1 τελικα συμφέρει να δουλεύεις οταν έχεις μικρά παιδιά?- τι λέτε? Τρι Μαρ 20, 2012 3:09 am
bou-boukitsa
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια καλησπερα
εχω 3 παιδακια , το τελευταιο μολις ενος χρόνου...
πλησιαζει ο καιρός να επιστρέψω στη δουλειά και αναρωτιέμαι..αξίζει τελικά?
θέλω να πω ...δεν ειναι ότι μας περισσεύουν, με ενα μισθό ειναι δύσκολα...
αλλά..
αμα γυρίσω στη δουλεια θα δουλεύω μέχρι της 5..ποιος θα πηγαινει και θα φερνει τα παιδια στο σχολειο??
το μικρό τι θα το κανω??σιγουρα δεν μπορω να πληρωσω γυναικα..αλλα να παει παιδικο τοσο μικρο..
γιαγιάδες κλπ δεν υπαρχουν κοντα..λογω στρατού ειμαστε πολυυυ μακριά..
μετα σκέφτομαι....ας πούμε πως βρισκω ολοήμερα σχολεια..και παιδικό...
οταν γυρναω θα πρεπει να μαγειρεψω ν να κανω δουλειες, καθαρισμα ,πλυντηριο, σιδερωμα..κλπ...δεν θα ειμαι πτωμα???
]και τα παιδάκια μου ποτε θα τα βλέπω??..και αμα αρχίσουν και τα διαβάσματα??πως θα αντέχω..?
και οταν λείπει ο συζηγος σε ασκήσεις , βραδινά κλπ??..αμα αρρωστήσει καποιο παιδι??θα παίρνω άδεια??
αχ κορίτσια εχω τρελαθει!!
τι θα κάνατε εσείς???
απο την άλλη μεριά όλοι μου λένε να μην αφήσω τη δουλειά μου, αλλα δεδομενων και των μειώσεων θα μένει ουσιαστικά κατι?/η θα δινω σε γυναίκες να μου καθαρίζουν , σιδρωνουν κλπ???
τι να κανω???
εχω 3 παιδακια , το τελευταιο μολις ενος χρόνου...
πλησιαζει ο καιρός να επιστρέψω στη δουλειά και αναρωτιέμαι..αξίζει τελικά?
θέλω να πω ...δεν ειναι ότι μας περισσεύουν, με ενα μισθό ειναι δύσκολα...
αλλά..
αμα γυρίσω στη δουλεια θα δουλεύω μέχρι της 5..ποιος θα πηγαινει και θα φερνει τα παιδια στο σχολειο??
το μικρό τι θα το κανω??σιγουρα δεν μπορω να πληρωσω γυναικα..αλλα να παει παιδικο τοσο μικρο..
γιαγιάδες κλπ δεν υπαρχουν κοντα..λογω στρατού ειμαστε πολυυυ μακριά..
μετα σκέφτομαι....ας πούμε πως βρισκω ολοήμερα σχολεια..και παιδικό...
οταν γυρναω θα πρεπει να μαγειρεψω ν να κανω δουλειες, καθαρισμα ,πλυντηριο, σιδερωμα..κλπ...δεν θα ειμαι πτωμα???
]και τα παιδάκια μου ποτε θα τα βλέπω??..και αμα αρχίσουν και τα διαβάσματα??πως θα αντέχω..?
και οταν λείπει ο συζηγος σε ασκήσεις , βραδινά κλπ??..αμα αρρωστήσει καποιο παιδι??θα παίρνω άδεια??
αχ κορίτσια εχω τρελαθει!!
τι θα κάνατε εσείς???
απο την άλλη μεριά όλοι μου λένε να μην αφήσω τη δουλειά μου, αλλα δεδομενων και των μειώσεων θα μένει ουσιαστικά κατι?/η θα δινω σε γυναίκες να μου καθαρίζουν , σιδρωνουν κλπ???
τι να κανω???