26 Απ: Βίντεο με πρωταγωνιστές εμάς και τα νινάκια μας!! Δευ Ιουλ 26, 2010 4:01 am
athi
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
μία φωτό με το νινάκι μας; ή μπορούμε να στέιλουμε και παραπάνω από μία;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
athi έγραψε:οι φουσκωμένες κοιλίτσες θαναι για άλλο βίντεο Ο΄λίβια; μπερδεύτηκα τώρα..
Dimitra_Elena έγραψε:Ολίβια είναι δυνατόν να σου στείλω 2-3 στο μσν;Είναι αδύνατον να τις στείλω σε μέιλ,έχει κολλήσει.
athina24 έγραψε:ΤΟ ΜΑΙΛ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ!
Olivia έγραψε:athi έγραψε:οι φουσκωμένες κοιλίτσες θαναι για άλλο βίντεο Ο΄λίβια; μπερδεύτηκα τώρα..
Όχι! Όσες είναι έγκυες, μπορούν να συμμετέχουν και αυτές!Dimitra_Elena έγραψε:Ολίβια είναι δυνατόν να σου στείλω 2-3 στο μσν;Είναι αδύνατον να τις στείλω σε μέιλ,έχει κολλήσει.athina24 έγραψε:ΤΟ ΜΑΙΛ ΕΧΕΙ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ!
Τi mail χρησιμοποιείτε βρε κορίτσια;;; Γκρρρρ!!
Για δοκιμάστε λίγο αργότερα!
Olivia έγραψε:Αν συνεχίσει για πολύ, στείλτε μου μέσω facebook με μήνυμα στο www.facebook.com/oliviagavrili
Dimitra_Elena έγραψε:Olivia έγραψε:Αν συνεχίσει για πολύ, στείλτε μου μέσω facebook με μήνυμα στο www.facebook.com/oliviagavrili
Ολίβια,σου έστειλα εκεί!
Πωπω,θα είναι τέλειο..Ανυπομονούμε για το τραγούδι!
faye έγραψε:Περιττο να πω το ποσο δακρυσα και συγκινηθηκα με το βιντεακι . Πολλα μπραβο Ολιβια.
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ » Περί ανέμων και υδάτων » Βίντεο με πρωταγωνιστές εμάς και τα νινάκια μας!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης