Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
596 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 596 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

karamelitsa22

karamelitsa22
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Σας ευχαριστω κοριτσια!!!Το εχω τοσο πολυ αναγκη να ξεφυγω λιγακι απο την δουλεια και την πολη!!!Ειδα οτι θα χιονιζει προς τα βορεια, οποτε ειμαι πολυ ενθουσιασμενη γιατι λατρευω το χιονι!!!
As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 875502 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 875502

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:σημερα ειμαι στην 28η μερα.συνηθωσ ερχεται 28 29 30..εκει αρα ναι απο σημερα δεν την περιμενω

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! 9/11 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ =27 ΗΜΕΡΕΣ! ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ 6/11! Wink Wink Wink ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ρε συ αφρουλα δλδ εγω το τικερακι αν το αγνοησω ......28η μερα δεν με βγαζει σμρ...δεν ξερω εχω μπερδευτει με αυτο
Αφρουλιτα μ πειραζει να το μετραω οπωσ με το βγαζει το ημερολογιο ?εμενα απο τισ 9-11 1η μερα μεχρι σημερα που μετραω με βγαζει 28 μερες....αμα ερθει σημερα ειμαι στην 28η μερα και τελευταια αυτου του κυκλου 28η μερα και 1η του επομενου,,ετσι με τα εχει πει ο γιατρος μου..σε ευχαριστω παντωσ που θελεισ να βοηθησεις το εκτιμω πολυ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 379767 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:σημερα ειμαι στην 28η μερα.συνηθωσ ερχεται 28 29 30..εκει αρα ναι απο σημερα δεν την περιμενω

ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ! 9/11 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΘΕΣ =27 ΗΜΕΡΕΣ! ΕΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ 6/11! Wink Wink Wink ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΙΝΟΜΑΙ ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΣΩΣΤΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ρε συ αφρουλα δλδ εγω το τικερακι αν το αγνοησω ......28η μερα δεν με βγαζει σμρ...δεν ξερω εχω μπερδευτει με αυτο

ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!! ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 28Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, Η 6/12 ΘΑ ΠΙΑΝΟΤΑΝ 1Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!!! 28-1 (ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ)=27!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:
art86 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:

ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΛΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ!!! ΝΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ 28Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΑΔΙΑΘΕΤΟΥΣΕΣ ΣΗΜΕΡΑ, Η 6/12 ΘΑ ΠΙΑΝΟΤΑΝ 1Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΥΚΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ!!! 28-1 (ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ)=27!
καταλαβα..αρα σμρ ειμαι στην 28η μερα αρα αυριο 29η κ μεθαυριο30η..ετσι δεν ειναι??????????
σε εχω πρηξει με αυτο αλλα πραγματκα δεν καταλαβαινω π διαφωνουμε..νομιζω λεμε τ ιδιο πραγμα μ αλλα λογια

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!) ΤΗΝ 29Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/11 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6/12! ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ 7/11! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ Η 1Η ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ!

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΑΡΤΕΜΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!) ΤΗΝ 29Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΚΥΚΛΟ 28 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 9/11 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6/12! ΓΙΑΤΙ Η ΑΥΡΙΑΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΤΗΣ 7/11! ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ Η ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΚΑΙ Η 1Η ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑ!
ωραια.......καταλαβααααααααααααααααααααα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....
πωσ εισαι εσυ?πονασ ακομα?

christinageo

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!

Κοριτσαρες !!!!

Πολυ αγχος αυτο τον μηνα καναμε με τον αντρουλη μου υπερπροσπαθεια , μακαρι να ειναι ο μηνας μαςςςςςςς .

Αναμενομενη περιοδο εχω την Δευτερα ειχα μπει σε ενα site ενος γυναικολογου ειχα βαλει τις ημερομηνιες και εγραφε οτι μπορω να κανω τεστ β χοριακης απο εχες 5/12/12 για να δουμε τι γινεται . Ο δικος μου γιατρος βεβαια λεει να περιμενω μετα την Δευτερα να δω αν θα μου ερθει ,και αν δεν μετα να κανω χοριακη . Λετε αν παω εγω αυριο Παρασκευη 7/12/12 να κανω χοριακη να μην δειξει τπτ ???

Τελευταια περιοδος 11/11/12 και εχω 30 ημερες κυκλο .

Με εχει πιασει τρελο αγχος , και ανυπομονησια .

Φιλακια

XrysaB

XrysaB
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
christinageo έγραψε:
Κοριτσαρες !!!!

Πολυ αγχος αυτο τον μηνα καναμε με τον αντρουλη μου υπερπροσπαθεια , μακαρι να ειναι ο μηνας μαςςςςςςς .

Αναμενομενη περιοδο εχω την Δευτερα ειχα μπει σε ενα site ενος γυναικολογου ειχα βαλει τις ημερομηνιες και εγραφε οτι μπορω να κανω τεστ β χοριακης απο εχες 5/12/12 για να δουμε τι γινεται . Ο δικος μου γιατρος βεβαια λεει να περιμενω μετα την Δευτερα να δω αν θα μου ερθει ,και αν δεν μετα να κανω χοριακη . Λετε αν παω εγω αυριο Παρασκευη 7/12/12 να κανω χοριακη να μην δειξει τπτ ???

Φιλακια

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!
ΚΑΡΑΜΕΛΙΤΣΑ ΑΝ ΠΑΣ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΚΑΡΟ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΡΘΑ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
\

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ

marichui

marichui
christinageo έγραψε:
Κοριτσαρες !!!!

Φιλακια

Εγώ θα έκανα, σε κάτι ειμαι τελειως ανυπόμονη..Καλύτερα να ξέρω νωρίτερα παρά αργότερα...

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
christinageo έγραψε:
Κοριτσαρες !!!!

Φιλακια
απο οσο ξερω η χοριακη δειχνει και απο πιο νωρισ.....απλα ισωσ αμα την κανεισ τωρα να ειναι χαμηλη κ να χρειαστει ν ξανακανεισ..γτ να μπεισ σε αυτη τη διαδικασια???ευχομαι οτι καλυτερο με μια τεραστια χοριακηηηηηηηηηη

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαννα As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 315810 εγω σημερα τα κανω ολα σιγα σιγα...μαγειρεψα-εφαγα κιολας-σαπουνησα το μπανιο επλυνα και απλωσα τα ριχταρια μου...μενουν σκονες σκουπα σφουγγαρισμα και κατι πιατα που αφησα..αλλα πιο μετα τωρα χαλαρωνω...πολυ βαρεμαρα σμρ......

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!
ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ!ΤΙ ΩΡΑΙΑ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ Sad (ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ)
ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΡΤ ΧΑΛΑΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 93981

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!! Very Happy Very Happy Very Happy ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΤΣΑΚΩΣΑΤΕ ΤΟ ΝΙΑΝΚΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΓΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΖΕΙΤΕ!!! ΟΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΣ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ! ΓΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΙΝΑΚΙ!!! ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΧΟΡΙΑΚΗ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 11Η ΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ! ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ! ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΚΥΗΣΗ!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ"]ΗΡΘΑ!!!ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?[/quot

ΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΝΟΥΜΕΡΟ!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

XrysaB

XrysaB
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ.ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ,ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ!!ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ Sad (ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ)

ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΜΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΕΙΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝ Α ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΣ ΜΩΡΕ..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΙ 3 ΣΑΣ ΣΜΡ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΤΙ ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ!!!ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΙ ΚΑΠΟΥ Σ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΤΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΥΜΕΝΗ(ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ)
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ!!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ε ΤΙ ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ!!!ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΙ ΚΑΠΟΥ Σ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΤΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΥΜΕΝΗ(ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ)
ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ!!

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΥΒΩ! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑ! ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΗΛ ΔΕΝ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝ? ΗΤΑΝ ΜΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ? Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked ΝΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ "ΔΕΣΕΙ" ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΟΚ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ! Very Happy Very Happy Very Happy

XrysaB

XrysaB
art86 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝ Α ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΣ ΜΩΡΕ..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

ΟΙ 3 ΜΑΣ Ε?ΩΡΑΙΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΠΛΕΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ 2 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙ..

ΑΡΕΜΟΥΛΑ ΕΓΩ 2 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΘΩ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΝΑ ΚΝΩ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ.ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ.

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
XrysaB έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΕ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ!!

ΑΧ ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩ.ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΛΙΓΟ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΩ ΕΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΚΡΑΤΑΩ ΑΜΥΝΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ.

ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑ ΣΟΥ?ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΜΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΕΙΣΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994 As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 215994

ΧΑΧΑΧΑ ΧΡΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.ΑΠΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΧ ΠΟΤΕ ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ Η ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ¨¨ΒΗΜΑ¨¨

art86 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΜΕΝ Α ΜΕ ΣΥΓΚΗΝΗΣΕΣ ΜΩΡΕ..... Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

As μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 Glitter-kiss-smiley-emoticonAs μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 Glitter-kiss-smiley-emoticonAs μαζευτουμε εδω οσεσ προσπαθουμε για μωρακι#88 - Σελίδα 21 Glitter-kiss-smiley-emoticon

mary 30

mary 30
Εμενα παντως η γιατρος μου απαγπρευσαι το σκυψιμο οποιο κ να ειναι αυτο χαχαχα το αυτοκθνητο λογο λακουβων κ τις σκαλες να μην ανεβω καθολου

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ε ΤΙ ΡΕ ΑΦΡΟΥΛΑ!!!ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΙ ΚΑΠΟΥ Σ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ.ΟΤΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΤΣΙ ΣΚΥΜΕΝΗ(ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΙΠΙ)
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΑΝ ΣΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΩ .....ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΕΓΚΥΟΣ..ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΤΞΙ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΣ...Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΕΒΑΛΛΕ...ΤΩΡΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΣΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΒΑΛΛΕ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 21 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις