951 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90 Πεμ Δεκ 13, 2012 3:11 am
mary 30
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mary 30 έγραψε:Λοιπον σας αφηνω κοριτσια παω παλι στο κρεβατι μου θα τα ξαναπουμε φιλια
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ!!! ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΟ ΗΡΕΜΗΣΩ.....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:24 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Πεμ Δεκ 13, 2012 4:15 am, 1 φορά
αφρουλα έγραψε:ΕΑΝ ΚΑΝΩ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΔΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΛΙΠΟΘΥΜΗ!!! ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ 2:30 ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΜΟ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ!!!
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!
boubou έγραψε:κουκλιτσες πρεπει να βγω τωρα αλλα θα μπω μετά απο τη δουλεια!!
καφεδακι καλη επιτυχια με την δουλεια, το πιστευω οτι ολα για καποιο λογο γινονται!!
Ειρηνη όντως πολύ ωραιοι ηθοποιοί! χιχιι το Σαββατοκυριακο θα παμε να δουμε το χομπιτ κι εμεις εμενα μου αρεσε ο αρχοντας των δαχτυλιδιων αρα εχω απαιτησεις κι απο αυτο!!
Αφρουλα μου ετσι ειναι ,δν ταιριαζουν σε ολους μας τα ιδια διατροφικα πλάνα!! προσπαθησε να βρεις το δικο σου!!!
τα λεμε μετα
αφρουλα έγραψε:ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΤΣΑ!!!
ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΙΣ ΩΜΕΣ ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ! ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Σαβ Δεκ 07, 2013 8:24 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την αφρουλα στις Πεμ Δεκ 13, 2012 4:25 am, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι vol.90
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης