51 Απ: ΝΗΠΙΑΚΙΑ 2012-13 --ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΤΟ 2007!!!!!! Παρ Σεπ 28, 2012 7:14 am
????????
Επισκέπτης
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
chrisg έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!
Η κορούλα μου γεννήθηκε 22/08/2007 και ξεκίνησε νηπιαγωγείο δημόσιο και όχι ολοήμερο.
Έχω πρόβλημα και θέλω τις γνώμες σας.
Χθες το κοριτσάκι μου το πήρε ο μπαμπάς από το νηπιαγωγείο και ήρθε σπίτι με κλάματα.
Την ρωτούσε τι έχει κ εκείνη έλεγε ότι στεναχωριέται που άφησε τις φίλες της...ψέματα.
Σε μένα λοιπόν είπε ότι ένα αγοράκι λίγο πριν σχολάσουν χωρις λόγο την χτύπησε με το χέρι του δυνατά στη κοιλιά της κ ότι πόναγε αρκετά.
Εσείς τι θα κάνατε στη θέση μου;
Θα το αναφέρατε μόνο στη νηπιαγωγό;
Ποια θα περιμένατε να είναι η αντίδραση της νηπιαγωγού;
Βοηθείστε με γιατί πριν από λίγο μίλησα με την νηπιαγωγό και κατέληξα να έχω πιο πολλά νεύρα από ότι είχα πριν....
Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα
arco iris έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ
ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ???
AGAPH MOY METAJY SAS OI MAMADES KANONIZETE POIES UELOYN NA EINAI STO SYLLOGO,KAI MAZEUETE ESEIS TA LEFTA KAI GENIKA OTI XREIAZETAI TO NHPEIGOGEIO TO ANALAMBANETAI MAZI ME TIS DASKALES KAI THN DIEUTHINSHarco iris έγραψε:ΕΡΩΤΗΣΗ
ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΥΞΗ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ???
mamamia12 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΘΕΜΑ... Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΜΙΚΡΑ ΝΗΠΕΙΑ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ,ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΜΩΒ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΕ ΜΕΛΑΝΙΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΑΠΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΜΕ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΜΑΤΙ,ΕΧΩ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΗ ΔΑΣΚΑΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ-ΜΩΒ-ΧΤΥΠΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΜΙΛΗΤΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ..ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΙΞΕ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!!Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΑΥΤΗ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΓΩ- ΑΥΤΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ-ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΖΗΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ>????ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ!!ΔΗΛ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ????? ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΡΩΣΩ..ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ...ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης