26 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84 Δευ Νοε 26, 2012 4:54 am
stauroulinaa
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
stauroulinaa έγραψε:ΒΑΣΟΥΛΑ
ΞΟΥΥΥΥ!!!!ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ!!!!!!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΕΚΑΣ;;
αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΚΑΙ Η ΟΛΙΝΑ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΙΝΑΚΙ ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!
ΟΛΙΝΑΚΙ Μ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣLindakiS έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ! ΚΑΙ Η ΟΛΙΝΑ!
ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΙΝΑΚΙ ΑΦΟΥ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ? ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ!
Δεν ειναι εδω κουκλιτσα μου, ειναι Μοναχο...και αυριο πρωι φευγει εχει δουλειες να τακτοποιησει και δεν προλαβαινει αλλιως δεν το συζητω οτι θα το καθυστερουσα λιγο!!
Φωτεινουλα, Αννουλα, Σταυρουλα!
ςΓΩ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΓΕΝΙΚΗ Γ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ Ν ΣΤΟΛΙΣΩ.....ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ν ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣFOTINI28 έγραψε:ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ!!!
ΕΓΩ ΕΒΓΑΛΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΩ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Μstauroulinaa έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩΩ!!!!! ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ!!!
karamelitsa22 έγραψε:φουρφουρακι εγω ειμαι τοξοτινα!!!ταιριαζουμε!!!
ακουσε κανεις τα ζωδια, για τους τοξοτες???
Χρυσα ολοι στην οικογενεια ασχολουνται με την γυμναστικη και διατροφη?!!!τι τελεια!!
αρα με λατρευεισ....????????????εινμαι κριος..ναι ναι δεν μπηκε ..μακαρι ν αμην τησ εχει ερθει παντωσFOTINI28 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:φουρφουρακι εγω ειμαι τοξοτινα!!!ταιριαζουμε!!!
Χρυσα ολοι στην οικογενεια ασχολουνται με την γυμναστικη και διατροφη?!!!τι τελεια!!
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!!!
FOTINI28 έγραψε:karamelitsa22 έγραψε:φουρφουρακι εγω ειμαι τοξοτινα!!!ταιριαζουμε!!!
ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΟΥΣ ΚΡΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #84
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης