1 Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 13!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 1:06 am
inakriti
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλοριζικο και το 13!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Tini13 έγραψε:κορίτσια εγώ που γεννήθηκα Παρασκευή και 13 τί να πω!! μετά απορώ γιατί τραβάω ό,τι τραβάω!
ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ο *^^%&^& μου να πονέσει τρέχω και σας το γράφω καλό ή κακό!
Tini13 έγραψε:κορίτσια εγώ που γεννήθηκα Παρασκευή και 13 τί να πω!! μετά απορώ γιατί τραβάω ό,τι τραβάω!
ευχαριστώ για τη συμπαράσταση, ο *^^%&^& μου να πονέσει τρέχω και σας το γράφω καλό ή κακό!
Panik11 έγραψε:Καλημερα,καλοριζικο και το 13.Μονο καλα νεα.Δεν εχω διαβασει τιποτα.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι η Τινη περιμενει καποια αποτελεσματα.Καλα αποτελεσματα Τινακι!!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εγω αν και μοιμηθηκα αρκετα καλα το βραδυ η διαθεση μου δεν ειναι στα καλυτερα της.Βεβαια εχουμε και μια ομορφη αναμονη,αυριο παμε για ντοπλερ και επιτελους θα δουμε το μωρο.Αλλα η διαθεση δεν αλλαζει.Αυτα τα "ευχαριστα" απο μενα.
Panik11 έγραψε:Καλημερα,καλοριζικο και το 13.Μονο καλα νεα.Δεν εχω διαβασει τιποτα.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι η Τινη περιμενει καποια αποτελεσματα.Καλα αποτελεσματα Τινακι!!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εγω αν και μοιμηθηκα αρκετα καλα το βραδυ η διαθεση μου δεν ειναι στα καλυτερα της.Βεβαια εχουμε και μια ομορφη αναμονη,αυριο παμε για ντοπλερ και επιτελους θα δουμε το μωρο.Αλλα η διαθεση δεν αλλαζει.Αυτα τα "ευχαριστα" απο μενα.
ANNAST έγραψε:εγω γιατι να αργω τοσο πολυ να παω..
το χειροτερο..xara64 έγραψε:ANNAST έγραψε:εγω γιατι να αργω τοσο πολυ να παω..
ασε εγω ειχα κανονικα σημερα μετα απο 6 εβδομαδες παρακαλω φυσικα ειχα κανει το Β΄επιπεδου 2η φορα στο Ιασω πριν 4 εβδομαδες κ μου αλλαξε το ραντεβου για την Πεμπτη μονο που δεν τις εβρισα μιλαμε οταν πηραν για αλλαγη!!
εσυ ποτε εχεις???
Tini13 έγραψε:ινι μου μαζι παμε εμεισ....χαχαχαχαPanik11 έγραψε:Καλημερα,καλοριζικο και το 13.Μονο καλα νεα.Δεν εχω διαβασει τιποτα.Το μονο που καταλαβα ειναι οτι η Τινη περιμενει καποια αποτελεσματα.Καλα αποτελεσματα Τινακι!!!!Ελπιζω ολες να ειστε καλα.Εγω αν και μοιμηθηκα αρκετα καλα το βραδυ η διαθεση μου δεν ειναι στα καλυτερα της.Βεβαια εχουμε και μια ομορφη αναμονη,αυριο παμε για ντοπλερ και επιτελους θα δουμε το μωρο.Αλλα η διαθεση δεν αλλαζει.Αυτα τα "ευχαριστα" απο μενα.
εγω εκανα την crp την παρασκευη και ητανε 1,13 ο γιατροσ μου ειπε να μετραω την πιεση και την θερμοκρασια σωματος και να την ξανακανω σημερα, την εκανα πριν καμια ωρα και ητανε 1,15 .Ααρα δεν επεσε πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε οτι αφου δεν εχω πιεση και δεν εχω και πυρετο δεν πειραζει αλλα να μετραω πιεση και πυρετο δεν ειναι τιποτα.....εσενα τη σου ειπε γιατι την εκανεσ αυτην την εξεταση????την εκανε καμια αλλη κοπελα/???
Νικάκι μου καλημέρα! περιμένω αποτελέσματα από μια crp να δω αν παίζει καμιά φλεγμονή γιατί ανέβηκαν πολύ τα λευκά μου (19 χιλ.)..πώς πήγε το σ/κ με τα βαφτίσια; περάσατε καλά?? άντε αύριο να μας πεις και για το ντόπλερ, κι εγώ καπνίζω αλλά δεν πήγα να το κάνω..έμεινα στο ότι όλα καλά στο Β επιπέδου..και μόνο το κάπνισμα είναι κριτήριο για να γίνει λες;
Kristinaki έγραψε:καλημερα εγκυουλες μου...
Τινη μου καλα αποτελεσματα.. ελπιζω ολα ναν καλα...
Χαρα μου τι να περιμενεις.. μαλλον περισσοτερη κουραση και εννοειται παραπανω κιλα...
Ρε κοριτσια εγω εχω τασεις λιποθυμιας συνεχεια μα συνεχεια.. περιμενω τωρα τηλ απο το γιατρο μου.
Kristinaki έγραψε:καλημερα εγκυουλες μου...
Τινη μου καλα αποτελεσματα.. ελπιζω ολα ναν καλα...
Χαρα μου τι να περιμενεις.. μαλλον περισσοτερη κουραση και εννοειται παραπανω κιλα...
Ρε κοριτσια εγω εχω τασεις λιποθυμιας συνεχεια μα συνεχεια.. περιμενω τωρα τηλ απο το γιατρο μου.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 41
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης