1 παρενθετη μητερα Παρ Ιουν 22, 2012 11:11 pm
λιζα
Σιωπηλή δύναμη
ειμαι 26 χρονων και θελω να γινω παρενθετη μητερα,το εχω σκεφτει πολυ καλα και ξερω οτι μπορω και θελω να το κανω.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
λιζα έγραψε:ξερω απο την αρχη τον λογο που θελω να το κανω.ναι εχω σκεφτει κι εγω οτι μπορει να επηρεαστω αλλα και παλι δεν νομιζω να φτασω σε σημειο τετοιο ωστε να το μετανιωσω.το πολυ πολυ να ξυπνησει το μητρικο μου φιλτρο και να θελησω να κανω και δικα μου παιδια
λιζα έγραψε:παιδια δεν εχω,ουτε ειμαι παντρεμενη.το εχω σκεφτει παρα πολυ και ενταξει ξερω πως θα ειναι δυσκολο απο την αρχη μεχρι το τελος αλλα ξερω πως μπορω να το κανω.καλως η κακως δεν το κανω εθελοντικα(οσο κι αν ακουγετε φτηνο αυτο που λεω) ομως στο φιναλε αν δουμε τη θετικη πλευρα θα βοηθησω κι ενα ζευγαρι να αποκτησει το παιδι τους.
μπραβο παντως εγω δεν νομιζω να ειχα τη δυναμη να περασω κατι τετοιο με τιποτα και να το αποχωριστω μετα απο τοσο αγωνα και αυτη την αισθηση που κλωτσαει σπαρταραει και επικοινωνει και ζει μεσα απο μενα!!!!λιζα έγραψε:τη σκεψη οτι δεν θα ειναι δικο μου θα την εχω στο μυαλο μονο για να μπορω ν αντεξω την ολη διαδικασια στο τελος.στους μηνες που θα ειμαι εγκυος θα ειμαι οσο προσεχτικη πρεπει και οπως θα ημουν αν ηταν πραγματικα δικο μου το παιδι.
σ ευχαριστω για τα λογια σου και θα σας ενημερωνω για τις εξελιξεις οταν γινει κατι τετοιο.
margyxrysik έγραψε:Και κατι αλλο...Οσες βριζουν και ειναι τοσο απολυτες,αραγε θα εκαναν το ιδιο αν δεν ειχαν παιδακι???Αν μια παρενθετη μητερα ηταν η μονη τους λυση για να αποκτησουν παιδι???
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης