Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
367 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 367 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

176Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Κυρ Σεπ 02, 2012 9:36 am

Asabache

Asabache
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Vivian έγραψε:
bou-boukitsa έγραψε:

Αυτο που λες είναι λιγο ρατσιστικό!!

από την άλλη πως ειναι δυνατον να θεωρεις καλύτερο το να τα σκοτώσει , απο το να τα αφήσει να ζήσουν , εστω και με άλλη οικογένεια????
απίστευτο πραγματικά!!!

καλύτερα δολοφόνος , παρα να αφήσεις τον άλλο να ζησει μακρια σου ε???

έχουμε ξεφύγει τελείως!!

+fwnw mazi sou

υ.γ. πως καταφέρνουν τα τρολακια να μας βγάζουν εκτος εαυτου!!!

Θα συμφωνησω απολυτα με την Μπουμπουκιτσα! Εδω μεσα υπαρχουν ολες οι εθνικοτητες - φυλες γιαυτο ασ προσεχουμε τι λενε!

Επισης το εχουν υπαρξει Τρολλ στο παρελθον δεν σημαινει οτι καθε ιστορια δυσκολη ειανι και ψευτικη γιαυτο να προσεχουμε λιγο τι λεμε σας παρακαλω!!

Αντε καλό χειμωνα!

177Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τρι Σεπ 04, 2012 1:09 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τελικα μπηκες ρωτησες κ αυτο ηταν δνε μας ειπες τι εγινε βρε βασω ολα καλα...

178Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τρι Σεπ 04, 2012 3:57 pm

anabela

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vaso11 έγραψε:Ευχαριστω.. Η μανα μου ξεκαθαρισε οτι δε γινεται συνεργος στο εγκλημα. Δε μπορει.. Δε την ενδιαφερει να παντρευτω με αυτον. Εξαλλου στο λαιμο της καθεται..την ενδιαφερει μονο να μας στηριξει οικονομικα και να στελνει ενα ποσο το μηνα για τα εξοδα των μωρων. Ο πατερας μου παιρνει γυρω στα 1200 και με αυτα περναμε..

Βασω απ οτι καταλαβαινω εγω δεν υπηρχε ουτε ερωτας ουτε αγαπη μαυτον τον ανθρωπο.Σωστα???Αυτος περνουσε καλα και εσυ ανακαλυπτες τον ερωτα προφανως αλλα εκανες και λαθη.Ισως κιολας αρνηθει την πατροτητα. Για δες το με τεστ πατροτητας και dna και συμβουλευσου καποιον νομικο ισως για να δεις τι μπορεις να κανεις. Εκεινος ειναι διπλα υπευθυνος κιολας λογω ηλικιας και εμπειριας. Τωρα οσο για σενα???? Τι να πω??? Θα αναγκαστεις να ωριμασεις αποτομα λογω παιδιων ισως σου λειψουν και πολλα απο αυτα που εχουν η κανουν οι φιλες σου σε αυτην την ηλικια. Οτι και να γινει παντως μην αφησεις τα παιδια σου ποτε για κανεναν γκομενο και κανεναν αντρα. Προσεχε μην ξεμυαλιστεις και τα αφησεις η τα δωσεις θα το μετανιωνεις μετα μια ζωη. Και αυτα που συζηταμε εδω ειναι πραματα που πονανε πολυ.

179Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Σεπ 05, 2012 4:15 am

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012

ΝΕΡΑΙΔΟΥΛΑ 2012
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
anabela έγραψε:
Vaso11 έγραψε:Ευχαριστω.. Η μανα μου ξεκαθαρισε οτι δε γινεται συνεργος στο εγκλημα. Δε μπορει.. Δε την ενδιαφερει να παντρευτω με αυτον. Εξαλλου στο λαιμο της καθεται..την ενδιαφερει μονο να μας στηριξει οικονομικα και να στελνει ενα ποσο το μηνα για τα εξοδα των μωρων. Ο πατερας μου παιρνει γυρω στα 1200 και με αυτα περναμε..

Βασω απ οτι καταλαβαινω εγω δεν υπηρχε ουτε ερωτας ουτε αγαπη μαυτον τον ανθρωπο.Σωστα???Αυτος περνουσε καλα και εσυ ανακαλυπτες τον ερωτα προφανως αλλα εκανες και λαθη.Ισως κιολας αρνηθει την πατροτητα. Για δες το με τεστ πατροτητας και dna και συμβουλευσου καποιον νομικο ισως για να δεις τι μπορεις να κανεις. Εκεινος ειναι διπλα υπευθυνος κιολας λογω ηλικιας και εμπειριας. Τωρα οσο για σενα???? Τι να πω??? Θα αναγκαστεις να ωριμασεις αποτομα λογω παιδιων ισως σου λειψουν και πολλα απο αυτα που εχουν η κανουν οι φιλες σου σε αυτην την ηλικια. Οτι και να γινει παντως μην αφησεις τα παιδια σου ποτε για κανεναν γκομενο και κανεναν αντρα. Προσεχε μην ξεμυαλιστεις και τα αφησεις η τα δωσεις θα το μετανιωνεις μετα μια ζωη. Και αυτα που συζηταμε εδω ειναι πραματα που πονανε πολυ.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ. ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ!

180Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Σεπ 05, 2012 5:31 am

Maryanastasia

Maryanastasia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
letitsa έγραψε:MOY EKANΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ....ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Η ΚΟΠΕΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΛΕΩΤΗΤΑ.....ΔΥΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ....ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΒΙΑΣ ΔΕΧΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑ ΑΝΑΝΔΡΟ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΣ....ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΣΟΥ ΜΕΤΑ ....ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΙΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΕΔΩ...ΕΙΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΡΩ...ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕΧΡΗ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΩΘΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ....ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΛΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ

ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ! Μία μάνα ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ και έχει δικαίωμα να φτιάξει ξανά την ζωή της και πρωτού ενηλικιωθούν τα παιδιά της. Δεν σταματά η ζωή επειδή κάνουμε παιδιά.

181Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τρι Σεπ 11, 2012 7:23 am

ΔΗΜΗΤΡΑ26

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Anna_gt έγραψε:Δυστυχωs οσο και να θελουμε να ναι ψευτικη η ιστορια ειναι αληθινη. Στα χωρια τα περισσοτερα κοριτσια ειναι εντελως ξεπεταγμενα! Το θυμαμαι και εγω απο το πανεπιστημιο που συζηταγαν για τις εκτρωσεις λες και θα επιναν καφεδακι. Φταιει και το γεγονος οτι δε ξερουν τι ειναι η εκτρωση, πως γινεται και οτι το εμβρυο την καταλαβαινει. Νομιζουν οτι οι γιατροι καθαριζουν απλα ενα σπορακι χωρις ζωη! Vaso11 δες το βιντεακι της κοπελας απο πανω και θα αναθεωρησεις πολλα!
Πρωτον δεν συμφωνω καθολου με το κοριτσακι αλλα εσυ εισαι πολυ χειροτερη με τις τοποθετησεις που κανεις και δευτερον δειξε μου το φιλο σου να σου ποιος εισαι!εκτος και εαν καθεσαι και κρυφακους.....και αυτο γιατι βαζεις μια μεγαλη κατηγορια ανθρωπων στο ιδιο καλαθι.Ειδικα εσυ που θεωρητικα εισαι και 'μορφωμενη'.

182Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Νοε 24, 2012 4:07 pm

Μαρίνα_Χρήστος

Μαρίνα_Χρήστος
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Δεν θα ηθελα να τοποθετηθω σε αυτο το θεμα γιατι Η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ ειναι πλεον γωστη της πασης!Ουτε για τον ΄΄κυριο΄΄θα ηθελα να πω κατι οποιος καταλαβαινει παιρνει και την σωστη αποφαση!!!!ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΑΓΝΟΙΑ!ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ????

183Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 8:12 am

Evagelia3

Evagelia3
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σου και από μένα. Διάβασα την ιστορία σου και θέλησα να σου πω δυο σκέψεις, τις οποίες ελπίζω να πάρεις ως κάποια βοήθεια ή συμβουλή και να μην τα παρεξηγήσεις.. Μπορεί να είσαι όντως μικρή, αφού όμως έβαλες τον εαυτό σου σε αυτή την κατάσταση από τόσο νωρίς το καλύτερο θα ήταν να αναλάβεις την ευθύνη που έχεις απέναντι στις δύο αυτές ζωούλες και να κρατήσεις τα μωρά. Αν ο "σύντροφός" σου δε θέλει να αναλάβει το δικό του μερίδιο ευθύνης τότε λυπάμαι που το λέω αλλά το καλύτερο θα ήταν να τον βγάλεις μια για πάντα από τη ζωή σου. Για μένα δε θα πρέπει να δώσεις σημασία στο τι θα πουν οι άλλοι, συγγενείς ή γείτονες. Δική σου είναι η ζωή.. Άλλωστε μέχρι τώρα δε νομίζω να άκουσες κανέναν άλλον. Μίλησε στους δικούς σου και ζήτησέ τους την αγάπη και τη στήριξή τους. Κι αν ακόμη όμως δε σε στηρίξουν, σε συμβουλεύω να το παλέψεις έστω και μόνη.. Ναι, θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά πίστεψέ με ΚΑΜΙΑ ΔΕ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΙΑ (Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ!) ΖΩΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Έστω και υπό αυτές τις συνθήκες, μία εγκυμοσύνη είναι ένα δώρο από το Θεό και για κανένα λόγο δεν αξίζεις να το πετάς.. Ακόμα και οι γυναίκες που έχουν κάνει έκτρωση λόγω κινδύνου για την υγεία τους νιώθουν για πολλά χρόνια άσχημα και σκέφτονται αν θα μπορούσαν να το είχαν κρατήσει.. Εύχομαι να σε φωτίσει ο Θεός να πάρεις τη σωστή απόφαση και να μην κάνεις κάτι που θα μετανιώνεις μια ζωή..

184Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 9:55 am

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Vaso11 έγραψε:Ειναι σκληρες οι απαντησεις σας αλλα αυτο συμβαινει σε πολλες κοπελες δυστυχως. Η φιλη μου 20 ετων σπουδαζει στη σαμο ..εχει μια σχεση 3 χρονια με ενα συυνομιληκο κ εχει κανει 3 εκτρωσεις. Ειναι λαθος το ξερω αλλα δυστυχως ειναι πολλες οι κοπελες που προχωρουν κ κανουν μια η παραπανω εκτρωσεις..
Οσο για τις ερωτησεις σας
1) δεν ειπα ποτε οτι δεν εχω τυψεις. Εγω μονο ξερω ποσο ποναω. Την πρωτη φορα εσπασε το προφυλακτικο και δεν εριξα ευθυνες σε εκεινον ουτε σε μενα. Την 2 κ την 3η ομως δεν χρησιμοποιησαμε προφυλακτικο και η μεθοδος του τραβηγματος τελικα δεν πετυχε. Και φταιω εγω σε αυτο.
2) η μανα μου ηταν ενημερη και για τις 2 εκτρωσεις ( Στα 16) και τις ειχε στοιχισει πολυ..
3) δε θα μπορουσα να γεννησω και να δωσω το παιδι μου. Δεν ειμΑι τοσο αναισθητη και ειμαι σιγουρη οτι και οι δικοι μου δε θα το συζηταγαν καν..
4)οταν δε μπορεις να μιλησεις στους δικους σου η στον ανθρωπο σου τοτε απευθυνεσαι αναγκαστικα σε forums.

exw ginei k egw eksalh!k egw kopelia 20 xronwn eimai k malista pantremenh.prospathw na kanw paidi edw k 2,5 xronia k den mporw!k erxesai esy k mas les gia tis ektrwseis!kai nai eisai anaisthhth k esy k aytos k oi gonois s poy gnwrizan gia tis prohgoymenes ektrwseis.den mporei na ta dwseis t mwra s gia yiothesia alla mporeis na ta skotwseis!mprabo soy!EXEIS k t thrasos na les oti dn eisai anaisthith.alla fysika afoy k oi gonois s symfwnoyn m tis ektrwseis alla k oi files s akribws to idio ti na pw??eiste anegkefaloi k den exete idea toy oti diapratete fono mazi me toys gonois s k malista t fono twn paidiwn s!!!eiste megales gia na anoigete ta podia sas alla mikres gia na kanete paidi!ante twra ntroph sas!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://nopixristos@hotmail.com

185Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 10:06 am

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:
pepelitsa έγραψε:"ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω"
Koritsia kamia mas den exei armodiothta na dwsei symvoules se ena koritsi 17 xronwn..kamia mas den exei dikaiwma na vrizei ena koritsi 17 xronwn..kamia sas den gnwrizei tipota gi ayto to paidi..gi ayto to kalytero einai oles mazi na thn entharynete na milisei me thn oikogeneia ths..ti tha kanoun einai diko tous thema.
Den xreiazetai na thn vrizete k na thn diwxnete,mhn apantate an den thelete einai aplo!
Nai ekeinh rwthse alla ekeinh einai 17 enw emeis oxi..kai opws fainetai einai k thyma psyxikhs ekmetaleyshs enos enhlika..edw 30ares kai 40ares peftoume thymata psyxologikhs kai swmatikhs ekmetaleyshs antrwn. Gia mena einai mia pagideymenh psuxh sta xeria enos anegkefalou.

MONO sthn oikogeneia sou agaph mou mporeis na vreis apanthseis.

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

κοριτσακι μου αν μπορεις κρατα μονο αυτο... μιλα στη οικογενεια σου

η μητερα σου σε εχει στηριξει ηδη 2 φορες θα το κανει και την τριτη... να εισαι σιγουρη γι αυτο[/u]

mono poy h mhtera ths thn sthrikse sto na kanei ektrwsh.k ti me ayto ayth ksana emeine egkyos k ksana k ksana ta idia k malista m ton idio anthrwpo!gia mena ftaei kathara h idia!otan tha katalabei ti exei kanei sthn zwh ths tha einai poly arga!giati ola edw plhrwnontai!

186Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 10:12 am

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσια οι εκτρωσεις ειναι προσωπικη υποθεση. Δεν ειμαι εγω η καταλληλη που θα πω αν ειναι καλο η κακο, σιγουρα ομως ΦΕΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ για το αποτελεσμα. Η καραμελα και το παραμυθι οτι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ακομα και απο μια εφηβη 15 ετων δεν το δεχομαι. Οταν ξαπλωνουμε στο κρεβατι ειμαστε ετοιμες για ολοκληρωση και οταν μας τυχει το παιδι δεν ειμαστε???

187Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 10:34 am

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nikos-danah έγραψε:ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ 15,16,17 ΩΡΙΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ.ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΠΟΥΔΕΣ,ΓΟΝΕΙΣ ΚΛΠ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΦΑΝΕΡΩΝΟΥΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ.ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΥΚΕΙΟ ΜΙΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ (16 ΧΡΟΝΩΝ).ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕ ΠΑΧΥΝΕΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΑΧΥΝΕ.ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΠΕΣΕ ΣΑΝ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΤΟ ΝΕΟ.ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ,ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΟΛΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ.ΤΩΡΑ Η ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΧΡΟΝΩΝ,ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ...

tha symfonhsw apolyta mazi soy!!!!!!!!!!!mprabo s gia thn apanthsh!

188Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 10:36 am

NOPITSA

NOPITSA
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="bou-boukitsa"]
Iokasti27 έγραψε:Καλα ρε κοριτσια πως λετε μερικες να δωσει τα παιδια της για υιοθεσια ; Γυφτισσα ειναι; Αυτο για μενα ειναι χειροτερο απο την εκτρωση ειλικρινα!!!

από την άλλη πως ειναι δυνατον να θεωρεις καλύτερο το να τα σκοτώσει , απο το να τα αφήσει να ζήσουν , εστω και με άλλη οικογένεια????
απίστευτο πραγματικά!!!

έχουμε ξεφύγει τελείως!!

symfwnw!!!!!!!!!!!!!!!

189Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Παρ Ιαν 04, 2013 10:49 am

bublesoaps

bublesoaps
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ουτε η υιοθεσια ειναι και η καλυτερη πραξη για μια γυναικα ... για το παιδι ισως και να ειναι και λεω ισως γιατι και εκει υπαρχει θεμα

190Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Δευ Ιαν 07, 2013 4:36 am

????????

Επισκέπτης
αρθρο για το χαπι

δειτε το

http://www.kamikaze.gr/2012/11/blog-post_3664.html

191Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Δευ Ιαν 07, 2013 7:12 am

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
[quote="NOPITSA"]
bou-boukitsa έγραψε:
Iokasti27 έγραψε:Καλα ρε κοριτσια πως λετε μερικες να δωσει τα παιδια της για υιοθεσια ; Γυφτισσα ειναι; Αυτο για μενα ειναι χειροτερο απο την εκτρωση ειλικρινα!!!

απίστευτο πραγματικά!!!

έχουμε ξεφύγει τελείως!!

symfwnw!!!!!!!!!!!!!!!

Στο υστερογραφο συμφωνω! Οσο για τα αλλα εχεις δικιο. Καλυτερα να ζησουν με αλλους παρα να πεθανου. Προσωπικα ουτε εκτρωση θα κανα ουτε θα δινα τα παιδια μου... Το δευτερο ειδικα μου φαινεται αδιανοητο! Κ πιο σκληρο

192Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Δευ Ιαν 07, 2013 7:16 am

Vaso11

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Για σας! Εχω να μπω καιρο! Τα νεα μου ειναι τα εξης. Το ενα εμβρυο δυστυχως δε τα καταφερε. Ετσι εμεινα με ενα.τωρα ειμαι μια χαρα και προχωραω στην εγκυμοσυνη και ειμαι πιο χαλαρη που εγιναν ετσι τα πραγματα και δε θα βρεθω με δυο παιδακια. Ευχαριστω οσες με στηριξανε και οσες επιμενετε σε τρολ και τετοια τι να πω! Μην μπενέτε εδω.η μην απαντατε! Απλα σταματηστε να το παιζετε εξυπνες.ελεος ! Εχω αηδιασει πια

193Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Δευ Ιαν 07, 2013 7:22 am

twinsmom

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
θεωρώ ότι είναι άδικο να κρίνουμαι τους άλλους πόσο μάλλον ένα κοριτσάκι...εύχομαι να σου πάνε όλα καλά στη ζωή σου όποια απόφαση και αν πήρες!καλή χρονιά Smile

194Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Πεμ Ιαν 10, 2013 4:36 am

????????

Επισκέπτης
fake fake fake
Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 4872 Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 4872 Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 4872

195Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 10:39 am

:)

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
geia sas prin liges meres ekana to test kai oso kai na hlpiza bghke 8etiko eimai sxedon 23xronwn ta kleinw se liges meres kai persi ekana ektrwsh pali me ton idio antra eimaste mazi menoume mazi alla sto 8ema mwro einai anaxsiopistos oso kai na 8elw na krathsw auto to mwraki einai adunato prosfata emeina xwris douleia kai den mporw na elpizw sthn boh8eia ths mhteras mou omws o gunaikologos mou mou xseka8arise oti de 8a mou kanei allh kai to 8ema einai oti den empisteuomai allon. xserw oti den einai swsto otan alloi paleuoun mia zwh omws einai adiko na er8ei sto kosmo kai na mhn mporeis na tou prosfereis osa prepei. epishs xserw oti an to krathsw kapoia stigmh 8a meinw monh mou kai epeidh eimai paidi xwrismenwn goniwn kai oxi me thn kalh enoia de 8a h8ela kati tetoio gia to paidi mou. apla eimai se adiexsodo.

196Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 10:42 am

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="Smile"]geia sas prin liges meres ekana to test kai oso kai na hlpiza bghke 8etiko eimai sxedon 23xronwn ta kleinw se liges meres kai persi ekana ektrwsh pali me ton idio antra eimaste mazi menoume mazi alla sto 8ema mwro einai anaxsiopistos oso kai na 8elw na krathsw auto to mwraki einai adunato prosfata emeina xwris douleia kai den mporw na elpizw sthn boh8eia ths mhteras mou omws o gunaikologos mou mou xseka8arise oti de 8a mou kanei allh kai to 8ema einai oti den empisteuomai allon. xserw oti den einai swsto otan alloi paleuoun mia zwh omws einai adiko na er8ei sto kosmo kai na mhn mporeis na tou prosfereis osa prepei. epishs xserw oti an to krathsw kapoia stigmh 8a meinw monh mou kai epeidh eimai paidi xwrismenwn goniwn kai oxi me thn kalh enoia de 8a h8ela kati tetoio gia to paidi mou. apla eimai se adiexsodo. epishs de mporw na to pistepsw giati prosexa kai antisiliptika epairna kai to xapi eixa spiti kai ta panta alla den eixa logo anushxeias mexri prox8es.

197Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 10:46 am

Lillybell

Lillybell
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Smile έγραψε:geia sas prin liges meres ekana to test kai oso kai na hlpiza bghke 8etiko eimai sxedon 23xronwn ta kleinw se liges meres kai persi ekana ektrwsh pali me ton idio antra eimaste mazi menoume mazi alla sto 8ema mwro einai anaxsiopistos oso kai na 8elw na krathsw auto to mwraki einai adunato prosfata emeina xwris douleia kai den mporw na elpizw sthn boh8eia ths mhteras mou omws o gunaikologos mou mou xseka8arise oti de 8a mou kanei allh kai to 8ema einai oti den empisteuomai allon. xserw oti den einai swsto otan alloi paleuoun mia zwh omws einai adiko na er8ei sto kosmo kai na mhn mporeis na tou prosfereis osa prepei. epishs xserw oti an to krathsw kapoia stigmh 8a meinw monh mou kai epeidh eimai paidi xwrismenwn goniwn kai oxi me thn kalh enoia de 8a h8ela kati tetoio gia to paidi mou. apla eimai se adiexsodo.

Εσυ παλι ολα τα ξερεις εκτος απο το να παιρνεις προφυλαξεις! Shocked

Μου φαινεται ο ΔΡΑΚΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ clown jocolor
Μια απορια: ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ; Sleep Sleep

Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 966307

198Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 10:49 am

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
auto einai to 8ema pername profilaxseis.

199Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 10:51 am

vabill

Smile έγραψε:geia sas prin liges meres ekana to test kai oso kai na hlpiza bghke 8etiko eimai sxedon 23xronwn ta kleinw se liges meres kai persi ekana ektrwsh pali me ton idio antra eimaste mazi menoume mazi alla sto 8ema mwro einai anaxsiopistos oso kai na 8elw na krathsw auto to mwraki einai adunato prosfata emeina xwris douleia kai den mporw na elpizw sthn boh8eia ths mhteras mou omws o gunaikologos mou mou xseka8arise oti de 8a mou kanei allh kai to 8ema einai oti den empisteuomai allon. xserw oti den einai swsto otan alloi paleuoun mia zwh omws einai adiko na er8ei sto kosmo kai na mhn mporeis na tou prosfereis osa prepei. epishs xserw oti an to krathsw kapoia stigmh 8a meinw monh mou kai epeidh eimai paidi xwrismenwn goniwn kai oxi me thn kalh enoia de 8a h8ela kati tetoio gia to paidi mou. apla eimai se adiexsodo.
ειμαι μια γυναικα που σε περνα μια 10 ετια και απ αυτες που προσπαθουν να αποκτησουν ενα παιδι με καθε τροπο αλλα δυσκολευονται. δεν θα σε κρινω αλλα εχω να σου πω τα εξης
1 αφου ξερεις οτι ο συντροφος σου δεν θελει παιδια υπαρχει και η ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΨΗ.
2το θεμα δεν ειναι αν θα σου κανει ο γιατρος την επομενη εκτρωση αλλα οσο μεγαλωνεις και αν αποκτησεις ποτε παιδια θα ζεις με τυψεις.τοτε θα καταλαβεις τις σημερινες σου πραξεις.δεν αξιζει να φορτωνεις τον ευατο σου και μ αλλες ενοχες.
μαθε να σεβεσαι τον ευατο σου και οτι ειναι δικο σου...να σαι καλα

200Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 8 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Τετ Απρ 10, 2013 11:18 am

Catty

Catty
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Και εμείς τώρα τι θέλεις να κάνουμε κοπελια;; Τόσους δρακους ούτε στον άρχοντα των δαχτυλιδιων

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις