Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

451Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 Empty . Σαβ Ιαν 12, 2013 1:19 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωραιο νυφικο!!αν και πιστευω οτι θα ταιριαζει ενα γουνακι κοντο αλλα αν δεν σου αρεσει και δεν βρεις και σακακι που ειπες μπορεις να βαλεις ενα μπολερο κοντο κολλητο απο δαντελα η απλα διαφανο η μπορεις να ραψεις μονο μανικια απο δαντελα και μετα να τα βγαλεις.δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι εννοω..

toutounaki

toutounaki
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λία μου πόσο χαίρομαι δε φαντάζεσαι! ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ εύχομαι! Very Happy

mamavi έγραψε:

Αυτή η σιγουριά του Τάσου ύποπτη μου ακούγεται, λες να έκανε καμία κουτσουκέλα και να μην σε προειδοποίησε;; Shocked Shocked [/quote]

Συμφωνώ με τη Βίκυ, καμιά κουτσουκέλα έκανε ο Τάσος πηγαίνοντας για την κόρη...
Όσο για την Τράπεζα γάλακτος εγώ έχω κάνει, αλλά εγώ γύρισα στη δουλειά από το Δεκέμβριο- ως το Μαρτιο δεν πιστευω πως χρειάζεται. Κάνε μια μικρή Τράπεζα για ρεζέρβα όταν χρειάζεται...

elbono έγραψε:ρεεε κοριτσια ολοοοοοοο το βαδυ μπορει να ξυπνησει καμια 50 φορες οχι γαι φαγητο κλαμα τσιριδα κ υπνο παλι-ειμαι σαν αναποδο γαμωτο γιατι το παθαινει αυτο?

καλημερουδια!
Γιατί αυτό; Ρε παιδιά εμένα κοιμάται σερί από 11 το βραδυ ως 8 το πρωί... Shocked Μήπως Ελένη μου καλόμαθε και θέλει αγκαλίτσα;

Ευάκι έγραψε:καλημερα!!!κι αντιο!παω λαικη!
ελενη αν εκτυπωσεις σε φωτογραφειο σχεδον ποτε δε βγεινει 13x18 η εικονα τους βγαινει ελαφρως μικροτερη.αν παλι σε φωτοτυπαδικο ή στειλτο μου να στο κανω στις διαστασεις που θες ή το κανουμε βημα βημα μαζι το μεσημερακι!πες μου και αν ειναι μιλαμε κι απο το τηλεφωνο,ειναι πολυ ευκολο μην αγχωνεσαι!
ηρθε ο μπαμπας τους χθες και εχουν τρελαθει!πολυ γελιο!
η μπεμπα μπουσουλαειειειειειειειειει!!!! affraid [img]

Μπράβο ρε Ευάκι! Με το καλό (για το μπουσούλημα) και καλώς τα δεχθήκατε! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 50580 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 50580

markella01

markella01
Βίκυ μου λέει στο κουτί....αν θες με μητρικό (εγώ έβαλα κατεψυγμένο, ότι και να βάλεις το ίδιο είναι) βάζεις 130 γρ. μητρικό και 5 κουταλιές ρυζάλευρο. Εγώ πρώτη φορά έβαλα 70 γραμμάρια και 2μιση κουταλιές ρυζάλευρο και το έφαγε. Με νερο τίποτα.

'Οσο για την προειδοποίηση τι να με προειδοποιήσει? Αφού τις (σπάνιες) φορές που κάνουμε πάντα μέσα μου τελειώνει, άλλα είμαι τόσο στερημένη που δεν μπορώ να του ασκήσω βέτο....

Ελμπονάκι γλυκό εγώ έκανα προφιτερόλ και πουτίγκα σε χάρτινη συσκευασία με disney φιγούρες και μου πήρε 0,85 το κομμάτι, το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο είναι πολύ οικονομικό και το προφιτερόλ του δε, ονομαστό στην κατερίνη....Το νθφικο τελειο και σαν τυπου ετολ να βαλεις θα εισαι σουπερ...

Ευακι μου τελεια νεα!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέεεεεεεεεεεεεεεερα!!!
Επιτέλους μετα απο 3 ημερες χωρις ιντερνετ η συνδεση επανηλθε. Κανουν εργασιες για να περασουν γραμμες του οτε και μας εσπασαν τα νευρα. Συν του οτι ο μικρος μου απο την ζοχαδα του που δεν μπορουσε να παιξει ενα παιχνιδι εριξε χυμο στο πληκτρολογιο και κολλανε τα πληκτρα. ευτυχως τον προλαβα και λιγο επεσε αλλα κολλανε ολα τα γραμματα απο αριστερα σ,α,ε,ρ, κτλ. θα βρω τροπο να το φτιαξω το μεσημερακι.
Ξεκιναω να διαβαζω νεα σας.

eleni2526

Kαλησπερα!!!!!!!τι κανετε???εμεις πηγαμε σουπερ γυρισαμε μαγειρεψα μολις φαγαμε κ ο κωσ.πηγε ξαπλωσε εγω πρεπει να ταισω κοιμησω το μωρο να πλυνω πιατα να συμαζεψω να βαλω κανα πλυντηριο κ μια σκουπα γιατι το απογευμα περιμενουμε κοσμο.........κ ο κωστας να ξεκουραστει......τα νευρα μου...... το κεφαλι καζανι βαζω βγαζω κολαρο

spyros3

spyros3
καλησπερα,τι κανετε?
η μικρη ξεκινησε για τα καλα τον χορο των δοντιων..τοσες πανες,τοσα δαγκωματα....

φαγαμε κ μπισκοτο τα μιραντα!πολυ γελιο!πηγαμε το πρωι σουπερ κ πηρα κ ενα χαλι για τον σπ..αυτα τα υπουιθεμενα αντιαλλεργικα μ φανηκαν τοσο 'βαρια' με την εννοια της ποιοτητας..πολυ μαλλι κ αυτο πειραζει τον σπ,βρηκα μια λεπτη μοκετα π δεν μαδαει τοσο με σχεδιο τον μακουιν κ χει κ δρομο απανω,θα καθεται εκει σιγουρα να παιζει..κοιταξα κ για την κουρτινα κ εμεινα μανοιχτο το στομα..130€!παναγια μ...

ελενη κ εγω δουλειες παρα πολλες!!!η μικρη τωρα κοιμηθηκε κ ο σπ το παλευει,ο νικοσ κοβει ξυλα..

ευακι καλως τα δεχτηκατε κ καλα μπουσουλιματα!!!

λια μ!σιδερενια καλη μ η μπουμπουκα σας κ περαστικα...αντε να ηρεμησεις κ εσυ λιγακι κ να ξεκουραστεις..

χρυσα..ενα απο τα δυο ισχυει..ας ειναι αυτο π θες εσυ..

ελμπονακι ωραιο το νυφικο σ!με το καλο!!κ αυτο π ειπε η χριστινα θα ναι ωραιο..

βικη,ευα,βιβη,μαρακι,ντινα!!! Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 417472 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 417472

marialat

marialat
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια μου!!!

Ευακι μόνο γάμο θα κάνουμε. Βάφτιση κάναμε τον Οκτώβρη. Θα ρωτήσουμε και στον Στάυρο, θα πάμε και στον Εναστρο, γιατί στην βαδτιση μας εν=κανε νυξη για τον γαμο, που του καναμε μια διευκολυνση και θα δουμε και το μαγαζι που πηγε ο ανηψιος μου. Στο μεταξυ, ηρθε χθες εδω με τη γυναικα του και μας ειπαν τα καλυτερα για το μαγαζι που πηγαν και ειναι στο στυλ που θελουμε. Οι ιδιοι λεει εχουν και το Rose Garden, οποτε θα μπορουσαν να βγαλουν και πιατα...

Ελένη τελειο το νυφικο!!!!

Λια μου πολυ χαρηκα που βγηκατε!!!! Αντε σιδερενια η μικρη μπουμπου μας και αλλο κακο να μην την βρει!!!

Ευακι να χαρειτε το ΣΚ με τον αντρα σου! Μπραβο στην μικρουλα που μπουσουλαει!!! Να δουμε κι εμεις ποτε!!!

Κοριτσια, πηγα χθες στην διαβητολογο μου και μου ειπε οτι για καθε 300αρι που κανω ολο και καποιο αγγειο καταστρεφεται ανεπανορθωτα κι εγω ημουν πολυ πολυ αρρυθμιστη τελευταια. Μου ειπε εν ολιγις να αφηνω το μωρο και να κανω ινσουλινη και να τρωω στην ωρα μου και να βρω τροπο να κανω κατι για τον εαυτο μου, να χαλαρωνω χωρις το μωρο, για να ρυθμισω λιγακι το ζαχαρο... Αντε να δουμε...
Σημερα εφαγα στην ωρα μου...

Ο Αγγελος πρωτη φορα εφαγε ολη του την κρεμα!!! Μιση μπανανα και μισο αχλαδι!!! Βεβαια εκανα τον καραγκιοζη και του χωνα το κουταλι στο στομα στην αρχη, αλλα μετα αρχισε να το ανοιγει μονος του!!! Το πουλακι μου, ποσο περηφανη με κανει!!!

markella01

markella01
Μαρία κι εμένα την έφαγε πρώτη φορά σήμερα μισό αχλάδι μισή μπανάνα και ενα τέταρτο μήλο...άλλα είχα βοηθό τη Μαρκέλλα δίπλα και του έπαιζε κουκλοθέατρο...τι καραγκιοζιλίκια κάναμε κι εμείς...μισή ώρα μέχρι να φάει...α ρε ευλογημένε θηλασμέ....κι όχι τίποτα άλλο έπρεπε να βγάλω κι έξτρα γάλα με το θήλαστρο για το ρυζάλευρό του....

Ελένη, γιατί τον άφησες να πάει να ξαπλώσει? Ας σηκωθεί τουλάχιστο να σου βάλει μια σκούπα, δλδ εσύ δεν είσαι κουρασμένη?

Ζέτα, εγώ θέλω ούτε περίδος να μην έρθει γιατί τόσον καιρό ξένοιασα (έχω δεκαπέντε μήνες τώρα χωρίς περίοδο) και φυσικά ούτε έγκυος να είμαι...Από τα δύο προτιμώ την περίοδο....εννοείται...

Μπεμπεκάκι μου το ματάκι τι λέει?

Εμένα σήμερα μου τον κρατήσανε και κοιμήθηκα μέχρι τις 12 το μεσημέρι...γιατί από τις 5μιση μέχρι τις 9 ήμουν ξύπνια...μία ο Νικόλας κάθε μισάωρο και κλάμα (άτιμο λάχανο, δεν ξανατρώω) μία ο τάσος που έπαιζε η φιλαρμονική της κέρκυρας μες το ρουθούνι του....)

Σας αφήνω και πάλι, ο μικρός σα να νυστάζει...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βαζω κολλυρια στο ματι,δε με ποναει τωρα,πηγα οφθαλμιατρο χθες,σας το πα;δε θυμαμαι,εχω παθει αλτσαϊμερ.μου ειπε οτι εχω στεγνα ματια,δεν εχω δακρυα.
παω να τη ταϊσω κι εγω τωρα.Ελενη κι εγω εχω σκουπα,μια κουζινα που θελει πλυσιμο,ρουχα κι ενα σωρο δουλειες αλλα επειδη εγω δεν περιμενω καποιον θα κανω οτι προλαβω χαλαρα γιατι βαρεθηκα ολη μερα δουλειες.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λια μου σιδερένια η κουκλα σας!!!Πολυ χαρηκα που γυρισατε σπιτακι σας. Παντα καλα το νινακι σας.
Ελένη πολύ ωραιο το νυφικό σου με το καλό!!!
Ευάκι καλώς τον δέχτηκες τον αντρούλι σου και καλά να περάσετε. Μπράβο η μικρή σου!!!
Χρύσα λέεεεεεεεεεεεες να σου εκανε καμια κουτσουκέλα (αλλη λεξη ηθελα αλλα εχω κολλήσει και δεν την βρίσκω)ο αντρας σου και να μην πήρες χαμπάρι!!!!!!Για να επιμένει κατι ξέρει ή σε πειράζει λές?
Ελένη αφού πονάς κατσε χαλάρωσε λίγο μην πλακώνεσαι στις δουλειές. Κανενα παυσιπονο πήρες? Περαστικα.
Κορίτσια η μικρή μου δεν τρώει με τιποτα χορτόσουπα. Σφραγιζει το στομα και τέλος. Ανυποχώρητη οσο και αν πειναει. Η πεθερα μου επιμενει να βαλω λίγο αλάτι, η παιδιατρος μου λεει ΟΧΙ ρητα και δεν ξερω τι να κανω. Φρουτοκρεμα και φαριν λακτε μια χαρα χορτοσουπα με τιποτα.Καμια ιδέα???
Οσο για δοντακια φαινεται να ειναι ετοιμα να σκασουν δυο απο πανω.

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:βαζω κολλυρια στο ματι,δε με ποναει τωρα,πηγα οφθαλμιατρο χθες,σας το πα;δε θυμαμαι,εχω παθει αλτσαϊμερ.μου ειπε οτι εχω στεγνα ματια,δεν εχω δακρυα.
παω να τη ταϊσω κι εγω τωρα.Ελενη κι εγω εχω σκουπα,μια κουζινα που θελει πλυσιμο,ρουχα κι ενα σωρο δουλειες αλλα επειδη εγω δεν περιμενω καποιον θα κανω οτι προλαβω χαλαρα γιατι βαρεθηκα ολη μερα δουλειες.

Πολύ σωστη σε βρισκω!!!

lia30

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κορίτσια μου.
Εχουμε ιντερνετ από το μεσημεράκι και πάλι..
Ουφ, τι να σας πρωτογράψω...
Πέρασα αυτές τις μέρες τις πιο δύσκολες και πιο έντονες συναισθηματικά ώρες της ζωής μου.. Το κορίτσι μου το πήγα την Πέμπτη 3 του μηνός στο νοσοκομείο, το είδε μια γιατρός, με μάλωσε που ήμουν αγχωμένη και μας έδιωξε. Την έβλεπα όμως ότι ζοριζόταν πολύ στην αναπνοή και δεν μπορούσε να φάει καθόλου καλά. Και το απόγευμα την πήγα τη γιατρό μας. Αφού την είδε από δω, την άκουσε από κει, μας έστειλε εσπαυσμένα στο νοσοκομείο, ούτε από το σπίτι δεν μας άφησε να περάσουμε να πάρουμε πράγματα.
Πήγαμε στο νοσοκομείο, ήρθε μία γιατρός που είχε άδεια, αλλά είναι γνωστή του μπαμπά μου και ήρθε για μας, για να μας κάνει εισαγωγή γιατί εκείνη τη μέρα εφημέρευε το άλλο νοσοκομείο, της κάναν εξετάσεις αιματος και ακτινογραφία αμέσως. Με το που είδε την ακτινογραφία, της ήρθαν δάκρυα στα μάτια της γιατρού και μου λέει γιατί την αφήσατε τόσο καιρό. Τι τόσο καιρό της λέω, δύο φορές την έφερα στο νοσοκομείο και μάλιστα η δευτερη σήμερα το πρωί και με διώξανε!
Την βάλανε στο οξυγόνο γιατί είχε μελανιάσει από την έλλειψη οξυγόνου και την αναπνευστική δυσχέρεια. Καταλαβαινα ότι είναι κρίσιμα τα πράγματα, παρόλο που ο μπαμπάς μου προσπαθούσε να με καθυσηχάσει. Πέρασε ένα 24 ωρο, δεν είχε βελτίωση, και το δεύτερο 24ωρο, άρχισε να μην αναπνέει καλά ούτε με τη στήριξη από το οξυγόνο. Εκεί μας έστειλαν στη μονάδα ενατικής θεραπείας του πανεπιστημιακού στην πάτρα. Στα Γιάννενα έχει μόνο μονάδα νεογνών στο Πανεπιστημιακό. Οταν μου το είπαν κατάρρευσα, λιποθύμησα και είπε η γιατρός ότι δεν με αφήνει να πάω με το ασθενοφόρο γιατί με φοβάται. πήγε ο άντρας μου και εγώ με το αυτοκίνητο με τους γονείς μου. Φτασαμε στην Πάτρα, το μωρο μου είχε φτάσει ενα 45λεπτο νωρίτερα από μας, μπηκαμε μέσα στη μονάδα να τη δούμε για λίγο και να μας κάνουν ενημέρωση. Κορίτσια αυτη την εικονα δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Δεν θέλω ούτε να την περιγράψω. Εκεί σκέφτηκα συνειδητά πια ότι μπορεί να το χάσουμε το κορίτσι μας. Η γιατρός μας ενημέρωσε ότι είναι μεν σοβαρή η κατάστασή της, αλλά υπάρχη πιθανότητα να μεταφερθούμε την επόμενη μέρα στην παιδιατρική και άμα κάτι δεν πάει καλά να ξαναμεταφερθούμε στη μονάδα. Την επόμενη το πρωί (5 τα ξημερώματα είχαμε εισαχθή στη μονάδα), μας ενημέρωσαν ότι μέχρι το μεσημέρι θα μεταφερθεί στην παιδιατρική κλινική. Οταν την φέραν, το κορίτσι μου ήταν τόσο φοβησμένο, τόσο τρομαγμένο, έκλαιγε γοερά και δεν ηρεμούσε πουθενά. Ενοιωσε μάλλον τόσο μόνη της... Αυτό κράτησε λίγες ώρες, μετά άρχισε να μας αναγνωρίζει και να ηρεμεί. Ηταν πολύ θαρραλεα, ήταν όλες τις μέρες κάτω από ένα κουβούκλιο του της έδινε οξυγόνο και δεν διαμαρτυρόταν καθόλου. χαμογελούσε σε όλο τον κόσμο, νοσοκόμες και γιατρούς. Ολοι είχαν πάθει πλάκα μαζί της. Και ενώ μέχρι την δευτέρα ήταν σταθερή η κατάστασή της, από Δευτέρα βράδυ παρουσίασε ραγδαία βελτίωση, τόσο που δεν το πιστεύανε και οι γιατροί. Και από κει και πέρα να δείτε χαμογελα και γελάκια σε όλους. Ενας άγγελος.!! Βγήκαμε την Πέμπτη και επιστρέψαμε. Δεν έχει κλάψει καθόλου, όλη την ημέρα χαμογελάει.
Η γιατρός που ήρθε να μας δει είπε ότι είναι καλά, θέλει πολλή προσοχή να μην ξανααρρωστήσει πριν στηλωθεί καλά, και γενικά πολλή προσοχή. Είμαστε όλοι με μάσκες μέσα στο σπίτι. Φοβάμαι κορίτσια, αλλά ειμαι τόσο χαρούμενη που είναι καλά και μας χαμογελάει συνέχεια.
Επίσης παρεπιπτόντως διαπίστωσαν ένα άνοιγμα στην καρδιά ανάμεσα σε δύο κοιλότητες, το οποίο υπαρχει περίπτωση να κλείσει από μόνο του, και άμα δεν κλέισει (πιθανότητα 10%), κάνει μια επέμβαση στα 5 και το κλείνουν. Εχει παιδιοκαρδιολόγο στ Γιάννενα και θα το παρακολουθούμε.
Το νοσοκομείο στην Πατρα μου άφησε κάτι περισσότερο από τις καλύτερες εντυπώσεις από όλες τις απόψεις. Ουτε σε ιδιωτική κλινική να ήμασταν.
Με όλα αυτά που περάσαμε, και με το περιορισμένο φαγητό που έκανε επί μια βδομάδα και τη δικιά μου κούραση- αυπνία- αφαγία, η παραγωγή γάλακτος μου απορυθμίστηκε. Είναι φοβερό όμως το ότι ενώ το στήθος μου είναι πάντα μαλακό ( που είχα προβλημα υπερπαραγωγής και στήθος πάντα τούμπανο), το κορίτσι μου πάντα πίνει. Το λέω γιατί κατάλαβα και εμπράκτως ότι το "δεν έχω γάλα" δεν ισχύει. Αμα βάλεις το παιδί στο στήθος, θα ρουφήξει και θα φάει. (δεν έδωσα ούτε ένα μπουκάλι. Τη μια μέρα στα γιαννενα και μετα και τις λίγες ώρες στη μονάδα είχε και ορό)
Νοιώθω πληγωμένη από την κουνιάδα μου, που δεν μας είπε ότι τα παιδιά της είναι άρρωστα και τα βάζω και με τον εαυτό μου που δεν άρπαξα το παιδί να φύγω μόλις το διαπίστωσα. δεν μπορούσα να φανταστώ βέβαια ότι άμα κολλούσε θα φτάναμε τόσο μακρυά. Απλά από δω και πέρα θα είμαι πολύ σκληρή, Μεχρι το παιδί μου να γίνει 3 χρονών δεν θ συνυπάρχουμε στον ίδιο χώρο με τα δικά της, πάει και τελείωσε. Ούτε καν καλοκαίρι. Στους παππουδες τους θα τα πηγαίνω μόνο όταν δεν θα είναι και τα αλλα εγγόνια ( μένουν στην Ιταλία και έρχονται στις γιορτές).
Αυτά κορίτσια μου. Ευχομαι σε όλες να μην περάσουν ποτέ κατι ανάλογο με τα παιδάκια τους... Υγεία σε όλα τα μωρά. Είναι άδικο να αρρωσταίνουν. Είδα πολλά παιδάκια στη μονάδα, μέρες διασωληνωνμένα και πονούσε πολλαπλά η καρδιά μου...

463Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 Empty . Σαβ Ιαν 12, 2013 7:10 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
λια μου δεν εχω λογια..μπορω να φανταστω πως ενιωθες..τελος καλο ολα καλα κοριτσι μου.ειναι δυνατη η μικρη σου.λιγος ακομα καιρος να περασει και ολα θα γινουν οπως πριν.κ εχεις δικιο που λες οτι θα γινεις σκληρη απο δω κ περα.τελικα ομως δεν καταλαβα κατι..τι κολλησε το μωρο?πως λεγεται?τα αλλα παιδια ηταν απλως κρυωμενα και κολλησε?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λια μου καλη αναρρωση κι απο δω κ περα μονο χαρες κ γελια!!!ετσι,ολες πρεπει να γινουμε σκληρες.δεν προκειται για μας,για τα ανυπερασπιστα τα μικρακια προκειται..

Κωνσταντινα εσυ δουλευεις σε τραπεζα; θελω να σε ρωτησω κατι σχετικα με το θεμα που ειχα με αμαζον,να σ στειλω πμ μην πρηζουμε τα κοριτσια;

spyros3

spyros3
Λια μ καλως ορισατε στο σπιτι σας κ παλι περαστικα...
εγω σε νιωθω απολυτα γιατι τα χω περασει με τον σπυρο πολλες φορες αυτα τα επεισοδια...κρισεις αναπνευστικες κ το ραστ στο κατωτερο βαθμο...ασθενοφορα καθε φορα για να χει το παιδι συνεχεια οξυγονο για να μας πανε σαλλο νοσοκομειο..
ευχομαι μεσα απο τα βαθη της καρδιας μ αυτο να ταν το πρωτο κ το τελευταιο..κ ναι να εισαι σκληρη σοποιον ειναι αρρωστος κ ερχεται σεπαφη με το μωρο σ..εγω αυτο κανω κ εχω βρει την υγεια μ..χαρηκα π ολα πηγαν καλα..προσοχη τωρα να φυγει κ ο χειμωνας κ ολα καλα..

spyros3

spyros3
τι επαθα η γυναικα...απλωσα στο απλωστρακι 2 πλυντηρια κ μολις εβαλα το τελευταιο ρουχο κανει μια κ εσπασε!!!!ευτυχως π το χα μεσα κ δεν ημουν στο μπαλκονι...πω πω...ηταν σαραβαλο 7χρ τωρα κ ηθελε αλλαγη...αντε ξαναμανα να μαζευω κ να πλωνω στο καινουργιο...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ ρε Ζετακι... ευτυχως ειχες αλλη απλωστρα!κι εμενα σαραβαλο ειναι κ πρεπει να παρω αλλη. ναπαρω την Ποπη κανα τηλ; μπορει να μην εχει ιντερνετ αλλα τη σκεφτομαι πως ειναι τα παιδια.

toutounaki

toutounaki
Λία μου! Καταλαβαίνω πως ένοιωσες, όμως πάει πέρασε καλό μου κορίτσι! Και προσοχή από δω και πέρα και αν σε κάποιους κακοφανεί... ξυδάκι!
Κι η μικρούλα σου ήταν διπλά νικήτρια! Και γιατί το ξεπέρασε και για το χαρακτηρα που έδειξε- ποιό άλλο μωράκι θα περνούσε όλα αυτα με τόσο χαμόγελο; Είσαι τυχερή, που εχεις μια τόοοσο καλή κορούλα!

Ζέτα μου, υπομονή... Αχ αυτες οι δουλειές! Μια τελειώνει 10 βγαινουν στη φορα εκει που δεν το περιμένεις!

spyros3

spyros3
μαρακι μ πηγα στο σουπερ της γειτονιας κ πηρα....κ εγω την σκεφτομαι γιατι η μικρη της δεν ηταν κ πολυ καλα εκεινες τις μερες αλλα δεν εχω το τηλ της..

βιβη μ τι κανετε?δουλειες?αστα,αστα..τωρα επλυνα την μοκετα τ σπ στην μπανιερα!!!μ βγηκε η μεση αλλα επρεπε...τωρα θα κανω ενα ζυμαρι για πιτσα!!!

toutounaki

toutounaki
Θέλω να πάω μια εβομάδα σ ένα ησυχο μερος, να μη πλένω, να μη σιδερωνω, να μη σκουπίζω, να μη μαγειρεύω, να κοιμάμαι και να ξυπνάω όποτε θέλω... Πολλά ζητάω, ε; Rolling Eyes

spyros3

spyros3
θα με παρεις μαζι σ?!!!!!!!

η μικρη περα απο τα μπισκοτα π εφαγε το μεσημερακι τωρα εφαγε κ γιαουρτακι!!!!!

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
bebek6 έγραψε:Λια μου καλη αναρρωση κι απο δω κ περα μονο χαρες κ γελια!!!ετσι,ολες πρεπει να γινουμε σκληρες.δεν προκειται για μας,για τα ανυπερασπιστα τα μικρακια προκειται..

Κωνσταντινα εσυ δουλευεις σε τραπεζα; θελω να σε ρωτησω κατι σχετικα με το θεμα που ειχα με αμαζον,να σ στειλω πμ μην πρηζουμε τα κοριτσια;

Φυσικά οτι θες σε οτι μπορώ να βοηθήσω. Εννοείται!!!

toutounaki έγραψε:Θέλω να πάω μια εβομάδα σ ένα ησυχο μερος, να μη πλένω, να μη σιδερωνω, να μη σκουπίζω, να μη μαγειρεύω, να κοιμάμαι και να ξυπνάω όποτε θέλω... Πολλά ζητάω, ε; Rolling Eyes

Ε μάλλον. Σαν πολλά μου ακούγονται Smile Smile Smile

toutounaki

toutounaki
Ουουου Ζετάκι! Σε παίρνω, σε παίρνω! Αρκεί να μπορέσω να πάω κι εγώ Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 654316 Μανουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2012 #8 - Σελίδα 19 654316

Μπράβο στη μικρή σου! Η δική μου που θελει μονο το γαλα μου να δω. Με συγκινει η προτίμηση της βεβαια αλλά ας φαει και κάτι άλλο.... Laughing

konstantinasmg

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Λια μου ποσο σε καταλαβαινω δεν φανταζεσαι γιατι ειχαμε περασει και εμεις μια περιπετεια με τον μικρό μας και απο τοτε και εγω εγινα πολυ σκληρη. Και πιστεψε με μονο σε καλο μου εχει βγει. Ασε που τωρα τους εχω ολους εκπαιδευσει και ουτε στο χαλακι της πορτας δεν ερχονται αρρωστοι. Τα παιδια μου πανω απ ολα και η υγεια τους. Ξεκουρασου, χαλαρωσε και απολαυσε τα χαμογελα της μικρης σου.

spyros3

spyros3
θα φαει βιβη μ μην αγχωνεσε...καθε μερα να προσπαθητε να της δεινετε φρουτακια κ θα φαει...σιγα σιγα,δεν θα φαει με την πρωτη δοκιμη...μετα απο 5-6 μερες θα φαει κανονικα,αλλα μην τα παρατησεις...

ντινα μια απο τα ιδια κ εμεις αλλα εμενα μολις αρρωστησει τον χτυπαει σταναπνευστικο κ προσεχουμε παρα πολυ..να τωρα ας πουμε βηχει κ εχουμε νοτια εδω...του δινω κ αερολιν αυτες τις μερες να ηρεμησει περα απο την αλλη αγωγη π κανουμε με φλιξοταιντ κ σιγκιουλαρ..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις