201 Απ: mikres manoules... Τετ Ιουν 05, 2013 8:34 am
nanakaboubou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
σε ετχαριστω δημητρουλαα κ σε σενα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
ναι μωρε αντε να ξανα μυρισω!!!!nanakaboubou έγραψε:αχχχ ναι ειδικα πισω απο το λαιμουδακι τους στο σβερκο ειναι τρεεεεελααααααα!!!!! καθε μερα λες και περνω τζουρες!!!!
σ ευχαριστω!!!nanakaboubou έγραψε:αντε με το καλο να ερθει και το 3ο και να ναι γερο και δυνατο!!!!!!
Ποτε προλαβεσ βρε ΘΗΡΙΟ και τα εκανεσ????demaki88 έγραψε:εγω ειμαι 24 μισο.εχω μια κορη 4 μισο μια 3 και περιμενω 3ο........αντε να γινουμε πολλες οι μανουλες!!!
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτη η μυρωδια βρε παιδι μου!!!!demaki88 έγραψε:ναι μωρε αντε να ξανα μυρισω!!!!nanakaboubou έγραψε:αχχχ ναι ειδικα πισω απο το λαιμουδακι τους στο σβερκο ειναι τρεεεεελααααααα!!!!! καθε μερα λες και περνω τζουρες!!!!
demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΝΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΣdimitra al έγραψε:Να σου ζησει!!!!!
εμενα η μπεμπα μου ειναι 6 και την Κυριακη βαφτιζουμεεε!!!!!!!!!!
εμ ηθελε να με δεσει ο συζηξ απο νεαρη ηλικια!!!φοβηθικε μη με χασει..σ ευχαριστω πολυ κ εσενα να σου ζησει!!dimitra al έγραψε:μdemaki88 έγραψε:εγω ειμαι 24 μισο.εχω μια κορη 4 μισο μια 3 και περιμενω 3ο........αντε να γινουμε πολλες οι μανουλες!!!
Ποτε προλαβεσ βρε ΘΗΡΙΟ και τα εκανεσ????
μπραβο να σου ζησουν αντε με το καλο και το τριτο!!!!
εμ τι να πω η γυναικα;;;να σου ζησει το αγορακι σου!!kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
χαχαχαχαχα βρε παιδί μου πως τα λες!!!!!!!! Εγώ είμαι 24 και έχω ένα γιο που στις 19 του μηνός θα γίνει 3...
Να τα χαιρόμαστε όλες!!!!!! και με το καλό τα καινούρια σας!!!!!!
demaki88 έγραψε:εμ τι να πω η γυναικα;;;να σου ζησει το αγορακι σου!!kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
χαχαχαχαχα βρε παιδί μου πως τα λες!!!!!!!! Εγώ είμαι 24 και έχω ένα γιο που στις 19 του μηνός θα γίνει 3...
ΝΑ ΣΟΥ ΖΕΙΣΟΥΝsofia-petroyla έγραψε:γεια σας κ από εμένα!!! ειμαι στα 25 εχω 2 κορούλες η Πετρούλα 3 ετων κ η Αφροδίτη τον Αύγουστο θα χρονίσει
δεν ειμαι μεσα απο τον βολο ειναι περιπου 10 χιλιομετρα αποσταση..φιλεναδα καλη η λαρισα αλλα σαν τον βολο δεν ειναι!!!!!συμφωνεις;;kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:εμ τι να πω η γυναικα;;;να σου ζησει το αγορακι σου!!kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
και εσένα τα μπουμπουκάκια σου! βλέπω είσαι απ τον βόλο; ο άντρας μου είναι απ τη λάρισα
δεν ειμαι μεσα απο τον βολο ειναι περιπου 10 χιλιομετρα αποσταση..φιλεναδα καλη η λαρισα αλλα σαν τον βολο δεν ειναι!!!!!συμφωνεις;;[/quotekat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:εμ τι να πω η γυναικα;;;να σου ζησει το αγορακι σου!!kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
και εσένα τα μπουμπουκάκια σου! βλέπω είσαι απ τον βόλο; ο άντρας μου είναι απ τη λάρισα
οντως ειναι!!demaki88 έγραψε:δεν ειμαι μεσα απο τον βολο ειναι περιπου 10 χιλιομετρα αποσταση..φιλεναδα καλη η λαρισα αλλα σαν τον βολο δεν ειναι!!!!!συμφωνεις;;[/quotekat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:εμ τι να πω η γυναικα;;;να σου ζησει το αγορακι σου!!kat_laz έγραψε:demaki88 έγραψε:να σαι καλα και εσυ να χαιρεσαι το παιδακι σου..τι ξεμπερδεψα????θα με κλαιω σε λιγα χρονια με τον γοριλα τον αντρα μου που δεν το βαζει κατω!!!λοχο θελει να βγαλει! οχι οτι εγω παω πισω!!!μου αρεσουν τα παιδακια και περισσοτερο τα μωρουλακια!τρελενομαι για την μυρωδιτσα τους!!!nanakaboubou έγραψε:demaki μπραβο ... ξεμπερδεψες νωρις ολα.. να τα χερεσε και να τα καμαρωνεις
δεν με έχει φέρει έως τώρα καμία βόλτα... αλλά από συγγενείς που έχω εκεί μου έχουν πει ότι είναι πολύ όμορφη πόλη!
να ζησετε και να χαιρεστε το παιδακι σας!!!ειναι ωραιο να εισαι μικρος γονιος!!!kat_laz έγραψε:εεεεεεε καλά τι να πούμε εμείς τώρα!!!!!!!!! μπράβο σας!!!!!!!!
Εγώ ήμουν 20 χρονών και ο άντρας μου 25. Εγώ σπούδαζα Θεσσ. και ο άντρας μου δούλευε σε άλλη πόλη. Στις εκλογές του Σεπτέμβρη του '09 που βρεθήκαμε έμεινα έγκυος χωρίς να το επιδιώκουμε αλλά και χωρίς να προσέχουμε...!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης