Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
180 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 180 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KRISTI 1 έγραψε:παντως απο τα υπολοιπα σουπερ μαρκετ ο μασουτης βγαζει τις πιο καλες προσφορες.στα προιοντα που θα βγαλει προσφορα ειναι ουσιαστικη προσφορα.

..δεν εχουμε εμεις εδω Μασουτη..

bell

bell
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
το απορυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε σκόνη του carfour είναι πολύ καλό!

anthaki

anthaki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bell έγραψε:το απορυπαντικό πλυντηρίου πιάτων σε σκόνη του carfour είναι πολύ καλό!
Εγω παιρνω τις ταμπλετες carrefour για πλυντηριο πιατων μια χαρα ειναι!και τον χυμο ντοματας επισης...

bell

bell
Απλά με τη σκόνη μπορείς να βάλεις και μικρότερη ποσότητα, ανάλογα με το πόσο βρώμικα είναι τα σκεύη..

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κι εγω περα από απορρυπαντικά χρησιμοποιώ αρκετα τροφιμα με ετικέτα του σούπερ μάρκετ. πράγματι πολλά προϊόντα είναι ελληνικά και γίνονται από μεγάλες εταιρίες οπότε είναι τα εμπιστεύομαι.
Από Βεροπουλο πχ τα κρουασάν είναι chipita, τυροπιτάκια-λουκανοπιτάκια είναι ζεστ αραπάκη.
Παίρνω ζυμαρικά, τοματοχυμό, μανιτάρια και καλαμπόκι κονσέρβα, κατεψυγμενα λαχανικά, αυγά, δημητριακά, νερό εμφιαλωμένο, ψαράκια παστά σε λάδι, σίγουρα και κάποια ακόμη που δε θυμαμαι τώρα.
Δεν παίρνω γάλα, αλλαντικά.

mihantroula

mihantroula
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bell έγραψε:Ά και κάτι άλλο.

Το ξέρατε ότι από τα ΑΒ μπορείς να παραγγείλεις τα ψώνια σου (προϋπόθεση ο λογαριασμός να είναι άνω των 60ε.) και να στα φέρουν
χωρίς καμιά επιβάρυνση στο σπίτι;;

Δείτε εδώ. http://www.ab.gr/

Δεν ισχύει όμως για όλη την επαρχία.
Αυτο ισχυει και για τα my market!!!!Χρονια τωρα....

athina24

athina24
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λιγο ασχετο με το θεμα αλλα αφου μιλαμε για οικονομια!!!!τσεκαρετε και τις αποθηκες χαρτικων στις γειτονιες σας!!!!θα βρειτε και εκει διαφορα!!!!

προχθες πηρα μια συσκευασια 3 μωρομαντηλα με 4,40 και χθες η ιδια ακριβως συσκευασια στο σουπεμαρκετ ειχε 5,38!!!!!το ιδιο σε αποσμητικο και σε στοματικο διαλυμα!!!!!

lenaki1982

κορίτσια εγώ δουλεύω στην καρφούρ...
ΟΛΑ τα προΐόντα της καρφούρ είναι επώνυμων εταιριών...

πχ το ψωμί του τοστ είναι καραμολέγκος, οι τομάτες σε τενεκεδάκια κύκνος κλπ.

εγώ παίρνω προΐόντα καρφούρ.

martina2010

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
to 2003 douleba se ena ergostasio (stil chipita) kai ftiaxname kritsinia krouasan pourakia kai trimenh frigania se fakelaki (apo ta spasmena kritsinia)... eixa doulepsh se treia posta zymothria-gemisma krouasan kai syskeyasia...
sth mesh tis paragoghs enw ta protogenh ylika htan ta idia alazame to rolo me thn firma tis syskeyasias otan tleione h mia paragogh kai ksekinagame thn kainouria...thymame oti etsi kaname ta krouasan galaksias kai an thymame kala kai ta molto h 7days (gnwsth marka pantos) kathws kai ales markes (den tis thymame) tis opies kanane eksagwgh sto ekswteriko...
meta apo ayth tin empeiria dokimazw proionta pou "paragoun" ta s/m kai an kati den mou aresei paw sta epwnyma....

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ZETA 22 έγραψε:ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΟΠΩΣ "ΜΑΡΑΤΑ"(ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ) "365"(ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ)ΚΛΠ? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ Η΄ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΡΤΑ(Β ΔΙΑΛΟΓΗΣ) ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ?

αν καταλαβα καλα εννοεις τα ομωνυμα προιοντα των σουπερ μαρκετ? πχ στο μασουτη που εχει τα mrgrant? αν οχι συγνωμη. αν εννοεις αυτο ειναι ακριβως τα ιδια προιοντα κοριτσια!!! εγω δε τα χονευα αλλα τελικα βλακεια μου.ειναι καθαρα η συσκευασια που κανει τη διαφορα. καποτε περναμε της δελτα τη φετα. μετα αγορασαμε απο dia. αργοτερα ειδαμε οτι ειναι ακριβως το ιδιο. η ιδια φετα. απλα το ενα πληρωνεις συσκευασια δελτα ενω στην αλλη λεει dia..
εξακριβωμενο ε?? τα περισσοτερα ετσι ειναι οποτε μη φοβαστε

Νανακι

Νανακι
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο μια φιλη μου που δουλευει σε μεγαλη εταιρεια γαλακτοκομικων,εμαθα πως το 80% της παραγωγης τους ειναι παραγγελια
απο προιοντα PL[private label/ιδιωτ.ετικετας].

Η μαζικη παραγγελια και η λιτη συσκευασια ριχνει αισθητα την τιμη αλλα οχι την ποιοτητα .
Ειδικα τα lidl ,εχουν τετοιου ειδους συμβασεις με πολλες ελληνικες εταιρειες .Πχ τα τυρι ΠΡΟΜΕΛ ,ειναι της Τυρας και τα γιαουρτι ,το γαλα κλπ κλπ

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ναι . η φετα που ειπα απο dia ειναι της βιγλα ελασσονας που συσκευαζει για τη Δελτα κοκ...

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ τι μου κανατε! Πηγα βεροπουλο το πρωι και κοιτουσα τα προιοντα με τη φιρμα του. Με την ευκαιρια, πηρα μαρμελαδα spar που τη φτιαχνει ο Χαϊτογλου!

joannakuba

joannakuba
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
H ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ????????

ΑΠΛΑ.......ΕΞΥΠΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ......ΕΠΩΝΥΜΩΝ-ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ Crying or Very sad Wink Wink

marilita1

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να πω την αληθεια και εγω οταν βλεπω τετοια προιοντα αλλαζω διαδρομο στα σουπερ μαρκετ..βεβαια μαλλον λαθος αντιδραση ειναι αυτη....δεν πρεπει ολα να τα καταδικαζουμε μονο λογω ετικετας.

kleio82

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
εγώ ψωνίζω συχνά και τα 365 και τα ΑΒ προϊόντα που έχει στον βασιλόπουλο και είμαι ικανοποιήμένη και από οικονομικής απόψεως και από άποψη ποιότητας.

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
kleio82 έγραψε:εγώ ψωνίζω συχνά και τα 365 και τα ΑΒ προϊόντα που έχει στον βασιλόπουλο και είμαι ικανοποιήμένη και από οικονομικής απόψεως και από άποψη ποιότητας.

Συμφωνώ απόλυτα και επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένη με τα Mr Grand του Μασούτη.

Constantin@

Constantin@
Μη επωνυμες πανες εχει δοκιμασει καμια σας;
Δωστε τα φωτα σας σε μας τις νεες μαμαδες γιατι ειναι και οι πανες μεγαλο εξοδο.

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Μη επωνυμες πανες εχει δοκιμασει καμια σας;
Δωστε τα φωτα σας σε μας τις νεες μαμαδες γιατι ειναι και οι πανες μεγαλο εξοδο.

Εγώ όχι ! Φοράμε pampers από τότε που γεννήθηκε μια φορά της έβαλα libero που μου στείλανε κάτι δείγματα και κοκκίνισε ενώ την πλένω σε κάθε αλλαγή! Με κουπόνια ψωνίζουμε και από το Makro που έχει την κούτα 23 ευρώ και φυσικά όταν πετυχαίνουμε προσφορές!

odysseia

odysseia
Constantin@ έγραψε:Μη επωνυμες πανες εχει δοκιμασει καμια σας;
Ναι, για καποιο διαστημα του επαιρνα απ΄το lidl δεν του ειχαν δημιουργησει καποιο προβλημα τις σταματησα ομως γιατι δεν ημουν σιγουρη αν περιεχουν περιεργες ουσιες και ετσι χρησιμοποιω Babylino και καμια φορα Libero.

Constantin@

Constantin@
Εγώ της βάζω pampers αλλά και babylino γιατί αυτά είχαν στο μαιευτήριο και μου στέλνουν και κουπόνια. Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
Αλλά γι'αυτό ρωτάω, γιατί φοβάμαι πολύ τις δερματικές αντιδράσεις αν δεν ειναι καλά ποιτικώς και δεν κρατάνε την υγρασία στο εσωτερικό. Libero δεν εχω χρησιμοποιήσει...
Μια φίλη χρησιμοποιεί τα care του Βασιλόπουλου, αλλά έχει 2χρονο παιδάκι, για το μωρό φοβάμαι....

odysseia

odysseia
Constantin@ έγραψε:Εγώ της βάζω pampers αλλά και babylino γιατί αυτά είχαν στο μαιευτήριο και μου στέλνουν και κουπόνια. Δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα.
Αλλά γι'αυτό ρωτάω, γιατί φοβάμαι πολύ τις δερματικές αντιδράσεις αν δεν ειναι καλά ποιτικώς και δεν κρατάνε την υγρασία στο εσωτερικό. Libero δεν εχω χρησιμοποιήσει...
Μια φίλη χρησιμοποιεί τα care του Βασιλόπουλου, αλλά έχει 2χρονο παιδάκι, για το μωρό φοβάμαι....
Το θεμα ειναι τι περιεχουν, μπορει να του κανει καποια ουσια κακο αλλα να μη φαινεται το να κοκκινησει ειναι το μονο ευκολο, το βλεπεις και τις σταματας οτι δε φαινεται ομως?Και οντως το δερμα των μωρων ειναι πιο διαπερατο και ειδικα μεχρι να χρονισουν.

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγώ στα δυο μικρά μου, με το που σταματήσανε τις new born, ξεκινούσαμε τις πάνες από τα lidl.Βέβαια τώρα μόνο ο μικρός φοράει πάνα. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα από ερεθισμούς ή απο διαροές, ακόμη και αν θα έπρεπε το μωρό να τις φοράει για πολλές ώρες (π.χ. σε 10ωρο ή και 12ώρο βραδυνό ύπνο). Όσο για τα υλικά που μπορεί να περιέχουν, προσωπικά θεωρώ ότι οι πάμπερς περιέχουν περισσότερη χημεία.
Πάντως με αυτές τις πάνες, μια χαρά μειώσαμε το έξοδο σχεδόν στο μισό
Κατά τ' άλλα, προϊόντα ετικέτας αγοραζω συνέχεια. Ζυμαρικά, όσπρια, χαρτικά, κονσέρβες, σχεδόν τα πάντα. Το μόνο που έχω δοκιμάσει και έχω απογοητευτεί είναι τα απορυπαντικά. Και αυτό γιατί ο άντρας μου είναι ζαχαροπλάστης και οι ποδιές και τα ρούχα της δουλειάς του χρειάζονται πολύ σκληρό απορρυπαντικό για να καθαρίσουν, ακόμη και στους 95 βαθμούς

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το ξέρατε ότι στο codebar όλα τα Ελληνικά προιόντα ξεκινούν με 520. Όλα τα ομώνυμα προιόντα των supermarket ξεκινούν με 520. Άρα έτσι στηρίζουμε και την ελληνική οικονομία.
Από τη στιγμή που το έμαθα έχω φάει γερό κόλλημα και ελέγχο τα πάντα πριν μπουν στο καλάθι μου!!!
Και κάτι ακόμη δεν ξέρω πε κορίτσια άλλα πλέον δεν ψωνίζω τίποτα lidl (μόνο κατ'εξαίρεση κάποια ελληνικά προιόντα). Ότι πήρα το τελευταίο εξάμηνο μου βγήκε μάπα. Μου φαίνεται πως έριξαν την ποιότητα τους. Παρατήρησε καμία σας κάτι τέτοιο?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Elenitsa_28 έγραψε:το ξέρατε ότι στο codebar όλα τα Ελληνικά προιόντα ξεκινούν με 520 όλα τα ομώνυμα προιόντα των supermarket ξεκινούν με 520. Άρα έτσι στηρίζουμε και την ελληνική οικονομία.
Από τη στιγμή που το έμαθα έχω φάει γερό κόλλημα και ελέγχο τα πάντα πριν μπουν στο καλάθι μου!!!
Και κάτι ακόμη δεν ξέρω πε κορίτσια άλλα πλέον δεν ψωνίζω τίποτα lidl (μόνο κατ'εξαίρεση κάποια ελληνικά προιόντα). Ότι πήρα το τελευταίο εξάμηνο μου βγήκε μάπα. Μου φαίνεται πως έριξαν την ποιότητα τους. Παρατήρησε καμία σας κάτι τέτοιο?

ναι το είχα ακούσει κ εγώ το χειμώνα και κάνω σαν τρελή όταν βλέπω barcodes!! Άντε γιατί μας έχει φάει η Κίνα!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις