Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
62 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 62 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

charbel

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας...
Απο οτι καταλαβα μαλλον δεν περνω κατι...γιατι εγω μπηκα στο ταμειο ανεργιας στις 26/04/2010 δηλαδη,αν γεννησω τον ιουνιου του 2012,πηγαινοντας 2 χρονια πισω,εγω ημουν στο ταμειο ανεργιας...!!! Αρα δεν δικαιουμαι μαλλον κατι.Τα ενσυμα τοσων χρονων πριν οντως δεν τα μετρανε τι ανοησια αυτη,δηλαδη μενεις 1 χρονο ανεργη και τι σημαινει οτι ολη σου τι ζωη δεν δουλευες...??Τι να πω...
Εκτος παλι αν στο διαστημα που ημουν στο ταμειο ανεργιας μου βαλει ο ΟΑΕΔ καποια ενσυμα.Το λεω συτο γιατι η ασφαλεια μου εληγε τον ιανουαριο του 2012 και απο το ΙΚΑ μου ειπαν να παρω μια βεβαιωση απο τον ΟΑΕΔ οτι ημουν στο ταμειο ανεργιας και με αυτην την βεβαιωση μου ανανεωσαν την ασφαλεια μεχρι το 2013...Δεν ξερω εχω μπερδευτει...!!! Embarassed

277ΙΚΑ: ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΥΟΦΟΡΙΑΣ-ΛΟΧΕΙΑΣ - Σελίδα 12 Empty ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ? Πεμ Μαρ 08, 2012 12:15 pm

litsaki4084

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα,
Δεν ξερω αν το γραφω στο σωστο topic.
Πηγε η πεθερα μου σημερα στο ΙΚΑ να μου γραψουν την τελευταια αναρωτικη αδεια για να παρω αμεσω μετα την αδεια τοκετου.
Λοιπον, ο γιατρος μου μου εδωσε βεβαιωση με ΠΗΤ 26/03/2012 οποτε οπως τα υπολογησα η αδεια τοκετου μου (56 μερες πριν, χωρις την ΠΗΤ) ξεκιναει στις 31/03/2012. Σωστα?
Ομως ο γιατρος του ΙΚΑ μου εγραψε αναρωτικη απο 08/03/2012 μεχρι ΚΑΙ 31/03/2012.
Το προβλημα ειναι οτι η τελευταια μερα της αναρωτικης ειναι ιδια με την πρωτη μερα της αδειας τοκετου. (Δεν εχω παει ακομα στο γιατρο του ΙΚΑ για να μου δωσει χαρτι για ΠΗΤ).
Τι κανω τωρα???? Παω στο γιατρο μου να ακυρωσει αυτη τη βεβαιωση και να μου δωσει αλλη η παω στο γιατρο του ΙΚΑ να το ξεμπερδεψουμε? Η θα βγαλουν μονοι τους την ακρη?

despina1979

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γκαλαιτζογλου έγραψε:μου εδωσαν τη δηλωση και εγραψα τα στοιχεια μου και τα στοιχεια του εργοδοτη εμειναν κενα!δηλαδη καποιος που δουλευε τοσα χρονια και ξαφνικα μενει ανεργος τοσα ενσημα δεν μετρανε πουθενα!οπως βοηθανε μια εργαζομενη μητερα το ιδιο και παραπανω πρεπει να βοηθανε και την ανεργη!!!!!ψεματα παντως δεν λεω υπαρχουν και αλλες κοπελες εδω μεσα που τα εχουν παρει και ηταν ανεργες!
καλησπερα και καλη εβδομαδα,

ειμαι ανεργη και η ληξη της επιδοτησης μου ειναι 29-6-2012 , περσυ δουλεψα απο 28-2-2011 εωσ 28-10-12 εως εποχιακη πληρους απασχοληξη καθως και το 7/2010 εως 12/2010 πιστευω οτι καλυπτω τα 200 ενσημα οπου αναφερεις για το δικαιωμα μου στα επιδοματα κυοφορειας και λοχειας καθως και του βοηθηματος τοκετου.

θελω να σε ρωτησω σε ποιον μηνα πηγες για να κανεις την αιτηση και τι δικαιολογητικα εδωσες στο ικα να τα εχω ετοιμα

σε ευχαριστω εκ των προτερων για την πολυτιμη βοηθεια σου.

salomi

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα!
Βρε κορίτσια μια βοήθεια γιατί μπερδεύτηκα... Rolling Eyes
Είμαι άνεργη απο τον Αυγουστο του 11. αρα τελευταίος μισθός είναι Αυγουστο του 11. είμαι στον 4ο μήνα και τον Αύγουστο που μας έρχεται θα δουλέψω εποχιακά σε μια επιχείρηση μέχρι και αρχές Οκτώβρη οπου θα βγω σε άδεια εγκυμοσύνης. ο εργοδότης επειδή ξέρω καλά την δουλειά δεν τον ενοχλεί καθόλου που είμαι έγκυος και μάλιστα θα μου κρατήσει την πρόσληψη εφόσον δεν θα χει εισφορές και αυτό βολέυει και εμένα γιατί θα πάρω και το 6μηνο. με το που τελειώσει το 6μηνο θα επιστρέψω στην δουλειά και θα καλύψω παλι εποχιακή ανάγκη. Το ερώτημα μου είναι άλλο. τα επιδόματα θα τα πάρω με βάση τον μισθό που θα έχω τότε (πριν βγω σε άδεια εγκυμοσύνης) ή με βάση τον τελευταίο μισθό του 11??απ ότι θυμάμαι στην 1η εγκυμοσύνη μέτρησαν το μισθό του Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους. ρωτάω γιατί τελευταίο μισθό είχα τον Αυγουστο και οχι τον Δεκέμβρη όπου ήμουν και άνεργη. έχει σημασία γιατί σε αυτήν την δουλειά θα παίρνω καθαρά 580 ενω στην τελευταία έπαιρνα καθαρά 1000!άτιμη λιτότητα ευχαριστώ όποια κοπέλα μπει στον κόπο!

dimitra3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλημερα κοριτσια!!ειμαι νεα μελλουσα μαμα!!
θα ηθελα να μαθω στην δικια μου περιπτωση που ειναι η παρακατω τι ισχυει:
λοιπον,δουλευω σαν γραμματεας σε δικηγορικο γραφειο εδω και 9 χρονια περιπου,αρα δεν εχω προβλημα για τα 200 ενσημα(τα δικαιουμα ξερω τα επιδοματα).Η ΠΗΤ μου ειναι στις 4/10/12,οι 56 ημερες πριν την ΠΗΤ ειναι στις 9/8/12,επειδη εχω υπολοιπο αδειας 22 ημερες(ολες δλδ,δεν πηρα καμια),μου ειπε ταφεντικο μου θα μου δωσει 9 ημερες καν.αδειας πριν τις 9/8/12,δλδ θα δουλεψω μεχρι 27/7/12.Ωραια ως εδω.
Οι 63 ημερες μετα την ΠΗΤ ειναι μεχρι 6/12/12,δουλεια θα πηγαινα στις 7/12/12.Θα παρω κ τις υπολοιπες 13 ημερες κανον.αδειας κ θα παω δουλεια ή στις 31/12/12(χλωμο το βλεπω) ή πιο λογικα στις 2/1/13!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Λοιπον το ερωτημα μου ειναι εαν θα πληρωθω τον μισθο των 9 ημερων κανον.αδειας στον αυγουστο + τις ημερες του δεκεμβριου(σαν μισθο ρωταω) και εαν οι 119 ημερες μετρανε στο να παρω δωρο χριστουγεννων(που ξεκιναει απο 1/5/12 μεχρι 31/12/12) ή θα παρω περιπου το μισο δωρο?(ΝΑΙ μου τα δινει ακομα,κ δωρο χριστουγεννων κ ολα τα δωρα)
ευχαριστω κ περιμενω ενημερωση σας εαν ξερετε.
κ συγνμωμη για το ολοκληρο κατεβατο!!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια εχω γραψει παντου αλλα αν ξερει καποια κοπελα ας μου πει, το επιδομα κυοφοριας δεν μπαινει πριν τον τοκετο???

nikole20

nikole20
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kallia28 έγραψε:
nena1988 έγραψε:θελω να ρωτησω εγω δικαιουμε κατι απο το ικα?Δεν εργαζομαι αλλα ειμαι σε ταμειο ανεργιας το οποιο τελιωνει 2 μηνες μετα που γεννησω,απο τον οαεδ δεν δικαιουμε σιγουρα γιατι ρωτησα,ξερετε περιπου ποσα ειναι τα χρηματα αυτα?

Εάν εσύ έχεις ενσημα τα 2 τελευταία χρόνια τοτε θα το πάρεις το επίδομα τοκετού που είναι 800€ περίπου!!!Εάν δεν εχεις τα ενσημα και ο σύζυγος σου είναι ασφαλισμένος στο ΙΚΑ θα πάρει εκείνος το επίδομα τοκετού!!!

εγω πηρα 900 ευρω!! και για να το δικαιουσαι επισης δε πρεπει να εχεις κανει καισαρικη και να μην εχεις γεννησει σε δημοσιο Νοσοκομειο Smile

dimitra3

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dimitra3 έγραψε:καλημερα κοριτσια!!ειμαι νεα μελλουσα μαμα!!
θα ηθελα να μαθω στην δικια μου περιπτωση που ειναι η παρακατω τι ισχυει:
λοιπον,δουλευω σαν γραμματεας σε δικηγορικο γραφειο εδω και 9 χρονια περιπου,αρα δεν εχω προβλημα για τα 200 ενσημα(τα δικαιουμα ξερω τα επιδοματα).Η ΠΗΤ μου ειναι στις 4/10/12,οι 56 ημερες πριν την ΠΗΤ ειναι στις 9/8/12,επειδη εχω υπολοιπο αδειας 22 ημερες(ολες δλδ,δεν πηρα καμια),μου ειπε ταφεντικο μου θα μου δωσει 9 ημερες καν.αδειας πριν τις 9/8/12,δλδ θα δουλεψω μεχρι 27/7/12.Ωραια ως εδω.
Οι 63 ημερες μετα την ΠΗΤ ειναι μεχρι 6/12/12,δουλεια θα πηγαινα στις 7/12/12.Θα παρω κ τις υπολοιπες 13 ημερες κανον.αδειας κ θα παω δουλεια ή στις 31/12/12(χλωμο το βλεπω) ή πιο λογικα στις 2/1/13!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ!!
Λοιπον το ερωτημα μου ειναι εαν θα πληρωθω τον μισθο των 9 ημερων κανον.αδειας στον αυγουστο + τις ημερες του δεκεμβριου(σαν μισθο ρωταω) και εαν οι 119 ημερες μετρανε στο να παρω δωρο χριστουγεννων(που ξεκιναει απο 1/5/12 μεχρι 31/12/12) ή θα παρω περιπου το μισο δωρο?(ΝΑΙ μου τα δινει ακομα,κ δωρο χριστουγεννων κ ολα τα δωρα)
ευχαριστω κ περιμενω ενημερωση σας εαν ξερετε.
κ συγνμωμη για το ολοκληρο κατεβατο!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΜ ΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ?

stella30

stella30
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια.Ηθελα να ρωτησω το εξης:To επιδομα τοκετου απο το ικα υπολογιζεται μεχρι και τον Δεκεμβριο του τελευταιου ετους ?Γιατι αν ειναι ετσι την εκατσα....τωρα τον ιανουαριο του 2014 πηρα αυξηση απο την εργασια μου, ενω μεχρι και τον Δεκεμβριο του 2013 επαιρνα τον κατωτατο μισθο...(πητ εχω μεσα απριλιου 2014 αρα σταματαω απο την εργασια μου κατα τις 20/02 περιπου)Ξερει καποια να με ενημερωσει?

Leda Leda

Leda Leda
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στέλλα μου καλημέρα!!Απ'ότι μου είπαν στο ΙΚΑ (μετά από πολύ ψάξιμο γιατί όλοι μου έλεγαν ότι έχουν καταργηθεί τα επιδόματα) χρειάζεσαι 200 ένσημα πριν την ΠΗΤ για να το πάρεις...Αλλά δεν ξέρω αν παίζειρόλο τι μισθό παίρνεις ή αν τα ένσημά σου είναι παραπάνω....Αν πας στο ΙΚΑ με το χαρτί του γιατρού που σου γράφει την ΠΗΤ το βλέπουν στο σύστημα και σου λένε ακριβώς τι δικαιούσαι...

stella30

stella30
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ 200....ΕΧΩ 200 ΟΚ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΣΘΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡ.2013 ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ,ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ 490 ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡ 2014 ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ........

Leda Leda

Leda Leda
Αφού η ΠΗΤ σου είναι μέσα Απριλίου λογικά θα ξεκινήσει ο υπολογισμός βάσει του μισθού που έπαιρνες πριν 2 χρόνια Απρίλιο και γαι τους τελευταίους μήνες μετά τον Ιανουάριο θα αυξηθεί.....

dimitrav

dimitrav
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι,είμαι έγκυος στο 2ο και πητ έχω 25/12 είμαι άνεργη από τις 13/11/13 έχω τα 200 ένσημα,αλλά ξαναπήρα τα επιδόματα τον ιούνιο του 13 που γέννησα το 1ο μου παιδί τα δικαιούμαι τα επιδόματα ξανά??

em_diva

em_diva
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
stella30 έγραψε:ΝΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ 200....ΕΧΩ 200 ΟΚ.ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΜΗΣΘΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ Η ΕΓΚΥΟΣ ΕΝΩ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡ.2013 ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΕΙ,ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ 490 ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,ΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡ 2014 ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ........

Εγώ που είμουν 4ωρη και έγινα 8ωρη πληρώθηκα βάση της δεύτερης σύμβασης. Με το χαρτί του ικα πηγαίνεις στον εργοδότη κ σου βάζει το υπόλοιπο ποσό.

em_diva

em_diva
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dimitrav έγραψε:Καλημέρα κορίτσια ήθελα να ρωτήσω κ εγώ κάτι,είμαι έγκυος στο 2ο και πητ έχω 25/12 είμαι άνεργη από τις 13/11/13 έχω τα 200 ένσημα,αλλά ξαναπήρα τα επιδόματα τον ιούνιο του 13 που γέννησα το 1ο μου παιδί τα δικαιούμαι τα επιδόματα ξανά??

Ρώτα καλύτερα στο ικα για να είσαι σίγουρη. Αλλά προφανώς το δικαιούσαι..

neraidaki

neraidaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα κορίτσια! Να ρωτήσω κάτι μήπως ξέρει κάποια;
Κατέθεσα τα χαρτιά μου στις 21/1 για το επίδομα κυοφορίας. Ο αρμόδιος εκεί μου είπε ότι θα μπει μέχρι τέλος Φεβρουαρίου.
Δεδομένου ότι 28 Φεβρουαρίου πέφτει Σάββατο τα λεφτά θα μπουν νωρίτερα ή πιο μετά; Πήγα νωρίς το απόγευμα να δω το λογαριασμό αλλά έμεινα με την χαρά!! Crying or Very sad
Γεννάω προγραμματισμένα αυτή την εβδομάδα και τα έχω ανάγκη τα χρήματα και φυσικά έχω πάρει άπειρες φορές το ΙΚΑ τηλ αλλά ή δε το σηκώνουν ή θα έχει πέσει το σύστημά τους! Ουφ είμαι να σκάσω...έχει τύχει σε καμία;

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΝΕΡΑΙΔΑΚΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΓΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΗΓΑ 3-2 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ 18-2 ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ.

neraidaki

neraidaki
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα και σε σένα. Μάλλον είσαι από τις τυχερές. Αν επιτρέπεται σε ποιο ικα ανήκεις;

ΜΑΡΙΑΜ1

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΣΤΟ ΙΚΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΑΝΗΚΩ.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 12 από 12]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 10, 11, 12

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις