26 Απ: Utrogestan και παρενεργειες Παρ Νοε 15, 2013 5:34 am
Ρεγγίνα
Σιωπηλή δύναμη
Α!!!!!!! επιπλέον μου είπε να κάθομαι όλη μέρα στο κρεββάτι.......... δεν καταλαβαίνω!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
γεια σου Ρεγγινα!Ρεγγίνα έγραψε:Koρίτσια, η χαρά μου κράτησε πολύ λίγο. Είμαι στην 5η-6 εβδομάδα (3-4 από την σύλληψη) και πήγα στο γιατρό. Μου είπε ότι είδε τον αμνιακό σάκο αλλά δεν είδε εάν η εγκυμοσύνη εξελίσσεται και μου έδωσε ultrogestan. Μου είπε ότι είναι όλα φυσιολογικά, αλλά εγώ ανησυχώ πάρα πολύ. ¨Εχω πόνους κάτω χαμηλά (αριστερά κυρίως) και δεν καταλαβαίνω τι θα πει δεν βλέπω εξέλιξη. Ο αμνιακός δεν είναι εξέλιξη;; βοηθήστε με σας παρακαλώ, δεν καταλαβαίνω.
me to kalo tzeni mou!!egos eimai sto 3o egkuos kai eixa apokollhsh ston 3o mhna kai phra utrogestan gia mia evdomada,me voithisan polu se synduasmo me thn akinhsia all mou prokalousan upnilia,evgala spurakia stous omous pou pote den evgaza,kai fusika o giatros mou me diavevaiose pow htan anamenomeno kai oti se kathe gunaika exei diaforetikes parenergeies omos vothaei polu!!upomonh koritsi!!! kai me ena ponotzeni37 έγραψε:Καλημέρα σας!!
Ειμαι η τζένη μητέρα μια πανέμορφης 7 χρονης κόρης. Είμαι 10 βδομάδων έγκυος στο δεύτερο μωράκι μου.
Λογω αποκόλλησης πλακούντα αναγκάστηκα να παρω Utrogestan. Το τελευταίο καιρό εχω παρατηρήσει ότι καθε φορα που παίρνω ενα χαπι εχω υπνηλία ατονία ταση για εμετο και μια πολύ πικρή γευση στο στομα. Μεχρι τωρα επαιρνα 3 χαπια την ημερα.
Εσεις εχετε παρατηρήσει κατι ανάλογο?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης