Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
460 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 460 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

26ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Ιουν 08, 2010 3:48 pm

manoulaa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΛΙΣ ΘΗΛΑΖΕ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ,ΠΕΙΝΟΥΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΕΚΟΨΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΝΩ ΤΟ HUMANA AR (ΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ

27ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Ιουν 08, 2010 10:23 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Princess έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:εμενα ειναι 9,5 μηνων μολις ηπιε το εpadoren το σιροπι που και ο δικος μου γιατρος μου εβγαλε την πιστη για να μου το δωσει σε δυο μερες γιναμε περδικι, βγαζαμε λιγο γαλατακι με τον καιρο μειωθηκε αυτο αλλα στο διημερο πανω σταματησε το μωρο μου να κλαιει και να ταλαιπωρειται, ηταν ησυχη οπως ολα τα μωρα που μπορει να βγαλουν λιγο γαλα στο εξαμηνο πανω που μπηκαμε στις κρεμες ειδα οτι δεν βγαζει και εκοψα μονη μου το επαντορεν αρχισε η μικρη να κοιμαται καλα το βραδυ γιατι ηταν αλαφροισκιωτη ακομα ειναι αλλα παμε σερι τωρα, και συνεχισα για λιγο το αντιαναγωγικο, τωρα το κοψαμε και αυτο, αλλα καμια φορα της βαζω μεσα στο γαλα λιγη κρεμμα βανιλια για να της το πειζει λιγο. το σιροπι εμας μας εσωσε και ας ειχα διαβασει διαφορα, δεν εκλαιγε πια το παιδακι μου

ελπιζω την δευτερα που θα παμε στον παιδο-γαστρεντερολογο να μας δωσει αυτο το σιροπι και ελπιζω να τελειωσει κι εμας ο γολγοθας μας...
κι οπως ειπες κι εσυ.... και το δικο σου μωρο αναπτυσσοταν φυσιολογικοτατα....

θα σας ενημερωσω οταν με το καλο παμε γιατρο!
τι να κανω ρε κοριτσια να του δωσω μονη μου το σιροπι????εχουμε σοβαρο προβλημα με το νινι μου ...ειτε ειναι φαγωμενοσειτε οχι οι ρουκετουλεσ και οι γουλιτσεσ πανε κι ερχονται απο τη μερα που γεννηθηκε... καναμε και υπερηχ οπου αποκλεισαμε τουλαχιστον ανατομικα προβληματα!!!!η παλινδρομηση ειναι σιγουρη !ιδιως μετα το βραδυνο αν και οχι απαραιτητα μαυριζει πολλεσ φορες απο το κλαμμα και δεν ξερω τι να τον κανω...εχουμε περασει ατελειωτες ωρες αγγαλια και οσο για τον υπνο...καλα κρατει η αυπνια μιας και μας προεκυψε και η δυσκοιλιοτητα!ααααααααααααααχ δεν μπορω οταν το βλεπω να υποφερει..απο το πρωι ο καιμενουλις ειναι μες τα γελια και τις χαρες πολυ καλουλις ανεξαρτητα απο το μετο που πλεον το συνηθισε κι ο ιδιος... οσο περναει η μερα ομως αυξανεται η ανυσηχια και καταληγουμε καποιες φορες σε ουρλιαχτα πονου!!ο γιατρος μου λεει λιγο ακομη να μεγαλωσει και μετα το σιροπακι...ναι αλλα...εχουμε αλλαξει 4 γαλατα ως τωρα..

28ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουν 17, 2010 7:51 am

tolazarakimou!

tolazarakimou!
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μιλουπάκι ευχαριστούμε πολύ για τις πληροφορίες σχετικά με τη ΓΟΠ. Μάλλον ανήκουμε και εμείς στο club!..

29ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουν 17, 2010 10:17 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
tzeni έγραψε:
Princess έγραψε:
Μιλουπακι έγραψε:εμενα ειναι 9,5 μηνων μολις ηπιε το εpadoren το σιροπι που και ο δικος μου γιατρος μου εβγαλε την πιστη για να μου το δωσει σε δυο μερες γιναμε περδικι, βγαζαμε λιγο γαλατακι με τον καιρο μειωθηκε αυτο αλλα στο διημερο πανω σταματησε το μωρο μου να κλαιει και να ταλαιπωρειται, ηταν ησυχη οπως ολα τα μωρα που μπορει να βγαλουν λιγο γαλα στο εξαμηνο πανω που μπηκαμε στις κρεμες ειδα οτι δεν βγαζει και εκοψα μονη μου το επαντορεν αρχισε η μικρη να κοιμαται καλα το βραδυ γιατι ηταν αλαφροισκιωτη ακομα ειναι αλλα παμε σερι τωρα, και συνεχισα για λιγο το αντιαναγωγικο, τωρα το κοψαμε και αυτο, αλλα καμια φορα της βαζω μεσα στο γαλα λιγη κρεμμα βανιλια για να της το πειζει λιγο. το σιροπι εμας μας εσωσε και ας ειχα διαβασει διαφορα, δεν εκλαιγε πια το παιδακι μου

ελπιζω την δευτερα που θα παμε στον παιδο-γαστρεντερολογο να μας δωσει αυτο το σιροπι και ελπιζω να τελειωσει κι εμας ο γολγοθας μας...
κι οπως ειπες κι εσυ.... και το δικο σου μωρο αναπτυσσοταν φυσιολογικοτατα....

θα σας ενημερωσω οταν με το καλο παμε γιατρο!
τι να κανω ρε κοριτσια να του δωσω μονη μου το σιροπι????εχουμε σοβαρο προβλημα με το νινι μου ...ειτε ειναι φαγωμενοσειτε οχι οι ρουκετουλεσ και οι γουλιτσεσ πανε κι ερχονται απο τη μερα που γεννηθηκε... καναμε και υπερηχ οπου αποκλεισαμε τουλαχιστον ανατομικα προβληματα!!!!η παλινδρομηση ειναι σιγουρη !ιδιως μετα το βραδυνο αν και οχι απαραιτητα μαυριζει πολλεσ φορες απο το κλαμμα και δεν ξερω τι να τον κανω...εχουμε περασει ατελειωτες ωρες αγγαλια και οσο για τον υπνο...καλα κρατει η αυπνια μιας και μας προεκυψε και η δυσκοιλιοτητα!ααααααααααααααχ δεν μπορω οταν το βλεπω να υποφερει..απο το πρωι ο καιμενουλις ειναι μες τα γελια και τις χαρες πολυ καλουλις ανεξαρτητα απο το μετο που πλεον το συνηθισε κι ο ιδιος... οσο περναει η μερα ομως αυξανεται η ανυσηχια και καταληγουμε καποιες φορες σε ουρλιαχτα πονου!!ο γιατρος μου λεει λιγο ακομη να μεγαλωσει και μετα το σιροπακι...ναι αλλα...εχουμε αλλαξει 4 γαλατα ως τωρα..

τζενη μου δηλ ο υπερυχος εδειξε οτι εχει παλινδρομηση το παιδι η οχι;

30ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 12:06 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μιλουπακι τωρα το ειδα....ο υπερηχος εδειξε απλα οτι ο πυλωρος ειναι οκ!!!!δηλαδη ανατομικα ολα καλα...οσο ειχε τον υπερηχο στον οισοφαγο και στομαχακι παλινδρομηση δεν εβλεπε με το που πηγαινε σε αλλο οργανο ο μικρουλης εβγαζε ρουκετουλες!!για να μην πολυλογω ειμασταν 20 λεπτα στην γιατρο και εκανε 5 φορες εμετο..και κρατουσε το κεφαλακι του πισω εντελως κλασσικη σταση που παιρνουν τα μωρα οταν εχουν παλινδρομηση..ετσι μου ειπε η γαστρεντερολογος οτι εχει παλινδρομηση σιγουρα απλα δεν φανηκε στον υπερηχο Shocked Shocked τι να πω!!!!!! ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787

ακομη δεν στρωσαμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

31ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 2:44 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
tzeni έγραψε:μιλουπακι τωρα το ειδα....ο υπερηχος εδειξε απλα οτι ο πυλωρος ειναι οκ!!!!δηλαδη ανατομικα ολα καλα...οσο ειχε τον υπερηχο στον οισοφαγο και στομαχακι παλινδρομηση δεν εβλεπε με το που πηγαινε σε αλλο οργανο ο μικρουλης εβγαζε ρουκετουλες!!για να μην πολυλογω ειμασταν 20 λεπτα στην γιατρο και εκανε 5 φορες εμετο..και κρατουσε το κεφαλακι του πισω εντελως κλασσικη σταση που παιρνουν τα μωρα οταν εχουν παλινδρομηση..ετσι μου ειπε η γαστρεντερολογος οτι εχει παλινδρομηση σιγουρα απλα δεν φανηκε στον υπερηχο Shocked Shocked τι να πω!!!!!! ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 534787

ακομη δεν στρωσαμε Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Tzeni, epadoren επιμένουν να μην δίνουν; Αν το παιδί κλαίει σπαρακτικά κάποιες ώρες της μέρας, τότε παίζει να έχει πάθει οισοφαγίτιδα!

http://www.eimaimama.gr

32ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 3:12 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παλινδρομηση ειχε τοτε, πρεπει να παρει σιροπι, σας εδωσε τελικα ο γιατρος η την παλευεις χωρις; παλι καλα που το βρηκατε

33ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 9:19 pm

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Εμενα η μικρη στο μαιευτηριο μια μερα μου κανει μια ρουκεταρα ενς μετρο!!! τρελαθηκααα!!! απο τοτε βγαζει γουλιες αλλα ρουκετακια μικρα!!! καναμε υπερυχο για να δουμε τον πυλωρο μην τυχον ηταν στενος κ θελαμε επεμβαση αλλα ολα καλα! Παλινδρομηση!! Τωρα βγαζει ακομα(ειναι 4μηνων) αλλα οχι οπως στις αρχες! Στο γιο μου παλι ειχα μονο γουλιτσες μετα το ρεψιμο κ ο παιδιατρος αμεσως μου εδωσε ξενο πηχτο γαλα κ εκει σταματησα να θηλαζω!!!!!! Τωρα στην μικρη ειχα δωσει κανα δυο φορες ξενο αλλα σταματησα κ θηλαζω αποκλειστικα,κανω υπομονη κ λεω καποα στιγμη θα σταματησουν πια!!!!!
Στον γιο μου 11μηνων σταματησαν απο την μια μερα στην αλλα!!!
Κοριτσια μου υπομονη θελει!!!!!!! I love you

34ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 01, 2010 11:08 pm

ANGEL

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Η ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ.ΕΒΓΑΖΕ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΟΣΟ ΘΗΛΑΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ.
ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΕΜΕΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ! ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΕΡΑ.ΗΤΑΝ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑ!!ΧΑΜΟΣ!

ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙΤΑΙ,ΗΤΑΝ 25 ΗΜΕΡΩΝ.ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑ ΠΗΧΤΟ ΓΑΛΑ ( Guigoz AR).HTAN KAINOYRIO ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ,ΤΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΝΑΜΕ! ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΛΑ.ΚΑΙ ΓΛΙΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ.

35ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:01 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τουλαχιστον εσας δεν ποναγαν παλι καλα, ετσι κανει και πιο πολυ υπομονη μεχρι να περασει, υπαρχει και η παλινδρομηση που μολις πιουν γαλα αρχιζουν και κλαινε και πονανε, δυστιχως εμεις τετοια ειχαμε!

36ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:02 am

maraki_1978

maraki_1978
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Ααααχ στο κλαμπ και μεις!

Ευτυχως ολα καλα τωρα πια!αλλα στην αρχη......

Πρεπει να ειχε απο τη πρωτη στιγμη!Φυσικα οι γιατροι με γραφανε!Εβγαζε στην αρχη γουλιες,κανενα εμετο και δεν κοιμοτανε καθολου!Οταν λεμε καθολου ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑνα 3ωρο στο τσακιρ κεφι!
Ετσι κανουνε τα μωρα μου λεγανε!
Μα καλα δεν εχει αναγκη να κοιμηθει?
Το καημενουλι συνεχεια εκανε εναν ηχο σαν να καθαριζε το λαιμακι του απο φλεμα και εβηχε!
Ξανα....ετσι κανουνε τα μωρα!

Τελικα αρχισανε συστηματικα οι εμμετοι.Ιωση λεει ο γιατρος.Μα γιατρε μου απο που να κολλησει?Το εχουμε σε καραντινα το μωρο.(1 μηνου τοτε)Μηπως εχει παλινδρομηση?
Οχι Ιωση ειναι και εχει και ερεθισμενο λαιμο.Ελειπε ο γιατρος που μας παρακολουθει και ειχαμε παει σε αλλον-ρεζερβα.
Οκ λεω Ιωση.
Ηρεμει λιγο και μετα παλι τα ιδια.Τελικα μολις τον εξετασε ο γιατρος του μεταει μια ρουκετα στα μουτρα να χει να θυμαται!
ΓΟΠ μου λεει!
Ελαααα του λεω!
Με οισοφαγιτιδα!Δεν επινε γαλατακι εκανε το σωματακι του τοξο προς τα πισω ουρλιαζε απο τον πονο και την καουρα η ψυχη μου!
Τελικα πηραμε επαντορεν και αντιαναγωγικο frisolac comfort.Εκατσε πολυ καλα η θεραπεις αν εξαιρεσεις τις τρελες διαρροιες (φοραγαμε 2 πανες)λογω γαλακτος επειδη ειναι και για δυσκοιλιοτητα(εχει χαρουπαλευρο μεσα).Μετα στρωσαμε.
Το κοψαμε το σιροπακι πριν απο 1 μηνα μπαινοντας δηλαδη στο 9ο!

Εκανα μια μεγαλη βλακεια στο μεσοδιαστημα και ακουσα αλλες μαμαδες οτι ειναι κακο το σιροπι και το σταματησα μονη αφου ειχε στρωσει!Μεγα λαθος! Ξανακύλησε και τα ακουσα και απο τον γιατρο!

Τωρα ειμαστε καλα!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109

ΥΣ. Τζένη το τόξο που κανουνε τα μωρακια προς τα πισω ειναι κλασσικη συμπεριφορα μωρού με οισοφαγίτιδα.Το σιροπάκι ειναι η μόνη λύση.Επίσης το δινουνε για προστασια του οισοφαγου απο τα αντιαναγωγικα γιατι κανουνε πιο οξινο το περιβαλλον στο στομαχακι!

Φιλια πολλα μανουλες!

http://egwkaisymazi.blogspot.com/

37ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:15 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
egwkaisymazi έγραψε:Ααααχ στο κλαμπ και μεις!

Ευτυχως ολα καλα τωρα πια!αλλα στην αρχη......

Πρεπει να ειχε απο τη πρωτη στιγμη!Φυσικα οι γιατροι με γραφανε!Εβγαζε στην αρχη γουλιες,κανενα εμετο και δεν κοιμοτανε καθολου!Οταν λεμε καθολου ΚΑΘΟΛΟΥ!ΚΑνα 3ωρο στο τσακιρ κεφι!
Ετσι κανουνε τα μωρα μου λεγανε!
Μα καλα δεν εχει αναγκη να κοιμηθει?
Το καημενουλι συνεχεια εκανε εναν ηχο σαν να καθαριζε το λαιμακι του απο φλεμα και εβηχε!
Ξανα....ετσι κανουνε τα μωρα!

Τελικα αρχισανε συστηματικα οι εμμετοι.Ιωση λεει ο γιατρος.Μα γιατρε μου απο που να κολλησει?Το εχουμε σε καραντινα το μωρο.(1 μηνου τοτε)Μηπως εχει παλινδρομηση?
Οχι Ιωση ειναι και εχει και ερεθισμενο λαιμο.Ελειπε ο γιατρος που μας παρακολουθει και ειχαμε παει σε αλλον-ρεζερβα.
Οκ λεω Ιωση.
Ηρεμει λιγο και μετα παλι τα ιδια.Τελικα μολις τον εξετασε ο γιατρος του μεταει μια ρουκετα στα μουτρα να χει να θυμαται!
ΓΟΠ μου λεει!
Ελαααα του λεω!
Με οισοφαγιτιδα!Δεν επινε γαλατακι εκανε το σωματακι του τοξο προς τα πισω ουρλιαζε απο τον πονο και την καουρα η ψυχη μου!
Τελικα πηραμε επαντορεν και αντιαναγωγικο frisolac comfort.Εκατσε πολυ καλα η θεραπεις αν εξαιρεσεις τις τρελες διαρροιες (φοραγαμε 2 πανες)λογω γαλακτος επειδη ειναι και για δυσκοιλιοτητα(εχει χαρουπαλευρο μεσα).Μετα στρωσαμε.
Το κοψαμε το σιροπακι πριν απο 1 μηνα μπαινοντας δηλαδη στο 9ο!

Εκανα μια μεγαλη βλακεια στο μεσοδιαστημα και ακουσα αλλες μαμαδες οτι ειναι κακο το σιροπι και το σταματησα μονη αφου ειχε στρωσει!Μεγα λαθος! Ξανακύλησε και τα ακουσα και απο τον γιατρο!

Τωρα ειμαστε καλα!

ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 328109

ΥΣ. Τζένη το τόξο που κανουνε τα μωρακια προς τα πισω ειναι κλασσικη συμπεριφορα μωρού με οισοφαγίτιδα.Το σιροπάκι ειναι η μόνη λύση.Επίσης το δινουνε για προστασια του οισοφαγου απο τα αντιαναγωγικα γιατι κανουνε πιο οξινο το περιβαλλον στο στομαχακι!

Φιλια πολλα μανουλες!

αχ και εμεις ετσι, τα εχω γραψει και στην αρχη ασε, και μενα τοξο εκανε αλλα βλεπεις αν δεν βγαζουν πολυ γαλα και δεν χανουν κιλα δεν δινουν σημασια τι να πεις, εμενα σπαραζε μιλαμε βραδυ 12-5 δεν κοιμοταν, οισοφαγιτιδα δεν ειχαμε αλλα σιγουρα το οξινο την ενοχλουσε, τα ιδια και εμεις σιροπι και αντιαναγωγικο, απλα το σιροπι το κοψαμε 7 μηνων απο μονη μου αφου ειδα οτι ηταν οκ και μου εδωσε και το οκ και ο γιατρος

38ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:31 am

nomikoula

nomikoula
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΤΙ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ??
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

39ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Παρ Ιουλ 02, 2010 1:38 am

Chrisi

Chrisi
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αχ κορίτσια μου ανοίξατε μεγάλο θέμα. Και εμείς τα ίδια από 4 μηνών και μετά είχαμε τεραστιο πρόβλημα. Αλλάξαμε 9 διαφορετικά γάλατα. Ηρεμουσε για καμια εβδομάδα και μετά ξεκινούσε πάλι και συνεχώς να αλλάζουμε γάλατα. Νερό δεν της δίναμε, ούτε τσάι. Ασε δράμα...... Ευτυχώς στους 11 μήνες βρήκαμε ένα γάλα αρκετά καλό με λιγότερες παλιδρομήσεις μέχρι τους 13 μήνες περίπου που σταμάτησε..... Ο γιατρός μου το είχε πει από την αρχή ότι περίπου στον χρόνο σταματούν οι παλιδρομήσεις. Αν όχι τότε υπάρχει πρόβλημα γαστρικό........

40ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Ιουλ 03, 2010 8:10 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μιλουπακι δεν μου δωσε ακομη το σιροπι γιατι βαζει λεει κανονικα κιλα και ειναι κατα των φαρμακων σε βρεφη αλλα τωρα που θα παω για εμβολιο θα το απαιτησω ..

ολιβακι εχει κανα μηνα που δεν κλαιει οταν κανει εμετο γιαυτο χαλαρωσα λιγακι...
οσο για το αντιαναγωγικο δεν το πηραμε γιατι ειχε και φοβερο προβλημα δυσκοιλιοτητας και μετα απο 4 γαλατα μας εκατσε το νοβαλακ και φοβαμαι να του το αλλαξω...γιατι πραγματικα με τα υποθετα και τα κλυσματα περασαμε πολυυυυυυ δυσκολα...
ααα εχει και δυο βδομαδες που τον ενοχλουν τα δοντακια του εδω να δειτε εμετο με το χερι ολοκληρο μεσα στο στομα...απορω πως βαζει κιλα ρε κοριτσια Rolling Eyes

41ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Ιουλ 03, 2010 8:16 am

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nomikoula έγραψε:ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...
ΤΙ ΣΙΡΟΠΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ??
νομικουλα λεγεται epadoren δεν ξερω αν υπαρχει και καποιο αλλο τα κοριτσια που το δοκιμασαν θα σου πουνε

42ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Ιουλ 03, 2010 8:37 am

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι epadoren λεγεται πολλα παιδια τα βοηθησε πολυ αλλα παλι οχι και τοσο, τα βοηθαει στο να μην ειναι οξινο το υγρο που ανεβοκατεβαινει και ετσι να μην πονανε και νιωθουν χαλια, υπαρχει και καποιο αλλο αλλα εκεινο νομιζω ειναι αν το παιδι εχει παθει οισοφαγιτιδα απο την παλινδρομηση

43ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Ιουλ 03, 2010 1:04 pm

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εμενα η παλινδρομηση κοπηκε μαχαιρι στον 6ο αφου ξεκινησαμε τις στερεες τροφες..μου το λεγανε και δεν το πιστευα..εμεις βεβαια δεν περναμε σιροπι μονο AR της εδωνα μου εκανε που και που καμια ρουκετα να μην ξεχνιεμαι,κοπανιοτανε οταν επινε το γαλα της απο οτι καταλαβαινω μαλλον απο οισοφαγιτιδα κανα δυο μηνες οχι παντα.αλλα σιροπι δεν μας δωσανε..εκανα τα παντα σηκωμα κρεβατιου οταν επινε το γαλα ελαφρα σηκωμενη και γερμενη προς τα δεξια και αλλα πολλα που δεν τα θυμαμαι αλλα τα εχω ολα σημειωμενα.εννοειτε τσαι ποτε ουτε στους κολικους ασε που δεν με αφηνε ο γιατρος και λογω οτι το τσαι φερνει πολλα ουρα και αφυδατωνεται το μωρο και μαλιστα 2 γιατροι μου το ειπαν...αυτα..φανταστειτε τωρα στον 9ο πινει νερο ξαπλωμενη αφου δεν πιστευω στα ματια μου..

44ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Σαβ Ιουλ 03, 2010 1:11 pm

maria-eva

maria-eva
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
φυσικα και δεν λεω να αφηνουμε το μωρο να ποναει αρκει να μην το δωσουμε φαρμακα...απλα εμενα εφταιξε που καναμε υπερηχο και εδειξε οτι το παιδι δεν εχει τιποτα παρολου που συνεχιζε να κανει εμετους,τι να πεις ακρη δεν βγαζεις

45ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Ιουλ 06, 2010 2:14 pm

mpoumpou

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυριο πάμε για υπέρηχο οισοφάγου-στομάχου και ο θεός βοηθός...!

46ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τρι Ιουλ 06, 2010 2:17 pm

Olivia

Olivia
Admin
Admin
mpoumpou έγραψε:Αυριο πάμε για υπέρηχο οισοφάγου-στομάχου και ο θεός βοηθός...!

Και εσείς στο club??? Μη μασάς!!!! Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

http://www.eimaimama.gr

47ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Τετ Ιουλ 07, 2010 2:54 pm

mpoumpou

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και επισήμως στο club λοιπόοοοοον...
Μας βρήκε παλινδρόμηση ο ντοκτορ στον υπέρηχο, οπότε αύριο θα επικοινωνήσω με την σούπερ παιδίατρο μας να δούμε πως θα προχωρήσουμε...

Αντε καλά μας κουραγιααααα κοριτσάκια!

48ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 08, 2010 1:08 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
join the club ki epishma loipon...perastikoulia kai pes mas ti tha sou pei o giatros sou ....ante kala kouragia ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 215994 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 215994 ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 215994

49ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 08, 2010 1:11 pm

Μιλουπακι

Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ελπιζω τωρα που το βρηκατε να ησυχασει το μωρο με την αγωγη, καλο κουραγιο και απο μενα

50ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! - Σελίδα 2 Empty Απ: ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ CLUB!!! Πεμ Ιουλ 08, 2010 1:21 pm

tzeni

tzeni
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μιλουπακι έγραψε:ελπιζω τωρα που το βρηκατε να ησυχασει το μωρο με την αγωγη, καλο κουραγιο και απο μενα
εμενα αγωγη ακομη δεν μου δωσε Mad Mad στις 13 κανουμε εμβολιο και θα πιεσω λιγο την κατασταση

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 5]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις