Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
406 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 406 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Τετ Αυγ 15, 2012 8:52 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oxi stin poria alakse prin minw egkuos

27kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Τετ Αυγ 15, 2012 8:58 am

lila77

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καταρχήν να χαίρεσαι το παιδάκι σου. Η γνώμη μου είναι ότι για να προχωρήσει ένα ζευγάρι στη δημιουργία οικογένειας, θα πρέπει να έχει λύσει τα προβλήματά του. Το παιδί δεν αποτελεί λύση στα προβλήματα.
Θα κοιτάξεις τι είναι καλό για το παιδί σου και μόνο. Δε νομίζω πως το περιβάλλον που μεγαλώνει είναι φυσιολογικό, ούτε είναι φυσιολογικό να βλέπει έτσι τη μάνα του.
Σκέψου σε παρακαλώ πρώτα το παιδί σου και μετά όλα τα άλλα. Μη μένεις σε μία κατάσταση που θα του δημιουργήσει προβλήματα. Μίλα με κάποιον. Με μία κοινωνική λειτουργό, για παράδειγμα. Μη μένεις άπραγη, σκέψου την ψυχούλα που έφερες στον κόσμο. Ό,τι κάνεις από δω και πέρα θα το κάνεις μόνο για το παιδί. Κι όποια απόφαση κι αν πάρεις, θα την πάρεις έχοντας στο νου σου μόνο αυτό.

28kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Τετ Αυγ 15, 2012 9:01 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Asabache έγραψε:ela nte gia ti eimai xazei ili8eia pou pistepsa oti to paidi 8a ton alaze...
ti na pw kai egw aporw me ton eafto mou

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΧΙ...ΑΛΛΑ Κ ΑΠΛΙ ΔΕΝ ΕΙΝΙΑ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΕ ΕΤΣΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ..ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΗΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΣΟΥ..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΗ

29kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Τετ Αυγ 15, 2012 1:04 pm

sisy

sisy
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπέρα γλυκούλα μου. Διάβαζα με προσοχή όλες τις απόψεις των κοριτσιών και συμφωνώ με όλες.

Εγώ απο την μεριά μου θα ήθελα να σου πω ότι ίσως η συμπεριφορά του οφείλεται στο γεγονός ότι τα κάνατε όλα πολύ νωρίς και σχετικά μικροί. Είστε πολλά χρόνια μαζί και από μια πολύ ευαίσθητη ηλικία. Τώρα ίσως θέλει να κάνει όσα δεν έζησε τα χρόνια που έπρεπε να τα κάνει. Οι άντρες δυστυχώς δεν έχουν την ίδια ωριμότητα όπως οι γυναίκες. Εσύ στην ηλικία που βρίσκεσαι είσαι ήδη συνειδητοποιημένη και ειδικά με την έλευση του γιου σου.

Ο άντρας σου παρά το γεγονός ότι σου ζήτησε τόσο το γάμο όσο και το μωράκι ίσως δεν το αντιμετώπισε με τόση ωριμότητα. Ίσως πίστευε ότι όλα θα είναι όπως πριν ή οτι δεν θα αλλάξει κάτι. Το γεγονός ότι αγνοεί τόσο την δική σου ψυχολογική κατάσταση όσο και του μωρού, ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο να αφιερώνει χρόνο με τους φίλους του και όχι με εσάς, το ότι δεν σε σέβεται και σε φωνάζει δεν μου δείχνει έναν άνθρωπο κατασταλαγμένο.

Συμβουλή μου είναι όλο αυτό να μην περνάει μπροστά στο παιδί γιατί τα μικρούλια είναι πανέξυπνα και τα καταλαβαίνουν όλα. Καλό θα ήταν να κοιτάξεις πρώτα το παιδάκι σου και ύστερα όλα τα άλλα.

Είσαι νέα κοπέλα και η ζωή έχει να σου δώσει πάρα πολλά ακόμα. Το γεγονός ότι με αυτό τον άνθρωπο έφερες ένα παιδάκι στον κόσμο δεν σημαίνει ότι κλίνει και ο κύκλος σου σαν γυναίκα. Εγώ θα σου έλεγα σιγα σιγά να προετοιμάζεσαι για παν ενδεχόμενο. Κοίτα να γίνεις κυριά του εαυτού σου. Ασχολήσου να βρεις σιγά σιγά μια δουλίτσα εαν δεν έχεις ήδη έτσι έστω ακόμα και εάν μελλοντικά δεν είστε μαζί να εξασφαλίσεις τόσο έσενα όσο και το παιδάκι σου. Ποτέ μα ποτέ μην αφήσεις τον εαυτό σου.

Συγγνώμη εάν σε κούρασα ή αν ήμουνα σκληρή μαζί σου. Βέβαια και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να βάλει μυαλό ο αντρούλης σου και να σας διεκδικήσει όπως πρέπει και όχι να καταλάβει το πόσο σημαντικοί είστε γι΄ αυτόν κατόπιν εορτής. Μακάρι να πάνε όλα όπως τα επιθυμείς I love you I love you I love you I love you I love you I love you I love you

30kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:05 am

Lida R

Lida R
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εγω θα σου ...απλα φυγε.....δεν υπαρχει καμια λυση...συνγωμη που ειμαι καθετη και σου λεω ευθεως να δυαλισεις την οικογενεια σου....αλλα νομιζω πως εχει ηδη αρχισει να την διαλυει εκεινος.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΑΝΤΡΑΚΙ.......μπορει να λες οτι ειναι μικρο και δεν καταλαβαινει....αλλα ολοι αυτη η ενταση περναει μεσα του και του προκαλει επισης ενταση......

Και ανθρωπος που κανει τετοια σκηνικα θα συνεχισει να τα κανει ...και συνηθως καπως ετσι ξεκινανε να σηκωνουν και χερι....πραγμα πιου απευχομαι...αλλα εχε το στο νου σου......

ειναι φυσικο να τον αγαπας ...και αν φυγεις μακρυα του παλι θα τον αγαπας .....ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..... I love you I love you

31kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:22 am

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκι μου γλυκό, σοβαρά ελπίζεις ότι θα αλλάξει? Λυπάμαι που θα στο πω λίγο ψυχρά αλλά δεν πρόκειται.
Να σου φωνάζει επειδή το σπίτι δεν είναι στην εντέλεια; Να βγαίνει με τους φίλους του όταν ήσουν έγκυος; Να μην ενδιαφέρεται για εσάς; Αν στα έλεγε όλα αυτά που μας είπες μια φίλη σου τι θα της έλεγες; Μείνε και κάποτε θα αλλάξει; Το παιδί σου τα ζει όλα αυτά. Πίστεψέ με μιλάω από προσωπική πείρα ως παιδί που πέρασε τέτοιες καταστάσεις. Κοντεύω τα 40 και δεν έχουν σβήσει αυτές οι μνήμες από μέσα μου και ούτε πρόκειται. Ξέρεις τι εφιάλτες έχω; Ξέρεις πόσες φορές ξυπνάω βλέποντας με την μορφή ονείρων αυτά που έζησα μικρή; Δεν φαντάζεσαι. Γιαυτό σου λέω. Η ψυχική ηρεμία του παιδιού σου είναι πάνω απ'όλα. Λες ότι τον αγαπάς, οκ. Αυτός; Μόνο στα λόγια; Γιατί από πράξεις δεν μας λες και πολλά.
Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς. Σε έχει χτυπήσει?

32kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:27 am

tsipita!!

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αρχικά πρέπει να ενημερώσεις τη μαμά σου, να ζητήσεις τη βοήθεια και τη στήριξή της και να σηκωθείς να φύγεις.

33kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:30 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dora74 έγραψε:Κοριτσάκι μου γλυκό, σοβαρά ελπίζεις ότι θα αλλάξει? Λυπάμαι που θα στο πω λίγο ψυχρά αλλά δεν πρόκειται.
Να σου φωνάζει επειδή το σπίτι δεν είναι στην εντέλεια; Να βγαίνει με τους φίλους του όταν ήσουν έγκυος; Να μην ενδιαφέρεται για εσάς; Αν στα έλεγε όλα αυτά που μας είπες μια φίλη σου τι θα της έλεγες; Μείνε και κάποτε θα αλλάξει; Το παιδί σου τα ζει όλα αυτά. Πίστεψέ με μιλάω από προσωπική πείρα ως παιδί που πέρασε τέτοιες καταστάσεις. Κοντεύω τα 40 και δεν έχουν σβήσει αυτές οι μνήμες από μέσα μου και ούτε πρόκειται. Ξέρεις τι εφιάλτες έχω; Ξέρεις πόσες φορές ξυπνάω βλέποντας με την μορφή ονείρων αυτά που έζησα μικρή; Δεν φαντάζεσαι. Γιαυτό σου λέω. Η ψυχική ηρεμία του παιδιού σου είναι πάνω απ'όλα. Λες ότι τον αγαπάς, οκ. Αυτός; Μόνο στα λόγια; Γιατί από πράξεις δεν μας λες και πολλά.
Θα σου κάνω μια ερώτηση και αν θες απαντάς. Σε έχει χτυπήσει?

oxi pote den exei sikosei to xeri tou epano mou

34kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:32 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
lete na tis milisw eee? kala 8a to kanw kai auto kai malista sintoma...
simera kai olas 8a paw na tis milisw...

35kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:46 am

dora74

dora74
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναι κούκλα μου μίλησέ της. Εμένα η δική μου με είχε βοηθήσει πολύ σε μια παρόμοια κατάσταση και γλύτωσα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε...

36kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 1:52 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΝΑΙ Κ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΣ ΕΙΧΕΣ ΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΝΙΑ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!Κ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Κ ΚΑΝΕΝΑΝ..ΤΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..ΟΙ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ Κ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΑΞΕΙ Κ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΕ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ???ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ???ΕΔΕΣΕ ΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ ΤΟΥ (ΕΣΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ) Κ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΚ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΜΟΥ..Κ ΤΙ ΑΠΟΘΥΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙ 24 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΡΩ ΜΙΛΑΜΕ....
ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΕ ΕΝΑΝ ΥΠΕΡΟΧΟ ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΙΚΑΝ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΣΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ..ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ..ΜΕΧΡΙ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ (ΤΙΣ 2 ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ Κ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ) ΤΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ...ΦΑΝΤΑΣΟΥ...ΘΕΛΕΙΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙΣ ΕΤΣΙ???Κ ΤΑ ΠΑΔΙΔΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ????ΣΗΚΩ Κ ΦΥΓΕ..ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ...

37kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 4:13 am

maryloo

maryloo
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κουκλίτσα μου μικρή και ομορφούλα!
Κατ' άρχην να σου ζήσει το μωράκι και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Θα κάνεις πολύ καλά να μιλήσεις στην μαμά σου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σε στηρίζει για όλη σου την ζωή! Ο μόνος άνθρωπος που πραγματικά θα σε αγαπάει πάντα ότι και να γίνει!

Έχω την εντύπωση καλή μου ότι είσαι λίγο ευάλωτη και βρίσκει "θύμα" για να δείχνει τον ανδρισμό του. Μήπως γλυκιά μου είναι κάπου εθισμένος και δεν το γνωρίζεις; Μήπως πίνει; Γιατί δεν είναι λογικό να τον πιάνουν απότομα αυτά τα νεύρα και μετά όταν είναι ήρεμος να σου λέει οτι σε αγαπάει... που είναι ο σεβασμός; Που είναι η επικοινωνία; Συγγνώμη που τα είπα αυτά αλλά κάτι τέτοιο υποψιάστηκα.... Rolling Eyes

Η συμβουλή μου είναι όπως είπαν και κάποιες κοπέλες, να βρεις μια τίμια δουλίτσα (έστω 4ωρη) να ανέβει λίγο η ψυχολογία σου, να κάνεις παρέες, να κάνεις τέλος πάντων κάτι για εσένα. Οκ, είσαι πολύ μικρή αλλά είσαι ενήλικη και μόνη σου επέλεξες αυτή τη ζωή.... κάνε την λοιπόν ποιοτική. Μην αφήνεις κανένα να σε υποβιβάζει. Έχεις αντιμιλήσει ποτέ στον άνδρα σου την ώρα που σου φωνάζει; Πως αντιδρά; Δείξε οτι έχεις και εσύ δύναμη.... μην τον αφήνεις να σου φέρεται έτσι άσχημα.

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 417472

38kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 4:24 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
maryloo έγραψε:Κουκλίτσα μου μικρή και ομορφούλα!
Κατ' άρχην να σου ζήσει το μωράκι και να το καμαρώσεις όπως επιθυμείς!

Θα κάνεις πολύ καλά να μιλήσεις στην μαμά σου. Είναι ο μόνος άνθρωπος που θα σε στηρίζει για όλη σου την ζωή! Ο μόνος άνθρωπος που πραγματικά θα σε αγαπάει πάντα ότι και να γίνει!

Έχω την εντύπωση καλή μου ότι είσαι λίγο ευάλωτη και όχι τόσο δυναμική και βρίσκει "θύμα" για να δείχνει τον ανδρισμό του. Μήπως γλυκιά μου είναι κάπου εθισμένος και δεν το γνωρίζεις; Μήπως πίνει; Γιατί δεν είναι λογικό να τον πιάνουν απότομα αυτά τα νεύρα και μετά όταν είναι ήρεμος να σου λέει οτι σε αγαπάει... που είναι ο σεβασμός; Που είναι η επικοινωνία; Συγγνώμη που τα είπα αυτά αλλά κάτι τέτοιο υποψιάστηκα.... Rolling Eyes

Η συμβουλή μου είναι όπως είπαν και κάποιες κοπέλες, να βρεις μια τίμια δουλίτσα (έστω 4ωρη) να ανέβει λίγο η ψυχολογία σου, να κάνεις παρέες, να κάνεις τέλος πάντων κάτι για εσένα. Οκ, είσαι πολύ μικρή αλλά είσαι ενήλικη και μόνη σου επέλεξες αυτή τη ζωή.... κάνε την λοιπόν ποιοτική. Μην αφήνεις κανένα να σε υποβιβάζει. Έχεις αντιμιλήσει ποτέ στον άνδρα σου την ώρα που σου φωνάζει; Πως αντιδρά; Δείξε οτι έχεις και εσύ δύναμη.... μην τον αφήνεις να σου φέρεται έτσι άσχημα.

Σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά! kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 417472

ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΗΝ MARYLOO ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!!ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΦΟΝΑΖΕΙ..ΤΡΙΞΕ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΔΕΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ...ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΤΟΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ Κ ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ...ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ..ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΟΤΕ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ...ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ...ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Η ΟΧΙ..

39kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 7:42 am

nikos-danah

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΛΕΞΕΣ!ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΩΡΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.ΨΥΧΡΙΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

40kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 8:15 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
nikos-danah έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΜΛΕΞΕΣ!ΥΠΟ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΕΙΡΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΡΙΛΟΥ.ΑΛΛΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ.ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ ΒΙΑΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΘΥΜΑ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΩΡΙΜΟ ΤΡΟΠΟ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ.Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.ΙΣΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΑΜΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ.ΨΥΧΡΙΜΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!!

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..Κ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ ΣΕΒΑΣΤΗ...Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΟΜΟΡΦΑ Κ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΕ Κ ΓΕΝΙΚΑ Κ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ Κ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΩΡΑΚΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΦΙΣΩ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ...ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ...ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΒΙΑΙΟ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...ΕΙΝΑΙ Κ ΑΥΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΒΙΑ..Κ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..ΛΕΝΕ Η ΓΛΩΣΣΑ ΚΟΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΚΟΚΑΛΑ ΤΣΑΚΙΖΕΙ...ΑΠΛΑ ΕΜΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ Κ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΠΑΛΙ ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ...ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ 22 Κ 23 Κ 24 ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ Κ ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ...ΣΤΑ ΤΟΣΔΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΣΑΝ ΑΝΤΡΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ...Κ ΑΝΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ...
ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ Κ ΑΠΛΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΚΡΑΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΣΙΚΑ...ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ 2 Α ΔΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ Κ ΕΣΥ...ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ Κ ΒΛΕΠΕΤΕ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ..

41kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 10:37 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kalispera
milisa me tin mitera mou kai mou eipe oti to kalitero 8a itan na tou ksana milisw kai oti isos na mas eferne poio konta an pigename kapou gia ena sabbatikuriako oi duo mas xoris to mwro gia na sizitisoume gia mas, gia to paidi gia to gamo mas tin sxesi kai genikos auto pou mas apasxolei..
mou eipe episis oti polu pi8anon apla den brikame tropo epikinonias..

42kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Πεμ Αυγ 16, 2012 11:33 am

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Asabache έγραψε:kalispera
milisa me tin mitera mou kai mou eipe oti to kalitero 8a itan na tou ksana milisw kai oti isos na mas eferne poio konta an pigename kapou gia ena sabbatikuriako oi duo mas xoris to mwro gia na sizitisoume gia mas, gia to paidi gia to gamo mas tin sxesi kai genikos auto pou mas apasxolei..
mou eipe episis oti polu pi8anon apla den brikame tropo epikinonias..

τοτε ακολοθα την συμβουλη της μαμας σου κοπελα μου..κ βλεπεις πως θα εξελιχθει η κατασταση...

43kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Αυγ 17, 2012 12:06 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
to ipa kai ston antra mou ex8es kai simfonise epitelous kai kati 8etiko se auti tin istoria...twra aplos skeftomaste pou na pame... Rolling Eyes

44kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Αυγ 17, 2012 12:43 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοπέλα μου, διαβάζω αυτά που γράφεις και στενοχωριέμαι και θυμώνω ταυτόχρονα...
Είσαι 22 ετών και ο καλός σου 24. Είστε πολύ μικροί κι οι δύο για οικογένεια και το σημαντικό είναι να μην πληγωθεί το μωράκι σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το ότι θυμώνει με το μωράκι και ξεσπάει πάνω του δεν είναι καλό. Είναι μόνο 24 ο άντρας σου, αν φέρεται έτσι τώρα σε λίγα χρόνια που θα έχετε μεγαλύτερη πίεση τι θα κάνει? Εσύ λες όλη την ώρα πως τον αγαπάς, είναι η ζωή σου κλπ κλπ κλπ... Παιδιάστικα πράγματα που αποδεικνύουν την ανωριμότητα της ηλικίας σου. Πώς μπορείς στα 22 σου να λες τόσο μεγάλες κουβέντες? Επειδή είστε μαζί 6 χρόνια? Δηλαδή θα ανεχόσουν και να σε χτυπήσει???
Η ζωή σου πρέπει να είναι το μωράκι σου, όχι ο άντρας σου. Είσαι πολύ μικρή για να μην περνάς καλά, είναι χαζομάρα να τα ζεις όλα αυτά σε αυτήν την ηλικία.
Να υποθέσω πως δεν δουλεύεις και είσαι με το παιδί? Κι ο καλός σου δουλεύει για να σας θρέφει? Διαλέξατε δύσκολο δρόμο και θέλει πολλή αγάπη και υπομονή για να δέσετε σαν οικογένεια. Πηγαίνετε ένα σαββατοκύριακο να ξεσκάσετε και να μιλήσετε, το έχετε ανάγκη. Εσύ κυρίως. Πες του όσα σε ενοχλούν, όσα σε πληγώνουν. Μπορεί και να καταλάβει.
Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί όταν είσαι κι ο ίδιος παιδί... Δώσε του λίγο χρόνο αλλά όχι πολύ. Πρέπει να αποφασίσεις για το παιδί σου, όχι εσένα. Από την στιγμή που ήρθε το παιδί δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου μόνο. Ούτε τον άντρα σου. Είστε 3 πλέον και το τρίτο μέλος είναι ο συνδετικός κρίκος του σπιτιού σας. Με βάση αυτό να σκέφτεσαι και μόνο με αυτό. Βάλτα κάτω και ζύγισέ τα και αποφάσισε τι θα κάνεις στη ζωή σου. Για το παιδί σου και για εσένα.

45kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Αυγ 17, 2012 1:06 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ak.fassa έγραψε:Κοπέλα μου, διαβάζω αυτά που γράφεις και στενοχωριέμαι και θυμώνω ταυτόχρονα...
Είσαι 22 ετών και ο καλός σου 24. Είστε πολύ μικροί κι οι δύο για οικογένεια και το σημαντικό είναι να μην πληγωθεί το μωράκι σας με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Το ότι θυμώνει με το μωράκι και ξεσπάει πάνω του δεν είναι καλό. Είναι μόνο 24 ο άντρας σου, αν φέρεται έτσι τώρα σε λίγα χρόνια που θα έχετε μεγαλύτερη πίεση τι θα κάνει? Εσύ λες όλη την ώρα πως τον αγαπάς, είναι η ζωή σου κλπ κλπ κλπ... Παιδιάστικα πράγματα που αποδεικνύουν την ανωριμότητα της ηλικίας σου. Πώς μπορείς στα 22 σου να λες τόσο μεγάλες κουβέντες? Επειδή είστε μαζί 6 χρόνια? Δηλαδή θα ανεχόσουν και να σε χτυπήσει???
Η ζωή σου πρέπει να είναι το μωράκι σου, όχι ο άντρας σου. Είσαι πολύ μικρή για να μην περνάς καλά, είναι χαζομάρα να τα ζεις όλα αυτά σε αυτήν την ηλικία.
Να υποθέσω πως δεν δουλεύεις και είσαι με το παιδί? Κι ο καλός σου δουλεύει για να σας θρέφει? Διαλέξατε δύσκολο δρόμο και θέλει πολλή αγάπη και υπομονή για να δέσετε σαν οικογένεια. Πηγαίνετε ένα σαββατοκύριακο να ξεσκάσετε και να μιλήσετε, το έχετε ανάγκη. Εσύ κυρίως. Πες του όσα σε ενοχλούν, όσα σε πληγώνουν. Μπορεί και να καταλάβει.
Είναι δύσκολο να μεγαλώνεις παιδί όταν είσαι κι ο ίδιος παιδί... Δώσε του λίγο χρόνο αλλά όχι πολύ. Πρέπει να αποφασίσεις για το παιδί σου, όχι εσένα. Από την στιγμή που ήρθε το παιδί δεν μπορείς να σκέφτεσαι τον εαυτό σου μόνο. Ούτε τον άντρα σου. Είστε 3 πλέον και το τρίτο μέλος είναι ο συνδετικός κρίκος του σπιτιού σας. Με βάση αυτό να σκέφτεσαι και μόνο με αυτό. Βάλτα κάτω και ζύγισέ τα και αποφάσισε τι θα κάνεις στη ζωή σου. Για το παιδί σου και για εσένα.

nai mporei na biastikame na kanoume paidi nai simfonw se auto alla de pisteuw oti eimai anorimi epidi lew auto pou nio8w kai den einai megales koubentes diladi enas an8rwpos 22 xronon den mporei na erwteutei ali8ina dinata ? eno enas an8ropws 30 mporei?? kai enoite oti skeftomai mono to paidi mou ma kai gia auto stenaxoriemai perissotero den 8elw to paidi mou na blepei kai na ta zei auta...

46kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Αυγ 17, 2012 1:17 am

ak.fassa

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai mporei na biastikame na kanoume paidi nai simfonw se auto alla de pisteuw oti eimai anorimi epidi lew auto pou nio8w kai den einai megales koubentes diladi enas an8rwpos 22 xronon den mporei na erwteutei ali8ina dinata ? eno enas an8ropws 30 mporei?? kai enoite oti skeftomai mono to paidi mou ma kai gia auto stenaxoriemai perissotero den 8elw to paidi mou na blepei kai na ta zei auta...[/quote]

Εννοούσα ότι είσαι ανώριμη συναισθηματικά κι είναι λογικό γιατί είσαι μικρή. Είναι αλλιώς να έχεις σχέση και αλλιώς οικογένεια με παιδί. Και προφανώς είναι η πρώτη σου σχέση οπότε δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρη ότι τον αγαπάς αληθινά δυνατά γιατί δεν έχεις μέτρο σύγκρισης. Μπορεί να γνώριζες κάποιον στα 23 και να τρελαινόσουν περισσότερο. Και οι 30ρηδες πέφτουν έξω πολλές φορές όσον αφορά στις σχέσεις.
Κι η μητέρα μου ήταν 19 όταν γέννησε την αδερφή μου και 20 όταν έκανε εμένα και ο πατέρας μου ήταν 27 και 28 αντίστοιχα. Ήταν άλλες εποχές όμως τότε. Περνούσαν δύσκολα αλλά ήταν συνηθισμένοι στα δύσκολα, δεν ήταν καλομαθημένοι όπως η γεννιά μας και η γεννιά σας. Αυτό είναι το κακό με την γεννιά σας, το βλέπω κι από τον αδερφό μου που είναι 21 ετών, δεν είναι καθόλου υπεύθυνος, δεν είναι φιλόδοξος, δεν προσπαθεί να γίνει αξιόλογος άνθρωπος και βολεύεται με ότι βρει όσον αφορά τόσο στη δουλειά όσο και στις σχέσεις του. Δεν έχει σωστές προτεραιότητες και αυτό είναι σύνηθες στην ηλικία σας.
Βιάστηκες να κάνεις οικογένεια, όμως βλέπεις πως δεν είναι όπως τα περίμενες. Οι άντρες μετά το μωρό αλλάζουν, φοβούνται τη δέσμευση και το άγχος που φέρνει ένα μωρό και αντιδρούν. Λογικό είναι να αντιδρά ο δικός σου αλλά δεν είναι σωστό να τα περνάς όλα αυτά στην ηλικία σου!

47kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Αυγ 17, 2012 1:26 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
den nomizw na einai to paidi pou ton tromazei to lew giati prin duo mines peripou mou zitise na prospa8isoume gia deutero kai fisika arni8ika....kai den pisteuw oti oloi oi an8rwpoi tis ilikias mou oti einai anorima h oti den kseroun ti 8eloun h kati tetio gia exw gnostous stin ilikia mou pou exoun kai paidaki kai einai mia xara eutixismenoi ..
pantos se euxaristw gia tis simboules sou Smile

48kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Παρ Νοε 02, 2012 4:10 am

alexia32

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
glikia mou eimai kainourgia edo opote ligo kathisterimena apadao ki ego.pos einai i zoli soy tora meta apo 3 mines?ego eimai idi ston mina mou kai kati analogo pernao ki ego.emena den me vrizei alla adiaforei edelos gia mena vgainei sinexeia me tous filous toy kaai ego pernao mia apistefti monaksia.
elpizo se sena na kaliterefse i katastasi

49kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Σαβ Νοε 03, 2012 8:50 am

toxotina

toxotina
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα συμφωνησω κ εγω με καποιες απαντησεις που ηδη σ δοθηκαν και ειναι σκληρες.Ο ανθρωπος δεν αλλαζει κ απο τη στιγμη π εκανε την αρχη να σ μιλησει ασχημα μπροστα σε τριτους,να μη σε σεβαστει κ να φωναζει κ σε ενα μωρο τα πραγματα ειναι σκουρα κ πολυ φοβαμαι μη χειροτερεψουν.Προσεχε πολυ κοριτσακι γτ ηδη σ ασκει ψυχολογικη βια που σε κανει κομματια κ ισως αργοτερα να το γυρισει κ στη σωματικη.Ακριβως παρομοιο περιστατικο εχω κ με την αδερφη του αγοριου μ.Παντρευτηκε μικρη(καλα οχι οτι αυτο παιζει ρολο)κ ο αντρας της μετα το γαμο μεταμορφωθηκε σε τερας.Απο κει που την ειχε στα πουπουλα προ τ γαμου τωρα ουτε για φτυσιμο.Εμεινε εγκυος κ πολυ γρηγορα μετα το γαμο(αυτο τ βρισκω προσωπικα λαθος)κ κατα τη διαρκει της εγκυμοσυνης της η κοπελα ηταν χαλια.Την χτυπαγε,την κερατωνε κτλ.Λιγους μηνες μετα τη γεννα την απειλουσε οτι θα της παρει τ παιδι κ αλλα τετοια κουλα.Μετα εκεινος της ζητουσε ολο συγνωμη κ εκεινη παντα τον δεχοταν.Τωρα εχουν αποκτησει κ αλλα 2 παιδια(συνολο 3 εχουν)κ η ζωη της ειναι ιδια.Ξυλο,προσβολες κ δε τη βοηθαει καθολου στο σπιτι ουτε στο μεγαλωμα των παιδιων.Δεν καταδεχεται ουτε μια πανα ν αλλαξει στο μωρο ο κυριος,Πληρης αδιαφορια κ αυτη ολο τον συγχωρει κ τον συγχωρει.Αλλα για ποσο???Ο γιος της ειναι τωρα 4,5 χρ κ ηδη ακολουθει τα πατηματα τ πατερα τ.Εχει γινει ενα νευρικο παιδι π χτυπαει τη μανα τ κ δε τη σεβεται κ απο την αλλη τρεμει τον πατερα τ.Δυσκολα...Προς θεου ομως δε λεω οτι αυτα θα συμβουν σε σενα απλα εισαι μικρουλα,εχεις κ ενα παιδακι κ συγχωρεις καταστασεις που κατα βαθος ξερεις οτι δε πρεπει.Οπλισου με υπομονη κ ψυχραιμια ζυγισε τα υπερ κ τα κατα αυτου τ γαμου κ ευχομαι το καλυτερο γ σενα κ το παιδι σ

50kourastika poia  :'(  - Σελίδα 2 Empty Απ: kourastika poia :'( Τρι Νοε 06, 2012 9:47 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
alexia32 έγραψε:glikia mou eimai kainourgia edo opote ligo kathisterimena apadao ki ego.pos einai i zoli soy tora meta apo 3 mines?ego eimai idi ston mina mou kai kati analogo pernao ki ego.emena den me vrizei alla adiaforei edelos gia mena vgainei sinexeia me tous filous toy kaai ego pernao mia apistefti monaksia.
elpizo se sena na kaliterefse i katastasi

geia sou kai kolosir8es stin parea mas aaa kai me to kolo na r8ei ston kosmo to mwraki sou...
twra imaste mia xara polu kala 8a elega gia tin wra toulaxistwn...
den kserw an 8a alaksei alla elpizw na kaliterepsoun ta pragmata me ton antra sou Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις