526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 Τρι Δεκ 11, 2012 1:23 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
ΒΑΣΟΥΛΑ ΚΟΥΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ 4ΒΔΟΜΑΔΩΝ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
vasoula25 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ?
ΕΛΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ!!
καλημέρα το είδαμε αλλά δεν ακούσαμε ακόμα αλλά το κορυφαίο που μου είπε είναι ότι είμαι 4 εβδομάδων μα της λέω πως γίνετε πριν 10 μέρες έκανα χοριακή και ήταν ανεβασμένη άμα μου λες ότι είμαι 4 εβδομάδων δηλαδή η εμφύτευση έγινε την ίδια μέρα με την σύλληψη αλλιώς δεν βγαίνει ότι ναι ναι αυτή συνέχιζε να λέει τα δικά της μου έγραψε να κάνω προγεννητικό.
έτσι κι αλλιώς θα αλλάξω γιατρό θα ξεκινήσω να πηγαίνω στο ιπποκράτιο
toniach29 έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
XrysaB έγραψε:vasoula25 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΟΥΛΑ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΡΔΟΥΛΑ?
ΕΛΛΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΑΣ ΓΕΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΖΟΥΖΟΥΝΙΕΣ!!
καλημέρα το είδαμε αλλά δεν ακούσαμε ακόμα αλλά το κορυφαίο που μου είπε είναι ότι είμαι 4 εβδομάδων μα της λέω πως γίνετε πριν 10 μέρες έκανα χοριακή και ήταν ανεβασμένη άμα μου λες ότι είμαι 4 εβδομάδων δηλαδή η εμφύτευση έγινε την ίδια μέρα με την σύλληψη αλλιώς δεν βγαίνει ότι ναι ναι αυτή συνέχιζε να λέει τα δικά της μου έγραψε να κάνω προγεννητικό.
έτσι κι αλλιώς θα αλλάξω γιατρό θα ξεκινήσω να πηγαίνω στο ιπποκράτιο
ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟ.Ο ΠΡΟΓΕΝΕΤΙΚΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΟΥΛΑ?
toniach29 έγραψε:Ο ΠΡΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ Η ΟΧΙ..ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΡΔΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΚΥΗΣΗ
boubou έγραψε:Bασουλα καλημερα!! να πας και σε αλλο γιατρο αφου δν σου εμπνεει εμπιστοσυνη!!!καλο ειναι να παρεις και αλλη γνωμη να ξερεις που βρισκεσαι!!
Γιαννα οτι και να ειναι τα αποτελεσματα οι γιορτες μας θα ειναι γεματες και με αγαπη και με ζουζουνιες χιχιχιχι
Χρυσα μου αυριο θα παμε για να δωσουμε το "δειγμα" για εξεταση ..Παρασκευη θα ξερουμε παλι!! αλλα επειδη θα κανουμε και ορμονικες την αλλη βδομαδα θα παρουμε ολες τις εξετασεις μαζι!
πολλοι γιατροι δν μπαινουν στην διαδικασια του προγεννητικου πριν να ακουσουν καρδουλα για να μη μπεις σε τετοιες εξετασεις πριν να σιγουρεψεις οτι η κυηση προχωραει σωστα!!
toniach29 έγραψε:ΣΟΡΥ ΕΑΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ Κ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ
boubou έγραψε:toniach29 έγραψε:ΣΟΡΥ ΕΑΝ ΧΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ Κ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ
ειναι πολυ κουραση με μικρο παιδακι και με ενα ακομη στην κοιλια,υπομονη κουκλα μου!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΑΝΤΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ?
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης