1 Kορίτσια ξεκινάω ραδιοφωνική εκπομπή!!!!!!!! Τρι Ιουν 26, 2012 10:38 pm
marissaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτιακά στο www.975fm.gr απο ΔΕΥΤΕΡΑ 2/7 και καθε μερα 14.30 με 17.00 "κοριτσι για σπιτι"
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΤΕΛΕΙΑ!!!!καλη αρχη κοριτσακι μου και καλες επιτυχιες!!!!marissaki έγραψε:Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτιακά στο www.975fm.gr απο ΔΕΥΤΕΡΑ 2/7 και καθε μερα 14.30 με 17.00 "κοριτσι για σπιτι"
Aν θελεις ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις! Επικοινωνησε με καποιο τοπικο σταθμο εκει που εισαι, γιατι να μη θελουν?? Ωραια θα ειναι και θα περναει και η ωρα σου!!!!!!!!!! Μονο να μη βγαινουμε την ιδια ωρα χαχα )))))mariloy έγραψε:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟ !
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ! ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ?marissaki έγραψε:Aν θελεις ΜΠΟΡΕΙΣ να το κάνεις! Επικοινωνησε με καποιο τοπικο σταθμο εκει που εισαι, γιατι να μη θελουν?? Ωραια θα ειναι και θα περναει και η ωρα σου!!!!!!!!!! Μονο να μη βγαινουμε την ιδια ωρα χαχα )))))mariloy έγραψε:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΡΑΔΙΟ !
marissaki έγραψε:Μπορείτε να ακούσετε και διαδικτιακά στο www.975fm.gr απο ΔΕΥΤΕΡΑ 2/7 και καθε μερα 14.30 με 17.00 "κοριτσι για σπιτι"
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης