Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Δευ Σεπ 03, 2012 1:17 am

Myro

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ναι καθημερινα...αλλα εχω κανει και πολυ χειροτερα επομενως το κιλκις μου φαινετε διπλα...πηγαμε καναμε αναληψη κ ειπαν θα μας ειδοποιησουν σημερα μαλλον για νηπιαγωγειο για να δουμε..
εσεις κανατε κοριτσια??

https://www.facebook.com/myrodeve

27νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Δευ Σεπ 03, 2012 1:19 pm

vdimak

vdimak
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ...
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ 80 ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ...ΙΣΧΥΕΙ ΠΩΣ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΜΕΙΝΟΥΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΝΟΜΟ;

28νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Δευ Σεπ 03, 2012 9:36 pm

giota_ts

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα κορίτσια και καλή τοποθέτηση!vdimak δε γνωρίζω κατι για τους υπεράριθμους.bebek6 που μένεις;Myro πως είναι ο μικρός σου;Εγώ θα κάνω ανάληψη όταν πάω και για δουλειά αλλά πήγα τη Δευτέρα και τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά.Η αίθουσα μικρή για 25 παιδιά που έχουν ήδη γραφτεί,υλικά δεν υπάρχουν, υπολογιστής δεν υπάρχει....Αλλά συνηθισμένες είμαστε όποτε θα τα καταφέρουμε Wink

29νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Σεπ 04, 2012 2:13 am

Myro

VDIMAK δεν το γνωριζω αυτο κ ελπιζω να μην υσχυει..τοποθετηθηκα που λετε τελικα στο 1νηπ κιλκισ..λειτουργοθν ενα κλασσικο κ ενα ολοημερο..ειναι εκει ηδη 2 παλιες με οργανικα κ εχιυν στειλει εμασ 3 αποσπασμενες... Twisted Evil κ περιμενοθμε να δουμε τι κ πως καθομασταν απο εδω κ απο εκει σημερα...πωωωω μασ βλεπω να μας τρεχουν απο εδω κ απο εκε..κ με κινδυνο να μπλεξω κ σε ολοημερο αλλα θα εχω προβλημα γιατι το μωρο γυρναει μεσημερι 2.30 μετα τι θα γινει δεν εχω κανεναν να τον παρει..
ο μικρος ειναι ετσι κ ετσι εφαγε λιγο καλυετρα εχθες αλλα το βραδυ παλι ξυπνισε κ εκλαιγε απαρηγορητος μαζευε τα ποδια του με εσφιγγε με το χερακι του..ουφ... κατι τον πονουσε του εδωσα ντεπον κ κοιμοιθηκε παλι..

30νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Δευ Σεπ 10, 2012 5:18 am

Myro

κοριτσια καλη σχολικη χρονια να εχουμε κ καλο αγιασμο αυριο...αν κ εγω ακομα ειμαι προχειρα σε ενα σχολειο που δεν εχει ταξη για μενα κ ακομα δεν ξερω που θα παω..

31νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Παρ Οκτ 05, 2012 10:43 pm

Myro

κοριτσιαααα...που ειστε καλε???για πειτε μου πως κυλαει η χρονια???

32νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 1:38 am

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παρουσα! εγω ειμαι θεατης! αντε,για πειτε..πως παει; γεννιεται κανα project;;
giota_ts κοντα στην Ωρωπου.εσυ;

33νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 1:49 am

Myro

εγω ειμαι λιγο αλαλουμ κ στον αερα..τοποθετηθηκα ως υπεραρυθμη σε ενα νηπιαγωγειο κ μπαινω απλα στην ταξη μαζι με την παλια κ βοηθαω..κ γενικα ανπληρωνω κενα απο αδειες αναρωτικες κ τετοια...ειναι μολις οκτωβρης κ εχω παει ηδη σε ποσα νηπιαγωγεια..ουφ δραμα!!!πολυ ασχημο!!!επομενως δεν κανω κ πολλα πολλα απο προετοιμασια κ τετοια αφου δεν εχω δικη μου ταξη..κ δεν το βλεπω κ για φετος οπως φαινετε..

34νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 2:25 am

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεν πειραζει βρε Μυρο,αρκει που τρυπωσες! εγω εχω απογοητευτει πολυ γιατι το λαχταραω κ δεν ερχεται Sad !
απολαυσε το εστω κι ετσι!
πωπω!εκει μεσα ακους τα καλυτερα!! τα μικρα λενε τις μεγαλυτερες αληθειες!ασε το γελιο που καναμε στις πρακτικες!! ακομα τα θυμαμαι κ γελαω!

35νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 4:02 am

Myro

σου ευχομαι πραγματικα να σου ερθει ενας διορισμος αν κ εχει αρκετη ταλαιπωρια δυστυχως....
οντως νοιωθω τυχεροι που τα καταφερα κ νοιωθω πολυ ομορφα μεσα στην ταξη οπως ειπες λενε τα πιο απιθανα πραγματα

36νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 4:18 am

????????

Επισκέπτης
φιλεναδα δε μας ειπαν τιποτα για συλλογο γονεων και κηδεμονων

μπορω να το ξεκινησω και πως???

37νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Οκτ 06, 2012 6:12 am

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Myro έγραψε:σου ευχομαι πραγματικα να σου ερθει ενας διορισμος αν κ εχει αρκετη ταλαιπωρια δυστυχως....
οντως νοιωθω τυχεροι που τα καταφερα κ νοιωθω πολυ ομορφα μεσα στην ταξη οπως ειπες λενε τα πιο απιθανα πραγματα
ευχαριστώ!

38νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Οκτ 24, 2012 11:59 am

giota_ts

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;Εγώ καλά είμαι την άλλη Πέμπτη επιστρέφω.bebek6 μένω στην Kύκνων πάνω από την Ωρωπού μάλλον είμαστε πολύ κοντα Very Happy .Στο ΤΕΑΠΗ τελείωσες;Myro πώς πάει το τρέξιμο;Πολλά φιλιά στα μωρά σας...

39νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Οκτ 24, 2012 8:40 pm

Myro

καλημερα!!!αντε επιτελους να εχω κ καποια να μιλαω γιατι μιλαω μονη μου τοσες μερες..
εμενα με τοποθετησαν τελικα σε ενα νηπιαγωγειο που ειναι πολυ κοντα στην περιοχη μου κ λιγο ησυχασα για φετος...αυτο βεβαια που δεν μου ειπε ο προισταμενος οταν μου το ανακοινωσε ειναι οτι με στελνει εκει σε τμημα ενταξης με ενα παιδακι ποθ ειναι δυσκολη περιπτωση..πηρε την δικια του απο εκει που ηταν ειδικης αγωγης κ εστειλε εμενα που δεν εχω καμια επαφη..ελλας το μεγαλειο σου...τι να πεις..κ ετσι ειναι λιγο ψυχοφθορο αυτο γιατι αποο τη μια στεναχωριεμε κ απο την αλλη δεν μπορω να το βοηθησω οσο θα μπορουσε μια που ειναι του κλαδου..κανω οτι μπορω ομως κ θα δειξει η πορεια..
αυταααα κ φευγω για το σχολειο..

αααααα κ καλη αρχη σου ευχομαι θα τα δεις πολυυυυυ διαφορετικα φετος τα παιδακια που εγινες μανουλα θα με θυμηθεις μολις μπεις στην ταξη

40νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Οκτ 24, 2012 9:13 pm

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
giota_ts έγραψε:Γεια σας κορίτσια τι κάνετε;Εγώ καλά είμαι την άλλη Πέμπτη επιστρέφω.bebek6 μένω στην Kύκνων πάνω από την Ωρωπού μάλλον είμαστε πολύ κοντα Very Happy .Στο ΤΕΑΠΗ τελείωσες;Myro πώς πάει το τρέξιμο;Πολλά φιλιά στα μωρά σας...
ναι,ειμαστε κοντα λογικα,εγω ειμαι προςς την ΕΥΔΑΠ. ναι....ΤΕΑΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! χαχαχα!κι εσυ,ε; ημουν 2003-2007.

Μυρο,ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!!!!!!!!!!! κ θα τα καταφερεις!!!!!

41νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Σαβ Απρ 06, 2013 2:00 am

krist rainbow

krist rainbow
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Γεια σας κι απο μένα! Η πιο μικρή μάλλον Razz Είμαι φοιτήτρια ακόμα, δευτεροετης στο Παιδαγωγικο Τμημα Προσχολικης Εκπαιδευσης στο Ρεθυμνο!
Καλώς σας βρηκα! Very Happy

http://krivesaikala.blogspot.gr/

42νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Μάης 28, 2013 3:25 am

marilia4

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Myro έγραψε:περασε γρηγορα η προηγουμενη χρονια που καθομουν με αδεια αντροφης με το μωρακι μου κ να που ηρθε η ωρα να παω παλι στο σχολειο κ πολυ μου κακοφαινετε που θα αφησω το παιδακι μου κ θα πρεπει να παει σε σταθμο απο τοσο μικρο...νομιζω θα δυσκολευτω πολυυυυ στην αρχη να τον αποχωρηστω αλλα απο την αλλη εχω κ ανυπομονησια να μπω κ παλι στην ταξη(ελπιζω να μην τα εχω ξεχασει ολα)
ελεγα λοιπον να δουμε ποσες ειμαστε κ που ειμαστε????
κ κατα την διαρκεια τις χρονιας να μιλαμε για τα θεματα που δουλευουμε,να δινουμε ιδεες για κατασκευες κ γενικα για οτι αλλο συμβαινει στην καθημερινοτητα του νηπιαγωγειου...
για μαζευτειτε λοιπον!!!!! ειναι καμια εδω?????

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σου αν γνωριζεις σε παρακαλω. πηγαμε οι γονεις στην νηπιαγωγο μας να τις ανακοινωσουμε οτι θελουμε να γινει ολοημερο και ηταν αρνητικη θελω να σε ρωτησω αν ξερεις αν μπορει να μας εμποδισει?

43νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Μάης 28, 2013 4:13 am

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια Γεια σας!! Ειμαι αναπληρωτρια νηπιαγωγος απο Μακεδονια. Αυτη η χρονια που τελειωνει ειναι η 5η που δουλευω!

44νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Μάης 28, 2013 5:15 am

Myro

marilia4 έγραψε:
Myro έγραψε:περασε γρηγορα η προηγουμενη χρονια που καθομουν με αδεια αντροφης με το μωρακι μου κ να που ηρθε η ωρα να παω παλι στο σχολειο κ πολυ μου κακοφαινετε που θα αφησω το παιδακι μου κ θα πρεπει να παει σε σταθμο απο τοσο μικρο...νομιζω θα δυσκολευτω πολυυυυ στην αρχη να τον αποχωρηστω αλλα απο την αλλη εχω κ ανυπομονησια να μπω κ παλι στην ταξη(ελπιζω να μην τα εχω ξεχασει ολα)
κ κατα την διαρκεια τις χρονιας να μιλαμε για τα θεματα που δουλευουμε,να δινουμε ιδεες για κατασκευες κ γενικα για οτι αλλο συμβαινει στην καθημερινοτητα του νηπιαγωγειου...

καλησπερα θα ηθελα την βοηθεια σου αν γνωριζεις σε παρακαλω. πηγαμε οι γονεις στην νηπιαγωγο μας να τις ανακοινωσουμε οτι θελουμε να γινει ολοημερο και ηταν αρνητικη θελω να σε ρωτησω αν ξερεις αν μπορει να μας εμποδισει?
τι σχολειο ειναι θελω να πω ποσο μεγαλο?ποσα τμηματα και παιδια εχει..σε καποια μικρα μερη που ειναι μονοθεσια συνηθως δεν λειτουργουν ολοημερα..ωστοσο αν μαζευονται αρκετα ατομα που θελουνε ολοημερο πρεπει η νηπιαγωγος να κανει αιτημα στην διευθυνση πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης και απο εκει και περα αναλαμβανουν αυτοι και δινουν το οκ..αν δωσουν απο εκι το οκ πρεπει να η νηπιαγωγος να κανει οτι ειναι απαραιτητο...λογικα θα πρεπει να σας δωσει αιτηση να δει ποσα παιδια μαζευονται.αν ειναι ικανοποιητικος ο αριθμος πρπει να το παει παραπερα..

45νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Μάης 28, 2013 5:16 am

Myro

Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια Γεια σας!! Ειμαι αναπληρωτρια νηπιαγωγος απο Μακεδονια. Αυτη η χρονια που τελειωνει ειναι η 5η που δουλευω!
γεια σου τζενη σε ποιο μερος εισαι??

46νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τρι Μάης 28, 2013 5:39 am

Tzeni84

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Myro έγραψε:
Tzeni84 έγραψε:Κοριτσια Γεια σας!! Ειμαι αναπληρωτρια νηπιαγωγος απο Μακεδονια. Αυτη η χρονια που τελειωνει ειναι η 5η που δουλευω!
γεια σου τζενη σε ποιο μερος εισαι??
Πέλλα

47νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Μάης 29, 2013 12:24 am

marilia4

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Myro έγραψε:
marilia4 έγραψε:

τι σχολειο ειναι θελω να πω ποσο μεγαλο?ποσα τμηματα και παιδια εχει..σε καποια μικρα μερη που ειναι μονοθεσια συνηθως δεν λειτουργουν ολοημερα..ωστοσο αν μαζευονται αρκετα ατομα που θελουνε ολοημερο πρεπει η νηπιαγωγος να κανει αιτημα στην διευθυνση πρωτοβαθμιας εκπαιδευσης και απο εκει και περα αναλαμβανουν αυτοι και δινουν το οκ..αν δωσουν απο εκι το οκ πρεπει να η νηπιαγωγος να κανει οτι ειναι απαραιτητο...λογικα θα πρεπει να σας δωσει αιτηση να δει ποσα παιδια μαζευονται.αν ειναι ικανοποιητικος ο αριθμος πρπει να το παει παραπερα..

καταρχην σευχαριστω που μου απαντησες. το σχολειο ολα αυτα τα χρονια ειναι διθεσιο. για την χρονια που μας ερχεται υπαρχει περιπτωσει να γινει μονοθεσιο γιατι πολοι γονεις στελνουν τα παιδια τους σε ιδιοτικο γιατι δουλευουν και το 12:15 δεν τους βολευει. αν γινει ολοημερο ελπιζουμε οτι και αυτοι οι γονεις θα επιστρεψουν και δεν θα υπαρχει προβλημα. ο αριθμος για να γινει ενα νηπιαγωγειο ολοημερο ειναι 7 παιδια ,τα παιδια που οι γονεις τους επιθυμουν να γινει ολοημερο ειναι περισσοτερα, το προβλημα ειναι οτι οταν τις το ζητησαμε ηταν αρνητικη μαζι μας εβρισκε εμποδια, ισως για δικους της λογους να μην θελει.απλα ηθελα απο την εμπειρια σου να μαθω αν μπορει με τον τροπο της να το εμποδισει η και οτι αλλο νομιζεις οτι πρεπει να γνωριζουμε να μπορεσουμε να τα καταφερουμε.

48νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Μάης 29, 2013 1:48 am

margdimitra

margdimitra
Κορίτσια, όσες είστε εκπαιδευτικοί, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω υλικό στο διαδίκτυο για να απασχολώ και στο σπίτι τον μικρό μου?

Εννοώ σκετσ για κουκλοθέατρα, κατασκευές, κάποιες ιδέες.
Οτιδήποτε θα μπορούσατε να σκεφθείτε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ πολύ

49νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Μάης 29, 2013 2:09 am

Myro

marilia4 έγραψε:
Myro έγραψε:
marilia4 έγραψε:

καταρχην σευχαριστω που μου απαντησες. το σχολειο ολα αυτα τα χρονια ειναι διθεσιο. για την χρονια που μας ερχεται υπαρχει περιπτωσει να γινει μονοθεσιο γιατι πολοι γονεις στελνουν τα παιδια τους σε ιδιοτικο γιατι δουλευουν και το 12:15 δεν τους βολευει. αν γινει ολοημερο ελπιζουμε οτι και αυτοι οι γονεις θα επιστρεψουν και δεν θα υπαρχει προβλημα. ο αριθμος για να γινει ενα νηπιαγωγειο ολοημερο ειναι 7 παιδια ,τα παιδια που οι γονεις τους επιθυμουν να γινει ολοημερο ειναι περισσοτερα, το προβλημα ειναι οτι οταν τις το ζητησαμε ηταν αρνητικη μαζι μας εβρισκε εμποδια, ισως για δικους της λογους να μην θελει.απλα ηθελα απο την εμπειρια σου να μαθω αν μπορει με τον τροπο της να το εμποδισει η και οτι αλλο νομιζεις οτι πρεπει να γνωριζουμε να μπορεσουμε να τα καταφερουμε.
απόσο ξερω δεν μπορει να το εμποδισει..σιγουρα εχει ομως πολυ δουλεια για να γινει γιατι πρεπει να αγοραστουν στρωματα για τον υπνο,ψυγειο κ φουρνος γιατο μεσημεριανο τον παιδιων,θελει τραπεζοκομο κ γενικα εχει πολυ τρεξιμο για να στηθει τωρα απο την αρχη..μπορειτε να πατε στην διευθυνση πρωτοβαθμιας του νομου σας και να το ζητησετε απο τον προισταμενο..
δεν ξερω ολη την διαδικασια επακριβως γιατι δεν μου ετυχε να χρειαστει να στησω απο την αρχη τετοια ταξη...εγω θα ξεκινουσα απο τον προισταμενο εκπαιδευσης..κ απο εκει θα ξεκλειδωσει οτι ειναι...
θα προσπαθησω να το ψαξω λιγο παραπανω και θα σου πω νεοτερα..
κανονικα πρεπει η νηπιαγωγος να μεταφερει την επιθυμια σας στον προισταμενο εκπαιδευσης

50νηπιαγωγινες μαζευτειτε - Σελίδα 2 Empty Απ: νηπιαγωγινες μαζευτειτε Τετ Μάης 29, 2013 2:14 am

Myro

margdimitra έγραψε:Κορίτσια, όσες είστε εκπαιδευτικοί, μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω υλικό στο διαδίκτυο για να απασχολώ και στο σπίτι τον μικρό μου?

Εννοώ σκετσ για κουκλοθέατρα, κατασκευές, κάποιες ιδέες.
Οτιδήποτε θα μπορούσατε να σκεφθείτε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο.

Σας ευχαριστώ πολύ
εχει παρα πολλες σελιδες αν πατησεις στο google tha breis παρα πολλες ...θα σου βαλω καποια κ εγω κ τα βλεπεις
http://www.babytips.gr/%CE%94%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC/Babytips.gr/creative-todler-activities1.html

http://mikroimegaloi.gr/tags/%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CF%8C%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%B7

εχει και στο facebook πολυ ωραιες σελιδες
https://www.facebook.com/pages/%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%B1/262893907091410?fref=ts

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις