Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
121 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 121 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 12]

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλησπερα,ειμαι ανεργη επιδοτουμενη εχω τα 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια και ξερω οτι τα δικαιουμαι τα εποδοματα κανονικα.πηρα τη βεβαιωση με την πητ απο το ικα σημερα εκτος απο το βιβλιαριο χρειαζετε κατι αλλο?ξερει καποια να με βοηθησει που ηταν στην ιδια κατασταση?απλα θελω να ξερω αν θελει και αλλα χαρτια να τρεξω να ατα κανω,για το επιδομα κυοφοριας ρωταω!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια καλησπερα,ειμαι ανεργη επιδοτουμενη εχω τα 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια και ξερω οτι τα δικαιουμαι τα εποδοματα κανονικα.πηρα τη βεβαιωση με την πητ απο το ικα σημερα εκτος απο το βιβλιαριο χρειαζετε κατι αλλο?ξερει καποια να με βοηθησει που ηταν στην ιδια κατασταση?απλα θελω να ξερω αν θελει και αλλα χαρτια να τρεξω να ατα κανω,για το επιδομα κυοφοριας ρωταω!

Καλημέρα! Με το καλό να έρθει το μωάκι σου!
Εγω ήμουν στη θέση σου με τη διαφορά πως η επιδότηση ανεργίας είχε τελειώσει λίγο καιρό πριν. Μου ζήτησαν από το ΙΚΑ την απόλυση και την απόφαση επιδότησης από τον ΟΑΕΔ. Εκτός από αυτά ήθελαν φωτοτυπίες από ταυτότητα, βιβλιάριο από την Εθνική τράπεζα, ένα λογαριασμό για να δουν τον τόπο κατοικιας ή το εκκαθαριστικό οπου και εκεί φαίνεται που μένεις, το ΑΜΚΑ. Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Απλά έχε το νου σου για τα δυο πρώτα που σου έγραψα λόγω ανεργίας.

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
panta έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια καλησπερα,ειμαι ανεργη επιδοτουμενη εχω τα 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια και ξερω οτι τα δικαιουμαι τα εποδοματα κανονικα.πηρα τη βεβαιωση με την πητ απο το ικα σημερα εκτος απο το βιβλιαριο χρειαζετε κατι αλλο?ξερει καποια να με βοηθησει που ηταν στην ιδια κατασταση?απλα θελω να ξερω αν θελει και αλλα χαρτια να τρεξω να ατα κανω,για το επιδομα κυοφοριας ρωταω!

Εγω ήμουν στη θέση σου με τη διαφορά πως η επιδότηση ανεργίας είχε τελειώσει λίγο καιρό πριν. Μου ζήτησαν από το ΙΚΑ την απόλυση και την απόφαση επιδότησης από τον ΟΑΕΔ. Εκτός από αυτά ήθελαν φωτοτυπίες από ταυτότητα, βιβλιάριο από την Εθνική τράπεζα, ένα λογαριασμό για να δουν τον τόπο κατοικιας ή το εκκαθαριστικό οπου και εκεί φαίνεται που μένεις, το ΑΜΚΑ. Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο. Απλά έχε το νου σου για τα δυο πρώτα που σου έγραψα λόγω ανεργίας.
οκ ευχαριστω πολυ καλυτερα να τα εχω ολα μαζι μου να μη τρεχω 2 φορες.αντε την αποφαση οκ θα δουνε οτι ειμαι στο ταμειο την απολυση τι τη θελουν?για να ειμαι ανεργη απολυθηκα...ελεος με αυτες τις υπηρεσιες!εσυ τα πηρες ολα κανονικα?

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
panta έγραψε:

οκ ευχαριστω πολυ καλυτερα να τα εχω ολα μαζι μου να μη τρεχω 2 φορες.αντε την αποφαση οκ θα δουνε οτι ειμαι στο ταμειο την απολυση τι τη θελουν?για να ειμαι ανεργη απολυθηκα...ελεος με αυτες τις υπηρεσιες!εσυ τα πηρες ολα κανονικα?

Βγάζεις ποτέ άκρη με τις υπηρεσίες; Εγω πήγα μια μέρα στο ικα περίμενα κανονικά με χαρτάκι πάνω από ώρα για να ρωτήσω τι χρειάζεται και να μη τρεχω τελευταία στιγμη και η υπάλληλος μου είπε μόνο για το χαρτί από το γιατρό και το βιβλιάριο. Έτσι όταν ήρθε η ώρα, πήγα εκεί και μου λέει η κοπέλα(ευγενέστατη) θέλει και όλα τα άλλα που σου έγραψα. Ε την πιάνεις την πρώτη από το μαλλί; Κι έτρεχα τελευταία στιγμή να τα μαζέψω. Τέλος πάντων τα θυμήθηκα και είπα να πω τον πόνο μου.
Εγώ τα πήρα κανονικά όλα. Τον Άυγουστο γέννησα και κυοφορίας πήρα τον Ιούνιο

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω τα ιδια πηγα μια μερα να γραψω τα αλλα 2 παιδακια μου σε μενα γιατι παλι απο εδω ενημερωθηκα οτι αν τα εχει η μαμα αυξανετε το ποσο κατα 10% για το καθε παιδι(φυσικα μου την ειπε η υπαλληλος γιατι λεει δεν εχεις μεγαλη διαφορα κοπελα μου 20% στο ποσο για μενα ειναι διαφορα και μου λεει ενταξει δεν θα τα αλλαζεις και συνεχεια ομως)τελοσπαντων ρωτησα και στις παροχες και μου εδωσαν ενα χαρτι που ζητανε μονο το βιβλιαριο και τη βεβαιωση για μενα που ειμαι ανεργη και καλα αλλα ξερω οτι ποτε δεν ξερουν τι τους γινετε γιαυτο ρωταω εδω που θα μου πουνε την αληθεια!!!!και παλι ευχαριστω!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Α ναι το ξεχασα αυτο. Να βάλεις το μωρό στο βιβλιάριό σου γαι να πάρεις επιπλέον χρήματα. Και τώρα που θα πας να κάνεις και δύο εξουσιοδοτήσεις για τα επιδοματα λοχείας και τοκετού που θα τα πάρεις αφού γεννήσεις. Λογικά δε θα μπορεις να πας η ιδια τότε, οπότε ετοίμασέ τα από τώρα. Τα έντυπα σου τα δίνουν εκεί στο ικα

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είμαι κι εγώ επιδοτούμενη άνεργη και 2 μήνες πριν γεννήσω θα έχει τελειώσει το ταμείο ανεργίας. Έχω πάνω από 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Ρώτησα χθες στον ΟΑΕΔ και μου είπε η υπάλληλος πως δεν δικαιούμαι τίποτα απολύτως εκτός του οικογενειακού επιδόματος για το οποίο δεν ήξερε να μου πει κάτι παραπάνω παρά να ρωτήσω το Μάιο περίπου.
Στο ΙΚΑ είχα ρωτήσει κάποιες μέρες πριν και μου είπαν δεν ξέρουμε τίποτα να κάνω μια αίτηση επίσης κατά το Μάιο και θα δούμε τι δικαιούμαι.....

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
vanap έγραψε:Είμαι κι εγώ επιδοτούμενη άνεργη και 2 μήνες πριν γεννήσω θα έχει τελειώσει το ταμείο ανεργίας. Έχω πάνω από 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Ρώτησα χθες στον ΟΑΕΔ και μου είπε η υπάλληλος πως δεν δικαιούμαι τίποτα απολύτως εκτός του οικογενειακού επιδόματος για το οποίο δεν ήξερε να μου πει κάτι παραπάνω παρά να ρωτήσω το Μάιο περίπου.
Στο ΙΚΑ είχα ρωτήσει κάποιες μέρες πριν και μου είπαν δεν ξέρουμε τίποτα να κάνω μια αίτηση επίσης κατά το Μάιο και θα δούμε τι δικαιούμαι.....
εγω την αλλη εβδομαδα τα καταθετω θα μπω να σας γραψω αν τα πηρα τελικα αλλα πριν ενα μηνα ρωτησα στο ικα της περιοχης μου και μου ειπαν τα δικαιουσαι εφοσον εχεις τα ενσημα!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vanap έγραψε:Είμαι κι εγώ επιδοτούμενη άνεργη και 2 μήνες πριν γεννήσω θα έχει τελειώσει το ταμείο ανεργίας. Έχω πάνω από 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Ρώτησα χθες στον ΟΑΕΔ και μου είπε η υπάλληλος πως δεν δικαιούμαι τίποτα απολύτως εκτός του οικογενειακού επιδόματος για το οποίο δεν ήξερε να μου πει κάτι παραπάνω παρά να ρωτήσω το Μάιο περίπου.

Δεν δικαιούσαι τίποτα από τον ΟΑΕΔ, δηλαδή αυτό το εξάμηνο που έχεις άδεια μετά τη γέννα και πληρώνεσαι από τον ΟΑΕΔ. Το οικογενειακό επίδομα είναι διαφορετική περιπτωση αλλά δεν ξέρω να σου πω και πολλά γιατί δεν το παίρνω λόγω οικογενειακού εισοδήματος που ξεπερνά το ποσό που ορίζουν.
Κι εγώ άνεργη, μη επιδοτούμενη ήμουν όταν γέννησα τον Αύγουστο και μάλιστα το ταμείο είχε σταματήσει από τον Ιανουάριο (και γέννησα Αύγουστο έτσιWinkΤα επιδόματα του ΙΚΑ τα πήρα κανονικά. Απλά θέλει όταν πας εκει να ρωτας 2-3 και 4 υπαλλήλους γιατί δεν ξερουν τι τους γινεται. Εκτος αν σου το ειπαν οτι δεν ξερουν επειδη λογω κρισης ισως κοπουν τα επιδοματα, οποτε παλι δεν είναι σιγουροι για το τι σου λενε. Ελπιζω να βγαλεις ακρη και να παρεις ολα οσα δικαιουσαι

vanap

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
panta ευχαριστώ για την απάντηση θα ρωτήσω ξανά εδώ αλλά και στο ΙΚΑ της περιοχής μου όταν πάω για να γεννήσω.
Γκαλαιτζόγλου ελπίζω να τα πάρεις και να μην σε ταλαιπωρήσουν. Θα περιμένω νεότερα

rita_ki

rita_ki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να ρωτησω κατι κ γω ?
ισως ομως εχει ηδη απαντηθει , αλλα συνχωρεστε με δεν εχω διαβασει

λοιπον ειμαι ανεργη , θα παιρνω το επιδομα ανεργιας εως κ ιουλιου.γενναω οκτωβρη αλλα δεν εχω κ τα 200 ενσημα .
επιδομα λοχειας -κυοφοριας δεν δικαιουμαι.
επιδομα τοκετου ????ξερει καμια σας?
κ κατι αλλο λιιιιιιγο ασχετο..... σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνω οτι κ το 2010 που γεννησα , δηλαδη κοντα στα 300 ευρω για φτ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
rita_ki έγραψε:να ρωτησω κατι κ γω ?

λοιπον ειμαι ανεργη , θα παιρνω το επιδομα ανεργιας εως κ ιουλιου.γενναω οκτωβρη αλλα δεν εχω κ τα 200 ενσημα .
κ κατι αλλο λιιιιιιγο ασχετο..... σε δημοσιο νοσοκομειο πληρωνω οτι κ το 2010 που γεννησα , δηλαδη κοντα στα 300 ευρω για φτ?

αυτα που ξέρω:
σε δημόσιο νοσοκομείο δν πληρώνεις τίποτα! επίδομα τοκετού δν υπάρχει πλέον γιατί είναι τόσο όσο στοιχίζει το να γεννήσεις στο δημόσιο νοσοκομείο και το παίρνει κατευθείαν το νοσοκομείο από το ΙΚΑ ...
αλλά και αυτό θέλει 200 ένσημα τα 2 προηγουμενα χρόνια...οπότε ψάξτο γιατί βλέπω να βρίσκουν τρόπο να το γλυτώσουν κι αυτο και να τα πληρώνεις όλα! Εκτός αν εισαι ασφαλισμένη μέσω του άντρα σου οπότε δν ξέρω αν αλλάζει κατι εκει!

panta

panta
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Για το επίδομα τοκετού δεν απαιτούνται τα 200 ένσημα. Αυτά αφορούν το κυοφορίας-λοχείας. Απο τη στιγμη που εχεις ασφαλεια ΙΚΑ δικαιουσαι το επιδομα τοκετου. Τώρα για το ποσο θα πληρωσεις στο νοσοκομειο και για το αν κρατουνται απευθειας απο το ταμειο δεν ξερω. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ. Δες και εκει μηπως βρεις κατι
http://forum.eimaimama.gr/t8061p100-topic

rita_ki

rita_ki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
panta έγραψε:

Για το επίδομα τοκετού δεν απαιτούνται τα 200 ένσημα. Αυτά αφορούν το κυοφορίας-λοχείας. Απο τη στιγμη που εχεις ασφαλεια ΙΚΑ δικαιουσαι το επιδομα τοκετου. Τώρα για το ποσο θα πληρωσεις στο νοσοκομειο και για το αν κρατουνται απευθειας απο το ταμειο δεν ξερω. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ Δες κια εκει μηπως βρεις κατι

κ εγω αυτο νομιζω. εχω ασφαλεια ικα μεχρι το 2013
θα κοιταξω κ για τα ενσημα μην τυχον κ ειναι 200 αν κ δεν νομιζω (γιατι βρισκομουν σε αδεια 6μηνου κ μολις χρονισε ο μικρος με απελυσαν)
κ δουλεψα μεσα στο 2011 μονο 3 μηνες αποτι θυμαμαι
εγω απτο ικα ζηταω κατασταση ενσημων απτο 11 κ μετα ???
πως υπολογιζονται τα 2 χρονια αν υποθεσουμε οτι γενναω αρχες οκτωβρη?

ευχαριστω πολυ πολυ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
panta έγραψε:

Για το επίδομα τοκετού δεν απαιτούνται τα 200 ένσημα. Αυτά αφορούν το κυοφορίας-λοχείας. Απο τη στιγμη που εχεις ασφαλεια ΙΚΑ δικαιουσαι το επιδομα τοκετου. Τώρα για το ποσο θα πληρωσεις στο νοσοκομειο και για το αν κρατουνται απευθειας απο το ταμειο δεν ξερω. Υπαρχει αντιστοιχο θεμα στο φορουμ. Δες και εκει μηπως βρεις κατι
http://forum.eimaimama.gr/t8061p100-topic

ναι εχεις δίκιο! Λάθος μου!!τώρα είδα ότι αν εισαι ασφαλισμένη στο ΙΚΑ ειτε άμεσα ειτε μέσω του συζυγου σου το δικαιούσαι!Αλλά ισχύει ότι πλέον δν το παίρνεις στα χέρια σου αλλα το παιρνει το νοσοκομειο! στην μόνη περίπτωση που το παιρνεις στα χέρια σου είναι αν πας σε ιδιωτική κλινική που δν ειναι συμβεβλημένη με το ΙΚΑ!τώρα μέχρι να γεννήσεις πολλα αλλάζουν..εδώ μια φίλη μου γεννάει Μάιο και της είπαν να ρωτήσει τότε κοντά γιατί ολο αλλάζουν τα πράγματα!

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσια καλησπέρα σας,λοιπόν με έχουν πιάσει τα κλάματα από τα νεύρα μου!σας θερμοπαρακαλώ αν γνωρίζει κάποια κοπέλα να με διαφωτίσει..δουλεύω σε αεροδρόμιο εποχιακή,έχω 200 ένσημα τα τελευταια 2 έτη,παίρνω ανεργία τώρα με πητ 03/05.πέρυσι δούλεψα από απρίλιο μέχρι σεπτέμβριο 8 ωρη και τον οκτώβριο 4ωρη.λοιπόν μου είπε μια υπάλληλος πως θα υπολογιστεί ο τελευταίος μικτός μισθός μου,δηλ του 4ωρου???δούλεψα τόσους μήνες 8ωρο και θα βγεί το ποσό κυοφορείας και λοχείας απο το μικτό 4ωρού επειδή ήταν ο τελευταίος μήνας?ο μικτός του 8ωρου είναι 1100 και του 4ωρού 550!ΒΟΗΘΕΙΑ

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δυστυχώς τα επιδόματα υπολογίζονται με βάση τον μισθό του περασμένου Δεκεμβρίου οπότε αν τότε δούλευες 4ωρη θα υπολογιστούν με βάση εκείνο..

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα εγω τελικα το πηρα το επιδομα κυοφοριας κανονικα ως ανεργη κ επιδοτουμενη ειχα τα 200 ενσημα και μου το υπολογισαν συμφωνα με το τελευταιο ημερομισθιο που επερνα στην δουλεια μου το μισο συν 20% για τα προστατευομενα μελη που εχω στο βιβλιαριο μου.

charbel

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα ειμαι καινουργια στο φορουμ και εχω μπερδευτει λιγακι στη χρηση του... Twisted Evil .
Μενω εξωτερικο και δεν γνωριζω και πολυ καλα τα θεματα περη επιδοματων εχω χασει λιγο την μπαλα...!!!
Γενναω αρχες Ιουνιου εκτος απροοπτου και ειμαι ανεργη εδω και ενα χρονο,συγκεκριμενα ημουν ταμιεο ανεργιας απο 26/4/'10 εως 26/4/'11.
Ηρθα τα χριστουγεννα για διακοπες και με την ευκαιρια να ρωτησω σχετικα με την γεννα τι γινεται.Πηγα στο ΙΚΑ οπου μου ανανεωσαν το βιβλιαριο και την ασφαλεια μου μεχρι το 2013 και προσθεσα κ τον συζυγο μου στη ασφαλεια λογω του οτι ειναι ξενος.
Μου ειπαν οτι επιδομα τοκετου δεν δινουν πλεον και οτι αν γεννησεις σε δημοσιο νοσοκομειο το Ικα πληρωνει το νοσοκομειο και οτι δεν περνω καποια χρηματα εγω στα χερια.Ο ΟΑΕΔ μου ειπε οτι δεν δικαιουμαι τιποτα απο αυτους διοτι δεν εργαζομαι.Τελικα μηπως ξερει καποιος να μου πει τι δικαιουμε και απο που? π.χ επιδομα λοχιας και τι ειναι αυτο?
Αν δεν δικαιουμαι τιποτα εκτος απο τη καλυψη της γεννα σε δημοσιο να γεννησω και εδω που ειμαι σε πριβε φοβερο νοσοκομειο......
Σας ευχαριστω πολυ και καλο μηναααα.......!!! Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αν δν δουλευεις δν δικαιουσαι τα αλλα επιδοματα εκτος απο το επιδομα τοκετου που το παιρνει οπως σου ειπαν το νοσοκομειο!
γιατι τα αλλα επιδοματα ειναι ουσιαστικα οι μισθοι που χανεις λογο της αδειας που παιρνεις για να γεννησεις!!αν εχεις την επιλογη να γεννησεις εκει λουξ..μη το σκεφτεσαι καν να ερθεις εδω!!!

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εγω δεν δουλευω και τα πηρα!!!!!!δεν εχει σχεση αυτο αν εχεις 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια πριν την πητ τα περνεις ολα δηλαδη επιδομα κυοφοριας-λοχειας και επιδομα τοκετου αν γεννησεις σε ιδιωτικη κλινικη!δηλαδη αν γεννας ιουλιο μετρα απο τον ιουλιο του 2012 εως τον ιουλιο του 2010 αν εχεις 200 ενσημα!αν εχεις τα δικαιουσαι προς το παρον με αυτα που ισχυουν τωρα!!γιατι μπορει και να κοπουν.....

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκαλαιτζογλου έγραψε:και εγω δεν δουλευω και τα πηρα!!!!!!δεν εχει σχεση αυτο αν εχεις 200 ενσημα τα 2 τελευταια χρονια πριν την πητ τα περνεις ολα δηλαδη επιδομα κυοφοριας-λοχειας και επιδομα τοκετου αν γεννησεις σε ιδιωτικη κλινικη!δηλαδη αν γεννας ιουλιο μετρα απο τον ιουλιο του 2012 εως τον ιουλιο του 2010 αν εχεις 200 ενσημα!αν εχεις τα δικαιουσαι προς το παρον με αυτα που ισχυουν τωρα!!γιατι μπορει και να κοπουν.....

πως γινεται αυτο αφου στα δικαιολογητικα γι αυτα θελει και βεβαιαωση εργοδοτη που δηλωνει ποτε ξεκιναει η αδεια σου??? περιεργα πραγματα scratch scratch

έχω βρει αυτο.. δν ισχυει?
http://www.sheblogs.eu/2010/11/09/epidomata_toketou_dikaiologhtika/

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μου εδωσαν τη δηλωση και εγραψα τα στοιχεια μου και τα στοιχεια του εργοδοτη εμειναν κενα!δηλαδη καποιος που δουλευε τοσα χρονια και ξαφνικα μενει ανεργος τοσα ενσημα δεν μετρανε πουθενα!οπως βοηθανε μια εργαζομενη μητερα το ιδιο και παραπανω πρεπει να βοηθανε και την ανεργη!!!!!ψεματα παντως δεν λεω υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω μεσα που τα εχουν παρει και ηταν ανεργες!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκαλαιτζογλου έγραψε:μου εδωσαν τη δηλωση και εγραψα τα στοιχεια μου και τα στοιχεια του εργοδοτη εμειναν κενα!δηλαδη καποιος που δουλευε τοσα χρονια και ξαφνικα μενει ανεργος τοσα ενσημα δεν μετρανε πουθενα!οπως βοηθανε μια εργαζομενη μητερα το ιδιο και παραπανω πρεπει να βοηθανε και την ανεργη!!!!!ψεματα παντως δεν λεω υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω μεσα που τα εχουν παρει και ηταν ανεργες!

οχι βρε προς Θεου!!δν λέω ότι λες ψέματα!εγω δν ειμαι καν εγκυος ακόμη δν ξέρω..απλά επειδη γενικά διάβαζα και ενημερωνόμουν έτσι για να ξέρω όταν ερθει ο καιρός είχα την εντυπωση ότι είναι αναγκαστικό να δουλεύεις για να τα παρεις!ότι είναι μισθος δηλαδη απο τη δουλειά σου!κατι τέτοιο τελοσπαντων απλά ότι στο έδινε το ΙΚΑ αντι για τον εργοδοτη!
μακαρι να τα δινουν έτσι .. εννοειται πως αν δν εχεις δουλεια τα χρειαζεσαι παραπανω!!δν το συζητώ!!!

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
boubou έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:μου εδωσαν τη δηλωση και εγραψα τα στοιχεια μου και τα στοιχεια του εργοδοτη εμειναν κενα!δηλαδη καποιος που δουλευε τοσα χρονια και ξαφνικα μενει ανεργος τοσα ενσημα δεν μετρανε πουθενα!οπως βοηθανε μια εργαζομενη μητερα το ιδιο και παραπανω πρεπει να βοηθανε και την ανεργη!!!!!ψεματα παντως δεν λεω υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω μεσα που τα εχουν παρει και ηταν ανεργες!

οχι βρε προς Θεου!!δν λέω ότι λες ψέματα!εγω δν ειμαι καν εγκυος ακόμη δν ξέρω..απλά επειδη γενικά διάβαζα και ενημερωνόμουν έτσι για να ξέρω όταν ερθει ο καιρός είχα την εντυπωση ότι είναι αναγκαστικό να δουλεύεις για να τα παρεις!ότι είναι μισθος δηλαδη απο τη δουλειά σου!κατι τέτοιο τελοσπαντων απλά ότι στο έδινε το ΙΚΑ αντι για τον εργοδοτη!
μακαρι να τα δινουν έτσι .. εννοειται πως αν δν εχεις δουλεια τα χρειαζεσαι παραπανω!!δν το συζητώ!!!
προς το παρων τα δινουν αν εχεις τα 200 ενσημα αλλα τιποτα δεν ειναι σιγουρο για τους υπολοιπους μηνες!!!μακαρι ρε κοριτσια να παρετε κατι ειναι μια ανασα οπως και να χει....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις