Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
60 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 60 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αααα τελειο θεμα!
εγω φτιαχνω επαγγελματικες καρτες κ προσκλητηρια οποτε οποια κοπελα ενδιαφερεται να της φτιαξω να μου πει!
καλες δουλειες κοριτσαρες

52ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 Empty ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Σαβ Φεβ 23, 2013 9:58 am

DODOULI

DODOULI
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ !!!!!

http://lixoudies-apo-to-spiti.webnode.gr/

53ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 Empty ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Σαβ Φεβ 23, 2013 10:08 am

DODOULI

DODOULI
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mama_t_mpempi"]αααα τελειο θεμα!
εγω φτιαχνω επαγγελματικες καρτες κ προσκλητηρια οποτε οποια κοπελα ενδιαφερεται να της φτιαξω να μου πει!
καλες δουλειες κοριτσαρες[/quot
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΓΑΜΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΡΤ ΠΟΣΤΑΛ . ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ?

maniatx

maniatx
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα!Με λένε Μαριάννα!Εγω έχω ενα μίνι εργαστηριάκι σπίτι.Είμαι αγιογράφος και φτιάχνω εικόνες χειροποίητες αλλά και πίνακες ζωγραφικής. Smile

mama_t_mpempi

mama_t_mpempi
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΟΔΟΥΛΙ επειδη μπαινω απο κινητο...να σου στειλω σε καμμια ωρα ποσο θα παει;;;
στειλε μου πμ για ποσα τμχ ενδιαφερεσαι.
παντως δεν θα παει πολυ γιατι ψαχνομαι αρκετα στο θεμα των τυπογραφων.

56ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 Empty ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Σαβ Φεβ 23, 2013 10:46 am

DODOULI

DODOULI
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΥΡΩ ΣΤΑ 50 ΜΕ 60 ΘΑ ΦΤΙΑΞΩ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ`!!!

elfoula

elfoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
οποια θελει μπορει να δει και την δικη μου δουλεια!! φτιαχνω χειροιποιητα κυριως για γαμους και βαπτισεις! σε πολυ προσιτες τιμες!! ευχαριστω!!

https://www.facebook.com/MyFairyland.gr

ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 531909 ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 531909 ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 531909

barbara

barbara
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπερα κι απο εμενα!Εχω τελειωσει διακοσμητρια και γενικως η φαντασια μου ηταν παντα ασυγκρατητη!!Ετσι απο χομπι κι επειτα απο παροτρυνση ολων των γνωστων και φιλων ξεκινησα διοργανωση γαμου-βαπτισης.Κανω μπομπονιερες-προσκλητηρια-Στολισμους στην εκκλησια και στον χωρο δεξιωσης.Τα τραπεζια υποδοχης ειτε στην εκκλησια ειτε στο κεντρο.Και φυσικα τις υποχρεωσεις των κουμπαρων ακι των νονων!!Εχω κι εγω σελιδα στο fb οπου τωρα ανεβαζω δουλειες μου κι ακομα εχω δρομο.Οσες θελετε με το καλο να ερθετε στην σελιδα μου!!Σκοπος ειναι τα ονειρα και οι ιδεες σας να καταφερω να τις υλοποιησω!!Αναλαμβανω κι εκτος Αττικης.Μπραβο σε ολες μας λοιπον!

Miaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κι από μένα! Βλέπω πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες! Κι εγώ κατά καιρούς έφτιαχνα κοσμήματα, ευχετήριες κάρτες, πέτρες ζωγραφιστές, μάσκες από πηλό, όλα χειροποίητα (να μην πω για τη μουσική που είναι μια μόνιμη ασχολία αφού παραδίδω μαθήματα πιάνου-αλλά γι' αυτό θα πούμε κάποια άλλη στιγμή). Είναι απίστευτο πόσο σε ηρεμούν τέτοιες ασχολίες και πόσο χαρούμενο σε κάνει όταν βλέπεις ότι το αποτέλεσμα αρέσει και στους άλλους. Το σπίτι μου βλέπει κανείς πέτρες και μάσκες... ό,τι απέμεινε δηλαδή γιατί τα περισσότερα τα έχω χαρίσει.

Όμως τα τελευταία χρόνια περισσότερο από τη δημιουργία με γεμίζει η προσφορά. Μου αρέσει να βοηθώ τους ανθρώπους που η καθημερινότητα τους έχει γεμίσει άγχος ή κ οποιοδήποτε σωματικό πρόβλημα (δεν τα διαχωρίζω), κάποιο κρύωμα ή κάτι πιο χρόνιο, να χαλαρώσει και να επιτρέψει στο σώμα του να θεραπευτεί με τη δική του σοφία.
Εργαλείο μου; Το ρέικι. Θα σας πω δυο λόγια γι' αυτό επειδή δεν είναι πολύ γνωστό.

Το ρέικι είναι μια μέθοδος με την οποία ακουμπώντας τα χέρια σε διάφορες θέσεις κλειδιά, γεμίζουμε ενέργεια τον θεραπευόμενο στα σημεία που τη χρειάζεται. ΔΕΝ είναι μασάζ (αν και μπορεί να συνδυαστεί με κάποια είδη μασάζ) και εφαρμόζεται πάντα πάνω από τα ρούχα, λειτουγεί ακόμα και πάνω από γύψους. Είναι μια μέθοδος που μόνο καλό μπορεί να κάνει αφού η ενέργεια για την οποία μιλάμε είναι η ενέργεια της αγνής αγάπης. Θα ξεμπλοκάρει (ίσως να υπάρξουν κάποια ελαφρά συμπτώματα αποτοξίνωσης αν και δεν είναι το σύνηθες) και θα γεμίσει φως οτιδήποτε έχετε περισσότερο ανάγκη, είτε αυτό είναι σε σωματικό, είτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και διαφορετική είναι και κάθε φορά η εμπειρία. Εγώ την πρώτη φορά θυμάμαι ένιωθα ξεκούραστη και γεμάτη αγάπη για 4-5 μέρες. Το σίγουρο είναι ότι αν μη τί άλλο, θα νιώσετε χαλάρωση και γαλήνη.

Ρέικι έχω μάθει από τη Lisa Tamayori, κι αυτό που με παρακίνησε να ξεκινήσω να το προσφέρω εκτός από την ίδια είναι η δίψα μου να μαθαίνω οτιδήποτε πέσει στην αντίληψή μου σε σχέση με την θεραπεία και έπειτα το σωστό τρόπο ζωής. Αυτά που έχω μάθει (και συνεχίζω να μαθαίνω) για προσωπικό όφελος, τώρα τα χρησιμοποιώ για να βοηθώ κόσμο που θέλει να βοηθηθεί και δεν ξέρει πώς. Είναι κρίμα για μένα να υπάρχει τρόπος να θεραπευτούμε και να μην το ξέρουμε.

Είμαι καλή ακροάτρια, με κατανόηση και αποδοχή και αν κάποιος το θελήσει είμαι σε θέση να δώσω κάποιες συμβουλές, επειδή το σώμα μας μιλάει και τα σωματικά συμπτώματα και μπλοκαρίσματα μπορούν να δείξουν τον τρόπο που σκεφτόμαστε και που ζούμε. Εξάλλου μια μίνι 'συνέντευξη' που θα προηγηθεί θα βοηθήσει στο να προσανατολιστώ και να κάνω το ρέικι πιο εξατομικευμένα. Η συνεδρία κρατάει μια ώρα.
Ρέικι μπορούμε να κάνουμε και στα παιδιά (ο χρόνος διαμορφώνεται σύμφωνα με την ηλικία τους), τα οποία είναι καλοί αποδέκτες.

Ο χώρος μου αποπνέει ηρεμία και ο σκοπός μου είναι φεύγοντας να αφήσετε πίσω σας τα προβλήματά σας. Να νιώσετε πιο ήρεμοι, πιο ξεκούραστοι, πιο ανάλαφροι.

Αυτό το τελευταίο δεν ισχύει και για την τσέπη σας γιατί η τιμή είναι εξαιρετικά προσιτή!! Θέλω φυσικά να συνεισφέρω στο σπιτικό μου, αλλά παράλληλα πιστεύω ότι το ρέικι δεν είναι για τους λίγους κι ότι είναι μια θεραπεία προσφοράς (κι όχι γνωριμίας), που μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει όποτε θέλει. Με αυτό το σκεπτικό, διαμόρφωσα και τις τιμές μου.

Αυτά τα...χμ....λίγα Smile

Θα χαρώ λοιπόν μαμάδες, να σας γνωρίσω και εκτός φόρουμ!

http://imageshack.us/content_round.php?page=done&l=img17/8412/reikih.jpg

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κι από μένα! Κι εγώ έχω ασχοληθεί πολύ με το κόσμημα, βοηθώντας "ιδεολογικά" κυρίως τον σύζυγο που είναι αργυροχόος για νέα σχέδια κλπ.
Τώρα όμως αναγκαστικά έκλεισε το εργαστήριο- αφόρητα τα έξοδα τεβε και εφορίας.
Ο εξοπλισμός υπάρχει και θέλω πολύ να ασχοληθώ κυρίως τώρα που θα έχω άδεια λόγω γέννησης του δεύτερου μωρού μας, αλλά φοβάμαι τις εφορίες κι όλες αυτές τις επιδρομές που κάνουν, κυνηγούν τους πάντες. Εσείς δεν φοβάστε;;

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γειά σας μανούλες εγώ ραβω στο σπίτι γυναικεια και παιδικά, κάνω και βαπτίστηκα σε πολύ καλές τιμές. και ποιότητα

anna4

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Koritsia geia sas kai kales doueies na exete. Yparxei kapoia kopela kommotria; kai kopela gia manikiour kai pentikiour;; pou na pigainei sta spitia;;;
Sas euxaristo kai pali kales douleies

DODOULI

DODOULI
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
καλησπερα , εγω εχω την κορη μου που κανει μανικιουρ πεντικιουρ αν ενδιαφερεσαι και πηγαινει στα σπιτια.

elfoula

elfoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βικτωρια έγραψε:Γειά σας μανούλες εγώ ραβω στο σπίτι γυναικεια και παιδικά, κάνω και βαπτίστηκα σε πολύ καλές τιμές. και ποιότητα

τελεια!! εισαι ταλαντουχα λοιπον!! μπορει και να συνεργαστουμε καποια στιγμη δεν ξερεις!!! Wink

βικτωρια

βικτωρια
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τέλεια.γιατί όχι

vasoula25

vasoula25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα ασχολείται μήπως καμιά κοπέλα με γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες να μου δώσει μερικές πληροφορίες για το πως ξεκινάς κάτι τέτοιο? ευχαριστώ!!!

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσια πολυ ωραιο τ θεμα σας ειχα προσπαθησει ν φτιαξω ενα μπλοκ αλλα δεν τα καταφερα.οσο αφορα τις εταιρειες ειμουν στην ειβον οπου κ σταματησα περσι μετα απο 7 χρονια γιατι ο κοσμος δεν επαιρνε πλεον και στν ελερ π ειπε μια κοπελα ουτε για αστειο εχει παει μια γνωστη μ πολυ τρεξιμο κ τν 1 χρονο δεν αμοιβεσε.αμοιβετε ο υπευθυνος π ειναι μαζι σ εσυ τ πας πελατες κ αυτος τα τσεπωνει.εφτιαχνα μπομπονιερες για 1 μεγαλο καταστημα των δυτικων προαστειων αλλα πηρε συνταξη ψαχνω κ εγω κατι για το σπιτι.Και εγω 2 πτυχια νοσηλεθτικης εχω κ πλεων μονο τα ξεσκονιζω study

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

art25kar

art25kar
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
νατασσα έγραψε:Κοριτσια πολυ ωραιο τ θεμα σας ειχα προσπαθησει ν φτιαξω ενα μπλοκ αλλα δεν τα καταφερα.οσο αφορα τις εταιρειες ειμουν στην ειβον οπου κ σταματησα περσι μετα απο 7 χρονια γιατι ο κοσμος δεν επαιρνε πλεον και στν ελερ π ειπε μια κοπελα ουτε για αστειο εχει παει μια γνωστη μ πολυ τρεξιμο κ τν 1 χρονο δεν αμοιβεσε.αμοιβετε ο υπευθυνος π ειναι μαζι σ εσυ τ πας πελατες κ αυτος τα τσεπωνει.εφτιαχνα μπομπονιερες για 1 μεγαλο καταστημα των δυτικων προαστειων αλλα πηρε συνταξη ψαχνω κ εγω κατι για το σπιτι.Και εγω 2 πτυχια νοσηλεθτικης εχω κ πλεων μονο τα ξεσκονιζω study

Καλησπέρα , εγώ ασχολούμε με την tupperware κάτι που μου παίρνει 2 με 3 ώρες κάθε μέρα που τις ορίζω μόνη μου και μπορώ να πω ότι γύρω στα 500 τα βγάζω τον μήνα...
Και φαντάσου είμαι έγκυος και έχω και μια κόρη 4 ετών.
Αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ να σου πω παραπάνω

HappyMama

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Απ' ότι κατάλαβα δεν σας απασχολούν καθόλου αυτά που εγώ φοβάμαι. Αρα θα πάρω κι εγώ θάρρος για να ξεκινήσω με τα κοσμήματα απ' τον άντρα μου.

φραουλα

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα σας κι εγω ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο στο σπιτι με γλυκα πασης φυσεως για γενεθλια , γαμους, αρραβωνες αφου κι εμεις ειμαστε ανεργοι και οι δυο.....κανω σεμιναρια πανω σε αυτο...
η σελιδα μου ειναι facebook.com/GlykoBiskotaki.gr
ευχαριστω καλες δουλειες σε ολες....

evou

evou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
κορίτσια για σας.

εγώ θα πάω στη δουλειά τον ιούλιο γιατί ειμαι στο εξάμηνο αλλά πάντα σκεφτόμουν να βρω να κάνω κάτι συμπληρωματικό.
εσείς που ασχολείστε με μπομπονιέρες, γλυκάκια και όλα τα σχετικά πως τα κατφέρνετε με τα παιδάκια σας;
εγώ που είμαι τώρα στο σπίτι και έχω την μικρή πέντε μηνών και το γιό μου τριών ετών δεν μπορώ να κάνω ούτε μια δουλειά στο σπίτι, όχι να κάνω τόσα πράγματα!

αλήθεια, πως τα καταφέρνετε;

72ποια μαμα ,δουλευει απο το σπιτι?και τι ειδους εργασια? - Σελίδα 3 Empty ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ Πεμ Μαρ 21, 2013 7:13 am

DODOULI

DODOULI
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
χαχαχαχαχα εγω εχω τρια παιδακια κοριτσακι μου , ειμαι της αποψης σε ολα τα πραγματα πρεπει να υπαρχει καλη θεληση και ολα γινονται !!!!!!

evou

evou
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μπράβο!!

εγώ μάλλον ακόμη πελαγώνω χωρίς λόγο!!

πάντως μου αρέσει κ εμένα η ιδέα να κάνω κάτι απότο σπίτι..

τι όμως;;πιάνουν τα χέρια μου και με ότι καταπιαστώ το καταφέρνω.!

για ακόμη μια φορά περιαυτολογώ..!!
χαχαχιχι Laughing Laughing Laughing

candyland

candyland
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

http://www.candyland.gr

Doraki83

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα κοριτσια!κ εγω απο το σπιτι δουλευω η στα σπιτια Smile δλδ κανω μασαζ. Χαλαροτικο,θεραπευτικο,αθλητικο,deep, και μασαζ εγκυων.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 4]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις