παιδικό πολύ μικρά. Εργάζομαι στο σπίτι βέβαια, αλλά πολύ λιγότερες ώρες. Μόλις με βλέπουν στο γραφείο μου, κολλάνε πάνω μου και δεν με αφήνουν. Όταν έχεις μάθει να είσαι στη δουλειά σχεδόν όλη μέρα, όπως ήμουν εγώ, είναι δύσκολο να μείνεις στο σπίτι με 2 παιδιά, εμένα δηλαδή μου πήρε χρόνο να το συνηθίσω και ακόμη μερικές φορές πνίγομαι! Σε λίγο καιρό θα στείλω και την μικρή στον παιδικό και μετά θα ασχοληθώ περισσότερο με τη δουλειά μου τουλάχιστον τα πρωϊνά. Ψάχνεις κάτι στο αντικείμενό σου φαντάζομαι, ε; Καλή τύχη σου εύχομαι!
Καλώς Ηρθες Lia30. Να σου ζήσει και να είναι καλότυχο στην ζωή του. Εγώ γέννησα στο Γ.Π.Ν.Ιωαννίνων, και εγώ εκεί έμεινα πολύ ευχαριστημένη.lia30 έγραψε:Γεια σας! Και γω από Γιάννενα! Νέα μανούλα. Έχω μία κορούλα 42 ημερών. Γέννησα στο Χατζηκώστα κ είμαι πολύ ευχαριστημένη!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης