1 γεννα στο αττικο??? Δευ Αυγ 13, 2012 3:18 am
eirini31
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
SOTIANNA έγραψε:ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
SOTIANNA είναι αλήθεια πως δεν κανουν ευκολαeirini31 έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
ΤΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ?
ΣΥΝΗΘΩΣ ΖΗΤΑΝΕ 1.500-2.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ? ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ(ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΧΑΑ), ΥΠΝΟΣΕΝΤΟΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ-ΠΑΝΕΣ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΒΕ).ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ.eirini31 έγραψε:SOTIANNA είναι αλήθεια πως δεν κανουν ευκολαeirini31 έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
επισκληρίδιο? δίνουν ξενο γαλα στα νεογεννητα? για τα πραγματα που λειπουν δεν ανησυχώ θα παρω μαζι μου οτι χρειαζεται. αφηνουν τους μπαμπαδες στο τοκετό? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μεγαλη αγωνια. ποσο παιρνουν οι γυναικολογοι για την γεννα ?? γιατι ακουω τρελα ποσα και τετοιες εποχες δεν ειναι ευκολο.
SOTIANNA έγραψε:ΣΥΝΗΘΩΣ ΖΗΤΑΝΕ 1.500-2.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ? ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ(ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΧΑΑ), ΥΠΝΟΣΕΝΤΟΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ-ΠΑΝΕΣ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΒΕ).ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ.eirini31 έγραψε:SOTIANNA είναι αλήθεια πως δεν κανουν ευκολαeirini31 έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
επισκληρίδιο? δίνουν ξενο γαλα στα νεογεννητα? για τα πραγματα που λειπουν δεν ανησυχώ θα παρω μαζι μου οτι χρειαζεται. αφηνουν τους μπαμπαδες στο τοκετό? συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω μεγαλη αγωνια. ποσο παιρνουν οι γυναικολογοι για την γεννα ?? γιατι ακουω τρελα ποσα και τετοιες εποχες δεν ειναι ευκολο.
NAI EINAI ΓΝΩΣTOS GIATROS...eirini31 έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΣΥΝΗΘΩΣ ΖΗΤΑΝΕ 1.500-2.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ. ΕΠΙΣΚΛΗΡΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΕΙΣ? ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ(ΞΕΜΕΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΑΧΑΑ), ΥΠΝΟΣΕΝΤΟΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΛΕΡΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕΝΤΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΡΟΥΧΑ-ΠΑΝΕΣ-ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΕΒΕ).ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΞΕΝΟ.ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΡΩΤΗΣΕ ΜΕ.eirini31 έγραψε:SOTIANNA είναι αλήθεια πως δεν κανουν ευκολαeirini31 έγραψε:SOTIANNA έγραψε:ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ ΣΤΟ ΑΤΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣ ΡΩΤΑ. ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΨΟΓΟ, ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΙ. ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.eirini31 έγραψε: γεια σας έχει καποια μανούλα πρόσφατα γεννησει στο ATTIKO Νοσοκομείο???
σ'ευχαριστω! πολιτιμεσ οι πληροφοριες που μου εδωσες
ο γιατρός μου ειναι Πατσουρας Κωνστατνινοσ στον Πειραια ειναι το γιατριο του. τον εχεισ ακουστα??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης