Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
456 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 456 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Elenitsa_28

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
maryz-iraklio kritis έγραψε:
Elenitsa_28 έγραψε:το ξέρατε ότι στο codebar όλα τα Ελληνικά προιόντα ξεκινούν με 520 όλα τα ομώνυμα προιόντα των supermarket ξεκινούν με 520. Άρα έτσι στηρίζουμε και την ελληνική οικονομία.
Από τη στιγμή που το έμαθα έχω φάει γερό κόλλημα και ελέγχο τα πάντα πριν μπουν στο καλάθι μου!!!
Και κάτι ακόμη δεν ξέρω πε κορίτσια άλλα πλέον δεν ψωνίζω τίποτα lidl (μόνο κατ'εξαίρεση κάποια ελληνικά προιόντα). Ότι πήρα το τελευταίο εξάμηνο μου βγήκε μάπα. Μου φαίνεται πως έριξαν την ποιότητα τους. Παρατήρησε καμία σας κάτι τέτοιο?

ναι το είχα ακούσει κ εγώ το χειμώνα και κάνω σαν τρελή όταν βλέπω barcodes!! Άντε γιατί μας έχει φάει η Κίνα!!

χα χα και έσκασα μέχρι να το θυμηθώ barcode

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ναι κι εγώ το ίδιο κάνω. Ψάχνω τους κωδικούς. Και μάλιστα ανακάλυψα ότι μόνο μια μαργαρίνη από αυτές που εμπιστευόμαστε, έχει ελληνικό κωδικό Shocked
Όσο για τα lidl, δεν ξέρω αν έχει ρίξει ποιότητα στα προϊόντα, γιατί μόνο πάνες αγοράζω από εκεί, φανατικά όμως (μεγάλη η διαφορά στην τιμή βρε κορίτσια). Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ ούτε η ίδια να καταλάβω, δεν εμπιστεύομαι ή δε θέλω να αγοράσω τρόφιμα από εκεί

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kefi έγραψε:ναι κι εγώ το ίδιο κάνω. Ψάχνω τους κωδικούς. Και μάλιστα ανακάλυψα ότι μόνο μια μαργαρίνη από αυτές που εμπιστευόμαστε, έχει ελληνικό κωδικό Shocked
Όσο για τα lidl, δεν ξέρω αν έχει ρίξει ποιότητα στα προϊόντα, γιατί μόνο πάνες αγοράζω από εκεί, φανατικά όμως (μεγάλη η διαφορά στην τιμή βρε κορίτσια). Για κάποιον λόγο που δεν μπορώ ούτε η ίδια να καταλάβω, δεν εμπιστεύομαι ή δε θέλω να αγοράσω τρόφιμα από εκεί

τα μακαρόνια και τα σοκολατοειδή τα συνιστώ ανεπιφύλακτα!

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κοίτα, ζυμαρικά αγοράζω από αλλού, από την άποψη ότι έτσι και αλλιώς μόνο για ζυμαρικά δε θα πήγαινα σε συγκεκριμένο σούπερ, εκτός αν τα μοίραζαν δωρεάν. Ε για σοκολατοειδή τώρα τι να πω... να πω ότι δεν πολυαγοράζουμε. Δεν μου περισσεύουν βρε κορίτσια, ψέμματα να πω;
Ααααα και μια φορά είχα πάρει λάδι από εκεί (παρθένο ελαιόλαδο μου βγήκε τα 10 λίτρα, 22 και κάτι ευρώ) και ήταν πραγματικά καλό

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kefi έγραψε:κοίτα, ζυμαρικά αγοράζω από αλλού, από την άποψη ότι έτσι και αλλιώς μόνο για ζυμαρικά δε θα πήγαινα σε συγκεκριμένο σούπερ, εκτός αν τα μοίραζαν δωρεάν. Ε για σοκολατοειδή τώρα τι να πω... να πω ότι δεν πολυαγοράζουμε. Δεν μου περισσεύουν βρε κορίτσια, ψέμματα να πω;
Ααααα και μια φορά είχα πάρει λάδι από εκεί (παρθένο ελαιόλαδο μου βγήκε τα 10 λίτρα, 22 και κάτι ευρώ) και ήταν πραγματικά καλό

ε καλά μη βάζεις κ το χέρι σου στη φωτιά ότι θα ήταν παρθένο!

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
κι όμως, έχει μεγάλη διαφορά το παρθένο με αυτό που περιέχει εξευγενισμένα έλαια. Και κανονικά το έχει πολύ πιο ακριβά το συγκεκριμένο ελαιόλαδο, αλλά για μια μέρα μόνο το είχε προσφορά. Εντάξει, δε θα είναι σαν το λάδι που βγάζουν οι γονείς μου, αλλά ήταν καλό

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kefi έγραψε:κι όμως, έχει μεγάλη διαφορά το παρθένο με αυτό που περιέχει εξευγενισμένα έλαια. Και κανονικά το έχει πολύ πιο ακριβά το συγκεκριμένο ελαιόλαδο, αλλά για μια μέρα μόνο το είχε προσφορά. Εντάξει, δε θα είναι σαν το λάδι που βγάζουν οι γονείς μου, αλλά ήταν καλό

όλα τα λάδια είναι πανάκριβα και εμείς εδώ το δίνουμε 1.80 λες και είναι νερό κάνουμε τόσο κόπο να καλλιεργήσουμε και να μαζέψουμε και έχει ξεφτελιστική τιμή!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

kefi

kefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
το ξέρω και έχεις απόλυτο δίκιο. Όπωσ και σχεδόν σε όλα τα προϊόντα γίνεται το ίδιο. Το ιδανικό θα ήταν να μπορούσε ο παραγωγός να πουλήσει απευθείας στον καταναλωτή σε μια μέση τιμή, ώστε να βγουν και οι δυο κερδισμένοι. Αλλά να σου πω και του στραβού το δίκιο, οι περισσότεροι παραγωγοί που πουλάνε απευθείας σε καταναλωτές, πουλάνε στην τιμή του εμπόρου. Ε είναι εντελώς λάθος εδώ, εντελώς όμως

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εγω παλι ψωνιζω γενικα απο carrefour kai σκλαβενιτη! Αλλα παντα αφηνω καποια πραγματα που τα παιρνω απο το lidl και τα θεωρω αξεπερασματα: ρυζι μπασματι το 2 κιλο( απλα η τιμη δεν υπαρχει) , φιλετο κοτοπουλο, παγωτα, χυμους και μπυρες!!
Απο πανες κοιταξτε και της chicco. Ειναι πολυ καλες μου παν . Εγω εχω παρει 2 κουτια αλλα θα τα χρησιμοποιησω σε 1,5 μηνα που θα γεννηθει η μπεμπα. Ειναι πολυ οικονομικες κ η αποστολη γινεται δωρεαν!!

nikos-danah

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΕΓΩ ΨΩΝΙΖΩ ΑΠΟ ΚΑΡΦΟΥΡ.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ,ΛΙΝΤΛ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΑΛΙΑ ΗΜΟΥΝ ΘΥΜΑ ΤΗΣ ΕΠΩΝΥΜΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΛΛΑΞΑ ΓΝΩΜΗ.ΠΑΙΡΝΩ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ.ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΠΑΙΡΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΣ ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΤΟΥ
ΚΑΡΦΟΥΡ ρύζι,κατεψυγμένα πχ αρακά,μπάμιες κλπ τα κρουασάν με σοκολάτα,χυμό ντομάτας,τόνο καλαμπόκι τζατζίκι,τυροκαυτερή,πατατάκια,χρωμοπαγίδες,ζάχαρη,δημητριακά,γαλατάκια για τον καφέ,χαρτικά.
ΛΙΝΤΛ απορρυπαντικό υγρό μασσαλίας για τα ρούχα,για τα τζάμια(αν δεν πάρω άζαξ)παγωτά,σοκολατοειδή,ζυμαρικά,χαρτικά,κρεμοσάπουνο(σχεδόν μόνο αυτό παίρνω).Πρόσφατα αγόρασα και τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων αλλά δεν τις έχω τεστάρει ακόμα.Κονκασέ,χυμούς,κατεψυγμένες πίτσες.Επίσης όσες σας αρέσει το ντιξάν σκόνη να το αγοράζεται απο λιντλ,τα 4.320κ τα έχει 13 ευρώ,ενώ τα άλλα σούπερμάρκετ τα 5.280 γύρω στα 20.Μεγάλη διαφορά στην τιμή για λίγο προιόν παραπάνω.Και άλλα ψωνίζω αλλά τώρα δεν μου έρχονται.
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ τα πάντα από ιδιωτική(τρόφιμα).Παλιά έπαιρνα πολύ το μαλακτικό του το οποίο ήταν μακράν το καλύτερο,αλλά τώρα πια όχι,δοκίμασα μια φορά αλλά με απογοήτευσε.Μετά έμαθα ότι έχει αλλάξει η εταιρεία παραγωγής.Έψαξα και βρήκα ποια είναι και τώρα πάω από κατάστημα σε κατάστημα με είδη καθαρισμού να την βρω αλλά τζίφος.Τώρα θέλω να δοκιμάσω και τα αφρόλουτρα που έχει(1 λτ 2ευρώ νομίζω)Επίσης και χλωρίνη καλή.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ-ΧΑΡΤΙΚΩΝ.ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΘΩΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΣΟΥΤΗ ΚΑΙ ΨΩΝΙΖΩ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΑ ΚΑΛΑ.ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ ΣΑΝ ΤΟ ΛΙΝΤΛ ΑΛΛΑ ΜΕ ΙΤΑΛΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.
ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΟΝΤΟΣ ΣΕΝΤΕΡ ΣΕ ΕΙΔΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΚΛΠ)ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΧΕ 1+1 ΔΩΡΟ ΤΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΑ ΤΖΟΝΣΟΝ,ΤΙΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΟΛΓΚΕΙΤ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ 1 ΛΤ ΜΕ ΑΠΛΙΚΑΤΕΡ ΚΑΙ ΤΙΜΗ 6 ΕΥΡΩ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΑΛΛΟΝ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ.

POLINA27

POLINA27
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγώ ψωνίζω μάρκες σουπερ μαρκετ και πάλι βγαινουν πολλα...
και απο τα λιντλ πάω .. μια φορά είπα ε ας μην πάρω μαρκα σουπερ εκανα τα ψωνια του μηνα και έδωσα 350 ευρω!! τον αλλο μήνα έκανα πάλι τα ίδια ψωνια με μάρκα σουπερ και πλήρωσα 150! ε δεν είναι λίγα 200 ευρω διαφορά.. στο μόνο που δεν παιρνω μαρκα σουπερ είναι στις πανες του μωρού μιας κια βγαινουν συχνα πυκνα προσφορές..
και η ποιότητα καλή .
στο μόνο που απογοητευτηκα ήταν την προηγουμενη εβδομάδα που πήγα σε γνωστο σουπερ πήρα μια συσκευασια μαρκας του σουπερ μπθσκοτα και όταν την ανοιξα και εφαγα βρηκα μεσα στο μπισκότο μια τρίχα Shocked
ενημερωσα πήγα και το μπισκοτο και προσπαθπυσαν να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα..

https://www.facebook.com/polina.papastamatiou?ref=tn_tnmn

Helen M.

Helen M.
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα πω αυτα που ξέρω!Τα ζυμαρικα αβ ειναι μισκο-barilla!τα ντολμαδακια 365 παλιρροια δεν μου ερχετε κατι αλλο ΑΛΛΑ ξερω οτι σε οτι ειναι διπλα τα προιοντα στο ραφι του αβ ειναι εκεινης της εταιριας

nats

nats
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αυτό που εγώ παίρνω από οπουδήποτε με την ετικέτα του εκάστοτε καταστήματος είναι τα ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ γιατί άτομο που δούλευε στον ΤΣΑΚΙΡΗ μου είπε πως αυτοί κάνουν κ για λογαριασμό της καρφουρ, του βασιλόπουλου, του ελομάς, και κάποια του λιντλ.
Επίσης ξέρω πως το ίδιο ισχυει για τα συσκευασμένα τετράγωνα κασέρια, που τα κάνει ο ΚΟΛΙΟΣ.

Είναι θέμα νοοτροπίας τα ψώνια γενικά.
Άλλοι έχουν γνώμονα την τιμή, άλλοι την χώρα προέλευσης και άλλοι (όπως εγώ) το αν είναι δοκιμασμένα με αποτρόπαια πειράματα σε ζώα...

ioanna_41

ioanna_41
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Είναι όλα μια χαρά και οικονομικά και τα βγάζουν οι ίδιες οι εταιρίες που βγάζουν και τα δικά τους brands.
Εγώ απλά προσέχω να είναι ελληνικά.
Επίσης σαν συστήνω να πιείτε την ΕΨΑ LEMON COLA ΣΕ ΚΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗ COCA COLA ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ ΜΕΣΑ.

purple

purple
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Δεν εχω κολληματα...ειδικα πανες κ μακαρονια εχω σταματησει προ πολλου τα φιρματα!
Μεγαλη διαφορα στις τιμες..

siaki85

siaki85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Δουλευα σε σουπερ μαρκετ κ ξερω οτι καποια ειναι απο μεγαλες εταιρειες αλλο λιγο χαμηλοτερης ποιοτητας. Εγω τα προτιμω κυριως για οικονομικους λογους. Σε κουβεντες που ειχαν γινει δεν ακουσα κατι αρνητικο.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις