76 Απ: Ζηλεύετε τον άντρα σας??? Τρι Φεβ 21, 2012 3:52 pm
bouboulina
Είναι σε καλό δρόμο!
Nena έγραψε:bou-boukitsa έγραψε:sorry αλλα δεν τη βοηθατε την κοπελα!!
ρωταει καποια συγκεκριμενα θεματα..και κανεις δεν απαντησε...συν του οτι ολες οι ΄΄υπερανω΄΄ πια μαζευτηκαν εδω!!
ελεος βρε κοριτσια!!
Επειδη εμενα αυτο το "υπερανω" που έγραψες μου φερνει λιγο σε "δηθεν", σου λέω οτι ετσι όπως το εθεσες με προσβάλλει. Ειναι σαν να μου λες καταμουτρα οτι λεω ψεματα.
Στ'αληθεια πιστεύεις οτι οσες δεν ζηλευουν τους αντρες τους ειναι δηθεν? Ή πως όσες τους αφηνουν να βγαινουν με φιλους τους, οτι αναζητουν την παλια τους ελευθερία? Και αυτο το λές με βάση τα δικά σου πιστεύω ή με βάση τα όσα βλέπεις γύρω σου?
Δεν θα με πειράξει να βγει με τους φιλους του. Δεν θα με πειραξει να περναει η συναδελφος του να τον παιρνει να πηγαινουν στη δουλεια. Δεν θα με πειραξει να του στειλει ένα μηνυμα που αφορα τη δουλεια. Ναι, θα με παραξενεψει αν βγει μονο με γυναικες συναδελφισσες, οχι διοτι θα φοβαμαι μην με κερατωσει, αλλά γιατι δεν θα εχουν και πολλά να πουν, πέραν της δουλειας.
Δεν με πειράζει να μου λένε οι φίλες μου οτι αυτες ζηλέυουν. Ή οτι δεν μπορουν να αφησουν τους αντρες τους να ξεμυτισουν χωρις GPS, κάμερα στο κουτελο και ζωνη αγνότητας. Δικαίωμά τους. Άλλα βιώματα εχουν αυτες. Με τα δικά μου τα βιώματα, δεν ζηλεύω. Τι να κάνω τωρα - να το παιξω ανασφαλής επειδη αυτο φαίνεται λογικό σε μία?
Με πειραζει όμως να με κρινουν ως "υπερανω" (και η λέξη, αλλά ΚΑΙ τα εισαγωγικά).
Από πότε το υπεράνω είναι προσβλητική λέξη???
Νόμιζα ότι σημαίνει κάτι καλό. Και αν όντως δεν ζηλεύεις καθόλου, δεν είσαι όντως υπεράνω? Δεν νομίζω ότι ειπώθηκε για κακό.
Απλά να, εσύ δεν ανησυχείς καθόλου και οι φίλες σου "δεν μπορουν να αφησουν τους αντρες τους να ξεμυτισουν χωρις GPS, κάμερα στο κουτελο και ζωνη αγνότητας?"
Μήπως εσύ ειρωνεύεσαι και προσβάλλεις λίγο αυτές που ζηλεύουν? Και τις φίλες σου, βεβαίως - βεβαίως... Με την υπερβολή που χρησιμοποιείς?