Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
604 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 604 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

γουργουριτσας

γουργουριτσας
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τιποτα κοριτσαρα μου παντως εαν θελεις για ιδεες και προιοντα οικονομικα πηγαινε στην ριζουπολη πισω απο το γηπεδο της ριζουπολης κοντα στο σπιτι του λαου του ΚΚΕ εαν ξερεις στονπερισσο εκει η πειροχη λεγεται προμπονας και εχει πααααααααρα πολλα μαγαζια με τετοια ειδη και για ολα ταβαλαντια

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν τη ξερω την περιοχη αλλα θα το ψαξω

goldy213

goldy213
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Roxani Lina έγραψε:Είμαι και έγω στην αναζήτηση για φθηνό στολισμό, μιας και η βάπτισή μας θα γίνει 24/6.
Η ιδέα με τις ελιές είναι θεϊκή. Μάλλον αυτή θα ακολουθήσω.
Οι τιμές που κυκλοφορούν είναι τρελές.

iwanna έγραψε:
Roxani Lina έγραψε:Είμαι και έγω στην αναζήτηση για φθηνό στολισμό, μιας και η βάπτισή μας θα γίνει 24/6.
το σκέφτηκα και γω αυτό με τις ελιές αλλα δε ξέρω για τιμές και που να βρω,εχεις δει κάπου για να κοιτάξω και γώ?

κορίτσια έχω μία προσφορά στολισμό βάπτισης με 150ευρώ.Περιλαμβάνει εξωτερικό στολισμό εκκλησίας και κολυμπήθρα.Μπορεί να γίνει και με ελιά σαν αυτήν.Πείτε μου αν θέλετε

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

http://www.leptomeria.gr

antonia32

antonia32
iwanna έγραψε:
το σκέφτηκα και γω αυτό με τις ελιές αλλα δε ξέρω για τιμές και που να βρω,εχεις δει κάπου για να κοιτάξω και γώ?

κοριτσια για ελιες δειτε σε φυτωρια. ειναι πιο οικονομικα απο τα ανθοπωλεια. αν κανετε μια βολτα στη γειτονια σας κατι θα βρειτε. στοι κερατσινι που μενω εγω μανι μανι εχει 2 και ανοιγει και τριτο ενας φιλος μου.

http://stardustwork.blogspot.com

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τις γυαλες που ειπα με ζαχαρωτα θα τις εχω στο τραπεζι με το βιβλιο ευχων το οποιο θα εχω στην εκκλησια. εκει θα εχω και καβαλετο με ενα μικρο πινακακι που ζωγραφισα στο θεμα μας Wink

αυτο μετα ζαχαρωτα και τις καραμελες βασικα τωρα εγινε μοδα. ισως ειναι λιγο υπερβολες. και ενα τραπεζι ωραια στολισμενο με τις μπομπονιερες και τα γλυκα που κερναμε μια χαρα ειναι.. αλλα ειναι καποιοι ψωνια! (εγω πρωτη ε!!!) Razz

iwanna

iwanna
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Roxani Lina έγραψε:
iwanna έγραψε:
θα κοιτάξω σε κάποια φυτώρια κοντά στη γειτονιά μου και θα σε ενημερώσω για τιμές.
σε ευχαριστώ πολύ για τον κοπο σου Οικονομικος στολισμος βαπτισης τα φωτα σας!!!!!!!! - Σελίδα 2 536304

tullo.cr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
valia 32 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου βαπτιζω την κορουλα μου τον Ιουνιο και ψαχνω ενα οικονομικο στολισμο μεχρι 150 ευρω ειμαι Αθηνα καμια ιδεα απτις βαπτισεις των ζουζουνιων σας?
Ευχαριστω Laughing

Λοιπόοοον να σου δώσω κάποιες ιδεούλες και εγώ...!
Για το στολισμό της εκκλησίας:
Γάζες στο διάδρομο,μερικά γλαστράκια με αρωματικά φυτά (βλ βασιλικό, λεβάντα κοκ.),φαναράκια πολύχρωμα και φιόγκους!
Για στολισμό της κολυμπύθρας:
Γάζα και φιόγκους!!
Για στολισμό τραπεζιών γλαστράκια αρωματικά μέσα σε κασπώ αλουμινένια με κορδέλες στολισμένα!!
Για τραπέζι ευχών:
Δεντράκι σιδερένιο (μπορώ να στο δανείσω εγώ για να γλιτώσεις το έξοδο) στο οποίο θα κρεμάσεις φιόγκους και κορδέλες, μπόλικη γάζα στο τραπέζι και χαριτωμένα μπισκοτάκια!!!
Κορίτσια γενικώς μια βάπτιση δεν θέλει πολλά πράγματα αλλα χαριτωμένα πραγματάκια! Μην επιλέγετε βαρύ στολισμό και ξεφύγετε λίγο απτα μπαλόνια!
Δροσερες και χαρούμενες βαπτίσεις!!!!

tullo.cr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
iwanna έγραψε:
Roxani Lina έγραψε:
iwanna έγραψε:
θα κοιτάξω σε κάποια φυτώρια κοντά στη γειτονιά μου και θα σε ενημερώσω για τιμές.
σε ευχαριστώ πολύ για τον κοπο σου Οικονομικος στολισμος βαπτισης τα φωτα σας!!!!!!!! - Σελίδα 2 536304

Μικρή ιδεούλα για στολισμό με ελιά:
Τεσσερα πυθάρια (τα βρίσκεις με 40ευρώ και τα τέσσερα) τα οποία τα έχεις ξαπλωμένα και βγαίνουν γάζες και κλαδιά ελιάς και δυο ελιές μέσα σε πυθάρι (15ευρώ απο φυτώριο) απτις οποίες κρεμά όμορφες κορδελίτσες και λουλουδάκια.
Εαν εχεις όρεξη μπορείς να κάνεις καρδούλες απο κλαδιά ελιάς για να στολίσεις τις κολώνες!!!

iwanna

iwanna
tullo.cr έγραψε:
valia 32 έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου βαπτιζω την κορουλα μου τον Ιουνιο και ψαχνω ενα οικονομικο στολισμο μεχρι 150 ευρω ειμαι Αθηνα καμια ιδεα απτις βαπτισεις των ζουζουνιων σας?
Ευχαριστω Laughing

Λοιπόοοον να σου δώσω κάποιες ιδεούλες και εγώ...!
Για το στολισμό της εκκλησίας:
Γάζες στο διάδρομο,μερικά γλαστράκια με αρωματικά φυτά (βλ βασιλικό, λεβάντα κοκ.),φαναράκια πολύχρωμα και φιόγκους!
Για στολισμό της κολυμπύθρας:
Γάζα και φιόγκους!!
Για στολισμό τραπεζιών γλαστράκια αρωματικά μέσα σε κασπώ αλουμινένια με κορδέλες στολισμένα!!
Για τραπέζι ευχών:
Δεντράκι σιδερένιο (μπορώ να στο δανείσω εγώ για να γλιτώσεις το έξοδο) στο οποίο θα κρεμάσεις φιόγκους και κορδέλες, μπόλικη γάζα στο τραπέζι και χαριτωμένα μπισκοτάκια!!!
Κορίτσια γενικώς μια βάπτιση δεν θέλει πολλά πράγματα αλλα χαριτωμένα πραγματάκια! Μην επιλέγετε βαρύ στολισμό και ξεφύγετε λίγο απτα μπαλόνια!
Δροσερες και χαρούμενες βαπτίσεις!!!!

peni-an

peni-an
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κοριτσια μου καλα και προκομένα!!! Για οτι θελετε να φτιαξετε μονες σας στους στολισμους της βαφτισης,του γαμου, του κεντρου κλπ στο καταστημα μας διαθετουμε πολυ οικονομικα άλα τα υλικα που θα χρειαστιτε σε πολυ χαμηλες τημες. Τουλι με φαρδος 1.80 1ε το μετρο σε ολα τα χρωματα, γαζα απο 1 ευρω το μετρο και για μεγαλητερη ποσοτητα ( ρολο 15μετρο ) εως και 50 % πιο οικονομικα. Ράνερ απο διαφορα υλικα (οργανζα. μον γουβερ. δυχτι κ.α ) σε πολυ χαμιλες τημες αλλα και διαφορ υλικα για κατασκευες ( πεταλουδες, ναυτακια, πριγγιπισες) . Ειμαστε Μαρκου Μποτσαρη 43 στο Αιγαλεω 10 μετρα απο το μετρο, ή μπορειτε να δειτε στη σελίδα μας www.toampalaz.gr. Για ολες τις φιλες του " ειμαι μαμα" 10% ΕΚΠΤΩΣΗ.

peni-an

peni-an
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γουργουριτσας έγραψε:τιποτα κοριτσαρα μου παντως εαν θελεις για ιδεες και προιοντα οικονομικα πηγαινε στην ριζουπολη πισω απο το γηπεδο της ριζουπολης κοντα στο σπιτι του λαου του ΚΚΕ εαν ξερεις στονπερισσο εκει η πειροχη λεγεται προμπονας και εχει πααααααααρα πολλα μαγαζια με τετοια ειδη και για ολα ταβαλαντια

Φιλη απ τα παλια, ητανε μεχρη να γνωρισεις εμενα τωρα τους ξεχνας ολους γυρω απο το ΚΚΕ γιατι απεκτισα και γω την ερδα μου. Πολλα φιλια στον μπεμαρο σου. Χαχαχα!

tullo.cr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ιωάννα σου απάντησα!!!
flower

tullo.cr

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
iwanna έγραψε:μπράβο πολύ καλό.Στο ίδιο μήκος σκέφτομαι και γω.Το δικο μας θέμα θα είναι ο μικρός πρίγκιπας,θα πάρω γάζα για να φτιάξω ένα διάδρομο,ο μπάμπάς μου που είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας θα πάρει μεγάλες πέτρες ποταμίσιες και θα ζωγραφίσει τον μικρό πρίγκιπα,βρήκα σε ένα μπλογκ πώσ να φτιάξω δεντράκια απο χαρτί(topiary),θα πάρω 2 φαναράκια από τα τζάμπο τα μεγάλα,μπαλόνια που θα φουσκώσω εγώ με ιλιο και επειδη στον πρώτο μου γιο μας είχε κάνει δώρο η μαμά μου ένα πινακα -κορνίζα με φωτο του παιδιού και το είχαμε βάλει πάνω σε καβαλέτο σκέφτομαι να κανω το ιδιο και στον μπέμπη για να το κρεμάσω μετα στο δωμάτιο του.τι λετε?καλο δεν ακούγεται?
ξέχασα να σας πω οτι λέω να μη φτιάξω βιβλιο ευχών,μόνο στο τραπέζι με τις μπομπο θα βάλω λιγη γάζα και ισως καμμιά γυάλα με σοκολατακια ,σοκοφτετακια κτλ,αν σκέφτείτε κατι αλλο πειτε μου flower

Το καβαλέτο θα μπορούσες να το βάλεις δίπλα απτο τραπέζι με τα γλυκάκια και γενικώς να το χρησιμοποιήσεις στον στολισμό!!!
πάντως τον πατέρα σου θα μπορούσες να τον "εκμεταλευτείς" και για νουμεράκια στα τραπέζια ή για μπομπονιέρες ζωγραφισμένα κουτάκια πχ!!! τύχη να έχεις εναν καλλιτέχνη στην οικογένεια!!!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
peni-an

εχεις πμ!

iwanna

iwanna
tullo.cr έγραψε:
iwanna έγραψε:μπράβο πολύ καλό.Στο ίδιο μήκος σκέφτομαι και γω.Το δικο μας θέμα θα είναι ο μικρός πρίγκιπας,θα πάρω γάζα για να φτιάξω ένα διάδρομο,ο μπάμπάς μου που είναι ο καλλιτέχνης της οικογένειας θα πάρει μεγάλες πέτρες ποταμίσιες και θα ζωγραφίσει τον μικρό πρίγκιπα,βρήκα σε ένα μπλογκ πώσ να φτιάξω δεντράκια απο χαρτί(topiary),θα πάρω 2 φαναράκια από τα τζάμπο τα μεγάλα,μπαλόνια που θα φουσκώσω εγώ με ιλιο και επειδη στον πρώτο μου γιο μας είχε κάνει δώρο η μαμά μου ένα πινακα -κορνίζα με φωτο του παιδιού και το είχαμε βάλει πάνω σε καβαλέτο σκέφτομαι να κανω το ιδιο και στον μπέμπη για να το κρεμάσω μετα στο δωμάτιο του.τι λετε?καλο δεν ακούγεται?
ξέχασα να σας πω οτι λέω να μη φτιάξω βιβλιο ευχών,μόνο στο τραπέζι με τις μπομπο θα βάλω λιγη γάζα και ισως καμμιά γυάλα με σοκολατακια ,σοκοφτετακια κτλ,αν σκέφτείτε κατι αλλο πειτε μου flower

Το καβαλέτο θα μπορούσες να το βάλεις δίπλα απτο τραπέζι με τα γλυκάκια και γενικώς να το χρησιμοποιήσεις στον στολισμό!!!
πάντως τον πατέρα σου θα μπορούσες να τον "εκμεταλευτείς" και για νουμεράκια στα τραπέζια ή για μπομπονιέρες ζωγραφισμένα κουτάκια πχ!!! τύχη να έχεις εναν καλλιτέχνη στην οικογένεια!!!
Ετσι το σκέφτομαι και γώ για τον πίνακα,αλλά δε θα κάνω τραπέζι Sad για να χρειαστεί να τον ''αγγαρέψω'' άλλο

Βίκυ

Βίκυ
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
valia 32 έγραψε:Καλημερα Βικυ μου μολις ειδα το σαιτ σου φτιαχνεις φανταστικα πραγματα μπραβο σου!!!Τελικα αποφασισα να κανω τον στολισμο μονη μου θα παρω τουλι για τις σκαλες θα το στολισω με κορδελες και θα βαλω κλουβακια και κουβαδακια γεματα με καραμελες και γλειφιτζουρια επεισης σκεφτηκα στην κολυμπηθρα να βαλω τουλι και μπουκετακια για να μην εχω προβλημα και με την εκκλησια (δεν θελουν πολλα πολλα).Ελπιζω να βγει κατι καλο πρωτη φορα ασχολουμαι

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Και πάλι ακόμα και μόνη σου αν τα φτιάξεις, πάρε με ελεύθερα τηλέφωνο να σου πω ιδέες και κολπάκια για να υλοποιήσεις. Θα χαρώ πολύ. Χωρίς χρέωση φυσικά γλυκιά μου.

http://www.Wevent.gr

valia 32

valia 32
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σευχαριστω πολυ Βικακι!!! Οικονομικος στολισμος βαπτισης τα φωτα σας!!!!!!!! - Σελίδα 2 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις