Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
598 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 598 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

76Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 3:52 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:sorry αλλα δεν τη βοηθατε την κοπελα!!

ρωταει καποια συγκεκριμενα θεματα..και κανεις δεν απαντησε...συν του οτι ολες οι ΄΄υπερανω΄΄ πια μαζευτηκαν εδω!!
ελεος βρε κοριτσια!!

Επειδη εμενα αυτο το "υπερανω" που έγραψες μου φερνει λιγο σε "δηθεν", σου λέω οτι ετσι όπως το εθεσες με προσβάλλει. Ειναι σαν να μου λες καταμουτρα οτι λεω ψεματα.

Στ'αληθεια πιστεύεις οτι οσες δεν ζηλευουν τους αντρες τους ειναι δηθεν? Ή πως όσες τους αφηνουν να βγαινουν με φιλους τους, οτι αναζητουν την παλια τους ελευθερία? Και αυτο το λές με βάση τα δικά σου πιστεύω ή με βάση τα όσα βλέπεις γύρω σου?

Δεν θα με πειράξει να βγει με τους φιλους του. Δεν θα με πειραξει να περναει η συναδελφος του να τον παιρνει να πηγαινουν στη δουλεια. Δεν θα με πειραξει να του στειλει ένα μηνυμα που αφορα τη δουλεια. Ναι, θα με παραξενεψει αν βγει μονο με γυναικες συναδελφισσες, οχι διοτι θα φοβαμαι μην με κερατωσει, αλλά γιατι δεν θα εχουν και πολλά να πουν, πέραν της δουλειας.

Δεν με πειράζει να μου λένε οι φίλες μου οτι αυτες ζηλέυουν. Ή οτι δεν μπορουν να αφησουν τους αντρες τους να ξεμυτισουν χωρις GPS, κάμερα στο κουτελο και ζωνη αγνότητας. Δικαίωμά τους. Άλλα βιώματα εχουν αυτες. Με τα δικά μου τα βιώματα, δεν ζηλεύω. Τι να κάνω τωρα - να το παιξω ανασφαλής επειδη αυτο φαίνεται λογικό σε μία?

Με πειραζει όμως να με κρινουν ως "υπερανω" (και η λέξη, αλλά ΚΑΙ τα εισαγωγικά).

Από πότε το υπεράνω είναι προσβλητική λέξη???

Νόμιζα ότι σημαίνει κάτι καλό. Και αν όντως δεν ζηλεύεις καθόλου, δεν είσαι όντως υπεράνω? Δεν νομίζω ότι ειπώθηκε για κακό.

Απλά να, εσύ δεν ανησυχείς καθόλου και οι φίλες σου "δεν μπορουν να αφησουν τους αντρες τους να ξεμυτισουν χωρις GPS, κάμερα στο κουτελο Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 272517 και ζωνη αγνότητας?"

Μήπως εσύ ειρωνεύεσαι και προσβάλλεις λίγο αυτές που ζηλεύουν? Και τις φίλες σου, βεβαίως - βεβαίως... Με την υπερβολή που χρησιμοποιείς?

77Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:07 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboulina έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι όταν άνοιξα το θεματακι περίμενα να απαντήσουν οι κοπέλες που ζηλεύουν. Και να συζητήσουμε το λίγο ή πολύ και παραδείγματα που μας έκαναν να ζηλέψουμε ή έστω μας τράβηξαν την προσοχή προς αυτή την κατεύθυνση και πώς αντιδράσαμε...

Δεν περίμενα να βρω τόοοοσες πολλές που δεν ζηλεύουν. Αν δεν ζηλεύεις γιατί να ενδιαφερθείς για ένα τέτοιο θέμα και να μπεις στον κόπο να αναλύσεις πόσο υπεράνω είσαι? Μήπως έβαλα λάθος τίτλο? scratch

Για τη ζήλεια ήθελα να μιλήσουμε και όχι για τη μη ζήλεια! Μάλλον λίγο αδίκως την πέσατε στην κοπέλα που τόνισε ακριβώς αυτό.

Οι κοπέλες που ζηλεύουν θέλετε να το αναλύσουμε λίγο?......

Εγώ είμαι της άποψης ότι όποιος αγαπά ζηλεύει. Απλά άλλοι το εκφράζουν και άλλοι όχι. Και μην πάει το μυαλό σας σε έλεγχο και παρακολούθηση και τέτοια αλλά στην έννοια που σου δημιουργείται όταν ο άντρας σου έχει να κάνει με μια γυναίκα πολύ σέξι, πολύ διαχυτική ή μια γυναίκα που δε σου αρέσει καθόλου, δε σου γεμίζει το μάτι βρε αδερφέ... [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

Ειλικρινά, αν μια συνάδελφος του άντρα σας άρχιζε να του τηλεφωνεί για θέματα δουλειάς άσχετες ώρες, ή αργά το βράδυ ή ΣαβΚυρ δε θα σκεφτόσασταν, ....τέτοια ώρα το θυμήθηκε???? Δεν θα του κάνατε κάποιο σχόλιο????

με συγχωρεις αλλα το θεμα σου ανοιξε με την ερωτηση "ζηλευετε τον αντρα σας?" γιατι περιμενες να γραψουν μονο οι κοπελες που ζηλευουν? ειναι γενικη η ερωτηση σου... αλλη φορα να γραφεις "ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΣΕΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ" μα τωρα σοβαρα μιλατε θα μας την πειτε τι θα λεμε τι θα αναλυουμε και γιατι δεν ζηλευουμε? τι παει να πει "υπερανω"?

78Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:10 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σου είπε κανείς γιατί δεν ζηλεύεις??? Shocked

Ίσα ίσα που σου έκανε και κοπλιμάν. Υπεράνω θα πει πιο πάνω από τις άλλες που ζηλεύουν...

Hallo????????????

79Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:16 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ρωταει καποια συγκεκριμενα θεματα..και κανεις δεν απαντησε...συν του οτι ολες οι ΄΄υπερανω΄΄ πια μαζευτηκαν εδω!!
ελεος βρε κοριτσια!!

Κ εγω απαντησα...μηπως θελετε να μιλησετε μονες σας?

bouboulina έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι όταν άνοιξα το θεματακι περίμενα να απαντήσουν οι κοπέλες που ζηλεύουν. Και να συζητήσουμε το λίγο ή πολύ και παραδείγματα που μας έκαναν να ζηλέψουμε ή έστω μας τράβηξαν την προσοχή προς αυτή την κατεύθυνση και πώς αντιδράσαμε...

Δεν περίμενα να βρω τόοοοσες πολλές που δεν ζηλεύουν. Αν δεν ζηλεύεις γιατί να ενδιαφερθείς για ένα τέτοιο θέμα και να μπεις στον κόπο να αναλύσεις πόσο υπεράνω είσαι? Μήπως έβαλα λάθος τίτλο? scratch

Για τη ζήλεια ήθελα να μιλήσουμε και όχι για τη μη ζήλεια! Μάλλον λίγο αδίκως την πέσατε στην κοπέλα που τόνισε ακριβώς αυτό.

Εγώ είμαι της άποψης ότι όποιος αγαπά ζηλεύει. Απλά άλλοι το εκφράζουν και άλλοι όχι. Και μην πάει το μυαλό σας σε έλεγχο και παρακολούθηση και τέτοια αλλά στην έννοια που σου δημιουργείται όταν ο άντρας σου έχει να κάνει με μια γυναίκα πολύ σέξι, πολύ διαχυτική ή μια γυναίκα που δε σου αρέσει καθόλου, δε σου γεμίζει το μάτι βρε αδερφέ... Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 654316

Ειλικρινά, αν μια συνάδελφος του άντρα σας άρχιζε να του τηλεφωνεί για θέματα δουλειάς άσχετες ώρες, ή αργά το βράδυ ή ΣαβΚυρ δε θα σκεφτόσασταν, ....τέτοια ώρα το θυμήθηκε???? Δεν θα του κάνατε κάποιο σχόλιο????

Εγω παλι μπερδευτηκα με αυτα που γραφεις....ρωτησες αν ζηλευουμε συγκεκριμενες αντιδρασεις των αντρων μας...τα μηνυματα κ τα τηλεφωνα με σα στην νυχτα κ τα πολλα σουξου μουξου με την συναδελφο...σου απαντησαμε αρκετες σε αυτο,οτι θα μας ενοχλουσε κι εμας.
Αλλα ναι,εχεις δικιο ο τιτλος δεν μας δινει να καταλαβουμε οτι θελεις να σου γραψουν γυναικες με συγκεκριμενες εμπειριες με συναδεφο του αντρα τους. Εγω καταλαβα οτι ρωτας γενικα και απευθυνεσαι σε ολες μας.

80Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:17 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboulina έγραψε:Σου είπε κανείς γιατί δεν ζηλεύεις??? Shocked

Ίσα ίσα που σου έκανε και κοπλιμάν. Υπεράνω θα πει πιο πάνω από τις άλλες που ζηλεύουν...

Hallo????????????

σε σενα αναφερομαι εγω....

τα δικα σου λογια εχω κοκκινησει...

Hallo????????????

81Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:25 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
mama katerina έγραψε:

Hallo????????????

σε σενα αναφερομαι εγω τα δικα σου λογια εχω κοκκινησει...Hallo????????????

Τα δικά μου λόγια είναι σαφέστατα!!! "Για τη ζήλεια ήθελα να μιλήσουμε και όχι για τη μη ζήλεια!"

Σε αυτό που ρωτάς σου απαντάω... θα μας την πειτε τι θα λεμε τι θα αναλυουμε και γιατι δεν ζηλευουμε? τι παει να πει "υπερανω"?

Hallo????????

82Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:27 pm

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboulina έγραψε:
mama katerina έγραψε:

Hallo????????????

σε σενα αναφερομαι εγω τα δικα σου λογια εχω κοκκινησει...Hallo????????????

Τα δικά μου λόγια είναι σαφέστατα!!! "Για τη ζήλεια ήθελα να μιλήσουμε και όχι για τη μη ζήλεια!"

Σε αυτό που ρωτάς σου απαντάω... θα μας την πειτε τι θα λεμε τι θα αναλυουμε και γιατι δεν ζηλευουμε? τι παει να πει "υπερανω"?

Hallo????????

τοτε να αλλαξεις τον τιτλο του θεματος... απλο.

83Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:35 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos έγραψε:

ελεος βρε κοριτσια!!

Εγώ είμαι της άποψης ότι όποιος αγαπά ζηλεύει. Απλά άλλοι το εκφράζουν και άλλοι όχι. Και μην πάει το μυαλό σας σε έλεγχο και παρακολούθηση και τέτοια αλλά στην έννοια που σου δημιουργείται όταν ο άντρας σου έχει να κάνει με μια γυναίκα πολύ σέξι, πολύ διαχυτική ή μια γυναίκα που δε σου αρέσει καθόλου, δε σου γεμίζει το μάτι βρε αδερφέ... Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 654316

Εγω παλι μπερδευτηκα με αυτα που γραφεις....ρωτησες αν ζηλευουμε συγκεκριμενες αντιδρασεις των αντρων μας...τα μηνυματα κ τα τηλεφωνα με σα στην νυχτα κ τα πολλα σουξου μουξου με την συναδελφο...σου απαντησαμε αρκετες σε αυτο,οτι θα μας ενοχλουσε κι εμας.
Αλλα ναι,εχεις δικιο ο τιτλος δεν μας δινει να καταλαβουμε οτι θελεις να σου γραψουν γυναικες με συγκεκριμενες εμπειριες με συναδεφο του αντρα τους. Εγω καταλαβα οτι ρωτας γενικα και απευθυνεσαι σε ολες μας.

Μήπως υπερβάλεις λίγο????

Φέρνω ένα παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλα παραδείγματα από άλλες κοπέλες......

Και ναι πολλές κοπέλες απάντησαν, και τα ναι και τα όχι είναι στη συζήτηση και είναι ενδιαφέροντα.

Απλά ένα σχόλιο για τα περισσότερα 'όχι δεν ζηλεύω', σήκωσε τέτοια αντίδραση και πόλεμο, ανεξήγητο! Γι' αυτό το σχολίασα.

Εγώ δεν μπαίνω συχνά και δεν ξέρω τί προήγουμενα έχει η καθεμιά από άλλα θέματα αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η αντίδραση μερικών στο σχόλιο που ήταν αληθινό, όντως έχουν γράψει περισσότερα όχι από ναι.

84Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:36 pm

evitadomingita

evitadomingita
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Zileuw se logika epipeda.vgenoume Kai oi duo me tous filous mas,alla ekei pou skuliazw vre koritsia einai otan epemvenoun sti sxesh mas xwris na tous zitisoume ti gnwmi tous Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 679259 einai Mia sunadelfos tou pou sto laimo mou kathetai Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 311356

85Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 4:43 pm

litsakos

litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboulina έγραψε:
litsakos έγραψε:

ελεος βρε κοριτσια!!

Φέρνω ένα παράδειγμα για να ακολουθήσουν και άλλα παραδείγματα από άλλες κοπέλες......

Και ναι πολλές κοπέλες απάντησαν, και τα ναι και τα όχι είναι στη συζήτηση και είναι ενδιαφέροντα.

Απλά ένα σχόλιο για τα περισσότερα 'όχι δεν ζηλεύω', σήκωσε τέτοια αντίδραση και πόλεμο, ανεξήγητο! Γι' αυτό το σχολίασα.

Εγώ δεν μπαίνω συχνά και δεν ξέρω τί προήγουμενα έχει η καθεμιά από άλλα θέματα αλλά μου φάνηκε λίγο υπερβολική η αντίδραση μερικών στο σχόλιο που ήταν αληθινό, όντως έχουν γράψει περισσότερα όχι από ναι.

ok

86Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:07 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
litsakos χαίρομαι που λύσαμε την παρεξήγηση!
Ζηλεύετε τον άντρα σας??? - Σελίδα 4 417472

87Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:10 pm

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Καλημερα-
πρώτα απ'όλα θα πρεπει να βάλεις άλλο τιτλο στο θέμα σου γιατι ρωτας ΡΗΤΟΡΙΚΑ ζηλεύετε? και οι απαντησεις σαυτο το ερώτημα ειναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ. οποτε αυτοματως οποια δεν ζηλεύει εχει το δικαιωμα να απαντησει και να το αναλύσει κιολας.

Εγω δηλαδη που παλια τον ζήλευα και τώρα δεν τον ζηλεύω μπορω να συμμετεχω στην κουβέντα???ή όχι?

88Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:22 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι μερικές φορές που ανακατεύεσαι από κάποια, αυτό που έθεσε η evitadomingita πολύ ωραία ως pou sto laimo mou kathetai όχι γιατί την ζηλεύεις σα γυναίκα αλλά γιατί δεν την πας σαν άνθρωπο.

Είχε παλιά μια συνάδελφο ο άντρας μου που κλαιγόταν σε όλους, τους άντρες-το σημειώνω, έλεγε όλα τα προσωπικά της, το έπαιζε και λίγο χαζή , με σκοπό βέβαια να την λυπούνται και να την βοηθάνε στη δουλειά. Πολύ εκνευριστική σας λέω.

Το θεωρώ άτιμο. Να πας να κλαφτείς στον δικό σου! ...που θα απασχολείς τον δικό μου άντρα ...κάργια.
Και σχόλιο στον άντρα μου έκανα και στην ίδια τα είπα ένα χεράκι και σταμάτησε το βιολί...

89Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:26 pm

kira

kira
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπερδεύτηκες τότε κοπελιά γιατί έβαλες τίτλο ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΣΑΣ????
Αρα γράψαμε όλες αυτό που νιώθουμε!!!!ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΙΟΛΑΣ Shocked Shocked Shocked
Αν ήθελες να απαντήσουν όσες ζηλεύουν να έβαζες ΑΣ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!Τότε ναι δεν θα έμπαινα να πω ότι εγώ δε ζηλεύω!!!!Απλό είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!Αλλά όχι να συμμετέχουμε στο θέμα σου και να μας την λες και από επάνω!!!!!!!!!!!!!!! Shocked

Και για το τέλος έχω να πω γενικά και όχι προσωπικά σε σένα ότι

ΟΣΟ ΖΗΛΕΥΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ,ΖΗΛΕΥΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΑΝ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Γιατί η ζήλεια είναι πολύ ψυχοφθόρα και άσχημη για όποιον την αισθάνεται,αλλά και για τον αποδέκτη της!! Wink

90Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:28 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bouboulina έγραψε:

καταρχήν να αλλάξεις την ερωτησή σου γιατί σ αυτό που ρωτάς μπορούν να απαντήσουν όλες και όχι μόνο αυτές που ζηλεύουν για να σου πουν τις εμπειρίες τους. επομένως το λάθος ειναι δικό σου.
όσον αφορά τον ανεξήγητο πόλεμο..... σοβαρά μιλάς; Shocked ειρωνεύτηκε όλες όσες είπαμε οτι δεν ζηλεύουμε (βάζοντας μία λέξη σε εισαγωγικά αλλάζεις τη σημασία της), έκρινε τις σχέσεις μας λέγοντας "δεν καταλαβαίνω τι ΣΟΙ σχέση είναι αυτή" (αυτή είναι και δεν είναι ανάγκη να την καταλάβεις!!!!) και φταίω εγώ που της απάντησα;;;;;;;;;;;; θα με τρελάνετε;

91Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:34 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
koukida έγραψε:

Καλημερα-
πρώτα απ'όλα θα πρεπει να βάλεις άλλο τιτλο στο θέμα σου γιατι ρωτας ΡΗΤΟΡΙΚΑ ζηλεύετε? και οι απαντησεις σαυτο το ερώτημα ειναι ΝΑΙ ή ΟΧΙ. οποτε αυτοματως οποια δεν ζηλεύει εχει το δικαιωμα να απαντησει και να το αναλύσει κιολας.

Εγω δηλαδη που παλια τον ζήλευα και τώρα δεν τον ζηλεύω μπορω να συμμετεχω στην κουβέντα???ή όχι?

Κορίτσια η πρώτη δημοσίευση έχει νομίζω αρκετή επεξήγηση... την ξαναβάζω

Όταν ζηλεύεις σημαίνει ότι δεν του έχεις εμπιστοσύνη?
Σημαίνει ότι εσύ είσαι ανασφαλής..?
Ότι ο άλλος με τον άλφα ή βήτα τρόπο σου δίνει δικαίωμα?
ή ότι εσύ είσαι πολύ κτητική?

Τί πιστέυετε κορίτσια?

Βγαίνει μόνος του για ποτό? Βγαίνετε κ εσείς?

Του στέλνει μια συνάδελφός του μήνυμα στο κιν συχνά άσχετες ώρες... σας ενοχλει?

Τον πηγαινοφέρνει στη δουλειά μια συνάδελφος με το αμάξι της, σκέφτεστε: εντάξει αφού πάνε στο ίδιο μέρος γιατί όχι? Ή τί δουλειά έχει να τον πηγαινοφέρνει αυτή, καλύτερα να κρατάει αποστάσεις και να πάρει ταξί?

..............................Ε???????

Και το πιο σημαντικό!!!! Του το λέτε όταν κάτι σας ενοχλεί? Ή .....?

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος

Εγώ δεν επιτρέπω, ούτε απαγορεύω σε κανέναν να απαντήσει, το έγραψα ήδη ότι και οι θετικές και κάποιες αρνητικές απαντήσεις έχουν ανδιαφέρον. Οπότε η τόση ειρωνία σου πιστεύω πως είναι άκαιρη...

Τόνισα ότι θα είχε πιο ενδιαφέρον να ακουστούν και σχόλια για ζήλεια και τρόπους αντίδρασης.

Μην μου τη λέτε λοιπόν, δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αντίδραση...

92Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:38 pm

kira

kira
Αντίδραση ουρανοκατέβατη δεν υπάρχει πάντως!!!Ξαναδιάβασε τα μηνύματα και θα πάρεις απάντηση στο ερώτημα σου!!!!!

93Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:38 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα βρε κορίτσι μου μας υποδεικνύεις τι να απαντήσουμε!!!!!! ότι θελουμε θα γράφουμε και σε ότι θέλουμε θα απαντάμε. τόσο παράλογο είναι αυτό;

94Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:47 pm

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειρηνη ημην στις απανταχου ζηλιαρες και μη.

Ζηλευεις?καλως!!
Δεν ζηλευεις?Ακομα καλυτερα!!!! Very Happy Very Happy

Καλημερες.. Very Happy Very Happy

95Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:53 pm

Νανακι

Νανακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κι απο εμενα ,
το θεμα ειναι παντα επικαιρο και διαχρονικο γι"αυτο και προκαλει εριδες .Καλο ειναι αν δε μας ενδιαφερει κατι να μην απανταμε καθολου ,γιατι ετσι θυμωνουμε αδικα και εμεις, και γινεται μια μεγαλη παρεξηγηση και με την κοπελα που αναρτα το θεμα .
Ας ανοιξουμε ενα αλλο θεμα που να λεει " οσες δε ζηλευουμε το συντροφο μας" και να γραφουμε εκει ..
Ηρεμια κοριτσια ,οι καιροι ειναι δυσκολοι ,δε χρειαζομαστε και τετοια .Ευχαριστω

96Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:56 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Η ζήλεια για μένα έχει διαβαθμήσεις.

Δεν είναι απαραίτητα το ψυχοφθόρο συναίσθημα που σε τρώει μέρα νύχτα και δεν αφήνεις τον άντρα σου να ανασάνει. Αυτό είναι μια πιο ακραία μορφή.

Άμα ο σύντροφός σου δεν δίνει δικαιώματα, δεν έχεις λόγο.

Είναι στιγμές όμως που σου γίνεται ένα κλικ.

Αν ο άντρα σας πήγαινε επαγγελματικό ταξίδι και μαθαίνατε ότι θα πάει μαζί με μια συνάδελφο που έχετε γνωρίσει και είναι διαρκώς υπερβολικά προκλητικά ντυμένη, κοινώς .ξέκ...., δε θα τσαντιζόσασταν λίγο? όχι γιατί ο άντρας σας θα κάνει κάτι αλλά γιατί δεν εμπιστεύεστε αυτήν.

Αν σας έλεγε ότι θα βγουν να φάνε μαζί το βράδυ? Εκτός επαγγελματικών υποχρεώσεων?? Εγώ θα του έλεγα να βρει μια ωραία δικαιολογία και να το αποφύγει. Δεν νομίζω ότι έχει κάτι να πει εκτός δουλειάς με ένα τέτοιο άτομο. Καλύτερα να κρατάει τη θέση του.

97Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:57 pm

florentiab

florentiab
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νανακι έγραψε:καλημερα κι απο εμενα ,
το θεμα ειναι παντα επικαιρο και διαχρονικο γι"αυτο και προκαλει εριδες .Καλο ειναι αν δε μας ενδιαφερει κατι να μην απανταμε καθολου ,γιατι ετσι θυμωνουμε αδικα και εμεις, και γινεται μια μεγαλη παρεξηγηση και με την κοπελα που αναρτα το θεμα .
Ας ανοιξουμε ενα αλλο θεμα που να λεει " οσες δε ζηλευουμε το συντροφο μας" και να γραφουμε εκει ..
Ηρεμια κοριτσια ,οι καιροι ειναι δυσκολοι ,δε χρειαζομαστε και τετοια .Ευχαριστω

έχεις δίκιο στο οτι δεν χρειάζεται να χαλάμε τη διαθεσή μας, αλλά και αυτός που ανοίγει ένα θέμα να είναι πιο συγκεκριμένος αν δεν θέλει κάποιου είδους απαντήσεις.
τέσπα. δεν χρειάζεται να ανοιχτεί καινούργιο θέμα, μπορεί απλά η κοπέλα που το άνοιξε να αλλάξει τον τίτλο

98Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 11:58 pm

bouboulina

bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νανακι έγραψε:καλημερα κι απο εμενα ,

Respect Respect Respect Respect Respect Respect Respect

99Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τετ Φεβ 22, 2012 12:41 am

giota1977

giota1977
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣΠΟΥ ΖΗΛΕΥΕΙ ΑΘΩΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΤΥΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΗΛ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΤΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ (ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΟΛΕΣ) ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΓΚΡΡΡ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ . ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΨΑΞΕΙ ΤΣΕΠΕΣ ΚΙΝΗΤΑ Η ΤΟΝ ΕΧΩ ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΖΗΛΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ

100Ψηφοφορία Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τετ Φεβ 22, 2012 12:46 am

kira

kira
ΕΓΩ ΔΕ ΖΗΛΕΥΩ,ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΩ!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις