1 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ "ΑΝΘΡΩΠΙΑ" !!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! Πεμ Φεβ 09, 2012 3:32 am
joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Επειδή τον τελευταίο καιρό....συνήθως ΓΚΡΙΝΙΑΖΩ......για διάφορα θέματα...έχω υποχρέωση να αναφέρω το εξής....
Μετά απο διάφορα θέματα που είχα με το νινάκι μου, στον τομέα της γεννετικής, κι αφού ήθελα να το ψάξω όσο το δυνατόν καλύτερα,
βρήκα την ΚΟΡΥΦΗ στη Θεσσαλονίκη, η οποία ομως είχε βγεί σε σύνταξη
Ολοι λοιπόν μου έλεγαν διάφορα ονοματα που μπορούσα να απεθυνθώ στην Αθήνα.
Εγώ όμως (ΩΣ ΜΑΝΑ, ΚΙ ΩΣ ΜΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ)
Βρήκα το τηλέφωνο του σπιτιού της κυρίας αυτής, η οποία, παρά οτι δεν ασκεί πλέον το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗς.....
ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΕΠΑΚΡΟ...και μάλιστα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Οχι οτι δεν θα της ΧΑΛΑΛΙΖΑ οτι κι αν μου ζητούσε, γιατι ήταν ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ και μου ειπε να χρησιμοποιησω και το ονομα της οπου χρειαστεί.....αλλάαα
ΕΥΓΕΕΕΕΕ........
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ .....
ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετά απο διάφορα θέματα που είχα με το νινάκι μου, στον τομέα της γεννετικής, κι αφού ήθελα να το ψάξω όσο το δυνατόν καλύτερα,
βρήκα την ΚΟΡΥΦΗ στη Θεσσαλονίκη, η οποία ομως είχε βγεί σε σύνταξη
Ολοι λοιπόν μου έλεγαν διάφορα ονοματα που μπορούσα να απεθυνθώ στην Αθήνα.
Εγώ όμως (ΩΣ ΜΑΝΑ, ΚΙ ΩΣ ΜΑΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΑ)
Βρήκα το τηλέφωνο του σπιτιού της κυρίας αυτής, η οποία, παρά οτι δεν ασκεί πλέον το ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗς.....
ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΣΕ ΕΠΑΚΡΟ...και μάλιστα ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!!!!!!!
Οχι οτι δεν θα της ΧΑΛΑΛΙΖΑ οτι κι αν μου ζητούσε, γιατι ήταν ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΗ, ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ, ΞΕΚΑΘΑΡΗ και μου ειπε να χρησιμοποιησω και το ονομα της οπου χρειαστεί.....αλλάαα
ΕΥΓΕΕΕΕΕ........
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΚΟΜΗ .....
ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!