Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
382 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 382 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

26Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:07 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λοιπον εισαι μικρη κ οπως ειπαν τσ κοριτσια παραπανω ειναι κριμα να πας για 3 εκτρωση κ με 4 παιδια πολυ κριμα...εγω θα τα κρατουσαα θα μιλουσα με τους γονεις μου κ θα εβρισκα μια λυση,οπως ειπες της μαμας σου της στοιχησε πολυ οποτε εγω πιστευω θα φωναξουν θα γκρινιαξουν αλλα μολλις δει αυτες της ψυχουλες στον υπεριχο τι αλλο να πει,,,σκεψου το πολυ καλα οσο για τον ναυτικο ειναι κ πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ για 3 φορα ΔΗΛ τι δεν μπωρει να κανει οικογενεια ΤΡΑΒΑ ΤΟΥ Κ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΕΙ για ανυληκο κ θα δει,εννοειτε κ διατροφη για δυο παιδια..ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να μν κανεις εκτρωση αμαρτια,κ θα σε βασανιζει μια ζωη αν αυριο μεθαυριο δνε θα μπορεσει να κανεισ αλλα παιδια...περιμενουμε νεα σου

27Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:11 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
[quote="Vaso11"]Ειναι σκληρες οι απαντησεις σας αλλα αυτο συμβαινει σε πολλες κοπελες δυστυχως. Η φιλη μου 20 ετων σπουδαζει στη σαμο ..εχει μια σχεση 3 χρονια με ενα συυνομιληκο κ εχει κανει 3 εκτρωσεις. quote]

ε..ενταξει...το εχετε συστημα ολες στην παρεα...νομιζετε οτι τα παιδια ειναι στραγαλια...μας καθησε ενα στο στομαχι,το χε@@@με και βγηκε...

κοιτα επειδη με εχεις εκνευρισει απιστευτα ....καλα θα κανεις να μιλησεις επειγοντως στους γονεις σου για το ΄΄εγκλημα΄΄ που θες να κανεις...και δεν το λεω αυτο γιατι σε συμπονω...αλλα μηπως και σωθουν 2 αθωες ψυχουλες...αν και ακομη και να κρατησεις αυτα τα δυο παιδια,δεν ξερω κατα ποσο πολυ ΄΄σωμενα΄΄ θα ειναι με μια σαν και σενα...
και μην το παιζεις θυμα γιατι εισαι ο θυτης...ο αλλος περναει τον καιρο του μαζι σου και σε εχει για διασκεδαση οταν ερχεται στο χωριο...εσυ δεν ξερεις να κλεινεις τα ποδια???

28Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:24 pm

Vaso11

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Μαρινακι ευχαριστως θα του εκανα μια ωραια μηνυση λογω της αδιαφοριας και της αναισθησιας του αλλα δυστυχως ειμαι 17 και δε θεωρουμαι ανηλικη για σχεσεις. 15 εχει παει το οριο. Οπως και να χει πλεον τον εχω ξεγραψει. Αυτο που προεχει ειναι να δω αν εχω την υποστηριξη των δικων μου.

Aggeliki εχω επιγνωση των ευθυνων μου. Και το αν μπορω να γινω καλη μανα πιστεψε μπορω να το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.ποσο μαλλον εσυ που δε με ξερεις καν! Το συστημα που λες οτι εχουμε στην παρεα μασ δυστυχως δεν περιοριζεται μονο σε μας η στο χωριο μου αλλα συμβαινει παντου. Ρωτα λιγο το γυναικολογο σου ποσες εκτρωσεις κανει την εβδομαδα και πες μου. Επισης ποσοι συγγενεις η φιλες σου μπορει να εχουν κανει και ντρεπονται να το ομολογησουν η καποια ακομα απο εσας εδω μεσα; Δεν ηρθα για να με σταυρωσετε . Μια συμβουλη ψαχνω εστω και απο ατομα που δε με γνωριζουν! Μπορει να ειναι εξισου πολυτιμη!

29Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:26 pm

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση.πως γινετε να διαγραφει αυτο το τοπικ?????δεν αντεχω αλλο!!!!!!!!!
ματωνει η καρδια μου!!!!!!!!!και εκνευριζομαι απιστευτα με την κοπελια!!!!!!!!!!!
ελεος δηλαη!!!!!!!!!!!!2 εκτρωσεις εχει κανει και ειναι ετοιμη να σκωτωσει αλλες 2 ζωουλες!!!!!!που δεν φταινε σε τιποτα!!!!!!

μια παληνδρομη κυηση ειχα πριν 8 μηνες και ακομη να συνελθω!!!!!!!!!!τρελαινομαι ωρες ωρες!!!!!!!!ξερεις τι ειναι κοριτσι μου,να ακουω την καρδουλα του μωρου μου,και στην επομενη επισκεψη να μην εχουμε καρδιακη λειτουργεια????
5 μηνες ζωντανη-νεκρη ημουν!!!!!!!

30Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:27 pm

Deb

Deb
Μάλλον είναι της μόδας οι εκτρώσεις για εσάς τα ανεγκέφαλα κοριτσάκια!!!Να βάζατε προφυλακτικό δεσποινίς μου αν δεν θέλατε παιδί!!!Συνέχεια το ίδιο πράγμα λες και δεν ξέρετε πως μπαίνει,ενώ το σεξ το ξέρετε απ'έξω!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!Σας έχω σιχαθεί!!!Ενώ άλλα ζευγάρια παλεύουν για ένα παιδάκι χρόνια ολόκληρα!!!ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!!!Άντε βγες από το φόρουμ και τράβα να μιλήσεις στους γονείς σου γιατί μας ανεβάζεις το αίμα εδώ μέσα!!!Άντε στην ευχή της Παναγίας κοπέλα μου!Μακάρι να σε φωτίσει ο Θεός να κάνεις το καλύτερο αλλά δεν το βλέπω!!!Γιατί αν το έχεις κάνει μία φορά δεν θα σε πειράξει να το κάνεις και άλλες ακόμα!!!!Πρώτη φορά βγαίνω από τα ρούχα μου εδώ μέσα!!!Είναι τραγικό το πόσο ανευθυνότητα υπάρχει στον πλανήτη μας!!ΝΤΡΟΠΗ!!!!!

31Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:28 pm

pigkoulinaki

pigkoulinaki
ας σε φωτησει ο Θεος κοπελα μου!

32Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:33 pm

Deb

Deb
Επίσης αυτό το φόρουμ με το που μπεις γράφει EIMAI MAMA με τεράστια γράμματα...και ή σελίδα είναι WWW.EIMAIMAMA.GR στο λέω σε περίπτωση που δεν το πρόσεξες και μπήκες να αναφέρεις την 3η σου έκτρωση σε ένα θέμα με ΜΑΜΑΔΕΣ μέλλουσες και μη!!!Πρέπει να έχεις πολύ θράσσος!!!!Μεταβολή λοιπόν και δρόμο για τους γονείς σου!!!!Μόνο αυτοί θα σε βοηθήσουν!!!

33Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:34 pm

????????

Επισκέπτης
ας ειμαστε λιγο πιο ψυχραιμες οι μεγαλυτερες ειναι τοσο μικρη, ενταξει εκανε βλακεια αλλα ισως αυτη τη φορα την αποτρεψουμε ρε παιδια, με το να τη βριζουμε και να την κατακεραυνωνουμε δε βγαινει κατι

κοπελα μου μιλα με τη μαμα σου και προσεξε να ξεμπλεξεις απο τον τυπο αυτο, τον αχαρακτηριστο, γιατι φοβαμαι οτι θα συνεχισετε μαζι σα να μην τρεχει τιποτα

οσο για το να γεννησεις και να δωσεις τα παιδια δεν ειναι αναισθησια οπως ειπες, αναισθησια ειναι να τα σκοτωσεις, δεν εχεις κανενα δικαιωμα να το κανεις αυτο........ειναι ζωες και δεν ειναι κτημα σου .....

εδω μεσα που ηρθες ειναι τοσες οι πονεμενες ψυχουλες που περιμενουν ενα παιδι και δεν ερχεται που δε μπορουν και ειναι λογικο να συλλαβουν καν τη σκεψη σου

και αλλες σαν και του λογου μου που ειναι κατα της εκτρωσης καθετα ομως!!!!!!

δεν εισαι και 14..........ουτε εκανες χτες ολοκληρωμενες σχεσεις, ξερεις τι γινεται και τι επιφερει........και την επαθες μια, δυο, ελεος πια, ειναι φονος κοπελα μου!!!!!!

34Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:37 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
Vaso11 έγραψε:Μαρινακι ευχαριστως θα του εκανα μια ωραια μηνυση λογω της αδιαφοριας και της αναισθησιας του αλλα δυστυχως ειμαι 17 και δε θεωρουμαι ανηλικη για σχεσεις. 15 εχει παει το οριο. Οπως και να χει πλεον τον εχω ξεγραψει. Αυτο που προεχει ειναι να δω αν εχω την υποστηριξη των δικων μου.

Aggeliki εχω επιγνωση των ευθυνων μου. Και το αν μπορω να γινω καλη μανα πιστεψε μπορω να το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.ποσο μαλλον εσυ που δε με ξερεις καν! Το συστημα που λες οτι εχουμε στην παρεα μασ δυστυχως δεν περιοριζεται μονο σε μας η στο χωριο μου αλλα συμβαινει παντου. Ρωτα λιγο το γυναικολογο σου ποσες εκτρωσεις κανει την εβδομαδα και πες μου. Επισης ποσοι συγγενεις η φιλες σου μπορει να εχουν κανει και ντρεπονται να το ομολογησουν η καποια ακομα απο εσας εδω μεσα; Δεν ηρθα για να με σταυρωσετε . Μια συμβουλη ψαχνω εστω και απο ατομα που δε με γνωριζουν! Μπορει να ειναι εξισου πολυτιμη!

ρε κοπελα μου...τι μου λες τωρα..??? επειδη το εχουν κανει κι αλλες γυναικες σημαινει οτι ειναι σωστο..??? εδω μεσα ομως εσυ ανοιξες θεμα και ζητησες την δικη μας γνωμη και βαση με αυτα που εγραψες παιρνεις και τις αναλογες απαντησεις....και οχι τις ευθυνες σου δεν τις αναγνωριζεις 1ον γιατι το παιζεις θυμα στην ολη ιστορια και 2ον γιατι η μονη σου εννοια ειναι αν θα μπορεσεις να ξαναμεινεις εγκυος....ενω ηδη εχεις πεταξει 2 μωρα και ετοιμαζεσαι να πεταξεις αλλα 2,το μυαλο σου σκεφτεται αν θα εισαι ικανη αργοτερα να κανεις κι αλλα παιδια...γιατι κοριτσακι μου?? ποσες θες να σκοτωσεις ακομα για να εισαι καλυμμενη?? ..και δεν σταυρωνει κανενας...αλλα πρεπει με καποιο τροπο να ταρακουνηθεις και να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ....

35Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:38 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοπελια-μου-εχεις-κανει-αλλες-2-εκτρωσεις-(συμφωνω-απολυτα-οτι-η-λεξη-ειναι-πολυ-ασχημη)ε-δεν-ξερεις-απο-τις-προηγουμενες;;δεν-πιστευω-πως-φοβασαι-κατι-!!αλωστε-στον-χασαπη-που-πας-(γιατι-χασαπης-θα-ειναι-αφου-σε-καθαριζει-ενω-εισαι-ανηλικη-και-κανενας-συγγενης-σου-δεν-υπογραφει)μπορεις-να-βρεις-τις-απαντησεις-που-ψαχνεις!!εδω-ειμαστε-μαμαδες-που-εχουμε-κυοφορησει-και-γεννησει-τα-παιδια-μας-και-τετοια-θεματα-δεν-μας-αφορουν!!

36Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:42 pm

Deb

Deb
aggeliki5579 έγραψε:
Vaso11 έγραψε:Μαρινακι ευχαριστως θα του εκανα μια ωραια μηνυση λογω της αδιαφοριας και της αναισθησιας του αλλα δυστυχως ειμαι 17 και δε θεωρουμαι ανηλικη για σχεσεις. 15 εχει παει το οριο. Οπως και να χει πλεον τον εχω ξεγραψει. Αυτο που προεχει ειναι να δω αν εχω την υποστηριξη των δικων μου.

ρε κοπελα μου...τι μου λες τωρα..??? επειδη το εχουν κανει κι αλλες γυναικες σημαινει οτι ειναι σωστο..??? εδω μεσα ομως εσυ ανοιξες θεμα και ζητησες την δικη μας γνωμη και βαση με αυτα που εγραψες παιρνεις και τις αναλογες απαντησεις....και οχι τις ευθυνες σου δεν τις αναγνωριζεις 1ον γιατι το παιζεις θυμα στην ολη ιστορια και 2ον γιατι η μονη σου εννοια ειναι αν θα μπορεσεις να ξαναμεινεις εγκυος....ενω ηδη εχεις πεταξει 2 μωρα και ετοιμαζεσαι να πεταξεις αλλα 2,το μυαλο σου σκεφτεται αν θα εισαι ικανη αργοτερα να κανεις κι αλλα παιδια...γιατι κοριτσακι μου?? ποσες θες να σκοτωσεις ακομα για να εισαι καλυμμενη?? ..και δεν σταυρωνει κανενας...αλλα πρεπει με καποιο τροπο να ταρακουνηθεις και να καταλαβεις οτι ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ....

Νομίζω με κάλυψες Αγγελική!!!

37Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:45 pm

Silvia11

Silvia11
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Κοπελα μου δε χρειαζεται να σε γνωρισουμε. Καταλαβαινουμε πως σκεφτεσαι απο αυτα που γραφεις και τι χαρακτηρας εισαι. Μπηκες εδω για να ρωτησεις αν μπορεις να κανεις παιδια μετα απο την τριτηεκτρωση. . Αρα ξες πολυ καλα οτι θα την κανεις! Το οτι βλεπεις τα παιδια σου σα παρασιτα αυτο τα λεει ολα. Ντροπη σου λοιπον! Μιλα με τη μανα σου κ σωσε τα παιδακια σου. Αν και αυτη ειναι υπερ της εκτρωσης τοτε ειστε οικογενειακως για ξυλο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Silvia11 στις Σαβ Αυγ 25, 2012 12:48 pm, 1 φορά

38Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:47 pm

????????

Επισκέπτης
κοριτσια μου θα ζητησω προκαταβολικα συγνωμη γι αυτο που θα πω αλλα δεν εχουμε δικαιωμα να διωχνουμε κανεναν που ζηταει τη βοηθεια μας κατα τη γνωμη μου την ταπεινη!

δλδ τι θα πει εδω ειμαστε μαμαδες που εχουμε γεννησει??????? εχουμε κι ενα σωρο που δεν ειναι μαμαδες και προσπαθουν, κι ομως ειναι στην παρεα μας

εχουμε και πολλες που δεν ειναι καν στην προσπαθεια

το φορουμ ειναι ανοιχτο για οσες ψυχες εχουν αναγκη επικοινωνιας, νομιζω οτι την πεσατε πολυ ασχημα στην κοπελα

που και για μενα ειναι ανευθυνη και ανωριμη

αλλα με μια πετρια παραπανω δε θα γινει τιποτα..............αυτη τη στιγμη εσεις κι εγω, ισως προλαβαινουμε να σωσουμε δυο ψυχες......

συγνωμη και παλι

Έχει επεξεργασθεί από τον/την arco iris στις Σαβ Αυγ 25, 2012 12:51 pm, 1 φορά

39Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:48 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
Silvia11 έγραψε:Aggeliki εχω επιγνωση των ευθυνων μου. Και το αν μπορω να γινω καλη μανα πιστεψε μπορω να το κρινω μονο εγω και κανεις αλλος.ποσο μαλλον εσυ που δε με ξερεις καν! Το συστημα που λες οτι εχουμε στην παρεα μασ δυστυχως δεν περιοριζεται μονο σε μας η στο χωριο μου αλλα συμβαινει παντου. Ρωτα λιγο το γυναικολογο σου ποσες εκτρωσεις κανει την εβδομαδα και πες μου. Επισης ποσοι συγγενεις η φιλες σου μπορει να εχουν κανει και ντρεπονται να το ομολογησουν η καποια ακομα απο εσας εδω μεσα; Δεν ηρθα για να με σταυρωσετε . Μια συμβουλη ψαχνω εστω και απο ατομα που δε με γνωριζουν! Μπορει να ειναι εξισου πολυτιμη!

Κοπελα μου δε χρειαζεται να σε γνωρισουμε. Καταλαβαινουμε πως σκεφτεσαι απο αυτα που γραφεις και τι χαρακτηρας εισαι. Μπηκες εδω για να ρωτησεις αν μπορεις να κανεις παιδια μετα απο την τριτηεκτρωση. . Αρα ξες πολυ καλα οτι θα την κανεις! Το οτι βλεπεις τα παιδια σου σα παρασιτα αυτο τα λεει ολα. Ντροπη σου λοιπον! Μιλα με τη μανα σου κ σωσε τα παιδακια σου. Αν και αυτη ειναι υπερ της εκτρωσης τοτε ειστε οικογενειακως για ξυλο![/quote]

πεστα ρε κοπελα μου γιατι μου εχει ανεβασει το αιμα βραδιατικα στο κοκκινο!!

40Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:51 pm

markaaa

markaaa
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
αν οντως ψαχνεις συμβουλες τοτε επρεπε ηδη να εχεις μιλησει στην μητερα σου.. και αυτες που σου συμπαρασταθηκαν και αυτες που στα "εχωσαν" μεσα στο foroum σου ειπαν το ιδιο πραγμα.. ειναι δυσκολο γυναικες που προσπαθουν χρονια να κρατησουν ενα μωρακι στην αγκαλια τους να διαβαζουν ολα αυτα.. πιστευω οτι το θεμα πρεπει να σταματησει εδω και να κανεις το σωστο!!!

41Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:52 pm

????????

Επισκέπτης
"""Μια συμβουλη ψαχνω εστω και απο ατομα που δε με γνωριζουν! Μπορει να ειναι εξισου πολυτιμη!""""

κραταω αυτο και ελπιζω να παρεις τη σωστη αποφαση

42Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:55 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
arco iris έγραψε:κοριτσια μου θα ζητησω προκαταβολικα συγνωμη γι αυτο που θα πω αλλα δεν εχουμε δικαιωμα να διωχνουμε κανεναν που ζηταει τη βοηθεια μας κατα τη γνωμη μου την ταπεινη!

δλδ τι θα πει εδω ειμαστε μαμαδες που εχουμε γεννησει??????? εχουμε κι ενα σωρο που δεν ειναι μαμαδες και προσπαθουν, κι ομως ειναι στην παρεα μας

εχουμε και πολλες που δεν ειναι καν στην προσπαθεια

το φορουμ ειναι ανοιχτο για οσες ψυχες εχουν αναγκη επικοινωνιας, νομιζω οτι την πεσατε πολυ ασχημα στην κοπελα

που και για μενα ειναι ανευθυνη και ανωριμη

αλλα με μια πετρια παραπανω δε θα γινει τιποτα..............αυτη τη στιγμη εσεις κι εγω, ισως προλαβαινουμε να σωσουμε δυο ψυχες......

συγνωμη και παλι

ισα-ισα-ρε-συ-που-επειδη-υπαρχουν-γυναικες-που-προσπαθουν-και-προσευχονται-καθημερινα-και-δινουν-τα-παντα-τους-για-ενα-μονο-παιδι-ειναι-προκλητικο-να-μπαινεις-και-να-λες-οτι-οτι-εχεις-κανει-2-εκτρωσεις-και-πας-για-την-3η!!!υπαρχουν-σπιραλ-αντισυλλιπτικα-προφθλακτικα-και-πολλες-ακομα-μεθοδοι-για-να-αποφευφχθει-μια-εγκυμοσυνη!!

43Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:56 pm

pigkoulinaki

pigkoulinaki
κοριτσια για να ειμαι ειληκρινης,ειτε 15 ημουν,ειτε 17 ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

και ας ηταν οι γονεις μου,οι χειροτεροι ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!

και γω απο επαρχια ειμαι!!!!!!!

δεν μου λεει,κατι αυτο..!!!!επαρχιωτησα ειμαι!!!!!!!ασχετα να μενω Αθηνα τωρα.

44Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 12:58 pm

valerakievelinaki

valerakievelinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
markaaa έγραψε:αν οντως ψαχνεις συμβουλες τοτε επρεπε ηδη να εχεις μιλησει στην μητερα σου.. και αυτες που σου συμπαρασταθηκαν και αυτες που στα "εχωσαν" μεσα στο foroum σου ειπαν το ιδιο πραγμα.. ειναι δυσκολο γυναικες που προσπαθουν χρονια να κρατησουν ενα μωρακι στην αγκαλια τους να διαβαζουν ολα αυτα.. πιστευω οτι το θεμα πρεπει να σταματησει εδω και να κανεις το σωστο!!!

συμφωνω!!!οσο-κιαν-εγω-σε-συμβουλεψω-να-μην-σκοτωσεις-τα-διδυμα-σου-θα-το-κανεις;;;και-αν-μετα-ξαναγκαστρωθεις-;;;;τι-θα-γινεις-κουνελακι;;;και-αν-ηθελες-πραγματικα-μια-συμβουλη-θα-επρεπε-να-γραψεις-αλλον-τιτλο-στο-θεμα-σου!

45Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 1:12 pm

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
δεν μπορω να το καταλαβω αυτο με το χωριο.εγω μενω σε ενα μικρο χωριουδακι και ομως η κουμπαρα μου εγινε μανουλα στα 17...η πρωτη μου ξαδερφη στα 16...και τωρα ειναι μια κοπελιτσα εγκυος που ειναι κ συγγενης μου και ειναι 18 ολες πανω κατω στην ηληκια σου η τελευταια δεν εχει την στηρηξη του αντρα που την αφησε εγκυο και φοβοταν να μιλησει στους γονεις της δεν σκεφτοταν καν την εκτρωση(ειναι πολυτεκνη οικογενεια και τα βγαζουν δυσκολα περα) ομως οι γονεις της την στηριζουν και ειναι πολυ ευτυχισμενη που θα γινει μανουλα
να παρεις την σωστη αποφαση και θα δεις οτι θα σε στηριξουν και οι δικοι σου..
στο χωριο ολα γινονται σουσουρο αλλα και ολα ξεχνιουνται πολυ γρηγορα αυτο που εκανες με τις εκρωσεις ειναι χειροτερο απο το να εισαι ανυπαντρη μητερα...
εγω αυτα τα κοριτσια τα θεωρω ηρωιδες που μεγαλωσαν τα μωρα τους με τις δυσκολιες που αντιμετωπισαν αν ηξερα οτι κανανε αβερτα εκτρωσεις θα τις σιχαινομουν(συγνωμη που το λεω αλλα ετσι νοιωθω)!

46Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 1:24 pm

????????

Επισκέπτης
[quote="valerakievelinaki"][

δεν το ειπα με την κακη εννοια ουτε θελω να τη δικαιολογησω

σιχαινομαι τις εκτρωσεις και οσοι γιατροι τις κανουν για μενα πρεπει να πανε φυλακη

αλλα δε μπορω να τη διωξω απο το φορουμ επειδη εδω ειμαστε μαμαδες και μπηκε να μας μολυνει τι δηλαδη?????

μιληστε της, να της δωσουμε να καταλαβει τι παει να κανει, να δει πως αλλες γυναικες μερα νυχτα προσευχονται γι αυτο που αυτη θεωρει εμποδιο

η θα σωσουμε δυο ψυχουλες

η θα τη βρισουμε και θα κανει αυτο που εξ αρχης ειχε σκοπο

(αν και ο τιτλος της δεν εχει και πολλα ερωτηματικα περι αυτου)

47Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 1:45 pm

pepelitsa

pepelitsa
"ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω"
Koritsia kamia mas den exei armodiothta na dwsei symvoules se ena koritsi 17 xronwn..kamia mas den exei dikaiwma na vrizei ena koritsi 17 xronwn..kamia sas den gnwrizei tipota gi ayto to paidi..gi ayto to kalytero einai oles mazi na thn entharynete na milisei me thn oikogeneia ths..ti tha kanoun einai diko tous thema.
Den xreiazetai na thn vrizete k na thn diwxnete,mhn apantate an den thelete einai aplo!
Nai ekeinh rwthse alla ekeinh einai 17 enw emeis oxi..kai opws fainetai einai k thyma psyxikhs ekmetaleyshs enos enhlika..edw 30ares kai 40ares peftoume thymata psyxologikhs kai swmatikhs ekmetaleyshs antrwn. Gia mena einai mia pagideymenh psuxh sta xeria enos anegkefalou.

MONO sthn oikogeneia sou agaph mou mporeis na vreis apanthseis.

48Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 1:55 pm

aggeliki5579

aggeliki5579
pepelitsa έγραψε:"ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω"
Koritsia kamia mas den exei armodiothta na dwsei symvoules se ena koritsi 17 xronwn..kamia mas den exei dikaiwma na vrizei ena koritsi 17 xronwn..kamia sas den gnwrizei tipota gi ayto to paidi..gi ayto to kalytero einai oles mazi na thn entharynete na milisei me thn oikogeneia ths..ti tha kanoun einai diko tous thema.
Den xreiazetai na thn vrizete k na thn diwxnete,mhn apantate an den thelete einai aplo!
Nai ekeinh rwthse alla ekeinh einai 17 enw emeis oxi..kai opws fainetai einai k thyma psyxikhs ekmetaleyshs enos enhlika..edw 30ares kai 40ares peftoume thymata psyxologikhs kai swmatikhs ekmetaleyshs antrwn. Gia mena einai mia pagideymenh psuxh sta xeria enos anegkefalou.

κοπελα μου καλη,καταλαβαινω απολυτα την καλη σου προθεση απεναντι σε αυτη την κοπελα και εν μερει συμφωνω...σιγουρα δεν ξερουμε τιποτα για την συγκεκριμενη..αλλα δεν νομιζω να την εβρισε κανεις..την κατακριναμε για τις πραξεις της και για αυτο που θελει να ξανα κανει...εχουμε το δικαιωμα απο την στιγμη που η ιδια ζητησε την γνωμη μας...το οτι ειναι θυμα εκμεταλλευσης απο αυτον τον αλητη ειναι δεδομενο...αλλα δεν μπορουμε να την αποκαλουμε παιδι....που ειναι παιδι..?? μονο στα χαρτια...γιατι οι πραξεις της δεν δηλωνουν κατι τετοιο...τα παιδια παιζουν με τα παιχνιδια τους,με τις κουκλες τους...δεν παιζουν με 35ρηδες,ουτε παιζουν με αθωες ψυχουλες...τι επρεπε δηλαδη να της πουμε? α..ενταξει κοριτσι μου,καλα εκανες ή τι επαθες κακομοιρο?? οχι...ΟΛΕΣ της ειπαμε να μιλησει στην οικογενεια της...αλλα δεν θα της χαιδεψουμε τα αυτια με λογια που θελει να ακουσει επειδη ειναι 17...17 ειναι δεν ειναι 7...

ασχετο...αλλα η φωτο σου ειναι σουπερ...εισαι μια κουκλιτσα..

49Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 2:03 pm

marinaki <3 <3

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:"ο αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω"

+ ΦΩΝΟ ΜΑΖΗ ΣΟΥ

50Επιπτωσεις της εκτρωσης - Σελίδα 2 Empty Απ: Επιπτωσεις της εκτρωσης Σαβ Αυγ 25, 2012 2:05 pm

annamaria2011

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
https://www.youtube.com/watch?v=y4gQ6Yug4Js
Kopela mou, des auto to video.Deihnei to poso fovatai to emvrio otan paei o giatros na to skotosei! Se parakalo min to kaneis auto to eglima! I Panagia sou esteile 2 aggeloudakia! Deixe pos axizeis auti tin eulogia! Proseuhisou na se voithisei na ta fereis ston kosmo kai na ta megaloseis! Ta ebodia tha einai polla! Tha hreiastei na antimetopiseis tous goneis, ton patera tous, tin koinonia...omos pistepse me koritsi mou oso kai na hreiastei na palepseis kapoia stigmi tha katalaveis pos auto pou ekanes axize kai tha nioseis iperifani! Eimaste oles edo na se stirixoume. Koritsia eimaste etsi den einai? Oles tha se simvoulepsoume kai otan me to kalo genniseis oses boresoume tha erthoume na se sigharoume! I Panagia sou harise eulogia! Min fertheis aharista!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 9]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις