Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
291 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 291 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

51exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Τετ Ιουλ 10, 2013 11:58 pm

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:
esprit έγραψε:
eirini.pav έγραψε:
όλα_για_την_τηλεθέαση έγραψε:γελαω γιατι με νομιζεις οτι ειμαι αντρας ενω ειμαι γυναικα.πλακα εχεισ μετο που μπηκα με λες ολο βλακειες.
ειδα το θεματακι και εγραψα και εγω οπως και αλλες γυναικες οτι το εχουνκανει.και σιγα για τα μικροβια.εμενα μου αρεσει και τη βρισκω.
να σου πω στις αλλες κοπελες ετσι μιλησες οπως σε μενα ?
εσυ τον παιρνεις απο πισω απο τον αντρουλη σου ,στη χώνει κανενα γκομενακι ή εχεις κανενα δονητή και τη βρισκεις μονη σου ?

Αντωνη τουλαχιστον εγω ξερω οτι εισαι εσυ! απορω που θυμηθηκες αυτον τον κωδικο περασαν τοσοι μηνες! πες μου οτι εχεις και το F(X)! Aχ ας ξαναμπει και το F(X)!!! κανανε και γαμω τις συζητησεις μεταξυ τους!!!!

Καλά όλοι ξέρουμε οτι είναι Αντώνης Razz 
Πάντως χαρηκα που παραδέχτηκε ανοιχτά οτι τον παίρνει! Τουλάχιστον μάθαμε γιατί είναι έτσι! Rolling Eyes Rolling Eyes 

ο κολως σου το ξερι καλυτερα μορι καριολα

τωρα θα σου ελεγα κατι για της γυναικας σου τον κωλο αλλα τι φταει και αυτη??? αρκετα βασανιζεται με σενα για αντρα!

52exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:03 am

eirini.pav

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
και οι φιλες σου oi admin ξερουν οτι εισαι εσυ οποτε κρατα χρονο γαι το μπαναρισμα! δεν σεβεσαι ουτε αυτους που σου μιλανε καλα! δεν εχεις σωτηρια! αλλα φταιω εγω που ασχολουμαι με σενα! αντε γεια κουκλιτσα μου! ευχομαι να καταφερεις να κανεις την αλλαγη φυλλου που ελεγες για να μη βασανιζεσαι αλλο!

53exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:07 am

halla

halla
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο, μα πόσο τελειωμένος;;;

54exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:13 am

iouliana

iouliana
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
halla έγραψε:ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο, μα πόσο τελειωμένος;;;

να σε ρωτησω κατι halla και αν θες απαντας βεβαια, σε εκεινο το θεμα που διαπληκτιζοσασταν το εκανες επιτηδες γνωριζοντας οτι θα πυροδοτηθει αυτη η συμπεριφορα??

55exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:17 am

halla

halla
iouliana έγραψε:
halla έγραψε:ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πόσο, μα πόσο τελειωμένος;;;

να σε ρωτησω κατι halla και αν θες απαντας βεβαια, σε εκεινο το θεμα που διαπληκτιζοσασταν το εκανες επιτηδες γνωριζοντας οτι θα πυροδοτηθει αυτη η συμπεριφορα??
Οχι, τα πήρα με τις βλακείες που έγραγε για ιπποπόταμους και φρικιά και χοντρές και κωλάρες και τέτοια. Τα είχα πάρει πολύ στο κρανίο, σκέφτηκα δεν μπορει να υπάρχει άνθρωπος που να σκέφτεται έτσι. Οτι στο τέλος θα τρώω κατάρες δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Εμείνα με ανοιχτό το στόμα με την όλη συμπεριφορά!

56exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Πεμ Ιουλ 11, 2013 12:20 am

iouliana

iouliana
halla έγραψε:
iouliana έγραψε:

Οχι, τα πήρα με τις βλακείες που έγραγε για ιπποπόταμους και φρικιά και χοντρές και κωλάρες και τέτοια. Τα είχα πάρει πολύ στο κρανίο, σκέφτηκα δεν μπορει να υπάρχει άνθρωπος που να σκέφτεται έτσι. Οτι στο τέλος θα τρώω κατάρες δεν το περίμενα η αλήθεια είναι. Εμείνα με ανοιχτό το στόμα με την όλη συμπεριφορά!

εχω μεινει και εγω με το στομα ανοιχτο!

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ....!!!

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ..." ΚΩΛΟΥ " ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΟΛΛ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΜΠΙ !!!!
ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΑΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ !

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ !!

58exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 10:46 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σύλβια έγραψε:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ....!!!

Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ..." ΚΩΛΟΥ " ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΡΟΛΛ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΑΝΤΡΑΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΜΠΙ  !!!!
ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΤ' ΑΥΤΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ !

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ  !!

ΟΧΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ !
ΕΙΜΑΙ ΤΡΟΛΛ ;

ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΛΛ ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ "ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ" ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ .

ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΧΑΦΙΕΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΔΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.
ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ !

59exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 12:07 pm

mhtsaina

mhtsaina
Ναι, είσαι τρολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Τρολ και τενεκές τεράστιος

60exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 1:39 pm

Yasmina

Yasmina
.. Τρολάρα.. όχι απλά τρολ.
Και έχεις καταντήσει, υπερβολικά κουραστικός.

61exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 9:49 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Yasmina έγραψε:.. Τρολάρα.. όχι απλά τρολ.

Άντεεεεεε !!!
Υπερβολική και κουραστική και τρολάρα .
Ενώ όλες αυτές που γράφουν αυτές τις μπαρούφες είναι Ω ! ΤΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΜΑΜΑΔΕΣ !

Για ξεμπέρδεψε μέσα σου για το τι είναι τρολάρα και μετά έλα πες μας !

62exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 9:52 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Ναι, είσαι τρολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Τρολ και τενεκές τεράστιος

Ενώ εσύ mhtsaina , είσαι μια σοβαρή μαμά που μπαίνεις εδώ για να γράφεις σοβαρά θέματα και να βοηθάς μανούλες !
Τι γελοία που είσαι !
Τενεκές είσαι εσύ mhtsaina .

Τενεκές που χάνει από δέκα τρύπες !

63exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 9:55 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mhtsaina έγραψε:Ναι, είσαι τρολ. Δεν υπάρχει αμφιβολία περί τούτου. Τρολ και τενεκές τεράστιος

Yasmina έγραψε:.. Τρολάρα.. όχι απλά τρολ.

ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΓΕΛΟΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΙΕΣ ΘΕΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΝ.

ΠΟΙΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ .

ΤΡΟΛΑΡΕΣ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΑΡΑΘΕΣΑ ΕΧΘΕΣ.
ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΟ !

64exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 10:01 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Όλα τα άλλα θέματα "δεν τα είδατε", μόνο σε αυτό απαντήσατε ότι είμαι τρολ και τενεκές.
ΓΕΛΟΙΕΣ  ε ΓΕΛΟΙΕΣ  !

65exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Σαβ Αυγ 09, 2014 10:04 pm

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας άρεσε πολύ το θέμα ,φαίνεται και κάτι σας θυμίζει !
Δεν εξηγείται αλλιώς εκτός και αν το περιεχόμενο του είναι ο κρυφός σας πόθος
!

exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316 exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 654316

66exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Κυρ Αυγ 10, 2014 5:28 am

mhtsaina

mhtsaina
Ρε Αντώνη, τι εξαπτεσαι; Δε ρώτησες αν είσαι τρολ; Ε, σου απαντήσαμε! Άμα υποψιάζεσαι ότι δε θα σου αρέσουν οι απαντήσεις, μην κάνεις την ερώτηση! Τενεκέ ε τενεκέ!

67exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Κυρ Αυγ 10, 2014 9:42 am

Yasmina

Yasmina
mhtsaina έγραψε:Ρε Αντώνη, τι εξαπτεσαι; Δε ρώτησες αν είσαι τρολ; Ε, σου απαντήσαμε! Άμα υποψιάζεσαι ότι δε θα σου αρέσουν οι απαντήσεις, μην κάνεις την ερώτηση! Τενεκέ ε τενεκέ!

Άστον να βράζει και να χτυπιέται μόνος του. Εγώ πάντως, στο τέλος γελάω πολύ.  Razz 

68exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Κυρ Αυγ 10, 2014 10:09 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Yasmina έγραψε:
mhtsaina έγραψε:Ρε Αντώνη, τι εξαπτεσαι; Δε ρώτησες αν είσαι τρολ; Ε, σου απαντήσαμε! Άμα υποψιάζεσαι ότι δε θα σου αρέσουν οι απαντήσεις, μην κάνεις την ερώτηση! Τενεκέ ε τενεκέ!

Άστον να βράζει και να χτυπιέται μόνος του. Εγώ πάντως, στο τέλος γελάω πολύ.    Razz 

ΧΤΥΠΙΕΜΑΙ, ΒΡΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ.
ΣΑΝ ΤΟ ΧΤΑΠΟΔΙ ,ΣΑΝ ΤΑ ΜΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΑΒΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΒΡΑΖΩ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΟΥ Η ΑΤΙΜΗ, Η ΤΕΝΕΚΕΣ !
ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΕΛΑΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ .
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ .

69exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Κυρ Αυγ 10, 2014 10:34 am

Antonia 123

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!

ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ

ΜΠΟΡΕΡΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ "ΠΕΘΑΝΕΙ'!!!

70exw kai ayth tn aporia...  - Σελίδα 3 Empty Απ: exw kai ayth tn aporia... Κυρ Αυγ 10, 2014 10:53 am

Σύλβια

Σύλβια
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Antonia 123 έγραψε:ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!

ΜΗΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΕ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ

ΜΠΟΡΕΡΙΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ. ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΕΤΣΙ ΘΑ "ΠΕΘΑΝΕΙ'!!!

ΒΛΑΧΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις