1 Αδέρφια και παιδικός σταθμός τι θα κάνατε? Δευ Ιουλ 16, 2012 4:11 am
giouli73
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρ κορίτσια. Έχω ένα πρόβλημα τις τελευταίες μέρες και δεν ξέρω τι να κάνω. Ο γιος μου 4 ετών και η κόρη μου το σεπτέμβρη θα είναι 2 και 4 μηνών. Ο γιος μου πέρσι πήγε για κάποιο διάστημα σε παιδικό στο δήμο μας. Γενικά καλούτσικος είναι η υπεύθυνη μου σπάει τα νεύρα λίγο αλλά κάνανε δουλίτσα με τα παιδιά. δεν μπορώ να του άρεσε να πηγαίνει είχαμε γκρίνιες. Φέτος λέω να στείλω και την μικρή αλλά επειδή δεν είναι 2,5 δεν την παίρνουν στο ίδιο που πήγαινε ο μεγάλος. Στον δήμο μας δεν έχουμε βρεφονηπιακό. Θα κάνω λοιπόν μέσω εσπα. Ξέχασα να πω ότι μεγάλος ζηλεύει αρκετά τη μικρή. Τώρα έρχεται η ερώτηση μου. Τι είναι καλύτερα να κάνω. Σκέφτομαι να κάνω αιτήσεις μέσω εσπα σε βρεφονηπιακούς που παίρνουν από μηνών μέχρι να πάνε σχολείο. Για τους εξής λόγους:
1. Θα είναι στο ίδιο κτίριο και ίσως είναι καλύτερα και για τον μεγάλο. Μη νομίζει ότι τον παρατάω εκείνον μόνο του κι εγώ πάω σπίτι με την αδερφή του. Ακόμα μπορεί να τύχει να πάμε να πάρουμε μαζί την αδερφή του και να κολλήσει ότι είναι πιο ωραίο σχολείο αυτό. Ξέρω και εγώ όλα τα σκέφτομαι.
2. Δεν θα με τρώνε οι δρόμοι από το ένα σχολείο στο άλλο.
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα πρέπει να συνεχίσει εκεί που ξεκίνησε? Αλλά και πάλι όταν πάει νηπιαγωγείο σε άλλο χώρο δεν θα είναι? Η αδερφή μου λέει να τα στείλω σ ένα θα είναι καλύτερα. Εσείς τι λέτε? Νομίζω ότι το παρακουράζω το θέμα. τι να κάνουμε κι εμείς οι μάνες προσπαθούμε να κάνουμε ότι νομίζουμε καλύτερο.
1. Θα είναι στο ίδιο κτίριο και ίσως είναι καλύτερα και για τον μεγάλο. Μη νομίζει ότι τον παρατάω εκείνον μόνο του κι εγώ πάω σπίτι με την αδερφή του. Ακόμα μπορεί να τύχει να πάμε να πάρουμε μαζί την αδερφή του και να κολλήσει ότι είναι πιο ωραίο σχολείο αυτό. Ξέρω και εγώ όλα τα σκέφτομαι.
2. Δεν θα με τρώνε οι δρόμοι από το ένα σχολείο στο άλλο.
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως θα πρέπει να συνεχίσει εκεί που ξεκίνησε? Αλλά και πάλι όταν πάει νηπιαγωγείο σε άλλο χώρο δεν θα είναι? Η αδερφή μου λέει να τα στείλω σ ένα θα είναι καλύτερα. Εσείς τι λέτε? Νομίζω ότι το παρακουράζω το θέμα. τι να κάνουμε κι εμείς οι μάνες προσπαθούμε να κάνουμε ότι νομίζουμε καλύτερο.