Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

26Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Δεκ 18, 2012 8:25 am

efffie

efffie
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
summertime έγραψε:Δυστυχώς εγώ έχω ξεκινήσει να απογοητεύομαι καιρό τώρα. Και η πικρή αλήθεια είναι ότι έχω αρχίσει πλέον να το συνηθίζω ότι δεν θα κάνω... Σκέφτομαι σοβαρά την αναδοχή, την εθελοντική δουλειά σε ιδρύματα με παιδιά κ τέτοια. Δεν είναι πλέον ότι αγχώνομαι τόσο, υπάρχουν βέβαια φάσεις που στεναχωριέμαι πολυ. Κατά μία έννοια, ρέπω πια προς τη μοιρολατρεία. Ότι είναι γραφτό μου που λένε.
Είναι δυνατόν αυτή η κλομιφαίνη να είναι τόσο θαυματουργή; Πολύ αμφιβάλλω

η απογοήτευση είναι ο χειρότερος τρόπος για να αντιμετωπίσεις αυτή τη κατάσταση.
Και στο λέω εγώ που στ πέντε χρόνια που προσπαθούσα, πάντα ήμουν απογοητευμένη, για να είμαι ψυχολογικά έτοιμη όπως έλεγα να αντιμετωπίσω το αρνητικό αποτέλεσμα των προσπαθειών μου.
Ώσπου άλλαξα πάλι γιατρο και μ έκανε να το πιστέψω πως θα μείνω εγκυος (έτσι κι αλλιώς όπως μου λεγε, στις μέρες μας, με τις μεθόδους που έχουμε είναι πολύ δύσκολο μια γυναίκα κάτω των σαράντα να μην μείνει έγκυος όταν προσπαθεί, απλά δεν ξέρουμε το πότε..)
Η κλομ βοηθάει στην οωρηξία, θαυματουργή δεν είναι, αλλά για μένα η σύλληψη είναι ένα θαύμα!

27Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Δεκ 18, 2012 9:29 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Μαμά στο συννεφάκι κ Έφη, σας ευχαριστώ τόσο πολύ για την ενθάρρυνση! Τα έχετε περάσει όλα αυτά κ καταλαβαίνω πως μιλάτε από καρδιάς κ πιστεύετε στην επιτυχία. Πραγματικά, και εγώ βαθιά μέσα μου το πιστεύω με φλόγα κ δύναμη. Κρατάω τα μπόσικα όμως, γιατί η σφαλιάρα θα είναι μεγάλη αν αποτύχω κ ξέρω πως κάποα πράγματα δεν είναι ολοκληρωτικά στο χέρι μου. Είναι όντως μια πορεία μοναδική για την καθεμιά μας αυτή η προσπάθεια.
Να είναι πάντα γερά κ τυχερά τα παιδάκια σας!

28Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 9:42 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια. Ευτυχισμένο και γόνιμο να είναι το νέο έτος!
Βρίσκομαι αισίως στην 21η μέρα, με κύκλο που δείχνει τώρα τελευταία να "κάθεται" στις 28 μέρες. Εδώ και κανα δυό μέρες έχω μια άπροσδιόριστη αίσθηση βάρους, μια κάποια ενόχληση χαμηλά στην κοιλιά. Βασικά το αποδίδω στα χάπια της κλομιφαίνης...
Τολμώ ωστόσο να ρωτήσω αν τυχόν έχει αισθανθεί κάποα κοπέλα κάτι παρόμοιο στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης της;;;

29Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 11:03 am

gallida

gallida
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πόσο καιρό μετά δρα το φάρμακο?

30Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 11:21 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αμέσως μετά την τελευταία λήψη. Δηλαδή, ήδη από την 10η μέρα. Τι να πω, μάλλον το παραψειρίζω το θέμα, καλύτερα να περιμένω ήσυχα ήσυχα την περίοδο

31Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 2:26 pm

efffie

efffie
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μπορεί να είναι από τα χάπια, μπορεί και από εγκυμοσύνη, γιατί όλα εκεί χαμηλά συμβαίνουν και είναι πανομοιότυπα τα συμπτώματα, βέβαια έτσι δεν μπορείς να διακρίνεις Mad

32Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 10:25 pm

gallida

gallida
Εγώ τα σταμάτησα χτες βράδυ και Παρασκευή θα πάω για υπέρηχο,να μην έρθω σε επαφή αυτές τις μέρες?

33Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Δευ Ιαν 07, 2013 11:14 pm

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Ό, τι σου έχει πει ο γιατρός. Εμένα μου έχει πει ανά δύο μέρες σταθερά από τη 12η μέρα, εγώ όμως ξεκινάω λίγο νωρίτερα...

34Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:05 am

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
δεν προλαβαινω να διαβασω ολα οσα γραψατε αλλα θα σας πω συντομα την εμπειρια μου κ ισως βοηθησω.
ανεξηγητη υπογονιμοτητα, ολες οι εξετασεις οκ, στα 2,5 χρονια προσπαθειων εξωσωματικη κ κατεψυγμενο κυκλο-αποτυχια-, 8 μήνες μετά σπερματέγχυση(ανάποδα τα κάναμε), έγκυος-μανούλα. όταν ο γιος μου ηταν 19 μηνών ξανακάναμε σπερματέγχυση για 2ο παιδι-αποτυχια. περναει 1 μηνας κ ξεκιναω σερπαφαρ-για τα οποια εμαθα απο φορουμ-για 4 μηνες. τα σταματαω κ καπακι μενω εγκυος φυσιολογικα κ τωρα εχω 2 γιους. σιγουρα τα φαρμακα βοηθουν αλλα αλλο τοσο βοηθαει κ η ψυχολογια. κ τις 2 φορες που εμεινα εγκυος δεν το πολυσκεφτομουνα. την 1η ημασταν στο προγραμα για εξωσωματικη το σεπτεμβρη κ για να μη χανω καιρο ειπα να κανω κ μια σπερματεγχυση τον ιουνη που ηταν κ πιο οικονομικη κ δεν ειχαμε κανει. τη 2η ειχα κατα νου με το που θα μπει το καλοκαιρακι να ξανακανω σπερματεγχυση αλλα το μαρτη εμεινα φυσιολιγικα.
με το καλο να αποκτησετε γερα μωρακια. μην το βαζετε κατω, θα γινει!!!

35Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:29 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Σε ευχαριστούμε για την κατάθεση της εμπειείας σου, γι μένα είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνω ιστορίες άλλων γυναικών! Συγχαρητήρια κ για την επιμονή σου! Μερικές ερωτήσεις: τη 2η φορά που έμεινες έγκυος, πόσο καιρό πριν είχες σταματήσει τα χάπια κ πόσα έπαιρνες; Τα έπαιρνες από μόνη σου;
Να χαίρεσαι την οικογένεια!!!

36Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:35 am

gallida

gallida
Δυστυχώς η έλλειψη άγχους βοηθάει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απαξ και διαγνωστεί πρόβλημα υπογονιμότητας....μπαίνεις σε δύσκολα τρυπάκια.
Εγώ τόσο καιρό ήξερα μόνο τις πολυκυστικές και τώρα που θα λυνόταν το θέμα με σερπαφάρ προέκυψε θέμα με το σπέρμα...

37Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:50 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
gallida έγραψε:Δυστυχώς η έλλειψη άγχους βοηθάει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Απαξ και διαγνωστεί πρόβλημα υπογονιμότητας....μπαίνεις σε δύσκολα τρυπάκια.
Εγώ τόσο καιρό ήξερα μόνο τις πολυκυστικές και τώρα που θα λυνόταν το θέμα με σερπαφάρ προέκυψε θέμα με το σπέρμα...
Πόσο σοβαρο; Και ο δικός μου έχει θέμα με την κινητικότητα, ο γιατρός του έδωσε βιταμίνες μαζί με τα δικά μου χάπια.
Το άγχος σίγουρα δε βοηθάει. Μόνο ζημιά κάνει

38Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:52 am

gallida

gallida
Εμείς έχουμε οριακή ασθενοσπερμία,δηλ με βάση το 50% έχουμε 41% κινητικότητα αλλά έχουμε χαμηλό ποσοστό φυσιολογικών δομών σπέρματος. Μόνο 3% είναι φυσιολογικά.
Βέβαια έχουμε πολλά σπερματοζωάρια. Σήμερα θα πάμε ουρολόγο. Η ανδρολόγος είπε ότι δεν είναι κακό το σπέρμα, μέτριο και μπορεί να γονιμοποιήσει φυσιολογικά αλλά πότε????

39Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 1:59 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αυτό το "πότε" κανείς δεν το ξέρει. Δεν περνάνε όλα από το χέρι μας βλέπεις... Και εγώ τα ίδια σκέφτομαι κ απογοητεύομαι, αλλά τελευταίως, (χωρίς να σταματάω τις προσπάθειες) το έχω αφήσει και λίγο στον χρόνο, στον Θεό, στη φύση, ας το πει κανείς όπως θέλει...
Βοηθάει στην ψυχολογία μου αυτό κ στο να χαίρομαι τη ζωή, όπως μου δίνεται

40Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 2:58 am

Jen75

Jen75
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
summertime έγραψε:Σε ευχαριστούμε για την κατάθεση της εμπειείας σου, γι μένα είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνω ιστορίες άλλων γυναικών! Συγχαρητήρια κ για την επιμονή σου! Μερικές ερωτήσεις: τη 2η φορά που έμεινες έγκυος, πόσο καιρό πριν είχες σταματήσει τα χάπια κ πόσα έπαιρνες; Τα έπαιρνες από μόνη σου;
Να χαίρεσαι την οικογένεια!!!

ευχαριστω.
τα πηρα μετα απο συνεννοηση με το γιατρο μου απο το τηλεφωνο. επαιρνα 1 τη μερα φια 5 μερες ( 2η με 7η αν θυμάμαι καλά) πήγαινα για υπέρηχο πριν την ωορηξία κ μια φορά και μετά. τις 3 πρώτες φορές είχα 1 αυγουλάκι, την 4η είχα 2. με το που τα σταμάτησα, στον επόμενο κύκλο έμεινα έγκυος. είχα γραφτεί κ στο γυμναστήριο, έκανα ζούμπα κ αερόμπικ, αγόρασα καινούριες φόρμες κ αθλητικά κ μείναν στο συρτάρι, χιχιχι. αααα, κ ο άντρας μου έπαιρνε υποφαές εκείνο το διάστημα!!!

41Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 3:12 am

gallida

gallida
Πως γίνεται να μην δρουν πάντα τα χάπια?

42Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Τρι Ιαν 08, 2013 3:37 am

summertime

summertime
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
gallida έγραψε:Πως γίνεται να μην δρουν πάντα τα χάπια?
Αν κάνεις ένα ωάριο δεν σημαίνει ότι δεν έχουν δράσει. Συντελούν στο να έχεις καλύτερης ποιότητας ωάρια

43Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 1:47 am

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!!Ψαχνοντας κατι ασχετο επεσα πανω στο θεμα αυτο..δε ξερω αν συνεχιζετε να παιρνετε χαπια κλομιφαινης ακομα,ελπιζω να πετυχατε εγκυμοσυνη!!!Στην περιπτωση μου με βοηθησαν.εμεινα εγκυος απο τον πρωτο κυκλο κιολας.Και ειχα πολυκυστικες ωοθηκες.απο τα 15 που μου ηρθε περιοδος επρεπε να παρω χαπια για να μου ερχεται.Αλλιως δεν ειχα ποτε περιοδο στην κυριολεξια!Καναμε ελευθερα με τον αντρα μου αλλα φυσικα τιποτα.Μου ειπε ο γιατρος οτι θα ξεκινησω τα χαπια για να κανω ωορρηξια σιγουρα και αν δε μεινω εγκυος βλεπουμε για περαιτερω εξετασεις.Ευτυχως ηταν μονο αυτο το προβλημα μας.Η φιλη μου εμεινε επισης εγκυος ενα μηνα μετα τον τελευταιο κυκλο κλομιφαινης.Δηλ 6 μηνες τπτ!την βοηθησαν ομως στον κυκλο της και εμεινε εγκυος!

44Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 1:53 am

gallida

gallida
Εγώ τα πήρα ένα κύκλο αλλά σήμερα αδιαθέτησα... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

45Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:04 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην ανησυχείς Γαλλίδα!! Θα ήταν μεγάααααλη τύχη να πετύχαινε από την πρώτη φορά!!! Θα πετύχει μια από τις επόμενες Wink

46Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:12 am

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μην απογοητευεσαι!Θα ερθει!Καλη τυχη και θετικη ψυχολογια για τον επομενο μηνα!

47Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:18 am

gallida

gallida
Απλά και το σπέρμα μας είναι μέτριο και φοβάμαι. Λέω αυτό το μήνα να κάνω σαλπιγγογραφία,τι λέτε?

48Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:30 am

mama_sto_synnefaki

mama_sto_synnefaki
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Δεν αποφασίζει ο γιατρός να πρέπει να κάνεις σαλπιγγογραφία? Εμένα δεν με ρώτησε, απλώς με έστειλε να την κάνω Laughing
Να σου πω όσο περισσότερες πληροφορίες έχετε τόσο πιο εύκολα θα αποφασίσετε τη σωστή μέθοδο!

49Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:35 am

gallida

gallida
Τον είχα ρωτήσει,μου λέει αρχή είναι ακόμα.Δεν έχω κάποιο ιστορικό που να βάζει σε υποψία. Άλλοι μου είπαν κακώς που ξεκίνησες χωρίς σαλπιγγογραφία. Επειδή το κόβω να χρειάζεται τελικά λέω να κάνω μην παίρνω τζάμπα ορμόνες

50Κλομιφαίνη. Βοηθάει; - Σελίδα 2 Empty Απ: Κλομιφαίνη. Βοηθάει; Παρ Φεβ 01, 2013 2:42 am

Sagia

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
gallida μου δεν ξερω το ιστορικο σας αλλα ο γιατρος σου φανταζομαι θα σου το ειχε προτεινει αν το εκρινε απαραιτητο.πρεπει να τον εμπιστευτεις και να κανεις οτι σου λεει!Υπαρχουν τοοοοσες πολλες εξετασεις που μπορειτε να κανετε..αλλα αν χρειαστει θα σε καθοδηγησει ο γιατρος σου.χαλαρωσε και κανε μονο τη θεραπεια που σου εδωσε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις