Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
364 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 364 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

519 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τρι Ιουλ 31, 2012 12:23 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΣΧΕΔΟΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΛΕΩ ΤΟ ΕΞΗΣ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.....ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΜΟΥΝ Κ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΘΑ ΡΘΕΙΣ...Κ ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ,ΓΤ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ Κ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Κ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΕΣΤΙΚΑΜΕΕΕΕΕ..

529 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τρι Ιουλ 31, 2012 12:41 pm

kaatrin

kaatrin
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οταν θα γεννηθει το μωρακι σου θα εχεις την πιο καλη παρεα!!!
οκ,θα ειναι λιγο απαιτητικη στην αρχη κ λιγο μονοπλευρη μιας κ τα πολυ μωρουλια στην αρχη δεν ανταποκρινονται κ τοσο.συντομα ομως θα ξετρελαινεσαι....
τα παιδια ειναι τα αυτοκολλητακια μας

539 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τρι Ιουλ 31, 2012 11:42 pm

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ρωτήσω κάτι, έχετε κάτσει να τα πείτε όλα αυτά στους φίλους σας? να τους πείτε μως νιώθετε, να μιλήσετε? Μπορεί να μην καταλαβαίνουν ότι αισθάνεστε έτσι.Εγώ ευτυχώ με τους φίλους μου έχω ακόμα την ίδια κολλητή σχέση. Μια φορά, που μια φίλη μου είχε χαθεί, της το είχα πει και μου είπε ότι δεν ξέρω τα ωράριά σας, αν σας ενοχλώ και γενικά πως να χειριστεί την αγνωστή, γι' αυτήν κατάσταση. Συζητήσαμε και τώρα μια χαρά. Γι' αυτό λέω μήπως δεν έχουν καταλάβει οι φίλοι σας πως νιώθετε.

549 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 12:57 am

moroulou

moroulou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μα ακριβως το θεμα δεν ειναι μονο των φιλων..ειναι και δικο μας,και σε μερικες περιπτωσεις,μονο δικο μας.πχ στην περιπτωση μου.εγω τους εκανα περα γιατι πια δεν με ενδιεφερε η παρεα τους και μαλιστα πολυ πριν μεινω εγκυος.ε και με την εγκυμοσυνη και το μωρο ακομα πιο πολυ...μπορει να ακουγεται καπως αυτο το δεν με ενδιεφερε η παρεα τους αλλα λεω παντα την αληθεια...ειχαν γινει πολυ ενοχλητικοι με απροοπτες επισκεψεις με την επιμονη να κανουμε η να παμε καπου μαζι...με το να παρεξηγουντε για ασημαντους λογους,εμια-δυο αρχισα να αραιωνω και ακολουθησαν...αν θες να κρατησεις επαφες,κρατας.αν οχι ξεκοβεις εσυ,ξεκοβουν κιαυτοι..

559 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 1:03 am

Μπου

Μπου
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
τι να τους πει καποια που ξερουν οτι ειναι στο σπιτι 2 μηνες και θα μεινει ποιος ξερεις αλλους ποσους με προβλημα στην εγκυμοσυνη;;;; ηδη ξερουν οτι ειμαι ετσι,η ψυχολογια μου ειναι χαλια το μεγαλυτερο διαστημα της ημερας και δεν εχω το παραμικρο τηλεφωνο απο την πλειοψηφια!!! τελοσπαντων προσωπικα καταλαβα παρα πολλα πραγματα απ αυτη την εμπειρια μου και εχω σκοπο να λαβω αρκετα μετρα εν καιρω!!!!

569 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 1:35 am

Mirantzela!

Mirantzela!
Μπου έγραψε:τελοσπαντων προσωπικα καταλαβα παρα πολλα πραγματα απ αυτη την εμπειρια μου και εχω σκοπο να λαβω αρκετα μετρα εν καιρω!!!!

Τουλαχιστον ευτυχως που απο τετοιες εμπειριες εκδηλωνονται καποια πραγματα και συμπεριφορες καλυτερα και πιο εμφανως. Μεχρι να μεινεις εγκυος όλα καλα κι όλα ωραια, αλλα μετα εξαφανισμενες ολες??? Ε δεν ειναι σωστα αυτα τα πραγματα...
Και εγω πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να συζητηθει αυτο το θεμα, γιατι ειναι αυτονοητο πως η ΦΙΛΗ σου σε μια τετοια περιοδο χρειαζεται όση υποστηριξη μπορει καποιος να διαθεσει...
Μπου μου πραγματικα στο λεω γιατι κι εγω το ιδιο σκεφτομαι, να εκτιμας τους ανθρωπους που εχεις διπλα σου και σου στεκονται και μην σκας για αυτους που κανουν πισω σε κρισιμες και σημαντικες στιγμες της ζωης σου...Μαλλον δεν αξιζουν ουτε το ελαχιστο απο τον χρονο και τηνσκεψη σου..

579 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 1:41 am

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι στους φίλους μας λέμε τα πάντα.Γι' αυτό εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα και θα τους έλεγα ακριβώς πως νιώθω και τι με έχει πειράξει. Αν από εκεί και πέρα έχουν την ίδια στάση, ε τότε δεν αξίζουν. Απλά θεωρώ ότι οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας και όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά.

589 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 2:32 am

Μπου

Μπου
arkoudaki έγραψε:Εγώ γενικά είμαι της άποψης ότι στους φίλους μας λέμε τα πάντα.Γι' αυτό εγώ στη θέση σου θα τους έπαιρνα και θα τους έλεγα ακριβώς πως νιώθω και τι με έχει πειράξει. Αν από εκεί και πέρα έχουν την ίδια στάση, ε τότε δεν αξίζουν. Απλά θεωρώ ότι οι φίλοι είναι πολύ σημαντικοί στη ζωή μας και όλες οι σχέσεις θέλουν δουλειά.
εχεις δικιο απλως δεν λειτουργω ετσι γιατι αν εγω ηξερα οτι μια φιλη μου εχει προβλημα δεν θα περιμενα απ αυτην την παραμικρη κινηση και θα ημουν ολη μερα αν γινοταν μαζι της! ξερω δεν κρινουμε τους αλλους απ τον εαυτο μας και μαλλον ειμαι λαθος αλλα στην τελικη....σ οποιον αρεσουμε!!!! χαιρομαι για σενα και για ολες τις κοπελες που συνεχισαν να εχουν φιλους ακομη και στα δυσκολα!!!!

599 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 5:52 am

maria2010

maria2010
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοιο. Οι φίλοι είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα για πάνω από 20ετία. Και ανάμεσα τους υπάρχουν ελεύθεροι, παντρεμένοι, χωρισμένοι.. Διαβάζοντας τα σχόλια στο ποστ είδα ότι συμβαίνει σε πολλές αυτό που συμβαίνει και σε εσένα, αλλά είδα και κάτι άλλο. Εκφράσεις όπως "εσύ βιώνεις την απόλυτη ευτυχία ενώ οι φίλοι σου όχι", "πολλοί σε ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση σου", "το μωρό σου θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος" νομίζω ότι φανερώνουν το λόγο για τον οποίο κάποιοι φίλοι απομακρύνθηκαν. Η ευτυχία βρίσκεται για τον καθένα σε διαφορετικά πράγματα, όχι απαραίτητα για όλους σε ένα μωρό, για να σε ζηλεύει κάποιος απλά και μόνο επειδή είσαι έγκυος θα πρέπει να προσπαθεί για πολλά χρόνια και να μην τα καταφέρνει, διαφορετικά ποιος ο λόγος να σε ζηλεύουν; Και το μωρό δεν θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, δεν θα είναι καν φίλος σου, θα είναι το παιδί σου και θα είσαι η μαμά του, δεν θα κάνετε μαζί τίποτα από όσα θα κάνεις με μια φίλη σου. Η δική μου γνώμη είναι αν πιστεύεις ότι πράγματι αυτοί οι φίλοι που έχεις αξίζουν να κάτσεις να τους μιλήσεις για το πως νοιώθεις. Ίσως και εκείνοι να πιστεύουν ότι τώρα που είσαι έγκυος θέλεις περισσότερο την ησυχία σου. Εγώ όταν κάποια φίλη είναι έγκυος αποφεύγω πχ να την ξεσηκώνω για εξόδους ή βόλτες. Και πάω να την δω όταν μπορώ να αφήσω κάπου το γιο μου για να είμαστε πιο ήσυχα. Κάνε μια συζήτηση μαζί τους, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

609 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 8:04 am

Maryanastasia

Maryanastasia
maria2010 έγραψε:Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοιο. Οι φίλοι είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα για πάνω από 20ετία. Και ανάμεσα τους υπάρχουν ελεύθεροι, παντρεμένοι, χωρισμένοι.. Διαβάζοντας τα σχόλια στο ποστ είδα ότι συμβαίνει σε πολλές αυτό που συμβαίνει και σε εσένα, αλλά είδα και κάτι άλλο. Εκφράσεις όπως "εσύ βιώνεις την απόλυτη ευτυχία ενώ οι φίλοι σου όχι", "πολλοί σε ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση σου", "το μωρό σου θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος" νομίζω ότι φανερώνουν το λόγο για τον οποίο κάποιοι φίλοι απομακρύνθηκαν. Η ευτυχία βρίσκεται για τον καθένα σε διαφορετικά πράγματα, όχι απαραίτητα για όλους σε ένα μωρό, για να σε ζηλεύει κάποιος απλά και μόνο επειδή είσαι έγκυος θα πρέπει να προσπαθεί για πολλά χρόνια και να μην τα καταφέρνει, διαφορετικά ποιος ο λόγος να σε ζηλεύουν; Και το μωρό δεν θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, δεν θα είναι καν φίλος σου, θα είναι το παιδί σου και θα είσαι η μαμά του, δεν θα κάνετε μαζί τίποτα από όσα θα κάνεις με μια φίλη σου. Η δική μου γνώμη είναι αν πιστεύεις ότι πράγματι αυτοί οι φίλοι που έχεις αξίζουν να κάτσεις να τους μιλήσεις για το πως νοιώθεις. Ίσως και εκείνοι να πιστεύουν ότι τώρα που είσαι έγκυος θέλεις περισσότερο την ησυχία σου. Εγώ όταν κάποια φίλη είναι έγκυος αποφεύγω πχ να την ξεσηκώνω για εξόδους ή βόλτες. Και πάω να την δω όταν μπορώ να αφήσω κάπου το γιο μου για να είμαστε πιο ήσυχα. Κάνε μια συζήτηση μαζί τους, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

ΣΥΜΦΩΝΩ 1000%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Και εμένα πολλά από αυτά που διάβασα δεν μου άρεσαν!!

619 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 9:50 am

Sofki

Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγω παντως και τηλεφωνα πηρα και τα παντα εκανα,και εξω για καφε προτεινα να παμε,και σπιτι μου καλεσα για καφε...ανταποκριση δεν ειδα...Ωραια τα λες δεν λεω σε καποια συμφωνω και εγω....Αλλα μερικες φορες δεν φταιμε παντα εμεις...Εγω πλεον συνεχιζω να κραταω επαφες με αυτους που ανταποκρινονται

629 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 11:27 am

Μπου

Μπου
η αληθεια ειναι πως κι εγω εκανα τα ψιλοπαραπονακια μου απ εξω απ εξω βεβαια γιατι οπως προειπα δεν ειναι το στυλ μου τετοιο αλλα ακουσα ενα καρο δικαιολογιες!!! τελοσπαντων μπορει να φταιω κι εγω που γινομαι κουραστικη να "κλαιγομαι" συνεχεια αλλα δεν ειναι και χωρις λογο!!!! τυχεροι οσοι εχουν φιλους που τους αγαπουν παντα!!! Very Happy εχω ευτυχως την κουμπαρουλα μου και την οικογενεια μου που ειμαστε πολυ δεμενοι και τον αντρουλη μου που ειμαστε αυτοκολλητοι!!!

639 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 1:21 pm

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δυστυχως ο κοσμος δεν χαιρετε με την χαρα μας αλλα με την λυπη μας Κ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ οχι ολοι βεβαια αλλα οι περισσοτεροι!!

649 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Τετ Αυγ 01, 2012 1:27 pm

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
epishs disthxos polloi filoi mas vlepoune mono to simferon tous (prosopika milao gia mena) k otan den einai kala ta pragmata gia sena einai konta sou k apo mesa tous to xerontai...k otan arxisoun na sou erxontai ta kala xanontai..distixos...alla yparxoun k oi alles periptosois pou molis ginete ena euxaristo gegonos stin zoi sou fevgoune giati den antexoun tin zhlia..polu krima...o filos prepei na einai sto plai sou k autos alla k esu fusika..megala logia k stis praskeis tipota...aytoi xanoune ayto einai sigouro..ego kalutero filo,kollito anthropo pou tha xarei mazi mou,pou milame gia ta panta pou tha me simvoulepsei gia to kalytero mou k tou exo apoluth empistosunh se ola apo ton antra mou den exo...k tha sinexiso na exo mia zoi!!! Very Happy Very Happy

659 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 02, 2012 12:01 am

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eirinaki έγραψε:epishs disthxos polloi filoi mas vlepoune mono to simferon tous (prosopika milao gia mena) k otan den einai kala ta pragmata gia sena einai konta sou k apo mesa tous to xerontai...k otan arxisoun na sou erxontai ta kala xanontai..distixos...alla yparxoun k oi alles periptosois pou molis ginete ena euxaristo gegonos stin zoi sou fevgoune giati den antexoun tin zhlia..polu krima...o filos prepei na einai sto plai sou k autos alla k esu fusika..megala logia k stis praskeis tipota...aytoi xanoune ayto einai sigouro..ego kalutero filo,kollito anthropo pou tha xarei mazi mou,pou milame gia ta panta pou tha me simvoulepsei gia to kalytero mou k tou exo apoluth empistosunh se ola apo ton antra mou den exo...k tha sinexiso na exo mia zoi!!! Very Happy Very Happy
συμφωνω !!!!δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα απο το να εισαι καλα με τον ανθρωπο σου μονο αυτος θα σου σταθει στα παντα!!

669 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 02, 2012 12:14 am

arkoudaki

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
maria2010 έγραψε:Σε εμένα δεν έτυχε κάτι τέτοιο. Οι φίλοι είναι κοντά και στα εύκολα και στα δύσκολα για πάνω από 20ετία. Και ανάμεσα τους υπάρχουν ελεύθεροι, παντρεμένοι, χωρισμένοι.. Διαβάζοντας τα σχόλια στο ποστ είδα ότι συμβαίνει σε πολλές αυτό που συμβαίνει και σε εσένα, αλλά είδα και κάτι άλλο. Εκφράσεις όπως "εσύ βιώνεις την απόλυτη ευτυχία ενώ οι φίλοι σου όχι", "πολλοί σε ζηλεύουν και θα ήθελαν να είναι στη θέση σου", "το μωρό σου θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος" νομίζω ότι φανερώνουν το λόγο για τον οποίο κάποιοι φίλοι απομακρύνθηκαν. Η ευτυχία βρίσκεται για τον καθένα σε διαφορετικά πράγματα, όχι απαραίτητα για όλους σε ένα μωρό, για να σε ζηλεύει κάποιος απλά και μόνο επειδή είσαι έγκυος θα πρέπει να προσπαθεί για πολλά χρόνια και να μην τα καταφέρνει, διαφορετικά ποιος ο λόγος να σε ζηλεύουν; Και το μωρό δεν θα γίνει ο καλύτερος σου φίλος, δεν θα είναι καν φίλος σου, θα είναι το παιδί σου και θα είσαι η μαμά του, δεν θα κάνετε μαζί τίποτα από όσα θα κάνεις με μια φίλη σου. Η δική μου γνώμη είναι αν πιστεύεις ότι πράγματι αυτοί οι φίλοι που έχεις αξίζουν να κάτσεις να τους μιλήσεις για το πως νοιώθεις. Ίσως και εκείνοι να πιστεύουν ότι τώρα που είσαι έγκυος θέλεις περισσότερο την ησυχία σου. Εγώ όταν κάποια φίλη είναι έγκυος αποφεύγω πχ να την ξεσηκώνω για εξόδους ή βόλτες. Και πάω να την δω όταν μπορώ να αφήσω κάπου το γιο μου για να είμαστε πιο ήσυχα. Κάνε μια συζήτηση μαζί τους, δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Συμφωνώ απόλυτα. Ειδικά όσον αφορά το θέμα του παιδιού. Αλλά και του άντρα. Οσό και να αγαπάω τον άντρα μου, και πιστέψτε με τον αγαπάω παααααάρα πολύ, δεν μπορεί να μου καλύψει τα πάντα. Θέλω και τους φίλους μου.

679 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 02, 2012 12:39 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
melissoula84 έγραψε:κι εγω ενιωσα το ιδιο, ειδικα οταν εμεινα εγκυος στον 1ο μου, Βεβαια, η μοναξια ηρθε και ως συνεπεια της αλλαγης πολης μετα το γαμο.
καμια φορα σκεφτομαι οτι και τα φιλικα ζευγαρια ειχαν απομακρυνθει. Ομως μπορει να το κανουν απο διακριση. Πως ειναι δυνατον οταν ακους για κακη εγκυμοσυνη να μην προσπαθεις να εισαι διακριτικος ωστε να μην ενοχλησεις.Μπορει ετσι να σκεφτηκαν τα παιδια και στη δικη σας περιπτωση.
Υστερα, ο καθενας εχει τη ζωη του, τα αγχη του και τις εγνοιες του. Οσο μεγαλωνουμε τοσο αυξανονται και οι υποχρεωσεις. Δεν ειμαστε σε θεση να ειμαστε οπως παλια, οταν ημασταν μαθητες η φοιτητες, που ασχολουμασταν με πιο απλα πραγματα, με ερωτες και μαθηματα.

Εγω πιστευω οτι καλο ειναι κι εμεις να κανουμε κινηση να φευγουμε απο τη μοναξια μας, χωρις να κραταμε κακιες. Ας καλεσουμε ενα βραδυ τους φιλους που μας λειπουν και ας βαλουμε στην ακρη σκεψεις οπως "εξαφανιστηκε", η"με αγνοει", η οτι "μολις εμαθε για το παιδι λακησε" κλπ. προσπαθησαμε καθολου να μπουμε στη δικη τους θεση και να συμμεριστουμε τα δικα τους προβληματα. Ειμαι σιγουρη οτι αν το καναμε θα ειχαμε αλλη γνωμη.

για να κρατησεις μια φιλια πρεπει να το παλεψεις και να κανεις κι εσυ θυσιες.

εγω πιστευω τελικα οτι αναγκαστικά λογω καταστασεων περναμε φασεις μοναξιας, ειτε λογω εγκυμοσυνης, ειτε επειδη μπορει να εχουμε μικρο μωρο και ειναι δυσκολες οι εξοδοι, και πολλα αλλα.
Δε χρειαζεται να κατηγορουμε τους αλλους παντα.
συμφωνώ μαζί σου!!! έτσι ακρίβώς όπως το λές είναι.

στην εγκυμοσύνη λίγο οι ορμόνες, λιγο ο περιορισμος μας αλλάζουν κι εμάς απέναντι στους άλλους. τα δικά τους προβλήματα μπροστα σε μία εγκυμοσυνη φαινονται μικρά και οι ιδιοι δεν μπορουν να καταλαβουν τις αλλάγες που συμβαινουν σε μια εγκυο. αλλά νομίζω οτι δεν γίνεται να χαθείς με κάποιον που είσαι δεμένη όλα αυτα τα χρόνια έτσι ξαφνικά.

εγώ στην διαρκεια της εγκυμοσύνης μου παρόλιγο να χαθώ με την κολητή μου. όταν γέννησα λοιπόν και άρχισα να φρικάρω και να στεναχωριέμαι γιατί χαθηκαμε την πήρα τηλ. και της εξήγησα οτι ήμουν απλά εγκυος και τώρα έγινα μαμα δεν μεταλλάχθηκα σε κατι αλλό. έχω την ανάγκη να ακούσω και κατι αλλό εκτός απο ιστορίες για μωρα. πάντως τώρα είμαστε μια χαρά!!

689 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 23, 2012 4:39 am

fonitsa

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
συμφωνω με την maria_2010.
για εμας τα πραγματα ηρθαν λιγο περιεργα...παντρευτηκαμε οταν τελειωσα με σπουδες και τοτε τελειωναν και οι φιλοι μας σπουδες. ο καθενας εφευγε στην πολη του και εκει που καθε μερα στο σπιτι γινοταν το αδιαχωρητο απο παρεες και χαβαλε, σιγα σιγα μειναμε μονοι μας. λογω αποστασεων οι επαφες ειναι πιο αραιες, ισως και τα τηλεφωνα, αλλα επειδη οι φιλοι για εμας ειναι τα αδερφια που διαλεγουμε, οταν συναντιομαστε ειναι σαν να μην περασε μια μερα! φτιαχνουν κι αυτοι τις ζωες τους και παλευουν με τα προβληματα της καθημερινοτητας και καμια φορα ξεχνιουνται. δεν ειναι ζηλια, ειναι διαφορετικη φαση ζωης και το ενδιαφερον του καθενος επικεντρωνεται στα δικα του προβληματα στις αυξημενες υποχρεωσεις για μερικους ή στην αιωνια εφηβικη τρελα για μερικους αλλους.

699 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 23, 2012 7:24 am

Μαρία Σ.

Μαρία Σ.
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοπελα μου και γω εχω θεμα με τις φιλες μου αλλα πλεον δεν δινω σημασια. σιγουρα και μεις εχουμε αλλαξει και πλεον εχουμε τα προβληματα μας κτλ αλλα ο κοσμος οταν δεν εχει να παρει κατι απο σενα απλα φευγει οσο δινεις ολα πανε μια χαρα οταν ερχεται η ωρα που πρεπει να κλειστεις ειτε γιατι ηρθε το μωρο ειτε ειτε ειτε απλα εξαφανιζονται. ισως να μην φταινε απλα δεν μπορουν αν ακολουθησουν το δικο μας προγραμμα. γιατι η εγκυμοσυνη η δυσκολη σε κοβει απο διαφορα πραγματα. εγω περνω την μιλαω απλα για να ξεφευγω εμενα ομως ειναι ολες μακρια οποτε δεν ξερω τι θα καναν αν ειμασταν κοντα ομως πιστευω οτι θα εξαφανιζονταν γιατι περα απο την παρτη τους δεν νοιαζονται για κατι αλλο.

709 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 Empty Απ: 9 μηνες μοναξια;;;; Πεμ Αυγ 23, 2012 9:48 am

katkout

katkout
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα! Δεν έχω διαβάσει όλες τις απαντήσεις γι'αυτό θα σου πω μόνο την δική μου εμπειρία.
Είμαι έγκυος στον έβδομο μήνα και οι φίλες μου είναι από την αρχή στο πλάι μου. Στην αρχή της εγκυμοσύνης μου είχα κάποια προβλήματα και έμεινα ξάπλα τρεις μήνες. Τότε απλά δεν ήθελα να βλέπω κανάναν. Κάθε μέρα με έπερναν να δουν πως είμαι και να μου δώσουν κουράγιο. Όταν μου επέτρεψε ο γιατρός μου να σηκωθώ ήρθαν και με πήραν από το σπίτι να με πάνε να δω τη θάλασσα και να πιούμε καφέ. Πραγματικά με έκαναν να αισθανθώ ότι ποτέ δεν ήμουν μόνη. Άσχετα αν εγώ από μόνη μου είχα απομονωθεί. Και σε αυτή τη φάση κατάλαβα ποιές είναι οι πραγματικές μου φίλες και ποιες όχι. Στα εύκολα και τα χαλαρά όλες είναι κοντά. Στα δύσκολα βλέπεις ποιός θα μείνει δίπλα σου χωρίς καν να του το ζητήσεις!
9 μηνες μοναξια;;;; - Σελίδα 3 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις