951 Απ: As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87 Τετ Δεκ 05, 2012 4:56 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΒΥΕ!!!
Φιλιά Γιάννα μου!!!θα τα πούμε το απόγευμα!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΒΥΕ!!!
ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΥΣΑΚΙ ΜXrysaB έγραψε:ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑΝΙ ΚΑΛΟ ΜΕΣ ΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ
ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΣΥΝΟ ..ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑeirini7 έγραψε:Χρύσα μου καλό μεσημέρι!καλή ξεκούραση!
Αρτεμις αυτό είναι σημερινό χιόνι;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Τετ Δεκ 11, 2013 3:00 am, 1 φορά
ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΛΙΝΙ Μ..stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!! ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ...
ΕΓΩ 5 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ..ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΑΧΑΧΧΑkaramelitsa22 έγραψε:γεια σου σταυρουλινι!!!σημερα σου ειχα κανει εγω αιτηση φιλιας στο φβ!
ρε κοριτσια τι θα γινει??ολες τρωτε μελομακαρονα και σαβουριαζετε και εγω ειμαι με γιαουρτακια???θελω και εγω!!
αλλα πρεπει να χασω το ενα κιλο!!
Καλησπερα, κοριτσια!τι κανετε?μπηκα για λιγο κλεφτα μεχρι να ξυπνησει ο Θανασης! ωραια τα μελομακαρονα, αλλα νομιζω πως προτιμω τους κουραμπιεδες!eirini7 έγραψε:καλώς τη Σταυρούλα!!!
Αρτεμις εγώ το χάνω πάντα στο μέλωμα..ή τα κάνω νιανια ή μπισκότα..
να είναι καλά η γιαγιά μου που τα έκανε τέλεια!!!
Ελένη άσε μας βρε για 1 κιλό
ΕΓΩ ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑ 1Η ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΑΝ..ΕΚΑΝΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΩ ΑΜΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ...Γ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΤΑ ....eirini7 έγραψε:καλώς τη Σταυρούλα!!!
Αρτεμις εγώ το χάνω πάντα στο μέλωμα..ή τα κάνω νιανια ή μπισκότα..
να είναι καλά η γιαγιά μου που τα έκανε τέλεια!!!
Ελένη άσε μας βρε για 1 κιλό
stauroulinaa έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ!!ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΣΟΥ!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ!!! ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ!!
art86 έγραψε:ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?Ο ΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΚΑΛΑ?
ΟΛΙΝΑΚΙ Μ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΟΥΛΕΣ....???ΤΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΑΛΑΛΙ Γ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ Σ...ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕΤΡΗΣΑ ΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ-ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΤΗΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΡΩΙ -ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ..ΚΑΙ ΕΧΩ 37,3LindakiS έγραψε:Αρτ κερνα μελομακαρονο!! μιαμ!! Αν και δε ξερω πως θα το φαω χαλια ειμαι...
Αφρο μη σκας!! Παρηγορησου με μενα! Ειμαι οοοοοολη μερα 24/24ωρο σα ΜΠΑΛΟΝΙ!! Το στομαχι εχει παει προς τα πανω...το εντερο δε ξερω που χει παει...εχω δυσκοιλιοτητα...και ειμαι ΦΟΥΣΚΑ! Τωρα να πονας δεν ειναι κι οτι καλυτερο....κι εγω φανταστηκα για σενα οτι θα πηγαινες νοσοκομειο...ετσι πως ελεγες οτι πονας...ελπιζω να το γλιτωνεις! Και να μην πονας!! Κανε οτι σε ανακουφιζει...θα περασει...ελπιζω στον 3ο να ησυχασουμε και οι 2!
ΣΕ οσες ειναι εδω...
Καποια με ρωτησε τι ειναι το κουταβι...Ακιτα ειναι.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#87
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης