Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
369 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 369 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εσύ το είχες ένστικτο,έγω που ήμουν σίγουρη ότι είναι κορίτσι άλλα τελικα μας βγήκε αγοράκι.Φυσικά δεν τον αλλάζω με τίποτα αλλά το επόμενο η αλήθεια είναι θα ήθελα ένα κοριτσάκι,τα θέλω όλα ροζ!!!!!

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλήθεια?? ααχ στο ευχομαι λοιπον και με μια μπουμπού τσιχλόφουσκα σύντομα!!! Very Happy

maroulaki13

maroulaki13
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ,να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
και εγώ μόλις έμεινα έγκυος ήξερα ότι θα κάνω κορίτσι!!!!
η πεθερά μου και ο άντρας μου βέβαια είχαν αντίθετη γνώμη(ήθελαν αγόρι) αλλά τελικά τους την έσκασα!!!!
μόλις εμαθα ότι ειμαι έγκυος όποτε η πεθερά αναφερόταν στο έμβρυο έλεγε ο μπέμπης και ο μπέμπης...
ο γιατρός από την αυχενική μας είχε πει το φύλο αλλα η πεθερά έλεγε: "και που το ξέρει ο γιατρός από τώρα?κάτσε να δούμε γιατί μπορεί να έχει κάνει λάθος"

dimitraanast

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
πρωτη εγκυμοσυνη αγορακι!ο αντρας μου ξετρελαθηκε!η αληθεια ειναι πως παντα ηθελα κοριτσι αλλα απο την αρχη κοιτουσα μπλε!!!δευτερη εγκυμοσυνη μου λενε ολοι...κοριτσι εχεις σιγουρα!ειχα αντιθετη αποψη κ βγηκα αληθινη!!2 αγοραρος!!τωρα ειμαι εγκυος στο 3 παιδακι μου 17εβδομαδων κ ελεγα ειναι κοριτσι...απο οτι φαινεται στους υπερηχους προς το παρον την επιασα τη κορη!!συνειδητοποιησα πως οσα παιδια κ να κανω(δε προκειται να κανω 4)χαχαχα σημασια για τη μαμα εχει να ακουσει πρωτα τη καρδουλα,μετα να λεει ο γιατρος ολα πανε καλα...κ στο τελος το φυλο οσο κ αν εχουμε προτιμησεις ειμαστε μανουλες που τα αγαπαμε πριν καλα καλα ακουσουμε τη καρδουλα τους!!! Wink Very Happy ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 654316 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 893968

nopi30

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ποτε δεν σκεφτηκα τον εαυτο μου με μωρο για να σκεφτω και το φυλλο του... Μετα απο την ενδομητριωση ο γιατρος ειπε "μωρο τωρα". Ετσι αυτο που ηθελα ηταν να κανω ενα μωρακι γερό τιποτ' αλλο. Μεχρι το β' επιπεδου δεν μας εκανε τη χαρη να μας δειξει το φυλλο του και ολοι μου ελεγαν πως θα κανω κοριτσι... αλλα το ελεγαν υποτιμητικα. Τελικα στο β' επιπεδου μαθαμαι οτι ηταν αγορι... ο αντρας μου ειχε βγει απο το στρατοπεδο με υπηρεσιακο για 1 ωρα, καναμε τον υπερηχο πηρε την φωτο με το πουλακι του και την εδειξε σε ολο το στρατοπεδο για να το βουλωσει κυριως ο κουμπαρος μας που ειχε φαγωθει οτι θα ειναι κοριτσι λες και κατι εχουν τα κοριτσια. Αυτον τον ρατσισμο με τα κοριτσια δεν το καταλαβαινω και ειδικα στο πρωτο παιδι γινεται αυτο. Το μωρο μου γεννηθηκε υγειεστατο και φυσιολογικο...
Ενταξη ο αντρας μου εννοειτε πως πηρε μια ικανοποιηση γιατι τον ειχαν φαει πια ολοι και σιγουρα ηθελε αγορι το πρωτο.
Και δευτερο να κανω δεν με πηραζει ειτε αγορι ειτε κοριτσι...

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
λοιπον κοριτσια εχω 3 παιδια και ειμαι εγκυοσ στον τεταρτο! στο πρωτο μου παιδακι ολοι μου ελεγαν κορη θα κανεισ εχεισ αγριεψει στο πρωσοπο,αλλοι μου ελεγαν κορη θα κανεις η κοιλια σου ειναι στρογυλοι(που ειδεσ κυριε μου την κοιλια μου απο 3 μηνων)στην β επιπεδου!τσουππππ να το το τσουτσουνι του λεβεντι μου!!!!! δεν μιλουσαν!!! δευτερο παιδακι παλι τα ιδια εε αυτο ειναι κοριτσακι θα εχεις ενα κ ενα τωρα μια χαρουλα....σε βλεπουμε εμεισ εχεις ομορφηνη κορη ειναι(εντωμεταξυ στο πρωτο που παλι κοριτσι μου ελεγαν ειχα αργιεψει μετα ομορφηνα)στην β επιπεδου τσουππππ δευτερο τσουτσουνι!!! χαζογελουσα εγω καθε φορα που τουσ ελεγα οτι επεσαν εξω.....τριτο παιδακι κοιτα να δεισ μου λενε μετα απο 2 αγορισ 100% ερχεται η κορη!!! μα σε βλεπουμε που εχεισ παρει κιλα απο τωρα(εγω δεν ειχα παρει γραμμαριο)β επιπεδου τσουππππ να το πουλακι παλι ενφανιστηκε!!! πολυ γελασα!!! εε τωρα σ αυτη την εγκυμοσηνη ολοι με αρχισαν καλα δεν πιστευω να εχεις πεταξει τιποτα αγορι ειναι αγορομανα εισαι εσυ δεν κανεις κοριτσια.....περνει μια φιλη μου στον δευτερο μηνα ενα καροτσι μπλε και μου το φερνει!!! εεε στην β επιπεδου δεν εκανε τσουπππ το πουλακι το μωρο ειναι κοριτσακι!!! παιρνω και εγω την φιλη μου και τησ λεω το καροτσι αλλαζει???δεν ειμαι αγορομανα κοριτσακι θα κανω.....χαχαχαχαχαχαχαχ!!! τελικα το καροτσι το πηρε πισω γιατι ετυχε να μεινει και εκεινη εγκυοσ και να εχει αγορακι!αχχαχαχαχαχαχαχαχ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

lidiaki

lidiaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Oσο θυμαμαι τον εαυτο μου παντα ηθελα να κανω κοριτσι και οι γονεις μου το ιδιο κοριτσια θελανε , ο αντρας μου ελιωνε κι αυτος στην ιδεα του κοριτσιου οπως και τα πεθερικα μου..μολις εμεινα εγκυος ολοι περιμεναν να μαθουν οτι εχω κοριτσι ειχα ομως ενα ενστικτο οτι εχω αγορακι...βεβαια ολοι λεγαμε γερο να ειναι κι ας ειναι οτι να ναι..τελικα γεννησα εναν αγοραρο και ολοι παρολο που ηθελαν κορη τον εχουν κακομαθει ειναι το αγορακι μας ..στην δευτερη εγκυμοσυνη μαθαινω οτι εχω διδυμα και λεγαμε ας ειναι το ενα κοριτσι τουλαχιστον τελικα γεννησα 2 κορακλες και ο μπαμπας χεστηκε απο την χαρα του .....κι εχουμε και το αγορακι μας να φωναζει οι μπεμπες μου ......ειμαστε ολοι τρισευτιχισμενοι!!!!! Γερα να ειναι και το φυλο ερχεται σε δευτερη μοιρα.....

https://www.facebook.com/#!/maria.triviza

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
katerina το 4ο???μπραβο κοπελα μου γερη να εισαι κ να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου! με το καλο κ η κόρη λοιπον! ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 337404 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 990599

kathrinkaterina

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="koukida"]katerina το 4ο???μπραβο κοπελα μου γερη να εισαι κ να τα χαιρεσαι τα παιδακια σου! με το καλο κ η κόρη λοιπον! ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 337404 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 990599

ευχαρηστω πολυ κουκιδα μου να σαι καλα! και εσυ να χερεσαι την κορουλα σου αν δεν κανω λαθος...ενα τικερακι βλεπω!!!! Smile Smile Smile Smile

koukida

koukida
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ενα κοριτσακι εχω! σευχαριστω πολυ! Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Rolling Eyes

Έχει επεξεργασθεί από τον/την tatijana στις Πεμ Αυγ 18, 2011 5:03 am, 1 φορά

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντα ηθελα το πρωτο μου να ειναι αγορακι...Εμεινα εγκυος και εκανα εναν πανεμορφο γιο....Τωρα στο επομενο ολα καλα να μου πανε φυσικα θα ηθελα κοριτσακι,μακαρι να με αξιωσει ο Θεος...

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatijana έγραψε:Εγω παντα ηθελα το πρωτο μου να ειναι αγορακι...Εμεινα εγκυος και εκανα εναν πανεμορφο γιο....Τωρα στο επομενο ολα καλα να μου πανε φυσικα θα ηθελα κοριτσακι,μακαρι να με αξιωσει ο Θεος...
θέλεις κοριτσάκι για να βγάλεις το όνομα της πεθεράς, σωστά???? χεχεχεχε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472

cinderella

cinderella
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγώ αγόρια ήθελα, για να ΜΗ ΒΓΑΛΩ την πεθερά.... χεχεχεχε!! Τελικά έκανα 3 κορίτσια.. κ μάλωσα με τον άντρα μου κ υποχώρησα για το όνομα... αλλά το φωνάζω με υποκοριστικό... όταν ακούω το όνομά της βγάζω σπυριά ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 534787
Αν κάνω αγόρι του πεθερού το όνομα θα το δώσω γιατί μ'αρέσει... Like a Star @ heaven

momirene

Κι εγω σαν κοριτσακι ηθελα οταν εμεινα εγκυος να εχω κοριτσακι. παμε στον 5ο μηνα και μας λεει αγορι. Μου πηρε 1 εβδομαδα να συνηδιτοποιησω οτι εχω αγορι αν και καταβαθος πριν μαθω οτι εχω αγορι ηξερα οτι αγορι ειναι και οχι κοριτσι. Ελεγα οτι δεν εχει τιποτα για τα αγορια αφου ολες οι βιτρινες ειναι ροζ! Σκεφτομουν οτι δεν θα μπορω να συννενοηθω μαζι του. Φυσικα μετα που αρτχισα να ψωνιζω για τον μικρο καταλαβα οτι πλεον τα ματια μου συνηθισαν τα μπλε και νομιζω οτι δεν υπαρχουν κοριτσιστικα ρουχα LOLOLOLOLO
Ο αντρας μου ξετρελαθηκε που ηταν γιος πιο πολυ γιατι θελει μετα να κανουμε κορη και να εχει μεγαλο αδερφο να την προσεχει. Αν του κανω κορη θα γινω Νο 2 μου ειπε...πανω απ ολα η κορη του! ΧΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ το αγορακι μας ειναι τοσο γλυκο, τοσο καλο παιδι και ησυχο, φιλοτιμο, χαδιαρικο, και ζουζουνιαρικο που δεν νομιζω οτι μας λειπει η κορη. Και το 2ο αγορι να ειναι δεν εχουμε κανενα θεμα ουτε καν με το ονομα.

IreneM

IreneM
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ ξεκίνησα με το πρώτο και είπα δεν θα μάθω τι θα κάνω καλά να είναι και ότι να ναι. Μέχρι να γεννήσω όλοι μου έλεγα κορίτσι θα κάνεις σίγουρα. Και εγώ απαντούσα το θέλω πολύ το κορίτσι είναι επιθυμία μια ζωής αλλά αγορι θα κάνω. (το είχα προαισθηση). Κάνουμε το πρωτο προς τιμή του άντρα μου είναι γιος βγήκε το όνομα του πεθερού και ολοι ήταν χαρούμενοι.
Πάμε στο δεύτερο, έκει έλεγα θέλω να μάθω τι θα κάνω θα καταφέρω να κάνω το κορίτσι που τόσο ήθελα (θέλω να βγάλω το όνομα του πατέρα μου. Πάμε στην Α επιπέδου μου λένε αγόρι. Δεν πειράζει λέω καλά να είναι και ότι να είναι στον τρίτο. Είχαμε και κάποιο πρόβλημα με το όνομα. Δεν είχαμε όνομα να βγάλουμε το μωρό έτσι βγάλαμε τον παππού μου.
Έρχεται και το τρίτο. Μόλις έμεινα εγγυος ο άντρας μου έλεγε: Εγώ κορίτσι έκανα. Φτάνουμε στον γιατρό και μας λέει αγόρι. Χάθηκε ο κόσμος κάτω απο τα πόδια του άντρα μου. Εγώ πάλι είπα δεν πειράζει φτάνει που είναι καλά. Η μητέρα μου έκανε μια αβδομάδα να μας μιλήσει. Εμένα ειλικρινά δεν με πείραξε καθόλου. Το πήρα απόφαση ότι όσο και να ήθελα ρόζ στο σπίτι μου δεν θα έβλεπα. Και πάλι έλεγα αυτό ήθελε ο θεός αυτό μου έδωσε.
Όταν το πήρα αποφαση και δέκτηκα το γεγονός ότι κοριτσάκι στο σπίτι μας δεν μπαίνει ούτε και σε κατοικίδιο να έρχεται καταλάθος και η τέταρτη εγγυμοσύνη.

εκεί ήμουν σίγουρι ότι αγόρι θα είναι πάλι. Ελέγα στον άντρα μου φαντάστου τέσσερα αγόρια τι θα γίνουμε στο σπίτι. Πάμε στην Α επιπέδου μας λέει η γιατρός μάλλον κορίτσι. Εκέι η χαρα που κάναμε ήταν απερίγραπτή αλλά πάλι δεν το λέγαμε γιατί θέλαμε να σιγουρευτούμε και μετα μήπως και απογοητευτούμε στην Β επιπέδου. Πάμε στην Β επιπέδου εκεί μας είπε σίγουρα κορίτσάκι.

Την επόμενη πήγα να αγοράσω τα πρώτα ρόζ. Και εγώ και ο άντρας μου πετούσαμε απο χαρα. Ξέρετε ακόμη αγοράζω τα ρόζ και δεν είμαι σίγουρι ότι κάνω καλά δεν έμαθα τι είναι τα φορεματάκια, τα κοτσιδάκια κ.λ.π. Όλή η οικογένεια περιμένει την μπουμπου μου επιτέλους τα κατάφερα.

Οποιος γνωστός με δεί και καταλάβει ότι είμαι έγγυος η ερώτηση είναι:
Τουλάχιστο τα κατάφερες και είναι κορίτσι;
και εγώ απαντώ:
Επιτέλους τα κατάφερα

tzenaki

tzenaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εχω ενα μπεμπουλινο αγοραρο ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 215994 ειμαι τρελα ερωτευμενη μαζι του.... οταν εμεινα εγκυος ο αντρας μου ηθελε κορη (επειδη ειχε ανηψιες) στην αρχη στεναχωρεθηκα λιγο μηπως δεν το αγαπουσε ο αντρας μου επειδη ειναι αγορι... τωρα πλεον χ3ζ3τε απο τη χαρα του... ο αντρας μου θα ηθελε το 2 να ειναι κοριτσι.. δεν με νοιαζει ομως κ πολυ το φυλλο του μωρου..απο μονη μου σκεφτομαι οτι ειμαι παρα πολυ τυχερη που ο θεος με αξιοσε κ εγινα μανουλα... κ μακαρι να με αξιοσει να κανω κι αλλα μωρα κ ας ειναι μονο αγορια..
(η φιλη μου 10 χρονια προσπαθει Crying or Very sad ..οποτε απο το μυαλο μου δεν περναει το αν θα ηθελα κοριτσι η αγορι μαλλον γιαυτο το λογο δεν με νοιαζει το φυλλο) κ ευχομαι κ αυτη να γινει μανουλα..

κ ενοειτε να ειναι γερα κ υγειη ολα τα μωρακια του κοσμου

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
cinderella έγραψε:
tatijana έγραψε:Εγω παντα ηθελα το πρωτο μου να ειναι αγορακι...Εμεινα εγκυος και εκανα εναν πανεμορφο γιο....Τωρα στο επομενο ολα καλα να μου πανε φυσικα θα ηθελα κοριτσακι,μακαρι να με αξιωσει ο Θεος...
θέλεις κοριτσάκι για να βγάλεις το όνομα της πεθεράς, σωστά???? χεχεχεχε!!! Laughing Laughing Laughing Laughing ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472 ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ - Σελίδα 2 417472

ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ????????ΧΑχαχαχαχαχ...

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μα πραγματικα ειναι τοσο ανοητο να ξενερωνουν καποιοι με το φυλο του παιδιου!!!σημερα εβλεπα στο σουπερ μαρκετ ενα κοριτσακι με νοητικη καθυστερηση.σταυρωσα την κοιλια μου και ειπα ας εχει την υγεια του και δε με νοιαζει ο,τι κι αν ειναι
(που οταν μαθαμε οτι ειναι αγορι ο αντρας μου δε ξετρελαθηκε γιατι του αρεσουν λεει τα κοριτσακια!!!)αντι να χαιρομαστε που μας δοθηκε το δωρο να νιωσουμε το σκιρτημα μιας ψυχουλας μεσα μας καποιοι ασχολουνται με το φυλο...την στιγμη που αλλες γυναικες παρακαλανε να μεινουν εγκυος!!!!αααααχχχχχ!!!

ortikaki

ortikaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ τι να πω εμενα που στο χωριο μου εχουν κανει τα νευρα τσαταλια??? τις προαλλες μια γιαγια εδω στο χωριο με συναντησε στο δρομο και μου λεει
να σου ζησει ο μπεμπης
μπεμπα ειναι λεω
ααααα λεει δε πειραζει και τα παιδια με σημαδι καλα ειναι!!!
και το αλλο το ωραιο που μου ειπε ενας παππους
καλα παλι δε τα καταφερατε????
εχει χαζεψει ο κοσμος εγω αυτο εχω να πω μονο.εχω 2 πανεμορφες και υγιεστατες κορες που δε θα τις αλλα ζα με κανενα και τπτ στο κοσμο.

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμείς πάλι όλοι με προορίζανε για κοριτσομανούλα!!Και εγώ έτσι νόμιζα αλλά μέσα μου είχα ένα προαίσθημα ότι θα ήτανε αγοράκι το σποράκι μου!!Και φυσικά έτσι μας είπανε στην αυχενική και σε όλους τους υπερήχους μετά!Νομίζω πως ήμουνα η μόνη που χάρηκα τόσο (ότι και να ήτανε δεν θα με ένοιαζε αρκεί να είναι γερό) ίσως και τα πεθερικά μου που θα ακουστεί το όνομα τους και ΠΑΝΤΑ μου λέγανε από το σόι του άνδρα μου το γνωστό "άντε και με ένα γιο!"!Ο άνδρας μου ήθελε κόρη, οι γονείς μου εγγονή, οι θείοι μου ανηψία, η κουμπάρα μας βαφτιστήρα!!Τους πήρε περίπου 2,5 μήνες να το χωνέψουν, εγώ εν τω μεταξύ άκουσα ΑΠΕΙΡΕΣ φορές από την μάνα μου και το σόι μου "της καλομάνας το παιδί το πρώτο είναι κορίτσι" και σήμερα όλοι περιμένου σαν χαζοί τον μικρό μου πριγκηπάκο με τον οποίο νομίζω πως θα πάθω παράφορο έρωτα μόλις δω τα ματάκια του!!!!! Razz Razz Razz Razz

manoula_24xr

manoula_24xr
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Eγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο την πρωτη μερα ηξερα οτι θαναι κοριτσι.Κι οντως κοριτσαρος ειναι!!!!!!Τωρα στην δευτερη,νιωθω οτι ειναι κοριτσι ειδα κι ενα ονειρο,αλλα ενω νιωθω οτι ειναι κοριτσι κι το θελω,(βεβαια πανω απολα γερο ναναι το μωρακι μου) νιωθω οτι στο τελος θα μας βγει ο γιος.Αναμεικτα συναισθηματα.Γερο ναναι πανω απολα,κι το φυλο το συνηθιζουμε.Η μανα μου(γτ αλλοι παππουδογιαγιαδες δν υπαρχουνε) μου λεει οτι γιαυτην το ιδιο κανει οτι κι ναχει απο κατωτου.

ntina25

ntina25
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
εγω εχω δυο κοριτσαρους, και ειμαι στην αρχη της τριτης εγκυμοσυνης, πριν να μεινω εγκυος ελεγα οτι θελω αγορι, τωρα ομως που εμεινα λεω ασ ειναι γερο πρωτα απ' όλα γιατι με εχουν πιασει οι ανησυχιες μου. αν κανω παλι κοριτσι δε με νοιαζει καθολου, αλλα εχω μια μικρη προτιμηση για αγορι ετσι για αλλαγη αλλα ειλικρινα θα το αγαπω γιατι ειναι παιδι μου οτι και να ναι Very Happy Very Happy

naysika

naysika
αχ εγω επειδη ειμαι απο οικογενεια με 4 κοριτσια ολοι οταν εμεινα εγκυος ελεγαν οτι θα ηθελαν να ειναι αγορι!βεβαια και εγω αυτο ηθελα σαν πρωτο μου παιδακι και τελικα γεννηθηκε ο Αγγελος μου!!οταν ποια μετα απο 5 χρονια ξαναεμεινα εγκυος το ειχαμε αφησει στο φλου γερο να ειναι και ασ ειναι οτι θελει οταν γεννηθηκε και το 2ο και ηταν αγορι ολοι χαρηκαν πολυ ,εντομεταξει το 2ο ηταν τοσο γλυκο μωρακι του ειχαμε αφησει και μακρια μαλλακια και το ελεγαν σαν κοριτσι,αντε μου ελεγαν οταν θα κανεις 3ο θα ειναι κοριτσι γιατι και το 2ο ειναι πολυ γλυκο μωρακι.τελικα βγηκαν ολοι λαθος!!!και το 3ο γεννηθη αγορι ο Λαζαρακος και το ποιο ζουζουνι!!μετα απο 3 γεννες ελεγα παει εγω δεν θα κανω ποτε κοριτσι και το ιδιο ελεγε και ο αντρας μου!εκεινος ηθελε πολυ ενα κοριτσκι θα εδινε αλλη χαρα λεει αναμεσα στους μαντραχαλαδες!!μετα απο 3 χρονια απο την τριτη μου εγκυμοσυνη τσουπ παλι εγκυοςςς!!εγω βεβαια να πω την αληθεια δεν θα ηθελα αλλο αγορι ηθελα ποια μια κορουλα μια γλυκια φωνουλα!μαλλον η προσευχες μου ακουστηκαν και μου εδωσε το 4ο παιδακι μου και ειναι επιτελους ενας γλυκος κοριτσαρος!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις