976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83 Δευ Νοε 26, 2012 3:59 am
marichui
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Αφρούλα, πάρε και κάτι αλμυρό μαζί σου...Μπορει καμιά φορά να πέφτει η πίεση.
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
boubou έγραψε:Αρτ στο μυαλο μου εισαι
αφρουλα να μην ξενυχτας κουκλιτσα, γιατι λιγο η κουραση λιγο το μπεμπε παει ολη η ενεργεια και μετα ζαλιζεσαι!!!
φουρφουρακι παιρνω αυτη τη μαρκα http://www.ebay.com/itm/PROMOTION-Hot-Sale-Good-WONDFO-PACK-30-LH-Ovulation-Tests-For-Free-Shipping-/261127797352?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3ccc6dfa68
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΠΟΥΜΠΟΥ????29?
εχω χρησιμοποιησει και αυτα http://www.ebay.co.uk/itm/50-OVULATION-PREGNANCY-FERTILITY-TEST-TESTS-FP-chart-/150336218610?pt=UK_Health_HealthCare_RL&hash=item2300bca5f2
τελευταια φορα ομως πηρα τα http://www.ebay.co.uk/sch/sis.html?_kw=20+x+OVULATION+PREDICTOR+TEST+KIT+TESTS++20+mIU+NHS+TTC&_id=370213831385
ολα μου δειχνουν κανονικα!!!
για τα σπυρακια νομιζω με εχει πειραξει τιποτα απο αυτα που τρωω η λογω αγχους !τωρα για την συγκινηση παντα ειμαι ..απλα τωρα νομιζω οτι ειμαι παραπανω... καταραμενες ορμονες μη το ψαχνεις!! καθε μηνα εχω και απο ενα καινουριο συμπτωμα με την αλεκα!!
ΑΝΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΟΣΟΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΟΥ....ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ..ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΣ...ΣΚΕΨΟΥ ΠΩΣ ΕΓΩ ΕΙΧΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΒΆΦΤΙΣΑ...ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Κ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ...ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ...ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΧΑΛΑΡΑ....boubou έγραψε:μπα Γιαννα ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει η κιουρια!! νομιζω ο συναισθηματικος μου κοσμος εχει διαταραχτεί λιγο λογο του οτι ερχεται συνεχεια και δν με ξεχναει και ισως γι αυτο στεναχωριέμαι η συγκινουμαι πιο ευκολα!
Αφρουλα περιμενουμε ωραια νεα απο την Βασουλα!! σημερα ειναι να μην ερθει και δν ερχεται και εχουμε αρχισει να χαιρομαστε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Δευ Νοε 26, 2012 4:12 am, 1 φορά
boubou έγραψε:Γιαννα και Αφρουλα εγινα απιστος Θωμας!! πρωτα θα δω την κοιλια να φουσκωνει και μετα θα πιστεψω οτι μπορω να μεινω εγκυος χαχαχαχαχα
ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜXrysaB έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ και αφρουλακι τι κάνουνε τα σπορακια σας;
Μαιρη όλα θα πανε ΚΑΛΑ κοπέλα μου
Αρτεμουλα να ΧΑΊΡΕΣΑΙ και ΠΆΛΙ τη μανούλα
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ? ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΜΟΥ!!!
ΟΛΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ!!! ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ! ΤΩΡΑ ΕΙΔΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ! Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΧΕΙ....
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ! ΕΤΣΙ ΠΡΟΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ...
.art86 έγραψε:ΧΡΥΣΑΚΙ Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΓΛΥΚΙΑ ΜXrysaB έγραψε:ΟΛΙΝΑΚΙ και αφρουλακι τι κάνουνε τα σπορακια σας;
Μαιρη όλα θα πανε ΚΑΛΑ κοπέλα μου
Αρτεμουλα να ΧΑΊΡΕΣΑΙ και ΠΆΛΙ τη μανούλα
ΕΙΠΑΜΕ ΟΧΙ Κ ΕΤΣΙ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΤΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ....Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Κ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΩ ¨"ΡΕ ΛΕΣ??"boubou έγραψε:Γιαννα και Αφρουλα εγινα απιστος Θωμας!! πρωτα θα δω την κοιλια να φουσκωνει και μετα θα πιστεψω οτι μπορω να μεινω εγκυος χαχαχαχαχα
vasoula25 έγραψε:boubou έγραψε:Γιαννα και Αφρουλα εγινα απιστος Θωμας!! πρωτα θα δω την κοιλια να φουσκωνει και μετα θα πιστεψω οτι μπορω να μεινω εγκυος χαχαχαχαχα
καλέ εσύ θα γεννάς και θα λες άντε καλέ εγώ είμαι έγκυος?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ στις Δευ Νοε 26, 2012 4:28 am, 1 φορά
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 39, 40, 41
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #83
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης