26 Απ: Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;; Τετ Μαρ 14, 2012 2:09 am
????????
Επισκέπτης
xaxaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Ναι η πεθερά μου είναι νέα σε ηλικία και έχει τέσσερα παιδιά! Αυτό είναι το στερνοπούλι της!!bell έγραψε:tsipita έχεις τόσο μικρή κουνιάδα;;; Μάλλον και πολύ νέα πεθερά ε;
βιολετα3 έγραψε:εγω δεν καταλαβα κατι η πεθερα σου θελει να ερχετε μαζι με τ αλλο εγγονακι πανω να δει το δικο σου η αφου εχει κρατησει το αλλο οταν φυγει να ερθει λιγο να το δει?αμα ειναι το δευτερο δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το προβλημα γιατι να μην ερθει?
bell έγραψε:arco iris έγραψε:καπου το εχουν εθιμο για να μη ματιαζεται λεει το μωρο μου το διηγηθηκαν και εφριξα........
Ξέρω και γω ένα έθιμο! ρίχνεις μπουκέτα και ψεκάζεις με χλωρίνη που έχεις ανακατέψει μαζί με βιτριόλι και υδροχλωρικό οξυ, στα μάτια (όχι στο στόμα) όποιον φτὐνει το μωρὀ.
Έτσι το μάτι δεν πιάνει κανέναν μέσα στο σπίτι! Σίγουρα πράγματα!
Κουκλίτσα έγραψε:Καλησπέρα γλυκές μου!
Ήθελα τη γνώμη σας για κάτι... Αρχικά να πω ότι με τη πεθερούλα μου μένω στην ίδια πολυκατοικία.. όσες το βιώνεται, καταλαβαίνεται πόσο υπέροχα περνάω... Αλλά δε θα επεκταθώ παραπάνω, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα περιστατικό γιατί εγώ νομίζω ότι έχω δίκιο αλλά βλέπω ότι ο άντρας μου συμπεριφέρεται σαν η μαμά του να είναι σωστή μαζί μας...
Να ξεκινήσω από το ότι έχει 2 εγγόνια από τον άλλο γιο (9 και 4 ετών) τα οποία πρακτικά μεγάλωσε... Εγώ γέννησα πριν λίγους μήνες ψιλοπρόωρα (στις 36 εβδομάδες) και ο παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε με τις επισκέψεις για τις ιώσεις. Έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου ότι δε θα αφήνουμε κανέναν να έρθει και ειδικά μικρά παιδιά, ειδικά ακούγοντας από άλλους ότι πολλοί έρχονται επίσκεψη ακόμα και με πυρετό!!! Η πεθερά μου γενικώς είναι μουλάρα.. Της φέρνουν τα εγγόνια με πυρετό και δε μας ειδοποιεί ποτέ, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε και εμείς.. Και δε με ένοιαζε μέχρι τη στιγμή που έμεινα έγκυος και μου έκανε πάλι τα ίδια, δε με ειδοποιούσε. Δεν της είπα κάτι γιατί πλέον ξέρω ότι στου κουφού την πόρτα.... Όταν γέννησα λοιπόν της ζητήσαμε μιας που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, να έρχεται να μας βοηθάει με το παιδί στην αρχή (εγώ δεν ήθελα αλλά το δέχτηκα για χατήρι του άντρα μου). Η μόνη προϋπόθεση ήταν να μη κρατάει τα άλλα εγγόνια, γιατί όπως είπα φοβόμαστε τις ιώσεις... Όλα ωραία, έδειξε να το καταλαβαίνει... Γυρίζουμε σπίτι Παρασκευή,αφού το παιδί είχε μείνει και 7 μέρες στην ΜΕΝΝ... Μας περίμενε στο δρόμο και άρχισε να το ξεκουκουλώνει μέσα το κρύο για να το δει. Οκ λέω, η λαχτάρα της θα είναι και δε μίλησα,απλά πήγα το παιδί στο σπίτι... Το ίδιο απόγευμα έρχεται σπίτι μας και μας ανακοινώνει ότι δε μπορεί να μη κρατάει το άλλο εγγόνι (παρόλο που η συνυφάδα μου έχει τους γονείς της που θα μπορούσαν να τα κρατήσουν για λίγες μέρες, τις ώρες που δεν είναι στο σχολείο). Πάω πάλι α της εξηγήσω και τι μου απαντάει... η ''γιαγιά'' του παιδιού μου.. ''αμα είχες αλλο παιδί τί θα έκανες;''... Ακούτε απάντηση;;; Και της ψελλίζω ''το παιδί είναι πρόωρο και δε γίνεται αυτό που λες'', γιατί έμεινα μ'αυτό που μου είπε. ''Ε,τοτε δε θα έρχομαι'' μας λέει!!!!!!!! Δεν απάντησα τίποτα... Από τότε έχει δει 2 φορές το παιδι, κρατάει τα άλλα με πυρετο κανονικά, δεν μας ειδοποιεί,μια φορά πήγε ο άντρας μου να τη δει και είχε με πυρετό το ένα και θύμωσε -όλως περιέργως- και δε πηγαίνει κ αυτός! Βέβαια τα άλλα εγγόνια δε τα πάει ούτε σε παιδότοπο γιατί φοβάται η μαμά τους μην αρρωστήσουν, και είναι και ολόκληρα γαϊδούρια... Αλλά εκεί μούγκα η πεθερούλα!!!!
Κορίτσια τα έχω πάρει άσχημα... Δέκα χρόνια κάνει βλακείες και την αγνοώ... Αλλά αυτό που έκανε με το παιδί μου δε μπορώ να το συγχωρέσω... Δε θέλω ούτε να την ακούσω στο τηλέφωνο, που παίρνει το γιο για να μας το παίξει καλή γιαγιά... Την σιχαίνομαι πλέον...
Το μόνο κακό ήταν ότι άρχισε τη κλαψούρα και με έπρηξε ο άντρας μου να την αφήνουμε να έρχεται να δει το μωρό και ας έχει τα άλλα, αλλά το έκοψα και ας σκοτώθηκα μαζί του 2-3 φορές... Σιγά μη ρισκάρω την υγεία του μικρού για να βολέψει αυτή τον άλλο της το γιο... Μια φορά τη χρειάστηκα και μας έγραψε, αλλά τόσα χρόνια όταν ήθελε κάτι, ο άντρας μου έτρεχε, γιατί ο άλλος δε προλάβαινε ποτέ... Ας μας ξαναζητήσει κάτι όμως, μια σκατούλα θα πάρει!!!
Τα έχω πάρει άσχημα και δεν ήξερα που να τα πω... Κάθεται τώρα και κλαίγεται και γύρω γύρω για το πόσο κακιά είμαι που δε την αφήνω να έρθει, ότι μας γύρισε την πλάτη όταν την χρειαστήκαμε δε το λέει όμως πουθενά...
Βρε κορίτσια, είμαι υπερβολική;;; Μα να μου πει ''τί θα έκανες αν είχες άλλο παιδί;'' ενώ το παιδί το είχαμε 1 εβδομάδα ΜΕΝΝ και ήταν επικίνδυνο να αρρωστήσει;; Είναι γιαγιά αυτή;;;;
giorgina έγραψε:Κουκλίτσα έγραψε:Καλησπέρα γλυκές μου!
Ήθελα τη γνώμη σας για κάτι... Αρχικά να πω ότι με τη πεθερούλα μου μένω στην ίδια πολυκατοικία.. όσες το βιώνεται, καταλαβαίνεται πόσο υπέροχα περνάω... Αλλά δε θα επεκταθώ παραπάνω, απλά θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα περιστατικό γιατί εγώ νομίζω ότι έχω δίκιο αλλά βλέπω ότι ο άντρας μου συμπεριφέρεται σαν η μαμά του να είναι σωστή μαζί μας...
Να ξεκινήσω από το ότι έχει 2 εγγόνια από τον άλλο γιο (9 και 4 ετών) τα οποία πρακτικά μεγάλωσε... Εγώ γέννησα πριν λίγους μήνες ψιλοπρόωρα (στις 36 εβδομάδες) και ο παιδίατρος μας είπε να προσέχουμε με τις επισκέψεις για τις ιώσεις. Έτσι αποφασίσαμε με τον άντρα μου ότι δε θα αφήνουμε κανέναν να έρθει και ειδικά μικρά παιδιά, ειδικά ακούγοντας από άλλους ότι πολλοί έρχονται επίσκεψη ακόμα και με πυρετό!!! Η πεθερά μου γενικώς είναι μουλάρα.. Της φέρνουν τα εγγόνια με πυρετό και δε μας ειδοποιεί ποτέ, με αποτέλεσμα να αρρωσταίνουμε και εμείς.. Και δε με ένοιαζε μέχρι τη στιγμή που έμεινα έγκυος και μου έκανε πάλι τα ίδια, δε με ειδοποιούσε. Δεν της είπα κάτι γιατί πλέον ξέρω ότι στου κουφού την πόρτα.... Όταν γέννησα λοιπόν της ζητήσαμε μιας που μένουμε στην ίδια πολυκατοικία, να έρχεται να μας βοηθάει με το παιδί στην αρχή (εγώ δεν ήθελα αλλά το δέχτηκα για χατήρι του άντρα μου). Η μόνη προϋπόθεση ήταν να μη κρατάει τα άλλα εγγόνια, γιατί όπως είπα φοβόμαστε τις ιώσεις... Όλα ωραία, έδειξε να το καταλαβαίνει... Γυρίζουμε σπίτι Παρασκευή,αφού το παιδί είχε μείνει και 7 μέρες στην ΜΕΝΝ... Μας περίμενε στο δρόμο και άρχισε να το ξεκουκουλώνει μέσα το κρύο για να το δει. Οκ λέω, η λαχτάρα της θα είναι και δε μίλησα,απλά πήγα το παιδί στο σπίτι... Το ίδιο απόγευμα έρχεται σπίτι μας και μας ανακοινώνει ότι δε μπορεί να μη κρατάει το άλλο εγγόνι (παρόλο που η συνυφάδα μου έχει τους γονείς της που θα μπορούσαν να τα κρατήσουν για λίγες μέρες, τις ώρες που δεν είναι στο σχολείο). Πάω πάλι α της εξηγήσω και τι μου απαντάει... η ''γιαγιά'' του παιδιού μου.. ''αμα είχες αλλο παιδί τί θα έκανες;''... Ακούτε απάντηση;;; Και της ψελλίζω ''το παιδί είναι πρόωρο και δε γίνεται αυτό που λες'', γιατί έμεινα μ'αυτό που μου είπε. ''Ε,τοτε δε θα έρχομαι'' μας λέει!!!!!!!! Δεν απάντησα τίποτα... Από τότε έχει δει 2 φορές το παιδι, κρατάει τα άλλα με πυρετο κανονικά, δεν μας ειδοποιεί,μια φορά πήγε ο άντρας μου να τη δει και είχε με πυρετό το ένα και θύμωσε -όλως περιέργως- και δε πηγαίνει κ αυτός! Βέβαια τα άλλα εγγόνια δε τα πάει ούτε σε παιδότοπο γιατί φοβάται η μαμά τους μην αρρωστήσουν, και είναι και ολόκληρα γαϊδούρια... Αλλά εκεί μούγκα η πεθερούλα!!!!
Κορίτσια τα έχω πάρει άσχημα... Δέκα χρόνια κάνει βλακείες και την αγνοώ... Αλλά αυτό που έκανε με το παιδί μου δε μπορώ να το συγχωρέσω... Δε θέλω ούτε να την ακούσω στο τηλέφωνο, που παίρνει το γιο για να μας το παίξει καλή γιαγιά... Την σιχαίνομαι πλέον...
Το μόνο κακό ήταν ότι άρχισε τη κλαψούρα και με έπρηξε ο άντρας μου να την αφήνουμε να έρχεται να δει το μωρό και ας έχει τα άλλα, αλλά το έκοψα και ας σκοτώθηκα μαζί του 2-3 φορές... Σιγά μη ρισκάρω την υγεία του μικρού για να βολέψει αυτή τον άλλο της το γιο... Μια φορά τη χρειάστηκα και μας έγραψε, αλλά τόσα χρόνια όταν ήθελε κάτι, ο άντρας μου έτρεχε, γιατί ο άλλος δε προλάβαινε ποτέ... Ας μας ξαναζητήσει κάτι όμως, μια σκατούλα θα πάρει!!!
Τα έχω πάρει άσχημα και δεν ήξερα που να τα πω... Κάθεται τώρα και κλαίγεται και γύρω γύρω για το πόσο κακιά είμαι που δε την αφήνω να έρθει, ότι μας γύρισε την πλάτη όταν την χρειαστήκαμε δε το λέει όμως πουθενά...
Βρε κορίτσια, είμαι υπερβολική;;; Μα να μου πει ''τί θα έκανες αν είχες άλλο παιδί;'' ενώ το παιδί το είχαμε 1 εβδομάδα ΜΕΝΝ και ήταν επικίνδυνο να αρρωστήσει;; Είναι γιαγιά αυτή;;;;
Έχεις δίκιο να μη θες να έρχεται η πεθερά σου γιατί το δικό σου είναι πολύ μωρό και πρόωρο. Οπότε λογικό είναι να θες να το προστατέψεις από τις ιώσεις, και δυστυχώς κυκλοφορούν αρκετές αυτόν τον καιρό.
Όμως προσωπικά εμένα με ενόχλησε αυτό που έγραψες για τα άλλα παιδάκια, ότι είναι ολόκληρα γαϊδούρια. Σκέψου ότι αύριο μπορεί κάποιος να λέει το δικό σου παιδί γαϊδούρι και δε νομίζω να σου αρέσει κάτι τέτοιο. Ούτε νομίζω ότι φταίνε σε τίποτα τα άλλα παιδιά.
αυτο το μελι...πολυ πονεμενη υποθεση!!!ολες οι παλιες τα ιδια.περσι πεθανε ενα μωρο απο αλλαντιαση(το μικροβιο της οποιας μπορει να βρισκεται στο μελι).μου το ειπε η παιδιατρος μου.επισης ενας φιλος οδοντιατρος ειπε οτι πολλες μαμαδες παλια εβαζαν μελι στη πιπιλα οταν εβγαιναν τα δοντια κ καλα για να γλυκανει το πονο με αποτελεσμα τα παιδια να αποκτουν κακης ποιοτητας δοντια κ μαυρα....ισμηνη έγραψε:α ρε τελικα ολες την ιδαι μαλακια κουβαλανε...εμενα τα πεθερικα τους 3 πρωτους μηνες οποτε ερχονταν τους ελεγα να πλυνουν τα χερια με DETOL στο μπανιο και καθε φορα απανταγαν τα επλυνα καλα απο το σπιτι περιτο να εξηγησω την ιδια κουβεντα ξανα κ ξανα καθε φορα ωσπου μια μερα τα πηρε ο αντρας μου και τους λεει-με το που θα ερχεστε βγαζετε παπουτσια κ πατε ενας ενας στο μπανιο να πλυνει τα χερια του αλλιως να μην ξαναπατησετε το ποδι σας.μονο τοτε συμορφωθηκαν οσον αφορα το πλυσιμο των χεριων γιατι κατα τ'άλλα...
κ εχει φαγωθει η πεθερα μου κ με νευριαζει επειδη η μικρη πιπιλαει το δαχτυλο της συχνα ηθελενα της δωσει ΜΕΛΙ στην πιπιλα!!!!!ΑΥΤΗΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ????????της εξηγησα γιατι απαγορευεται το μελι σε παιδια κατω του 1 ετους(το βρηκα στο ιντερνετ και μου τα επιβεβαιωσε κ η παιδιατρος)με πολυ ηρεμο τροπο καταλαβαινοντας πως δεν γνωριζει,και μου απαντα <ναι σιγα εγω πως μεγαλωσα τα παιδια μου>(οταν το ακουω αυτο μου σηκωνεται η τριχα καγκελο)τις ξαναεξηγω πως αλλαζουν οι καιροι και το αφηνουμε εκει το θεμα.περναει λοιπον λιγος καιρος η μικρη το δαχτυλο στο στομα και τηνακουω να λεει αχ αυτη η μανα σου να μην με αφηνει να σου δωσω λιγο μελακι καλα της λεω τι λεγαμε την προηγουμενη φορα?
αχ μου απανταει δεν θυμαμαι δεν σε πολυπροσεχα......... νομιζω οτι ειχα 25 πιεση εκεινη την στιγμη ηθελα να την βρισω να της κατεβασω οτι καντηλι υπαρχη στη γη..δεν μπορω το θυμαμαι κ συγχηζομαι.
αυτα για να καταλαβεις οτι καμια πεθερα,καμια μαμα και καμια αλλη γενικοτερα,δεν ξερει ΠΟΤΕ καλυτερα απο εσενα την ιδια και δεν θα νοιαστει περισσοτερο για το δικο σου παιδι απο ΕΣΕΝΑ και μονο ΕΣΕΝΑ!!!
ΟΥΦΦΦΦΦ ΤΑ ΕΙΠΑ Κ ΞΕΘΥΜΑΝΑ
kalispera kopela mou na xerese tin mpempoula sou!!!!katarxas vatheies anapnoes...loipon..eipes poio pano oti o antras sou se grafei sta tetoia tou..gia OLA ayta pou grafeis edo tou ta exeis pei???kathisate na milisete na tous peis pos aisthanese???ase tin pethera apekso stin arxi k pes tou pos aisthanese esu?yelwtaki έγραψε:Αγαπητες μου φιλες ,
μολις εγινα μαμα για την ακριβεια πριν απο 24 ημερες και το προβλημα μου ειναι αυτο που εχετε κι εσεις κι ακουει στο ονομα η μανουλα του συζυγου!Το θεμα ειναι οτι εγω ειμαι οριακα για καταθλιψη και δεν ξερω τελικα και αν εχω και δικιο.Εγω υποτιθεται οτι εχω την καλυτερη πεθερα του κοσμου...αυτη που σε σκεφτεται παντα σε γεμιζει δωρα σ αγαπαει σου κανει ολα τα χατηρια τρεχει για σενα...τι να πω ολα τα καλα που φανταζεστε.Το θεμα ειναι οτι εγω μολις γεννησα κοριτσάκι και η πεθερα μου εχει 2 γιους και ειχε πάντα την ελπίδα της κορης.Οσο ήμουν εγκυος λοιπον ακουγα τ απιστευτα...αυτο το παιδι θα μου επιτρέψετε να το μεγαλωσω εγω....θα βγαλετε τ ονομα μου ακριβως κι οχι του αγίου....και διαφορα τετοια κουλα. Στην αρχη τα επαιρνα για αστειο δεν το συζητω ελεγα ισα ισα που αγαπαει πολυ το παιδι και τι το καλυτερο.
Απ την ωρα που γεννηθηκε η μικρη ομως μου εχει μπει στο μυαλο οτι θελει να μου πάρει το παιδι....οχι κυριολεκτικα -εννοω θα κανει στη μικρη οτι θελει κι εγω θα ειμαι η κακια μαμα.Απο τωρα λεω οχι πολλες αγκαλιες κι εκεινη ερχεται σπίτι καθε απογευμα7-9 ουτε μια μερα να μην ησυχασουμε και τον πρωτο καιρο κρατουσε το μωρο 2 ωρες αγκαλια συνεχεια δηλαδη ή την πλησιαζε στα 20 εκατοστα γιατι της ειπαμε οτι το μωρο δεν βλέπει.
Να πω και το καλυτερο...επιδη ειπα οχι γι αυτο αρχισε τις σπόντες του στυλ..η μαμα ειναι κερβερος... δεν την παιρνω γιατι η μαμα δεν το επιτρεπει....στην βαφτιση θα κανουμε αυτο εκει με τοσο κοσμο και αλλα πολλα...Ο αντρας μου θα το πω ευγενικα....με γράφει στα τετοια του.Και οποτε λειπω δεν χανει ευκαιρια να κανει αυτο που δεν θελω....Ειμαι πολυ στεναχωρημενη γιατι δεν ξερω μπορει και να την αδικω αυτη τη στιγμη ομως νιωθω οτι θελω να παρω το παιδι και να φυγω απ το σπίτι!!!!!!Θελω οπωσδηποτε τη συμβουλη σας!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Τα... πεθερικά! » Τελικά ποιά έχει δίκιο; Εγώ ή η πεθερούλα μου;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης