76 Απ: sos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πεμ Νοε 22, 2012 10:45 am
????????
Επισκέπτης
χαχχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕdina kardoyla έγραψε:σε ενα ψιλικατζιδικο καλυτερα θα στο βγαλουν το αποτελεσμα μπαμ μπαμ
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
χαχχχαχαχαχαχαχαχαχχαχα ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΛΕΜΕdina kardoyla έγραψε:σε ενα ψιλικατζιδικο καλυτερα θα στο βγαλουν το αποτελεσμα μπαμ μπαμ
xaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxa.....auto einai to moto mou....tespa....eseis xerete:) allwste me gunaikes pote den evgala akrh den eixa skopw na vgalw twra:)sofia lara έγραψε:ΚΑΛΈ ΑΠΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ?
για κάτσε ρε φιλενάδα, μην μου φας τον πελάτη..΄mikas έγραψε:ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΙΚΑ(ΠΛΕΟΝ ΕΟΠΥΥ)ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ::::::::::ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..........ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
το ειχε γραψει πιο πανω !!!!dina kardoyla έγραψε:xaxxaxaxaxxaxaxxaxaxaxxaxa.....auto einai to moto mou....tespa....eseis xerete:) allwste me gunaikes pote den evgala akrh den eixa skopw na vgalw twra:)sofia lara έγραψε:ΚΑΛΈ ΑΠΌ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΤΕ?
Λεμονάκι έγραψε:για κάτσε ρε φιλενάδα, μην μου φας τον πελάτη..΄mikas έγραψε:ΜΗΝ ΜΟΥ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΤΟ ΙΚΑ(ΠΛΕΟΝ ΕΟΠΥΥ)ΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ::::::::::ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ..........ΜΠΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
sokolataki έγραψε:nai to egrapsa...kai????
ναι ναι εγω θελω!Θελω να μ πεις τη μοιρα μ κ το ριζικο μ!Εφερα κ δαφνοφυλλα να μασησεις σαν την Πυθια.Θα μ πεις καλε??/μαμακα μου έγραψε:κοριτσια μην την προσβαλλετε ετσι την κοπελα. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ κοπελα μου. το νιωθω εγω.εχω ειδικο χαρισμα. τη ν μυριζομαι την γκαστρωμενη απο χιλιομετρα. ενταξει ηρεμησες τωρα?? μην κανεις χοριακη-ειναι και ακριβη, εχουμε και την κριση στην μεση-αστο. εληξε το θεμα σου. δεν εισαι. κατι αλλο? θες να σου πω κατι αλλο?
sokolataki έγραψε:kl egw den isixazw mexri na mou erthei periodos....euxaristw polu pantos me kathisixases ligo...eilikrina xilia euxaristw mesa apo thn kardia mou:)
DimiKgianni έγραψε:Φάση θα έχει αμα είναι κανα 16χρονο που τρολάρει με την παρέα του και γελάνε... εγώ εν το μεταξύ έχω πέσει κάτω απο τα γέλια με της απαντήσεις σας...
ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DimiKgianni έγραψε:Φάση θα έχει αμα είναι κανα 16χρονο που τρολάρει με την παρέα του και γελάνε... εγώ εν το μεταξύ έχω πέσει κάτω απο τα γέλια με της απαντήσεις σας...
ΣΚΑΣΜΟΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mikas έγραψε:ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΕΡΩΚΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙΣ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΕ "ΓΚΑΣΤΡΩΣΟΥΜΕ"ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ.ΕΛΑ ΤΑ ΒΙΣΜΑΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
evi86 έγραψε:
Δημητρα να σου πω την αληθεια προτειμω να ειναι κανα 16χρονο γιατι δεν καταλαβαινει ακομα καλα τι κανει παρα κανας μεγαλος γιατι στανταρ εχει ψυχολογικα.
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης