1 Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 6:45 am
Vaso11
Σιωπηλή δύναμη
Καλησπερα σε ολες! Ειμαι η βασω 17 χρονων απο λαμια και 10 εβδομαδων εγκυος σε διδυμα. Απο τα 15 μου εχω σχεση με εναν αντρα πολυ μεγαλυτερο μου. Τωρα ειναι 34.....ο πατερας μου πολυ αυστηρος δε ξερει καν για τη σχεση μου κ η μαΜα μου νομιζει οτι εχω χωρισει τους τελευταιους μηνες. Ποτε δεν ενεκρινε τη σχεση και λογω της ηλικιας και λογω δυο εκτρωσεων που εχω κανει και λογω επαγγελματος του φιλου μου: ναυτικος... Βεβαια για μενα ηταν κ ειναι ευκολο να κρυψω τη σχεση μου απο τη στιγμη που εκεινος ερχεται στο χωριο καθε 4-5 μηνες λογω ταξιδιων κ καθεται το πολυ 10 μερες!
Μετα απο 2 εκτρωσεις λοιπον ειμαι κ παλι εγκυος. Μονο εκεινος το εμαθε τηλεφωνικως εννοειται και μου ειπε κατηγορηματικα οτι δε μπορει να κανει οικογενεια ακομα λογω απουσιας του κ με προτρεπει να κανω κ τριτη φορα εκτρωση. Φυσικα κ η μανα μου δεν ξερει τιποτα..
Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω; Μηπως η τριτη εκτρωση προκαλεσει προβλημα κ δε μπορω να τεκνοποιησω στο μελλον; Ο γιατρος μου δεν αναλαμβανει την εκτρωση, ειναι αμαρτια λεει και εχει δικιο αλλα τι να κανω; Επισης μου ειπε οτι επιβαρυνεται κ ο τραχηλος με τις αποξεσεις... Εχω χοντρο προβλημα γιατι ξερετε πως ειναι στα χωρια κιολας....
Μετα απο 2 εκτρωσεις λοιπον ειμαι κ παλι εγκυος. Μονο εκεινος το εμαθε τηλεφωνικως εννοειται και μου ειπε κατηγορηματικα οτι δε μπορει να κανει οικογενεια ακομα λογω απουσιας του κ με προτρεπει να κανω κ τριτη φορα εκτρωση. Φυσικα κ η μανα μου δεν ξερει τιποτα..
Πειτε μου σας παρακαλω τι να κανω; Μηπως η τριτη εκτρωση προκαλεσει προβλημα κ δε μπορω να τεκνοποιησω στο μελλον; Ο γιατρος μου δεν αναλαμβανει την εκτρωση, ειναι αμαρτια λεει και εχει δικιο αλλα τι να κανω; Επισης μου ειπε οτι επιβαρυνεται κ ο τραχηλος με τις αποξεσεις... Εχω χοντρο προβλημα γιατι ξερετε πως ειναι στα χωρια κιολας....