51 Απ: ΓΕΡΟ ΝΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ Πεμ Αυγ 18, 2011 7:59 am
kathrinkaterina
Η ψυχή της παρέας!
IreneM έγραψε:Εγώ ξεκίνησα με το πρώτο και είπα δεν θα μάθω τι θα κάνω καλά να είναι και ότι να ναι. Μέχρι να γεννήσω όλοι μου έλεγα κορίτσι θα κάνεις σίγουρα. Και εγώ απαντούσα το θέλω πολύ το κορίτσι είναι επιθυμία μια ζωής αλλά αγορι θα κάνω. (το είχα προαισθηση). Κάνουμε το πρωτο προς τιμή του άντρα μου είναι γιος βγήκε το όνομα του πεθερού και ολοι ήταν χαρούμενοι.
Πάμε στο δεύτερο, έκει έλεγα θέλω να μάθω τι θα κάνω θα καταφέρω να κάνω το κορίτσι που τόσο ήθελα (θέλω να βγάλω το όνομα του πατέρα μου. Πάμε στην Α επιπέδου μου λένε αγόρι. Δεν πειράζει λέω καλά να είναι και ότι να είναι στον τρίτο. Είχαμε και κάποιο πρόβλημα με το όνομα. Δεν είχαμε όνομα να βγάλουμε το μωρό έτσι βγάλαμε τον παππού μου.
Έρχεται και το τρίτο. Μόλις έμεινα εγγυος ο άντρας μου έλεγε: Εγώ κορίτσι έκανα. Φτάνουμε στον γιατρό και μας λέει αγόρι. Χάθηκε ο κόσμος κάτω απο τα πόδια του άντρα μου. Εγώ πάλι είπα δεν πειράζει φτάνει που είναι καλά. Η μητέρα μου έκανε μια αβδομάδα να μας μιλήσει. Εμένα ειλικρινά δεν με πείραξε καθόλου. Το πήρα απόφαση ότι όσο και να ήθελα ρόζ στο σπίτι μου δεν θα έβλεπα. Και πάλι έλεγα αυτό ήθελε ο θεός αυτό μου έδωσε.
Όταν το πήρα αποφαση και δέκτηκα το γεγονός ότι κοριτσάκι στο σπίτι μας δεν μπαίνει ούτε και σε κατοικίδιο να έρχεται καταλάθος και η τέταρτη εγγυμοσύνη.
εκεί ήμουν σίγουρι ότι αγόρι θα είναι πάλι. Ελέγα στον άντρα μου φαντάστου τέσσερα αγόρια τι θα γίνουμε στο σπίτι. Πάμε στην Α επιπέδου μας λέει η γιατρός μάλλον κορίτσι. Εκέι η χαρα που κάναμε ήταν απερίγραπτή αλλά πάλι δεν το λέγαμε γιατί θέλαμε να σιγουρευτούμε και μετα μήπως και απογοητευτούμε στην Β επιπέδου. Πάμε στην Β επιπέδου εκεί μας είπε σίγουρα κορίτσάκι.
Την επόμενη πήγα να αγοράσω τα πρώτα ρόζ. Και εγώ και ο άντρας μου πετούσαμε απο χαρα. Ξέρετε ακόμη αγοράζω τα ρόζ και δεν είμαι σίγουρι ότι κάνω καλά δεν έμαθα τι είναι τα φορεματάκια, τα κοτσιδάκια κ.λ.π. Όλή η οικογένεια περιμένει την μπουμπου μου επιτέλους τα κατάφερα.
Οποιος γνωστός με δεί και καταλάβει ότι είμαι έγγυος η ερώτηση είναι:
Τουλάχιστο τα κατάφερες και είναι κορίτσι;
και εγώ απαντώ:
Επιτέλους τα κατάφερα
ΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧ! ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΤΑ ΕΖΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑΙ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΩ ΤΑ ΡΟΖ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΠΩΣ....ΑΧΑΧΑΧ! ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ?????ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΓΙΑΤΙ Μ ΕΧΟΥΝ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ ΚΑΝΑ 2 ΦΟΡΕΣ!!!!