1 Πρώτο μήνυμα!!! Τετ Μάης 26, 2010 4:51 am
Goofy-mom
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Εύχομαι να φέρω γούρι και να έρθουν και άλλα κοριτσάκια!!! Είμαι στην 7η εβδομάδα και την Παρασκευή πάω να ακούσω την καρδούλα μας!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Goofy-mom έγραψε:Εύχομαι να φέρω γούρι και να έρθουν και άλλα κοριτσάκια!!! Είμαι στην 7η εβδομάδα και την Παρασκευή πάω να ακούσω την καρδούλα μας!!!
sofia_p έγραψε:γεια σου ζυμαρουλη!!!!
Elena_D έγραψε:Αχ τι καλά!! Εύχομαι να έχεις καλή εγκυμοσύνη και με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!
Olivia έγραψε:Τι ωραία νέα!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!
christina80 έγραψε:Me to kalo Guffy-mom!
na exeis mia uperoxh egumosinh k na tin apolauseis!
to na akous tin kardoula tou einai kataplhktiko, de 8a xortaineis na tin akous!
kalh arxh loipon!
Goofy-mom έγραψε:Εύχομαι να φέρω γούρι και να έρθουν και άλλα κοριτσάκια!!! Είμαι στην 7η εβδομάδα και την Παρασκευή πάω να ακούσω την καρδούλα μας!!!
Pelio έγραψε:Καλησπέρα και όλα να σου πάνε καλά!
Εγώ μόλις συμπλήρωσα την 12 εβδομάδα με ένα δύσκολο πρώτο τρίμηνο με αποκόλληση, κατάκλιση, εμετούς, ζαλάδες, νεύρα κλπ...
Αλλά ευτυχώς όλα καλά με το μπεμπέ και συνεχίζουμε ακάθεκτες! :face:
Αχ τι ωραία! Μεγάλη στιγμή και μεγάλη συγκίνηση... Ειδικά στο πρώτο μου παιδάκι είχα πάθει σοκ γιατί πήγαμε νωρίς και μου είπε ο γιατρός ότι δε θα ακούσουμε ακόμα καρδιά και ξαφνικά... μπουκ μπουκ μπουκ τρελάθηκα! Πολύ ωραία ανάμνηση. Σου εύχομαι ότι καλύτερο
Ευχαριστώ πολύ πολύ....Katerinaki έγραψε:Με το καλο! Να εχεις καλη εγκυμοσυνη!
Ευχαριστώ γλυκιά μου..και εσύ με το καλόο...θα τρελαθείς περισσότερο όταν θα το πάρεις αγκαλίτσα...nina έγραψε:me to kalo to moraki sou kai sena!!!!
ego eimai stin 22 ebdomada kai exo trelatheiiii einai kai to proto mou ninaki!!!!
Ευχαριστώωω και σε εσένα με το καλό...να έχουμε μία ήρεμη εγκυμοσύνη εύχομαι!! Σε περιμένω στο Θα γίνουμε μανούλες Ιανουαρίου 2011!!Elena K. έγραψε:Με το καλο το μωράκι σου!!!
Εγώ είμαι στην 5 εβδομάδα στο δεύτερο μου παιδάκι και αύριο θα πάνε για πρώτη φορα να το δούμε!! Ανυπομονώ!!
Σε ευχαριστώ πολύ πολύCrazy έγραψε:Συγχαρητήρια!!! Να'χεις μια τέλεια εγκυμοσύνη και με το καλό να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!!!
Ευχαριστώ πολύυ!!areti1 έγραψε:me to
kalo na erthei to moraki sou....
noni έγραψε:Συγχαρητήρια!!!!! Με το καλό το μωράκι σου!!!! Είναι υπέροχο το πρώτο άκουσμα της καρδούλας τους
νινετα έγραψε:κοριτσακι μου με το καλο το κουκλοσπορακι μας !φιλακια πολλλλλλλλα!
Εβινιόλι έγραψε:με το καλο να γεμισεις κ αλλο την αγκαλιτσα σου!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης