1 ΑΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ???? Δευ Ιουν 11, 2012 10:39 pm
lilitsi
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια καλημερα σας..
Ειμαι καινουργια στο φορουμ..Εχω διαβασει τα περισσοτερα θεματα και γενικοτερα με εχουν βοηθησει παρα πολυ..
Ωστοσο ηθελα να σας γραψω για το δικο μου προβλημα.
Ειμαι εγκυος 6 εβδομαδων.Το ανακαλυψα στις 31 Μαιου.Απο την 1η ΙΟυνιου μεχρι και σημερα(12 Ιουνιου) εχω αιματακι.Τις δυο πρωτες μερες ηταν ροζ εκκρισεις στο σκουπισμα, μετα απο δυο μερες συνεχισε στο ροζ αλλα λιγο περισσοτερο, χωρις ποτε να ειναι ροη.Πολλες φορες ηταν μεγαλες ποσοτητες ροζ στο χαρτι που σκουπιζομουνα ή μεγαλες σταγονες στο εσωρουχο.
Τωρα εχω τρεις μερες σχεδον που εχω καφε εκκρισεις με ενδιαμεσες ροζ
σταγονες, παλι στο σκουπισμα.Αλλες στιγμες της ημερας δεν εχω καθολου.
Μιλησα με το γιατρο και μου εδωσε utrogestan και flicine.(2 την ημερα)
Η χοριακη αυξανει κανονικα συμφωνα με το γιατρο.Μου ειπε την αλλη εβδομαδα να παω να κανω υπερηχο..Δεν ειναι ουτε καθυσηχαστικος, ουτε ανυσηχος.Τον περνω συνεχεια αλλα δεν μπορει να μου πει κατι συγκεκριμενο.
Κοριτσια εχω αγχωθει τρομερα..Δεν ξερω τι συμβαινει,αν υπαρχει καποια που μπορει να με κατατοπησει λιγο, θελω μια συμβουλη..
Ωστοσο, υπαρχει περιπτωση να ανεβαινει η χοριακη και να γινει κανενα κακο?
Ευχαριστω πολυ!Καλημερα!
Ειμαι καινουργια στο φορουμ..Εχω διαβασει τα περισσοτερα θεματα και γενικοτερα με εχουν βοηθησει παρα πολυ..
Ωστοσο ηθελα να σας γραψω για το δικο μου προβλημα.
Ειμαι εγκυος 6 εβδομαδων.Το ανακαλυψα στις 31 Μαιου.Απο την 1η ΙΟυνιου μεχρι και σημερα(12 Ιουνιου) εχω αιματακι.Τις δυο πρωτες μερες ηταν ροζ εκκρισεις στο σκουπισμα, μετα απο δυο μερες συνεχισε στο ροζ αλλα λιγο περισσοτερο, χωρις ποτε να ειναι ροη.Πολλες φορες ηταν μεγαλες ποσοτητες ροζ στο χαρτι που σκουπιζομουνα ή μεγαλες σταγονες στο εσωρουχο.
Τωρα εχω τρεις μερες σχεδον που εχω καφε εκκρισεις με ενδιαμεσες ροζ
σταγονες, παλι στο σκουπισμα.Αλλες στιγμες της ημερας δεν εχω καθολου.
Μιλησα με το γιατρο και μου εδωσε utrogestan και flicine.(2 την ημερα)
Η χοριακη αυξανει κανονικα συμφωνα με το γιατρο.Μου ειπε την αλλη εβδομαδα να παω να κανω υπερηχο..Δεν ειναι ουτε καθυσηχαστικος, ουτε ανυσηχος.Τον περνω συνεχεια αλλα δεν μπορει να μου πει κατι συγκεκριμενο.
Κοριτσια εχω αγχωθει τρομερα..Δεν ξερω τι συμβαινει,αν υπαρχει καποια που μπορει να με κατατοπησει λιγο, θελω μια συμβουλη..
Ωστοσο, υπαρχει περιπτωση να ανεβαινει η χοριακη και να γινει κανενα κακο?
Ευχαριστω πολυ!Καλημερα!