Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
516 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 516 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ενταξει ακομη δεν τον ειδαμε γιαννη τον εβγαλαμε κι εμεις αλλα εν πασει περιπτωση συγχαρητηρια που αναλαμβανεις την ευθυνη.εχουμε την ιδια ηλικια μονο που εγω ειμαι παντρεμενη και εγκυος στο 2ο! κανε μια χοριακη ακομα και σημερα προλαβαινεις για να δεις επιτελους..

mamax

mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
eri Μου δεν μπορεις να φανταστεις τι ευτυχια σε περιμενει δεν συγκρινετε με τιποτα...

κοριτσια ποτε εχεις δεκατα ειπατε καπου διαβασα?

στην εμφυτευση μετα απο ποσες μερες το διαπυστοσατε?

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
εγω παλι και τις δυο φορες ειχα συμπτωματα με την καθυστερηση.οχι νωριτερα

mamax

mamax
εχω ενα μωρακι τωρα καθυστεριση δεν εχω αλλα εχω συμπτοματα πως ειναι να σου ερθει περιοδος και πονο στην μεση και δεκατα...

μπορει να ειμαι και κρυομενη λολ

Evita1988

Evita1988
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αννα-μαμα έγραψε:
eytyxia έγραψε:γεια σας...εγω περιμενω περιοδο στις 8/9 κανονικα....αλλα τις τελευταιες μερες εχω παρατηρησει υπνηλια,κοπωση χωρις να κανω κατι για να κουραζομαι,πρησμενο στηθος,εχω συνεχεια 37,3 και απο προχθες ειναι πιασμενοι οι μηροι μου...και σημερα εχω κατι πονακια στην κοιλια...εσεις τι λετε?

κοπωση και υπνηλια παιδια ειναι πολυ νωρις να μιλαμε για τετοια συμπτωματα.ισως περνας καποια ιωση και ειναι λιγο και στο μυαλο σου ολα αυτα.ασε να δεις αν ερθει περιοδος και μετα βλεπουμε

κοριτσια εγω θα διαφωνισω σε αυτο... εγω τα ειχα αυτα τα συμπτωματα πριν καν να εχω καθηστεριση κ μολις 1 μερα με καθηστεριση εκανα χοριακη κ αμεσως φανηκε... αναλογος τον οργανισμο ... εγω παντως ευχομαι να εχεις ευχαριστα αποτελεσματα

mamax

mamax
ευτιχια τα ιδια συμπτοματα εχουμε ή εχουμε μωρακι ή εχουμε την ιδια ιωση χαχαχα

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ δεν είχα συμπτώματα. Τα δέκατα για να τα καταλάβεις θα πρέπει να νιώθεις ότι κάτι σε εξουθενώνει χωρίς να κάνεις κάτι για να κουραστείς κ εγώ με τόση κούραση που τραβούσα στη δουλειά εκείνο το διάστημα θα έπρεπε να έχω πάνω από 38 για να το πάρω χαμπάρι.Τα μόνα συμπτώματα που είχα έμοιαζαν με αυτά της περιόδου οπότε μόνο όταν είχα καθυστέριση κατάλαβα τι γίνεται...

stalitsaaa

stalitsaaa
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Koritsia uparxei periptwsi merikes meres prin ti mera pou einai na erthei periodos kai tin mera p einai na erthei na exoume sumptwmata egkumosinis? Kai poia einai ta pio sunithismena gia ton prwto kairo?

Popisofia

Popisofia
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ (ΔΕΝ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ... ΑΝΤΙ 5.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
stalitsaaa έγραψε:Koritsia uparxei periptwsi merikes meres prin ti mera pou einai na erthei periodos kai tin mera p einai na erthei na exoume sumptwmata egkumosinis? Kai poia einai ta pio sunithismena gia ton prwto kairo?

Μπορεί να έχεις μπορεί κ όχι σε καθε γυναικα ειναι διαφορετικα. Εγω ειχα πρηξιμο σε κοιλια κ στηθος κ δυσκοιλιοτητα αλλα οχι τα πονακια που προμηνυουν περιοδο. Καποιες κοπελες εχουν κ υπνηλια, δεκατα κ πονους στη μεση κ τα ποδια. Εγω αυτο το εχω ομως παντα λογω δουλειας. Τους πονους εννοω.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ (ΔΕΝ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ... ΑΝΤΙ 5.
Περιμενε λιγες μερες να δεις πως θα παει. Αν εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη.

Popisofia

Popisofia
doritaki έγραψε:
Popisofia έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!! ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΑΙΒΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9 ΜΗΝΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΝΟΥΣΑΝ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ (ΔΕΝ) ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 18 ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ... ΑΝΤΙ 5.
Περιμενε λιγες μερες να δεις πως θα παει. Αν εχεις καθυστερηση κανε μια χοριακη.
ΚΙ ΑΛΛΗ? ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 30/8 ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΣ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ? ΑΝ ΗΤΑΝ...

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popisofia έγραψε:
doritaki έγραψε:
ΚΙ ΑΛΛΗ? ΕΚΑΝΑ ΣΤΙΣ 30/8 ΚΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΟΝΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΙΜΑ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟ! ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΝΩΡΙΣ? ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΟΡΙΑΚΗ? ΑΝ ΗΤΑΝ...

η χοριακη δειχνει την 5η εβδομαδα απο την τελευταια περιοδο. η εμφυτευση δεν ξερω ποτε μπορει να εγινε. περιμενε να δεις αν ερθει η περιοδος κ αν οχι πηγαινε κατευθειαν γυναικολογο τοτε. αν εισαι εγκυος θα το δει. αν παλι δεν εισαι θα σου πει τι συμβαινει.

Popisofia

Popisofia
η χοριακη δειχνει την 5η εβδομαδα απο την τελευταια περιοδο. η εμφυτευση δεν ξερω ποτε μπορει να εγινε. περιμενε να δεις αν ερθει η περιοδος κ αν οχι πηγαινε κατευθειαν γυναικολογο τοτε. αν εισαι εγκυος θα το δει. αν παλι δεν εισαι θα σου πει τι συμβαινει.[/quote] ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ 5Η ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΝΩΡΙΣ. ΑΝ ΘΕΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ. ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΙΜΑ ΩΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΟΠΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 6 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.(ΝΑΥΤΙΕΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΔΕΚΑΤΑΚΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ ΥΠΝΗΛΙΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΥΠΕΦΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ) ΠΩ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.... ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Κ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΨΑΧΝΑ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γιατι δεν κανεις κ τωρα το ιδιο?Αγνοησε τα συμπτωματα για λιγο να ηρεμησεις κ μετα κανε αυτο που ειπα. ή χοριακη ή γιατρο. Σορρυ αλλα σε αφηνω τωρα. Παω για νανι... Θα μιλησουμε αυριο αν θες. Απο το μεσημερακι μπαινω. Καληνυχτα... Πότε ξεκινούν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης;;;; - Σελίδα 3 215994

Popisofia

Popisofia
doritaki έγραψε:Γιατι δεν κανεις κ τωρα το ιδιο?Αγνοησε τα συμπτωματα για λιγο να ηρεμησεις κ μετα κανε αυτο που ειπα. ή χοριακη ή γιατρο. Σορρυ αλλα σε αφηνω τωρα. Παω για νανι... Θα μιλησουμε αυριο αν θες. Απο το μεσημερακι μπαινω. Καληνυχτα... Πότε ξεκινούν τα συμπτώματα εγκυμοσύνης;;;; - Σελίδα 3 215994
ΟΚ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΠΕΣΩ ΝΙΩΘΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΛΑ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Κ ΜΕΝΩ ΞΥΠΝΙΑ.ΕΓΩ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΗΘΩς ΠΡΩΙ Κ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ.

aggelin

aggelin
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Aria Smile έγραψε:Καλημερα κοριτσια!εχω μια απορια!λοιπον ειχα ωορρηξια γυρω στις 22 αυγουστου και ηρθα σε απαφη 17,18,22,24 .Περιμενω να αδιαθετησω την πεμπτη η την παρασκευη,συμφωνα με την ωορρηξια 14 ημέρες μετα.εκανα ενα τεστ το σαββατο ,αδικως,γιατι λογικα ήταν πολυ νωρις για να δείξει κατι.δυο μέρες εχω και κατι περιεργα συμπτωματα...νιωθω σα τσιμπηματακια και μουδιασμα στην αριστερη πλευρα.εχω την εντυπωση πως προερχονται απο τη σαλπιγγα.Νομιζω πως φτανει ο πονος(οχι οξυς πονος.ομως ενοχλητικος) ως το κοκκαλο της λεκανης.προχθες βεβαια ειχα οτι σαν τραβηγμα στα δεξια.Σημερα έχω στην εντυπωση πως το μουδιαζει και η αρχη του αριστερου ποδιου!τι να πω απο εκει που δεν ειχα τιποτα ποτε ξαφνικα τα έχω παθει ολα!χαχαχαχαΛετε να είναι το έντερο?
. Γεια σου Αria έχουμε ακριβώς τα ίδια συμπτώματα. Αλλα εγώ έχω καθυστέρηση 4 μέρες ! ΕΣΥ ποτέ ειναι να αδιαθετησεις;

aggelin

aggelin
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Κορίτσια γεια σας να σας πω και εγώ ....Έχω καθυστέρηση 4 μέρες το στήθος μου τούμπανο, η κοιλιά μου τα ίδια. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες με τον άντρα μου για δεύτερο μωρακι! Έχω κάτι πονακια στην κοιλιά μου αδιαθεσία, ενοχλήσεις στη μέση αλλα εδώ και 2 μέρες έχω κάτι σουβλιες μέσα στο ισχυο ( στη λεκάνη ) απο την αριστερή πλευρά! Αχ περιμένω μερικές μέρες και μετά λέω να κάνω τεστ. Εσείς τι λέτε;

αννα-μαμα

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ρε κοριτσια τι εγινε με την eri_23?εκανε χοριακη?ανησυχω....

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αννα-μαμα έγραψε:ρε κοριτσια τι εγινε με την eri_23?εκανε χοριακη?ανησυχω....

Εχει χαθει. Μηπως εκανε χοριακη κ το αποτελεσμα δεν ηταν αυτο που ηθελε? Αν ναι θα θελει λιγο χρονο να το διαχειρηστει η κοπελα.

doritaki

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
aggelin έγραψε:Κορίτσια γεια σας να σας πω και εγώ ....Έχω καθυστέρηση 4 μέρες το στήθος μου τούμπανο, η κοιλιά μου τα ίδια. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες με τον άντρα μου για δεύτερο μωρακι! Έχω κάτι πονακια στην κοιλιά μου αδιαθεσία, ενοχλήσεις στη μέση αλλα εδώ και 2 μέρες έχω κάτι σουβλιες μέσα στο ισχυο ( στη λεκάνη ) απο την αριστερή πλευρά! Αχ περιμένω μερικές μέρες και μετά λέω να κάνω τεστ. Εσείς τι λέτε;

Αν συνηθιζονται οι καθυστερησεις στον κυκλο σου περιμενε λιγες μερες ακομα. Αν οχι τοτε μπορεις να πας για χοριακη. Καλα αποτελεσματα ευχομαι.

Popisofia

Popisofia
aggelin έγραψε:Κορίτσια γεια σας να σας πω και εγώ ....Έχω καθυστέρηση 4 μέρες το στήθος μου τούμπανο, η κοιλιά μου τα ίδια. Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες με τον άντρα μου για δεύτερο μωρακι! Έχω κάτι πονακια στην κοιλιά μου αδιαθεσία, ενοχλήσεις στη μέση αλλα εδώ και 2 μέρες έχω κάτι σουβλιες μέσα στο ισχυο ( στη λεκάνη ) απο την αριστερή πλευρά! Αχ περιμένω μερικές μέρες και μετά λέω να κάνω τεστ. Εσείς τι λέτε;
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΣΤΗΘΟΣ ΛΕΩ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΕΓΩ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΟΥΤΕ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΧΥΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ (ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ) ΠΗΓΑΙΝΕ Κ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΞΑΛΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΤΗΣΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ !

aggelin

aggelin
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα σημερα 5 μέρα καθυστέρηση ! Λέτε; !!!!!!!

Popisofia

Popisofia
aggelin έγραψε:Καλημέρα σημερα 5 μέρα καθυστέρηση ! Λέτε; !!!!!!!
ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?

aggelin

aggelin
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Popisofia έγραψε:
aggelin έγραψε:Καλημέρα σημερα 5 μέρα καθυστέρηση ! Λέτε; !!!!!!!
ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙΣ?
Το στήθος μου ειναι τούμπανο αφού δεν χωράει στο σουτιέν. Που και που νοιώθω κάτι μικρά πονακια χαμηλά.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 6]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις