1 ΠΡΟΣΦΟΡΑ -60% ΤΑ LIBERO ΣΤΑ CARREFOUR Τρι Οκτ 09, 2012 2:25 pm
Anthi_1987
Σιωπηλή δύναμη
ΠΡΟΣΦΟΡΑ -60% ΟΙ LIBERO ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ ΣΤΑ CARREFOUR ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 10-11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
panta έγραψε:και εγώ πήρα σήμερα! Πολύ καλή προσφορά.
Κοριτσια γνωρίζετε τί διαφορά έχουν οι κλασσικές πάνες libero με τη σειρά libero art edition; Δε χρησιοποιώ libero λόγω τιμής, είναι λιγάκι ακριβούτσικες, και δεν ξέρω τι διαφορά έχουν.
tatianoula έγραψε:panta έγραψε:και εγώ πήρα σήμερα! Πολύ καλή προσφορά.
Κοριτσια γνωρίζετε τί διαφορά έχουν οι κλασσικές πάνες libero με τη σειρά libero art edition; Δε χρησιοποιώ libero λόγω τιμής, είναι λιγάκι ακριβούτσικες, και δεν ξέρω τι διαφορά έχουν.
Καλησπερα καμια διαφορα δεν εχουν απλα ειναι καινουρια συσκευασια.... Στην θεσσαλονικη παντως στο κορδελιο εγινε της τρελης τα πηραν οοοοοοολα μωρομαντηλα δεν προλαβα κ εστειλα κ τον αντρα μου σε τοσα καταστηματα τιποτα εξαφανισμενα ,,πανες ευτυχως προλαβα κ πηρα κ φουλαρα.....Πολυ καλη προσφορα....
Οσες δεν μαζευετε ποντους απο τα λιμπερο καλοδεχουμε
TATIANNA STA CARREFOYR STO CITY GATE HTAN GEMATO PANES KAI MOROMANTHLA LIBERO PHRA KI EGO SHMERA TAPOGEUMA!!!tatianoula έγραψε:panta έγραψε:και εγώ πήρα σήμερα! Πολύ καλή προσφορά.
Καλησπερα καμια διαφορα δεν εχουν απλα ειναι καινουρια συσκευασια.... Στην θεσσαλονικη παντως στο κορδελιο εγινε της τρελης τα πηραν οοοοοοολα μωρομαντηλα δεν προλαβα κ εστειλα κ τον αντρα μου σε τοσα καταστηματα τιποτα εξαφανισμενα ,,πανες ευτυχως προλαβα κ πηρα κ φουλαρα.....Πολυ καλη προσφορα....
Οσες δεν μαζευετε ποντους απο τα λιμπερο καλοδεχουμε
ki egw afto ithela na pw.mhtsaina έγραψε:Κι από ό,τι είδα πριν που πέρασα από εκεί, και 60% έκπτωση στις σερβιέτες every day (άσχετο αυτό, αλλά είπα να το αναφέρω για τις μανούλες )
ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΗΡΕ 3 ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ 1ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΛΕΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣmarinaki <3 <3 έγραψε:εγω κοριτσια δνε βρηκα τπτ ουτε πανες στο νουμερο μας ουτε μωρομαντηλα αφου εβλεπα επερνα 20 κομματια λοκληρο καροτσι μονο πανες
ασε ναι!!αφου σ εμια φαση ειπα να πω σε μια εκει να μου δωσει εστο ενα πακετο απο τα μεγαλα αλλα ντραπικα πολυ κ δνε το ζητησα,κ μονο Libero φοραμε!!!κ τελικα πηρα babylino αυριο θα παω κ σε ενα αλλο ελπιζω να βρω σιγα μην βρω αλλα ας παωmamamia12 έγραψε:ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ..ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΕΝΑΝ ΠΗΡΕ 3 ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΤΑ ΕΙΧΕ 1ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΛΕΤΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΗ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΙΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΟΝΟΦΑΓΑΔΕΣmarinaki <3 <3 έγραψε:εγω κοριτσια δνε βρηκα τπτ ουτε πανες στο νουμερο μας ουτε μωρομαντηλα αφου εβλεπα επερνα 20 κομματια λοκληρο καροτσι μονο πανες
panta έγραψε:
tatianoula ευχαριστώ για την απάντηση. Ο κωδικός από τη συσκευασία που άνοιξα πριν λίγο σου "ανήκει".
Σου στελνω πμ
Myro έγραψε:το θεμα δυστυχως ειναι οτι αυτοι που γεμιζουν τοσα καροτσια ειναι Υεμποροι που αγοραζουν ευκαιριες κ μετα τα πουλανε παλι στην ιδια τιμη....
marinaki <3 <3 έγραψε:πως τα χρησιμοποιητε τους κωδι στα ταμειααα!!!!εχω κ εγω πολους οποια ξερει ασ μου πει
s eyxaristw polutatianoula έγραψε:marinaki <3 <3 έγραψε:πως τα χρησιμοποιητε τους κωδι στα ταμειααα!!!!εχω κ εγω πολους οποια ξερει ασ μου πει
καλησπερα κανε εγγραφη στο λιμπερο κλαμπ κ μετα πανε εκει που λεει Πόντοι Libero κ καταχωρεις τους κωδικους....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Διαγωνισμοί, προσφορές, κουπόνια » ΠΡΟΣΦΟΡΑ -60% ΤΑ LIBERO ΣΤΑ CARREFOUR
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης