Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
245 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 245 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

loulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
eirini7 έγραψε:
nikoletta10 έγραψε:Και εγώ έχω να σου συστήσω έναν πολύ καλό γιατρό στο ΡΕΑ υπέρ του φυσιολογικού και καταπληκτικό άνθρωπο...

καλησπέρα!μπορείς να μου στείλεις πμ με τα στοιχεία του γιατρού;ευχαριστώ!
Και μένα αν σου είναι εύκολο! Ευχαριστώ!

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟ ΡΕΑ?ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariel1985 έγραψε:ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟ ΡΕΑ?ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
Exeis p.m

mariel1985

mariel1985
Fotitsa έγραψε:
mariel1985 έγραψε:ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΣΤΟ ΡΕΑ?ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ.ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΣΥΝΥΦΑΔΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ?
Exeis p.m

sorry den katalava ti pm?

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Και έτσι να είναι,μη σου φαίνεται περίεργο οι περισσότεροι γιατροί αυτό κάνουν τώρα,καισαρική και έξω απο την πόρτα,τί να κάτσουν 5 εώς 10 ώρες να σε περιμένουν να γεννήσεις ή να τους χαλάσεις το Σ/Κ....ΧΑΧΑΧΑ!!!

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
νομιζω το εχω ξανακουσει οτι ειναι και καλα του φυσιολ.αλλα τελικα μαχαιρακι ακονιζειι ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ - Σελίδα 2 534787 (για τον καλογηρου μιλαω)

Fotitsa

Fotitsa
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mariel1985 έγραψε:
Fotitsa έγραψε:
Exeis p.m

sorry den katalava ti pm?
sou estila minima sto profil sou gia kita.

loulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
dina kardoyla έγραψε:νομιζω το εχω ξανακουσει οτι ειναι και καλα του φυσιολ.αλλα τελικα μαχαιρακι ακονιζειι
Αχ και να ήταν ο μόνος ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ - Σελίδα 2 4872
Όλοι έτσι λένε... πρέπει από την αρχή να ρωτάμε κάποια πράγματα: π.χ. μέχρι πόσο περιμένει μετά την ΠΗΤ? αν ακούσεις ότι περιμένει μέχρι την ΠΗΤ άντε 2 μερούλες μπόνους και μετά πρόκληση τότε υπερ του φυσιολογικού δεν είναι...

eleni85

eleni85
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
oi perissoteroi mallon kanoyn kaisariki gia pio grigora!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την eleni85 στις Κυρ Σεπ 16, 2012 11:47 pm, 1 φορά

grinitsa

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Πρόκειται να γεννήσω στο ΡΕΑ εντός της εβδομάδας.
Ο γιατρός μου λέγεται Ατζέμογλου Ιωάννης και έχει ιατρείο στο Κολωνάκι.
Είναι απλά εξαιρετικός από όλες τις απόψεις και σίγουρα υπέρ όχι απλώς του φυσιολογικού τοκετού, αλλά των λιγότερων δυνατών παρεμβάσεων.
Συστήνω ανεπιφύλακτα. Wink

*aggeliki*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nikoletta10 έγραψε:Και εγώ έχω να σου συστήσω έναν πολύ καλό γιατρό στο ΡΕΑ υπέρ του φυσιολογικού και καταπληκτικό άνθρωπο...

ΑΝ μπορεισ γραψε μου σε παρακαλω το ονομα του!

*aggeliki*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
bou-boukitsa έγραψε:Για φυσιολογικο τοκετο , η vbac κορυφη ειναι ο Γιαννικος...ειναι και στο ΡΕΑ απο οσο ξερω , αλλα κυρίως στο ΓΑΙΑ...

Γιατι θελεις μονο σε αυτο το νοσοκομείο??

ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ. ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ - ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ.. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΜΕ ΕΠΕΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.. ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ(ΓΙΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ) ΜΕΧΡΙ 800-1000ΕΥΡΩ. ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΗΘΕΛΑΝ 1500.

*aggeliki*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
maroulo έγραψε:
*aggeliki* έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΥΣΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΡΕΑ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΑΓΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΚΟ. Ο ΔΑΓΛΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ, ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

γεια σου Αγγελική εγω εχω το δαγλα, επεισης πολλες κοπελες απο το χωριο μου τον εχουν ειναι ευχαριστημενες.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ? ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

*aggeliki*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*aggeliki* έγραψε:

ΑΝ μπορεισ γραψε μου σε παρακαλω το ονομα του!

Σου έστειλα pm.

loulou

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
*aggeliki* έγραψε:ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
Έχουν γεννήσει αρκετές γνωστές μου με το Γιαννίκο- καισαρική δεν κάνει σχεδόν ποτέ-θα σε περιμένει όσες ώρες χρειαστείς χωρίς πρόσθετα φάρμακα. Και αυτό που σου είπε για τα χρήματα, είναι αλήθεια, το ξέρω από πρώτο χέρι, ζητάει όσα θέλει να δώσει το ζευγάρι και αν μπορεί να δώσει. Επίσης σε ενθαρρύνει να μην πάρεις δική σου μαία ώστε να μην επιβαρυνθείς οικονομικά (ο ίδιος δε μένει μαζί σου πολλές ώρες αλλά οι μαίες της βάρδιας μια χαρά σε φροντίζουν). Αν ήμουν για vbac θα πήγαινε χωρίς κουβέντα σε αυτόν. Βέβαια, από οτι ξέρω δεν προτιμάει το ΡΕΑ αλλά το ΓΑΙΑ ή το ΛΗΤΩ (και επειδή έχει πολλέεεεες γέννες καμιά φορά σου λέει να πας στο μαιευτήριο που βρίσκεται για άλλη γέννα).

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
*aggeliki* έγραψε:
maroulo έγραψε:
ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ 3ο ΜΗΝΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΡΕΑ. ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΔΑΓΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΑΚΟ. Ο ΔΑΓΛΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. Ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ, ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ. ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΡΕΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

γεια σου Αγγελική εγω εχω το δαγλα, επεισης πολλες κοπελες απο το χωριο μου τον εχουν ειναι ευχαριστημενες.

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ? ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ? ΣΤΟΝ ΣΥΣΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?

ειμαι στην 35 εβδομάδα στην πρώτη εγκυμοσύνη γέννησα σε άλλον ήταν καλός γιατρός γέννησα φυσιολογικά αλλά με πρόκληση 38 εβδομάδων χωρίς λόγο επειδή γεννάει μονο σαβ/κο γιαυτό ήθελα να αλλάξω γιατρό, μου σύστησαν τον δαγλα πολες φίλες που τον έχουν απο το μέρος μου έχουν γέννηση σε αυτόν. σε αφήνει να πάρεις ολο το μήνα δεν σε αγχώνει και σηκώνει πάντα το τηλεφωνο και αυτός και η μαία του, απο γέννα δεν ξέρω ακόμη σε λιγο καιρό θα ξέρω.

*aggeliki*

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
loulou έγραψε:
*aggeliki* έγραψε:ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΑ! ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΛΩΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ!
ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
Έχουν γεννήσει αρκετές γνωστές μου με το Γιαννίκο- καισαρική δεν κάνει σχεδόν ποτέ-θα σε περιμένει όσες ώρες χρειαστείς χωρίς πρόσθετα φάρμακα. Και αυτό που σου είπε για τα χρήματα, είναι αλήθεια, το ξέρω από πρώτο χέρι, ζητάει όσα θέλει να δώσει το ζευγάρι και αν μπορεί να δώσει. Επίσης σε ενθαρρύνει να μην πάρεις δική σου μαία ώστε να μην επιβαρυνθείς οικονομικά (ο ίδιος δε μένει μαζί σου πολλές ώρες αλλά οι μαίες της βάρδιας μια χαρά σε φροντίζουν). Αν ήμουν για vbac θα πήγαινε χωρίς κουβέντα σε αυτόν. Βέβαια, από οτι ξέρω δεν προτιμάει το ΡΕΑ αλλά το ΓΑΙΑ ή το ΛΗΤΩ (και επειδή έχει πολλέεεεες γέννες καμιά φορά σου λέει να πας στο μαιευτήριο που βρίσκεται για άλλη γέννα).

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ. ΟΝΤΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΡΕΑ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ..

Μαρίζα

Μαρίζα
dina kardoyla έγραψε:νομιζω το εχω ξανακουσει οτι ειναι και καλα του φυσιολ.αλλα τελικα μαχαιρακι ακονιζειι ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ - Σελίδα 2 534787 (για τον καλογηρου μιλαω)

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να δυσφημίσει έναν άνθρωπο χωρίς να έχει προσωπική πείρα. Εμένα ο Γιάννης Καλογήρου ούτε φίλος μου είναι ούτε γκόμενος μου και δεν έχω λόγο να τον υπερασπίζομαι. Όμως είναι γιατρός μου και με ξεγέννησε πριν 3 μήνες και επομένως γνωρίζω πως ό,τι αρνητικό διάβασα γι' αυτόν εδω μέσα δεν ισχυει. Ενδεικτικά θα σας πω ότι μετά απο 15 ώρες πόνων χωρίς διαστολή δεν ήθελε να μου κάνει καισαρική. Στην κυριολεξία τον παρακάλαγα τις τελευταίες 5 ώρες, είχα κουραστεί και ήθελα να ξεμπερδευω κι όμως δεν με άφηνε. Στο τέλος απλά δεν υπήρχε άλλη λύση - εκτός κι αν ήθελα να γεννάω 48 ώρες - όχι ευχαριστώ! Ακόμα έχει μια καταπληκτική μαία που θα την ερωτευτεις θες δε θες, η οποία ήρθε σπίτι μου χωρίς χρήματα και με βοήθησε την πρώτη μέρα με το μωρό.Τέλος να προσθέσω ότι όσον αφορά τα λεφτά , εκτός του ότι παίρνει πολύ λίγα είναι και πολύ ελαστικός στο πότε θα τον πληρώσεις. Αααα ξέχασα, κατα τη διάρκεια του τοκετού ήταν συνεχώς κοντά μου συζητάγαμε τα πάντα ήρεμα κι ωραία, δεν έλειψε λεπτό από δίπλα μου. Αυτα, και την επόμενη φορά να σκέφτεστε διπλά πριν θίξετε χωρίς να γνωρίζετε, είναι κρίμα. Εγώ τον άνθρωπο αυτόν δεν τον αλλάζω με όλους τους γυναικολόγους του κόσμου.

νατασσα

νατασσα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Απο τον μητσακο εχω ασχημη εμπειρια εξαιτιας του εχασα το πρωτο μ παιδακι κ παραλιγο κ την κορη μ κ ετσι αλλαξα γιατρο κ πηγα σε δημοσιο τωρα τι ν σ πω ξερω τν καλογεροπουλο εγω γεννησερ μια φιλη μ μαυτον και ειναι κ φιλος μας ειναι καλος και εχει χαβαλε

http://oti-thelo-leo.webnode.gr/

dina kardoyla

dina kardoyla
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μαρίζα έγραψε:
dina kardoyla έγραψε:νομιζω το εχω ξανακουσει οτι ειναι και καλα του φυσιολ.αλλα τελικα μαχαιρακι ακονιζειι ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΟ ΡΕΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΚΕΤΟΥ - Σελίδα 2 534787 (για τον καλογηρου μιλαω)

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω πώς μπαίνει κάποιος στην διαδικασία να δυσφημίσει έναν άνθρωπο χωρίς να έχει προσωπική πείρα. Εμένα ο Γιάννης Καλογήρου ούτε φίλος μου είναι ούτε γκόμενος μου και δεν έχω λόγο να τον υπερασπίζομαι. Όμως είναι γιατρός μου και με ξεγέννησε πριν 3 μήνες και επομένως γνωρίζω πως ό,τι αρνητικό διάβασα γι' αυτόν εδω μέσα δεν ισχυει. Ενδεικτικά θα σας πω ότι μετά απο 15 ώρες πόνων χωρίς διαστολή δεν ήθελε να μου κάνει καισαρική. Στην κυριολεξία τον παρακάλαγα τις τελευταίες 5 ώρες, είχα κουραστεί και ήθελα να ξεμπερδευω κι όμως δεν με άφηνε. Στο τέλος απλά δεν υπήρχε άλλη λύση - εκτός κι αν ήθελα να γεννάω 48 ώρες - όχι ευχαριστώ! Ακόμα έχει μια καταπληκτική μαία που θα την ερωτευτεις θες δε θες, η οποία ήρθε σπίτι μου χωρίς χρήματα και με βοήθησε την πρώτη μέρα με το μωρό.Τέλος να προσθέσω ότι όσον αφορά τα λεφτά , εκτός του ότι παίρνει πολύ λίγα είναι και πολύ ελαστικός στο πότε θα τον πληρώσεις. Αααα ξέχασα, κατα τη διάρκεια του τοκετού ήταν συνεχώς κοντά μου συζητάγαμε τα πάντα ήρεμα κι ωραία, δεν έλειψε λεπτό από δίπλα μου. Αυτα, και την επόμενη φορά να σκέφτεστε διπλά πριν θίξετε χωρίς να γνωρίζετε, είναι κρίμα. Εγώ τον άνθρωπο αυτόν δεν τον αλλάζω με όλους τους γυναικολόγους του κόσμου.
Αγαπητη Μαριζα χαιρομαι που εισαι τοσο ικανοποιημενη απο τον γιατρο σου παντα υπαρχουν τα καλα κ τα κακα σ εναν γιατρο κ κρινεις αναλογως τι θα σου βγαλει ε λοιπον σε φιλη εβγαλε το παμε να ξεμπερδευουμε κ να τελειωνουμε την ωρα του τοκετου, ευχαριστουμε που μας επαναφερεις στην ταξη λυπαμε ομως αλλα εδω μεσα δεν ειμαστε να λεμε μονο ευχαριστιες αλλα εχουμε το δικαιωμα να πουμε κ οτιδηποτε δεν μας ικανοποιησε ,τον γιατρο δεν τον δυσφημησα οπως λες δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος η απροσεχτος ενα υγιεστατο μωρακι χαρισε στην μαμα του εγω μιλησα μονο για το θεμα της καισαρικης αυτα τα ολιγα απο εμενα Χριστος Ανεστη κ Χρονια Πολλα σου ευχομαι.

Μαρίζα

Μαρίζα
dina kardoyla έγραψε:
Μαρίζα έγραψε:

Αγαπητη Μαριζα χαιρομαι που εισαι τοσο ικανοποιημενη απο τον γιατρο σου παντα υπαρχουν τα καλα κ τα κακα σ εναν γιατρο κ κρινεις αναλογως τι θα σου βγαλει ε λοιπον σε φιλη εβγαλε το παμε να ξεμπερδευουμε κ να τελειωνουμε την ωρα του τοκετου, ευχαριστουμε που μας επαναφερεις στην ταξη λυπαμε ομως αλλα εδω μεσα δεν ειμαστε να λεμε μονο ευχαριστιες αλλα εχουμε το δικαιωμα να πουμε κ οτιδηποτε δεν μας ικανοποιησε ,τον γιατρο δεν τον δυσφημησα οπως λες δεν ειπα οτι ειναι αχρηστος η απροσεχτος ενα υγιεστατο μωρακι χαρισε στην μαμα του εγω μιλησα μονο για το θεμα της καισαρικης αυτα τα ολιγα απο εμενα Χριστος Ανεστη κ Χρονια Πολλα σου ευχομαι.

Αρχικά χρόνια πολλά και σε σένα, να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Εγώ αυτό που λέω είναι, ότι επειδή για το καθετί ψάχνουμε στο google πλέον και σχηματίζουμε απόψεις απο τα forums, ειναι κρίμα να θάβουμε ανθρώπους χωρίς να έχουμε προσωπική πείρα. Κατα τ' άλλα ελευθερία λόγου υπάρχει και έτσι πρέπει να είναι. Εϊμαι σίγουρη πως για να έκανε καισαρική στην φίλη σου θα πήρχε λόγος, αποκλείεται έτσι αναίτια. Είμαστε 4 φίλες που τον έχουμε γιατρό, οι άλλες 3 γέννησαν φυσιολογικότατα! Και μάλιστα η μια χωρίς καν επισκληρίδιο!

Eurovlacha

Eurovlacha
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΔΕΝ ΞΕΡΩ

sophia

sophia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγώ εχω το Χειρακη στο Ρέα κ τον σύστηνω ανεπιφύλακτα!

Όλο αυτό με τους γιατρόύς όμως είναι πολύ σχετικό. Ο γιατρός πρέπει να σου κάνει κλικ να έχετε επικοινωνία . Η μια μπορεί να τον θεωρεί ιδανικό κ η άλλη όχι!

eva evaki

eva evaki
EGW EXW THN KYRIA TOKOY XRISTINA STO REA DEN EXW XANA MWRAKI ALLA EXW TA KALYTERA GIA EKEINH STON DEYTERO MHNA THN VRHKA GT EIXA ENAN ALLO POY PRAGMATIKA HTAN ATHLIOS APO TO REA KAI AYTOS!TOYLAXISTON H TOKOY EINAI EKEI SE OTI XREIASTEIS OTI WRA TO XREIASTEIS EINAI TROMERA FILIKH KAI SYZHTHSIMH KAI KYRIOS MANA DYO PAIDIWN XEREI APO PONO KAI GENNA !

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις