26 Απ: kourastika poia :'( Τετ Αυγ 15, 2012 8:52 am
Asabache
Η ψυχή της παρέας!
oxi stin poria alakse prin minw egkuos
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Asabache έγραψε:ela nte gia ti eimai xazei ili8eia pou pistepsa oti to paidi 8a ton alaze...
ti na pw kai egw aporw me ton eafto mou
dora74 έγραψε:Κοριτσάκι μου γλυκό, σοβαρά ελπίζεις ότι θα αλλάξει? Λυπάμαι που θα στο πω λίγο ψυχρά αλλά δεν πρόκειται.
Να σου φωνάζει επειδή το σπίτι δεν είναι στην εντέλεια; Να βγαίνει με τους φίλους του όταν ήσουν έγκυος; Να μην ενδιαφέρεται για εσάς; Αν στα έλεγε όλα αυτά που μας είπες μια φίλη σου τι θα της έλεγες; Μείνε και κάποτε θα αλλάξει; Το παιδί σου τα ζει όλα αυτά. Πίστεψέ με μιλάω από προσωπική πείρα ως παιδί που πέρασε τέτοιες καταστάσεις. Κοντεύω τα 40 και δεν έχουν σβήσει αυτές οι μνήμες από μέσα μου και ούτε πρόκειται. Ξέρεις τι εφιάλτες έχω; Ξέρεις πόσες φορές ξυπνάω βλέποντας με την μορφή ονείρων αυτά που έζησα μικρή; Δεν φαντάζεσαι. Γιαυτό σου λέω. Η ψυχική ηρεμία του παιδιού σου είναι πάνω απ'όλα. Λες ότι τον αγαπάς, οκ. Αυτός; Μόνο στα λόγια; Γιατί από πράξεις δεν μας λες και πολλά.
Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς. Σε έχει χτυπήσει?
maryloo έγραψε:Κουκλίτσα μου μικρή και ομορφούλα!
Κατ' άρχην να σου ζήσει το μωράκι και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!
Θα κάνεις πολύ καλά να μιλήσεις στην μαμά σου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σε στηρίζει για όλη σου την ζωή! Ο μόνος άνθρωπος που πραγματικά θα σε αγαπάει πάντα ότι και να γίνει!
Έχω την εντύπωση καλή μου ότι είσαι λίγο ευάλωτη και όχι τόσο δυναμική και βρίσκει "θύμα" για να δείχνει τον ανδρισμό του. Μήπως γλυκιά μου είναι κάπου εθισμένος και δεν το γνωρίζεις; Μήπως πίνει; Γιατί δεν είναι λογικό να τον πιάνουν απότομα αυτά τα νεύρα και μετά όταν είναι ήρεμος να σου λέει οτι σε αγαπάει... που είναι ο σεβασμός; Που είναι η επικοινωνία; Συγγνώμη που τα είπα αυτά αλλά κάτι τέτοιο υποψιάστηκα....
Η συμβουλή μου είναι όπως είπαν και κάποιες κοπέλες, να βρεις μια τίμια δουλίτσα (έστω 4ωρη) να ανέβει λίγο η ψυχολογία σου, να κάνεις παρέες, να κάνεις τέλος πάντων κάτι για εσένα. Οκ, είσαι πολύ μικρή αλλά είσαι ενήλικη και μόνη σου επέλεξες αυτή τη ζωή.... κάνε την λοιπόν ποιοτική. Μην αφήνεις κανένα να σε υποβιβάζει. Έχεις αντιμιλήσει ποτέ στον άνδρα σου την ώρα που σου φωνάζει; Πως αντιδρά; Δείξε οτι έχεις και εσύ δύναμη.... μην τον αφήνεις να σου φέρεται έτσι άσχημα.
Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά!
nikos-danah έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΛΕΞΕΣ!ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΩΡΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.ΨΥΧΡΙΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!
Asabache έγραψε:kalispera
milisa me tin mitera mou kai mou eipe oti to kalitero 8a itan na tou ksana milisw kai oti isos na mas eferne poio konta an pigename kapou gia ena sabbatikuriako oi duo mas xoris to mwro gia na sizitisoume gia mas, gia to paidi gia to gamo mas tin sxesi kai genikos auto pou mas apasxolei..
mou eipe episis oti polu pi8anon apla den brikame tropo epikinonias..
ak.fassa έγραψε:Κοπέλα μου, διαβάζω αυτά που γράφεις και στενοχωριέμαι και θυμώνω ταυτόχρονα...
Είσαι 22 ετών και ο καλός σου 24. Είστε πολύ μικροί κι οι δύο για οικογένεια και το σημαντικό είναι να μην πληγωθεί το μωράκι σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το ότι θυμώνει με το μωράκι και ξεσπάει πάνω του δεν είναι καλό. Είναι μόνο 24 ο άντρας σου, αν φέρεται έτσι τώρα σε λίγα χρόνια που θα έχετε μεγαλύτερη πίεση τι θα κάνει? Εσύ λες όλη την ώρα πως τον αγαπάς, είναι η ζωή σου κλπ κλπ κλπ... Παιδιάστικα πράγματα που αποδεικνύουν την ανωριμότητα της ηλικίας σου. Πώς μπορείς στα 22 σου να λες τόσο μεγάλες κουβέντες? Επειδή είστε μαζί 6 χρόνια? Δηλαδή θα ανεχόσουν και να σε χτυπήσει???
Η ζωή σου πρέπει να είναι το μωράκι σου, όχι ο άντρας σου. Είσαι πολύ μικρή για να μην περνάς καλά, είναι χαζομάρα να τα ζεις όλα αυτά σε αυτήν την ηλικία.
Να υποθέσω πως δεν δουλεύεις και είσαι με το παιδί? Κι ο καλός σου δουλεύει για να σας θρέφει? Διαλέξατε δύσκολο δρόμο και θέλει πολλή αγάπη και υπομονή για να δέσετε σαν οικογένεια. Πηγαίνετε ένα σαββατοκύριακο να ξεσκάσετε και να μιλήσετε, το έχετε ανάγκη. Εσύ κυρίως. Πες του όσα σε ενοχλούν, όσα σε πληγώνουν. Μπορεί και να καταλάβει.
Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί όταν είσαι κι ο ίδιος παιδί... Δώσε του λίγο χρόνο αλλά όχι πολύ. Πρέπει να αποφασίσεις για το παιδί σου, όχι εσένα. Από την στιγμή που ήρθε το παιδί δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου μόνο. Ούτε τον άντρα σου. Είστε 3 πλέον και το τρίτο μέλος είναι ο συνδετικός κρίκος του σπιτιού σας. Με βάση αυτό να σκέφτεσαι και μόνο με αυτό. Βάλτα κάτω και ζύγισέ τα και αποφάσισε τι θα κάνεις στη ζωή σου. Για το παιδί σου και για εσένα.
alexia32 έγραψε:glikia mou eimai kainourgia edo opote ligo kathisterimena apadao ki ego.pos einai i zoli soy tora meta apo 3 mines?ego eimai idi ston mina mou kai kati analogo pernao ki ego.emena den me vrizei alla adiaforei edelos gia mena vgainei sinexeia me tous filous toy kaai ego pernao mia apistefti monaksia.
elpizo se sena na kaliterefse i katastasi
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης