26 Απ: ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ? Τετ Αυγ 08, 2012 11:49 pm
martha dra
Σιωπηλή δύναμη
Καλημερα κοριτσια. Σας διαβαζω με πολυ προσοχη και σκεψη και θα συμφωνισω και εγω. Σιγουρα τα δεδομενα αλλαξαν ,δεν ειναι οπως ειμασταν πριν φυσικα και πριν ειχαμε πανω κατω τις ιδιες ιστοριες αλλα τωρα ειναι πιο εντονες. Το θεμα ειναι οτι δεν θελουμε να χωρισουμε και πανω σε αυτη την βαση προσπαθω οσο μπορω να κανω τα πραγματα καλυτερα και για τους δυο μας.Τον νταντευα αρκετα οτι ηθελε Μεγα λαθος μου ,πλεον ομως σταματησα γιατι με αυτο τον τροπο δειχνω βολικη σε ολα αλλα αυτο αρχισε να μην του πολυ αρεση και να μου λεει οτι αλλαξα .Σημερα τον ειπα ποτε ηταν η τελευταια φορα που μου ειπες μια καλη κουβεντα με κοιτουσε σαν χανος (οχι οτι μου μιλαει ασχημα)Οταν μαλωνουμε λεμε πολλες φορες πραγματα σκληρα το ιδιο κανω και εγω αλλα ολοι μας εχουμε αναγκη απο εναν καλο λογο.Οσον αφορα το παιδι οπως ειπα και παραπανο ειναι το φως μας στην ζωη μας, οσο θυμωμενοι μερικες φορες ειμαστε μεταξυ μας οταν εχουμε το παιδι αγκαλια μας τα ξεχναμε ολα. αλλα αυτο που με φοβιζει και του το λεω ειναι μεχρι ποτε θα υποκρινομαστε μπροστα στο παιδι οτι ειμαστε καλα .Απο την μια θελει να αλλαξει και μου το δηλωνει λεει οτι με αγαπαει αλλα απο την αλλη πνιγετε στα προβληματα οπως πολυ σωστα ειπε η Αφρουλα .πιστευα οτι μονο εγω περναω μια τετοια φαση. του εχω πει αρχιζω και αμβισβητω την αγαπη σου. και η αληθεια ειναι οτι τρομαξε. επισης σημερα του ειπα οτι κοβω τα αντισηλυπτικα δεν βρησκω λογο να τα περνω εκει ξαφνιαστικε και μου ειπε κοβεις καθε περιπτωση να κανουμε ερωτα .δεν πειραζει λεω στον εαυτο μου τωρα που θα ξερει οτι δεν θα μπορει να με εχει ισως να καταλαβει καποια πραγματα. δεν ειναι οτι ολοι μερα το μυαλο μου ειναι στο κανω ερωτα αλλα πιστευω οτι ειναι σημαντικο κομματι σε μια σχεση,δεν ξερω μαλλον ο αντρας μου ειναι απο τους περιεργους ενω ολοι μερα σχεδον θελει να με αγκιζει αλλα ερωτα γιοκ.
Τα προβληματα υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα εγω αυτο ξερω
Τα προβληματα υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα εγω αυτο ξερω