Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
348 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 348 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dimitra_Elena έγραψε:Πωπω,Μαριάννα ψόφησα στο γέλιο!!!

χαχαχαχα,εσύ κλείνεις τις πόρτες,αλλά η μικρή πονηρή αλεπού,μάλλον κάτι μυρίζεται! Laughing

ΕΙΔΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ???? ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ???? ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ!!!! ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ!!! ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΤΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΑ!!!!
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ ΕΜΑΣ!!!!

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
xixi
mia daskala fili mou mou leei proxtes!!
exoume sta pronhpia ena koritsaki kai tous ebala na kanoun mia zografiki spiti
ekeni tin epomenh mera efere tin selida adeia
otan tin rotisa giati dn eipes tin mama k ton mpampa na stin kanei?
ayto to kaimeno eipe:
o mpampas xtes kathotan ston kanape gymnos kai eklane kai mama tou fonaze giati eksine ta ayta toy!!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κορίτσια να σας προβληματίσω?
Μήπως εμείς δίνουμε τα "κακά" παραδείγματα?

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Κορίτσια να σας προβληματίσω?
Μήπως εμείς δίνουμε τα "κακά" παραδείγματα?

kapoia stigmh einai logiko na ksexasteis ..opws parapanw..ta paidia einai oi kalyteroi mimoi stin zoi mas!!

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έχω παρόμοιο περιστατικό με την κόρη της νονάς μου όταν ήταν μικρή.
Ο μπαμπάς της τότε είχε πρόβλημα με τις αιμορροΐδες και έκανε λέιζερ. Οπότε καθόταν σπίτι με άδεια.
Σε μια φάση χτυπάει το τηλέφωνο και απαντάει η μικρή.
Ήταν ένας συνάδελφος του, και ζήτησε να του μιλήσει.
Και του λέει η μικρή:
"Ναι, αλλά μην τον απασχολήσετε πολύ γιατί τον πονάει ο κώλος του" Shocked !!!

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Tziz έγραψε:Έχω παρόμοιο περιστατικό με την κόρη της νονάς μου όταν ήταν μικρή.
Ο μπαμπάς της τότε είχε πρόβλημα με τις αιμορροΐδες και έκανε λέιζερ. Οπότε καθόταν σπίτι με άδεια.
Σε μια φάση χτυπάει το τηλέφωνο και απαντάει η μικρή.
Ήταν ένας συνάδελφος του, και ζήτησε να του μιλήσει.
Και του λέει η μικρή:
"Ναι, αλλά μην τον απασχολήσετε πολύ γιατί τον πονάει ο κώλος του" Shocked !!!
xixi ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994

ShicShuel

ShicShuel
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλα...εχω λιωσει στο γελιο........ δεν 3ερω ποια ιστορια να διαλεξω...χαχαχαχαχαχαχα αυτη με τα βυζακια της μαιμους.......?? θανατος.... αυτο με τον πλασιε...?? γενικα ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕς ΑΤΑΚΕς ΤΑ ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ!!! Ανυπομονω να μεγαλωσει και το δικο μου να λεει κι αυτο τα δικα του!!!!!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

eirini

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΜΑΔΕΣ.Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ(4 ΧΡΟΝΩΝ)ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ SUPER MARKET ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΜΕ,ΤΙ ΗΘΕΛΑ Κ ΤΗΝ ΠΗΡΑ;ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠ ΕΞΩ ΕΜΟΙΑΖΕ ΣΑΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΑΡΠΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ Κ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ:ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΙ.ΗΘΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΓΗ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΔΕΝ ΛΕΓΕΤΕ. flower

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπόν κορίτσια,ακούστε σκηνικό που έκανε η 6 ετών σήμερα ξαδερφούλα μου,όταν ήταν 4.

Έχω αρραβωνιαστεί με τον άντρα μου πριν 2 χρόνια,και έχουμε κάτσει στο τραπέζι για την μάσα.Ο αδερφός του άντρα μου λατρεύει τα παιδιά και της έλεγε συνέχεια"Ηλιάνα ότι χρειαστείς θα μου λες".Οπότε σε κάποια στιγμή γυρίζει η μικρή τότε και του λέει:
-Αποστόλη,εγώ πότε θα μεγαλώσω να λερώνει το πιπί μου και να φοράω σερβιέτες;

Εννοείται ότι ο Αποστόλης κοκκάλωσε.

Η ίδια μικρή στο σπίτι της,μια φορά που είχαμε πάει επίσκεψη,καθόταν στον καθρέφτη και κοιταζόταν,και "πείραζε" τα μπιζάκια της!

Όταν την ρωτήσαμε λοιπόν τι κάνει,απάντησε με μεγάλη άνεση:

Τα τραβάω να μεγαλώσουν!Δε βλέπεις;;;;

Η θεία μου έγινε σαν τον κ**ο της μαιμούς από ντροπή!

Laughing

tsourekaki

tsourekaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dimitra_Elena έγραψε:Λοιπόν κορίτσια,ακούστε σκηνικό που έκανε η 6 ετών σήμερα ξαδερφούλα μου,όταν ήταν 4.

Έχω αρραβωνιαστεί με τον άντρα μου πριν 2 χρόνια,και έχουμε κάτσει στο τραπέζι για την μάσα.Ο αδερφός του άντρα μου λατρεύει τα παιδιά και της έλεγε συνέχεια"Ηλιάνα ότι χρειαστείς θα μου λες".Οπότε σε κάποια στιγμή γυρίζει η μικρή τότε και του λέει:
-Αποστόλη,εγώ πότε θα μεγαλώσω να λερώνει το πιπί μου και να φοράω σερβιέτες;

Εννοείται ότι ο Αποστόλης κοκκάλωσε.

Η ίδια μικρή στο σπίτι της,μια φορά που είχαμε πάει επίσκεψη,καθόταν στον καθρέφτη και κοιταζόταν,και "πείραζε" τα μπιζάκια της!

Όταν την ρωτήσαμε λοιπόν τι κάνει,απάντησε με μεγάλη άνεση:

Τα τραβάω να μεγαλώσουν!Δε βλέπεις;;;;

Η θεία μου έγινε σαν τον κ**ο της μαιμούς από ντροπή!

Laughing
ιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianna έγραψε:

χαχαχαχα,εσύ κλείνεις τις πόρτες,αλλά η μικρή πονηρή αλεπού,μάλλον κάτι μυρίζεται! Laughing

ΕΙΔΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩ???? ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ???? ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ!!!!

Eμένα πάντως Μαριάννα μου μου φαίνονται τρισχαριτωμένα,αν είναι απονήρευτο το μαμούνι και τα λέει αυθόρμητα.Δε συζητώ γι αυτά που οι γονείς τα πλάθουν να ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ τί κάνει ο μπαμπάς με την μαμά στο υπνοδωμάτιο.Αυτό είναι άδικο,τους στερούμε την παιδικότητα.

adda

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πριν περιπου 3 μηνες εγινε το σκηνικο...
Καθομασταν στο σαλονι με τον αντρα μου και 3 φιλους και χωρις να δωσω εξηγησεις για το που θα παω σηκονομαι και παω τουαλετα, η μικρη μαλλον εψαχνε να με βρει και ηρθε και ανοιξε την πορτα της τουαλετας! Ρουμπινη της λεω πηγαινε στον μπαμπα, αυτη ειχε ξεκαρδιστει στα γελια και παει στο σαλονι και ανακοινωνει "πουφ μαμα κακα!" και ξεκινησαν ολοι να γελανε! παω και εγω μεσα κατακοκκινη απο ντροπη με πλησιαζει η μικρη δειχνει το επιμαχο σημειο και επαναλαμβανει "πουφ μαμα κακα". Ειχανε πεσει ολοι κατω απο τα γελια και της ελεγαν "εκανε κακα η μαμα ρουμπινη?" και εκεινη εκανε γκριματσα οτι βρομαει και τρεχει στο δωματιο της και παει και φερνει μια πανα την ανοιγει και κανει οτι μου την βαζει.
Απο τοτε κλειδωνω την πορτα της τουαλετας!

fraoulenia

fraoulenia
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
adda έγραψε:Πριν περιπου 3 μηνες εγινε το σκηνικο...
Καθομασταν στο σαλονι με τον αντρα μου και 3 φιλους και χωρις να δωσω εξηγησεις για το που θα παω σηκονομαι και παω τουαλετα, η μικρη μαλλον εψαχνε να με βρει και ηρθε και ανοιξε την πορτα της τουαλετας! Ρουμπινη της λεω πηγαινε στον μπαμπα, αυτη ειχε ξεκαρδιστει στα γελια και παει στο σαλονι και ανακοινωνει "πουφ μαμα κακα!" και ξεκινησαν ολοι να γελανε! παω και εγω μεσα κατακοκκινη απο ντροπη με πλησιαζει η μικρη δειχνει το επιμαχο σημειο και επαναλαμβανει "πουφ μαμα κακα". Ειχανε πεσει ολοι κατω απο τα γελια και της ελεγαν "εκανε κακα η μαμα ρουμπινη?" και εκεινη εκανε γκριματσα οτι βρομαει και τρεχει στο δωματιο της και παει και φερνει μια πανα την ανοιγει και κανει οτι μου την βαζει.
Απο τοτε κλειδωνω την πορτα της τουαλετας!

xaxaaaa

Tziz

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
adda φοβερή η μικρή!
Πέθανα στο γέλιο!

magda.d

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ο δικός μου αναγνωρίζει την τουαλετα ως "τσουτσού" ..... και όπου και να σταθούμε και βρεθούμε ανακοινώνει όποιον δει να πηγαίνει προσ αυτήν την κτευθυνση...
"μαμά τσουτσού"
"παππούς τσουτσού"
"γιαγιά τσουτσού"
"Νίνα τσουτσού" Laughing
Laughing

afro81

afro81
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χαχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα καλα τελειοι ειναι ολοι πολυ γελιο!!!!!!!!!! Very Happy

marianna

marianna
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Dimitra_Elena έγραψε:
marianna έγραψε:

Eμένα πάντως Μαριάννα μου μου φαίνονται τρισχαριτωμένα,αν είναι απονήρευτο το μαμούνι και τα λέει αυθόρμητα.Δε συζητώ γι αυτά που οι γονείς τα πλάθουν να ξέρουν ΑΚΡΙΒΩΣ τί κάνει ο μπαμπάς με την μαμά στο υπνοδωμάτιο.Αυτό είναι άδικο,τους στερούμε την παιδικότητα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ!! ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΛΈΩ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!! ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ??? 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΑΣΕΙ, ΜΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!! ΚΑΛΟ???

xazomammy

xazomammy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θυμήθηκα 1 καλο!!! Είμαστε σε μια καφετέρια με την αδερφή μου, τον γαμπρό μου κ την ανηψούλα μου που τότε ήταν 4 χρονών. Η αδερφή μου έπρεπε εκτάκτος να παει στην τουαλέτα για κατούρημα. Μου λεει μισο λεπτό, πρέπει να παω στο μπάνιο οπωσδήποτε.. Παει τουαλέτα κ με το που γυρνάει η ανηψιά μου αρχίζει κ φωνάζει ΠΟΛΥ δυνατά : Μαμά έκανες κάκα σου?? Εεεε μαμααα έκανε κακα??? Επειδή η καφετέρια ειχε απαλή μουσική, ακούγόταν τόσο δυνατα η μικρή που γύρισαν ολοι κ κοιτούσαν την αδερφή μου κ αυτή είχε γίνει Embarassed σαν πατζάρι.. Laughing

Dimitra_Elena

Dimitra_Elena
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marianna έγραψε:
Dimitra_Elena έγραψε:
marianna έγραψε:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΙΣΗ!! ΕΔΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΗΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΩ ΝΙΩΘΩ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΝΑ ΛΈΩ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ!!!
ΑΑΑ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ, ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ!!! ΤΗΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΝ ΜΑΜΑ??? 2,5 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!
ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΙΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΩ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΛΙΟΝΤΑΡΙ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΑΣΕΙ, ΜΜΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΜΑ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙ!!! ΧΙΧΙΧΙΧΙ!!! ΚΑΛΟ???

χαχαχαχα,έχει πάντως πλάκα το ότι οτιδήποτε βρωμερό κάνουν,πρέπει να το ανακοινώσουν...Ε ρε γλέντια!χαχαχα,καλό!

kely

kely
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
έχουμε παει στο ζωολογικό κήπο με τη μικρή (2 ετών) κι ενώ κάναμε όλη τη βόλτα φτάνουμε στο δάσος με τις μαϊμούδες... εγώ πλησιάζω μια μαϊμού που κάθετε σε ένα πεζουλάκι και με κοιτάει και κάθομαι στο πεζούλι δίπλα της. (η μικρή με παρακολουθεί όλο απορία)κάνω κίνηση να χαϊδέψω τη μαϊμού κι αυτή κάνει ένα φοβερό σάλτο περνάει από πάνω μου και φεύγει. Η μικρή ενθουσιασμένη από τη σκηνή γυρνάει στον πατέρα της και και αρχίζει να φωνάζει: μπαμπά μπαμπά η μαϊμού πήδηξε τη μαμά! Φυσικά ξεραθηκαμε ολοι στα γέλια και δεν νομίζω ότι κοκκίνισα.

mama katerina

mama katerina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χαχαχαχχαχαχαχα γελασα με τις ιστοριες κοριτσια!!!
ακουστε τι επαθα εγω! ειχα εναν κυριουλη γυρω στα 65 που μου εφερνε μια παρκετεζα καθε μηνα αυτος λοιπον ο ανθρωπακος ειχε μια φατσα τι να πω!! του ελειπαν και ολα τα δοντια.. και μια μερα που ηρθε ανοιξα την πορτα και η μικρη ητανε διπλα μου και αρχιζε να φωναζει "μαμα ο λυκος τρεξε μαμα" και αρχιζε να τρεχει προς το σαλονι ! "κλεισε τη πορτα μαμα θα σε φαει" εντρομη ομως!! χαχαχαχαχχαχαχα ευτυχως γελασε και ο ανθρωπος !!! ΕΓΩ ΔΕ ειχα μεινει κοκαλο τι να κανω? να γελασω να της εξηγησω η να πληρωσω τον ανθρωπο???

Laughing Laughing Laughing Laughing

mpougatsoula24

mpougatsoula24
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Razz Razz Razz Laughing Laughing Laughing Laughing
ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994 ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994 ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994 ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994 ΙΣΤΟΡΙΕΣ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΟΚΚΙΝΙΣΟΥΜΕ! - Σελίδα 2 215994
κοριτσιααααααααααα εχω κατουριθει στα γελεια χααχχαχαχαχχαχαχα
απιθανα τα παιδακια σας χαχαχχαχα

λοιπον να σας πω κ γω
η βαφτηστιρα μου 2 ετων τοτε ερχετε στο σπιτι μας.... περναει η ωρα κ θελει τσισακι της(δ φοραγε πανα) αφου τελειωσει φωναζει νονααααααααα πυνε μεεεεεεεε(να την πλυνω)
παω λοιπον κ τι να δω ????? ειχε βαλει απο το σπιτι της μια σερβιετα τησ μανας της κ την φοραγε τους φωναζω εκεινη την ωρα κ ειχαμε τρελαθει στο γελιοοοοοοοοοοοοο χαχαχχαχαχα

ειναι στο λεωφορειο κ καθετε ορθια στο καθησμα ενω η μαμα τησ προσπαθει να την πεισει να κατσει γιατι θα χτυπησει (παλι 2 ετων) αυτη τπτ το δικο της.... Laughing Embarassed Rolling Eyes (μηπως μου μοιαζει?????) Laughing Embarassed Rolling Eyes
ειναι λοιπον μια κυρια πισω της κ της λεει ...ελισαβετ γιατι δ ακους την μαμα σου ????/θα χτυπησεις ετσι....
γυρναει την κοιταει με υφακι το σουργελακι μου ...κοιταει την μανα της κ της λεει στα ΡΩΣΙΚΑ ρε μαμα τρελη ειναι αυτη???????
κ της απανταει η κυρια ....γιατι με βριζεις εγω δ σου ειπα κατι κακο.........
η Ηρα ηθελε να ανοιξει η γη κ να την καταπιει χαχαχχαχαχχαχαχαχ

αλλο ενα τελευταιο με τον ανδρα μου
ηλικια 3 ετων Laughing Laughing Laughing

ειχε τρελο κολλημα με τα μαξ μποξ αν τα λεω καλα τα αμαξακια οποτε λοιπον βγαινανε εξω με την πεθερα μου της τα ζηταγε συνεχεια αν περναγαν απο κανενα μαγαζι με παιχνιδια
(γιατι τα εριχνε απο το μπαλκονι για να ειναι τρακαρισμενα χαχαχχαχα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy )
περνανε λοιπον μια μερα απο ενα μαγαζι κ της τα ζηταει ...
του λεει δ ειχει η μαμα λεφτα να σου αγοραζει συνεχεια αμαξακια...
κ αρχιζει αυτο στην μεση του δρομου .....
που...νααααααααααααααα που.........ναααααααααα
που.......νααααααααααααααααααα
που δ μου περνεις ματσμποτσ(ετσι τα ελεγε Very Happy Very Happy Very Happy )
η κακομοιρα ειχε τρελαθει κ δ ηξερε τι να τον κανει ..... Embarassed Embarassed Embarassed
το κωλοπαιδο!!!!!!!! Laughing Razz

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Λοιπον προχθες ειχαμε παει σε ενα σουπερ μαρκετ μεγαλης αλυσιδας!!Περιμεναμε στο ταμειο σε ουρα χιλιομετρου μην σας πω!!ο γιος μου μποροστα ειχε φανερα εκνευριστει,σε καποια στιγμη,γυρναει το κεφαλι του κρατωντας την μυτη του και μου λει...'μαμαααα πουφτ!!'γυρισαν ολοι και μας κοιτουσαν ...εμας και εναν παππου μπροστα μας που ειχε φαει σκορδοστουμπι 9μιση ωρα το πρωι....τον γιο μου τον επεπληξα αλλα ο παππους ακαθεκτος σκορπουσε την μποχα του τριγυρω!!! pig

????????

Επισκέπτης
εγω παλι θα σας πω κατι που μου ειπε ο ανηψιος μου 9 ετων κι εμεινα καγκελο!
ειχα να τον δω αρκετο καιρο,κι οταν πηγα στην αδερφη μου βλεπω τον ανηψιο μου να φοραει γιαλακια και στα χερακια του κρατουσε ενα ηλεκτρονικο παιχνιδι..τι εγινε βρε χρησταρα μου του λεω? φορεσες γιαλακια? κουραστηκαν τα ματακια σου απο το πολυ παιξιμο?και εννοουσα το ηλεκτρονικο παιχνιδι..τι λες βρε θεια? δεν παιζω το πουλι μου...μιλαμε εμεινα...κοκκινισα...δεν περιμενα τετοια απαντηση.. Embarassed

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 7]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις