Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
511 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 511 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:ηρθα παλι..ετρωγα Embarassed Embarassed

φουρφουρακι οτι και συμπτώματα ωορρηξιας να βλεπεις η να μη βλεπεις, εσυ να συνεχιζεις τις ζουζουνιες..ειναι ο πιο σίγουρος τρόπος!!!

Χρυσα μου ετσι ηταν ο γιατρος που πηγαινα πριν αλλα παρόλο που ηταν πολυ καλος ε δν μπορω να εχει τοσο κοσμο που να μην προλαβαινει!! κι ετσι τωρα θα παω σε αλλον που ειναι εξίσου καλος αλλα εχει λίγο περισσότερο χρόνο!!

Οδύσσεια εγω παιρνω απο το ΕΒΑΥ αυτα http://www.ebay.com/itm/PROMOTION-WONDFO-PACK-CE-FDA-Certificate-Ovulation-Tests-For-Free-Shipping-/170952038279?pt=LH_DefaultDomain_0&var=470223344027&hash=item27cd891787 ειναι παμφθηνα!!

Ευουλι τι κανεις κουκλιτσα μου? Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 417472

Ολινα θες κλωτσιτσες Razz Razz Razz ειδες που στα λεγαμε?κανεις και την δυσκολη παναθεμα σε χιχιχιιιχ

Φωτεινη πως πηγε η πρωτη μερα στη δουλεια? καλη αρχη!!

ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΛΛΟΥΚΟ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΝΩ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΔΩ.ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ

ΛΕΣ ΝΑ ΜΑ ΣΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ?

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
toniach29 έγραψε:ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΤΩΡΑ!!!!ΒΡΕ ΣΥ ΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ Κ ΨΑΧΝΕΙΣ???ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...Κ ΣΤΑ 3 ΜΩΡΑ ΔΕΝ ΕΨΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ....ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Κ ΗΡΘΑΝ...ΟΥΤΕ ΘΕΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΟΥΤΕ ΤΕΣΤ ΟΥΤΕ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ ΜΕ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!

Αχ τόνια μου είχα μια παλίνδρομη, έχω και τις πολυκυστικές και φοβάμαι μήπως και δεν κάνω ωορρηξία και τζάμπα ελπίζω!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 534787

XrysaB έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ ΕΙΣΑΙ ΑΓΧΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΒΟΥΝΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΑΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΣ ΤΗΝ ΩΟΡΗΞΙΑ.ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ΤΟ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΠΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΤΙ ΛΕΕΙ?

Ναι... εμένα δεν ήταν ποτε ποτέ εντελώς διάφανα... αυτό λέω.. μήπως ΔΕΝ έκανα ωορρηξία? ούτως ή άλλως δεν είναι παράξενο για μένα να έχω κύκλο μεγαλύτερο των 30 ημερών... μέχρι και 45 έχω φτάσει!!

boubou έγραψε:ηρθα παλι..ετρωγα Embarassed Embarassed

φουρφουρακι οτι και συμπτώματα ωορρηξιας να βλεπεις η να μη βλεπεις, εσυ να συνεχιζεις τις ζουζουνιες..ειναι ο πιο σίγουρος τρόπος!!!

Συμφωνώ καλό μου απλά μερικές μέρες είμαστε και οι δύο πολύ κουρασμένοι και το μέρα παρά μέρα καμιά φορά κουράζει....

Αχ.. θυμάμαι που πριν λίγο καιρό που έλεγα... "ρε κορίτσια γιατί αγχώνεστε με τεστ και θερμοκρασίες και δεν κάνετε σεξ μέρα παρά μέρα"?? αχχχχχ που να ήξερα η γυναίκα ότι θα έκανα τα ίδια!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ

XrysaB

XrysaB
[quote="FOTINI28"]ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!
Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΕΝΙΩΣΑ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΡΑ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 [/quot

ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994

FOTINI28

FOTINI28
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ Κ ΟΧΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΛΟΓΩ ΦΟΡΤΟΥ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα Φωτεινή!!! Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σου αρέσει η δουλειά σου!!!! Very Happy Very Happy

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου σε χαιρέτησα;Δεν θυμάμαι...Πάντως σαν περίεργα μας τα λες κοπελιά τώρα τελευταία και αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι...Δεν θέλω να σε ξεσηκώνω, αλλά...
Φουρφουράκι μου καθήκον μας εδώ είναι να επαναφέρουμε στην τάξη και όσους ξεφεύγουν!Κι εσύ έχεις παρα-αγχωθεί!Κι αν δεν κάνεις ωορρηξια ένα μηνα τι έγινε;Θα κάνεις τον άλλο, τον παρα άλλο!Αφού έχεις ήδη μείνει έγκυος σημαίνει ότι κάνεις μια χαρά!Μην με παρεξηγείς!

FOTINI28

FOTINI28
[quote="XrysaB"]
FOTINI28 έγραψε:ΠΟΣΟ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΣΑΣ!! ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΛΑ!!
Η ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΠΗΓΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!! ΕΝΙΩΣΑ ΞΑΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΤΕΕ ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΕΡΑ! ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΞΥΠΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΕΙ ΦΥΓΕΙ Η ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ Ο ΑΕΡΑΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙ!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 654316 [/quot

ΜΠΡΑΒΟ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ.ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ. Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 215994

ΕΣΥ ΚΟΥΚΛΑ ΛΕΩ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ..ΔΝ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΧΕΙ ΛΙΓΗ ΣΚΟΝΗ!

XrysaB

XrysaB

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΘΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΣΘΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ .ΕΣΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ?

FOTINI28

FOTINI28
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα Φωτεινή!!! Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σου αρέσει η δουλειά σου!!!! Very Happy Very Happy

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ . Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΥΓΩ!
ΕΣΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ? ΘΥΜΗΣΕ ΜΟΥ..

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ!!!! ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ!!! ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙΚΟ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

ΠΑΕΙ Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

XrysaB έγραψε:

ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΙΣ 20 ΤΟΥ ΜΗΝΑ.ΘΑ ΔΩ ΘΑ ΤΟ ΣΘΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ .ΕΣΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ?ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ?

ΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΤΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑ Κ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 31ΧΡΟΝΩΝ ΦΟΒΕΡΑ ΕΜΠΕΙΡΗ Κ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινούλα μου πιστεύω με κατάλαβες στο fb,ε;ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!Φτου σου κοπελάρα μου!
Χρύσα εσύ έχεις fb;

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ευούλι έγραψε:Ελλη μου σε χαιρέτησα;Δεν θυμάμαι...Πάντως σαν περίεργα μας τα λες κοπελιά τώρα τελευταία και αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι...Δεν θέλω να σε ξεσηκώνω, αλλά...
Φουρφουράκι μου καθήκον μας εδώ είναι να επαναφέρουμε στην τάξη και όσους ξεφεύγουν!Κι εσύ έχεις παρα-αγχωθεί!Κι αν δεν κάνεις ωορρηξια ένα μηνα τι έγινε;Θα κάνεις τον άλλο, τον παρα άλλο!Αφού έχεις ήδη μείνει έγκυος σημαίνει ότι κάνεις μια χαρά!Μην με παρεξηγείς!

Δεν έχεις καθόλου άδικο... Crying or Very sad

FOTINI28 έγραψε:
fourfouraki έγραψε:Καλησπέρα Φωτεινή!!! Είναι πολύ ωραίο πράγμα να σου αρέσει η δουλειά σου!!!! Very Happy Very Happy

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ . Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΘΟΜΟΥΝ ΓΙΑΥΤΟ.

Εγώ έχει ένα χρόνο και κάτι που δεν δουλεύω... μεγάλη ιστορία αλλά δεν θα ήθελα να την αναλύσω για ευνόητους λόγους... πάντως τώρα ψάχνω να βρω δουλειά αλλά δεν μου κάθεται κάτι...

FOTINI28

FOTINI28
Ευούλι έγραψε:Φωτεινούλα μου πιστεύω με κατάλαβες στο fb,ε;ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!Φτου σου κοπελάρα μου!
Χρύσα εσύ έχεις fb;

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!! ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!

XrysaB

XrysaB
[quote="toniach29"][quote="FOTINI28"]

XrysaB έγραψε: Κ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ Κ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ....

XrysaB έγραψε:

ΝΑΙ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΤΣΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΝΑ Κ ΞΕΓΕΝΝΑΕΙ ΣΤΟ ΙΑΣΩ..Η ΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ 31ΧΡΟΝΩΝ ΦΟΒΕΡΑ ΕΜΠΕΙΡΗ Κ ΦΟΒΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΑΖΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ

ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝ ΠΜ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΝΑ ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη πολυ σε χαιρομαι!!! αφου την ειχες παλιοτερα αυτη την ανεση θα συνηθίσεις πάλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109

Χρύσα και Ευουλι μου δν νομίζω να εχει γινει κατι,αληθεια...τι να σας πω..θα δειξει σε 2 μερες !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 4872

φουρφουρακι ασε γιατι με το που τελειωσε το καλοκαιρι τελειωσε και το μερα παρα μερα..ειδικα εμεις που προσπαθουμε τοσο καιρο..ε δν γινεται... εγω πραγματικα θαυμαζω την Αρτεμις και τον αντρουλη της που το προπαθουν τοσο θερμα!! εμεις δν ανηκουμε σε αυτη την κατηγορια ουτε στο χιλιομετρο δν πλησιαζουμε Rolling Eyes Rolling Eyes

νυσταξα κουκλιτσες!! θα σας αφησω να κοιμηθω το 2ωρακι μου!!!!

ανοιξτε καινουριο θεματακι και θα τα πουμε μετα εκει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909

XrysaB

XrysaB
FOTINI28 έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Φωτεινούλα μου πιστεύω με κατάλαβες στο fb,ε;ΚΟΥΚΛΑ!!!!!!!!!!!!Φτου σου κοπελάρα μου!
Χρύσα εσύ έχεις fb;

ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ? ΕΙΠΕ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!! ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!!!

ΔΕΝ ΕΧΩ Η ΜΟΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

FOTINI28

FOTINI28
fourfouraki έγραψε:
Ευούλι έγραψε:Ελλη μου σε χαιρέτησα;Δεν θυμάμαι...Πάντως σαν περίεργα μας τα λες κοπελιά τώρα τελευταία και αρχίζουν να μου μπαίνουν ψύλλοι...Δεν θέλω να σε ξεσηκώνω, αλλά...

Δεν έχεις καθόλου άδικο... Crying or Very sad

FOTINI28 έγραψε:

Εγώ έχει ένα χρόνο και κάτι που δεν δουλεύω... μεγάλη ιστορία αλλά δεν θα ήθελα να την αναλύσω για ευνόητους λόγους... πάντως τώρα ψάχνω να βρω δουλειά αλλά δεν μου κάθεται κάτι...

ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΚΙ ΑΝ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΝ. ΒΟΥΡ ΓΙΑ ΜΩΡΑΚΙ!!!! ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕ ΑΗΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΨΑΧΝΑ. ΘΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΩΡΟ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
FOTINI28 έγραψε:
Χρύσα εσύ έχεις fb;

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767
Αντε με το καλό να γίνουμε και κούκλες μανούλες! Laughing

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ..ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΒΑΘΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ 4ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ..ΥΠΟΦΕΡΩ

fourfouraki

fourfouraki
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΧΡΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άνοιξε εσύ το επόμενο θεματάκι που είσαι γουρλού!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:Φωτεινη πολυ σε χαιρομαι!!! αφου την ειχες παλιοτερα αυτη την ανεση θα συνηθίσεις πάλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109

Χρύσα και Ευουλι μου δν νομίζω να εχει γινει κατι,αληθεια...τι να σας πω..θα δειξει σε 2 μερες !! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 4872

φουρφουρακι ασε γιατι με το που τελειωσε το καλοκαιρι τελειωσε και το μερα παρα μερα..ειδικα εμεις που προσπαθουμε τοσο καιρο..ε δν γινεται... εγω πραγματικα θαυμαζω την Αρτεμις και τον αντρουλη της που το προπαθουν τοσο θερμα!! εμεις δν ανηκουμε σε αυτη την κατηγορια ουτε στο χιλιομετρο δν πλησιαζουμε Rolling Eyes Rolling Eyes

ανοιξτε καινουριο θεματακι και θα τα πουμε μετα εκει Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 334590

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 531909

Καλή ξεκούραση!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 35468

FOTINI28

FOTINI28
Ευούλι έγραψε:
FOTINI28 έγραψε:
Χρύσα εσύ έχεις fb;

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 379767
Αντε με το καλό να γίνουμε και κούκλες μανούλες! Laughing

ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ!

XrysaB

XrysaB
boubou έγραψε:Φωτεινη πολυ σε χαιρομαι!!! αφου την ειχες παλιοτερα αυτη την ανεση θα συνηθίσεις πάλι Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι#86 - Σελίδα 40 328109

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΟΠΕΛΙΑ?ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ???ΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ??ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΟΥ..ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΒΑΘΜΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ Η 2η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ 4ΩΡΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΜΑΙ..ΥΠΟΦΕΡΩ

Ευχαριστώ Τόνια μου!Κι εγώ είχα συμβουλευτική το Σάββατο που μας πέρασε!Τσεκούρωσε όλο το τμήμα!Αφού σκεφτόμουν "μήπως με γουστάρει η καθηγήτρια;" Laughing Laughing LaughingΤώρα περιμένω να δω τι έγινε στην άλλη θεματική... Λογικό να μην μπορείς να κάτσεις τόση ώρα!Είναι πολύ κουραστικό!Εύχομαι καλά αποτελέσματα! Smile

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις