Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
512 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 512 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

26Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 2:29 am

evi2

Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
arco iris έγραψε:για να το βλεπουμε και απ την αλλη πλευρα ομως, οταν μια κοπελα παντρευεται και αποκταει παιδι, δε μπορεις και να την "ενοχλεις" οσο πριν.........

δλδ σκεφτεσαι ακομα και το τηλεφωνο, μηπως κοιμαται το παιδι, μηπως ξεκουραζεται ο αντρας της, δεν εχεις την ευχερεια που ειχες οταν ηταν ελευθερη

εμενα πολλες φορες μου το εχουν πει, θελω να παρω αλλα ειναι ακαταλληλη η ωρα και το εχω παθει κι εγω

επισης, δεν παρεξηγω το εξης

οι φιλες μου αυτη τη στιγμη ειναι ολες ελευθερες........ε δε θα χαραμισουν το σαββατοβραδο τους (γιατι δουλευουν τις αλλες μερες) για να ερθουν σε μενα

εχει πιο ενδιαφερον η τσαρκα........δεν το λεω ειρωνικα φυσιολοικο το βρισκω

Συμφωνω απολυτα...Δεν θα ειχα την απαιτηση να χαραμισει η φιλη μου το Σαββατοβραδο της αλλα θα μπορει να με παρει κυριακη απογευμα(τυχαιο το παραδειγμα) να ρθει για καφεδακι.Θεωρω επισης αυτονοητο οτι θα αφησω κι εγω το παιδι στον αντρα μου ενα απογευμα να βγω μαζι της να τα πουμε με την ηρεμια μας...

27Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 2:35 am

????????

Επισκέπτης
evi2 έγραψε:[
Συμφωνω απολυτα...Δεν θα ειχα την απαιτηση να χαραμισει η φιλη μου το Σαββατοβραδο της αλλα θα μπορει να με παρει κυριακη απογευμα(τυχαιο το παραδειγμα) να ρθει για καφεδακι.Θεωρω επισης αυτονοητο οτι θα αφησω κι εγω το παιδι στον αντρα μου ενα απογευμα να βγω μαζι της να τα πουμε με την ηρεμια μας...

μεγαλη κουβεντα ειπες

εγω δεν το κανω αυτο

δλδ εχω βγει μονη με φιλες απο τοτε που παντρευτηκα στα 6 χρονια, 3-4 φορες .......και με το ζορι γιατι με παρακαλουσε ο αντρας μου να παω καμμια βολτα, δεν θελω καθολου να αφηνω τα παιδια για τετοιους λογους- κολλημενη το ξερω και λαθος το ξερω αλλα δε μπορω-- βεβαια γενικα εγω δε μπορω να βγω, αλλο αυτο.........

28Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty . Δευ Ιαν 07, 2013 2:41 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω παλι πιστευω οτι δυσκολα κανεις φιλια σε τετοια ηλικια.με τις κολλητες απο τα παλια σε δενουν αλλα πραγματα που μενουν στο μυαλο για παντα.ποτε δεν θα ειναι το ιδιο με μια αλλη νεα φιλη γιατι υπαρχει οικογενεια.εγω προσωπικα,αν γνωρισω μια νεα φιλη ειμαι "βαρια" στο να πω πραγματα απο το παρελθον μου,νιωθω οτι η περιγραφη θα ειναι μηδαμινη μπροστα στα γεγονοτα.να συζηταω μαζι της για καινουργια πραγματα παλι δεν με γεμιζει οσο παλια,δεν θα γινει ποτε κολλητη μου με ολη την σημασια της λεξης.

29Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 2:50 am

????????

Επισκέπτης
εμενα παλι μου συμβαινει το αντιθετο.......πχ με την κοπελα που μενει απεναντι ειμαστε στην ιδια ηλικια πανω κατω, τα παιδια μας επισης, κι εχουμε τοοοοοοοσα να πουμε......

και οταν μιλαμε για τα παλια μας αρεσει παρα πολυ και ακουμε η μια την αλλη ευλαβικα

ειναι που ταιριαζουμε κιολας

απ την αλλη οι κολλητες μου εμενα τουλαχριστον ειναι της γειτονιας, δλδ τι εννοω, μεγαλωσαμε μαζι, εχουμε αναμνησεις, αλλα γιναμε κολλητες γιατι ανοιγες το παραθυρο σου και εβλεπες καθε μερα το ιδιο προσωπο, δεν ηταν φιλιες απο επιλογη

ειναι ιερα οσα μας δενουν και μαγικος ο τροπος που μαθαμε να συνυπαρχουμε, αλλα σα χαρακτηρες ειμαστε τελειως διαφορετικες, τελειως ομως δλδ καμια σχεση..........

κοιτα να δεις καμια φορα!!!!!!!!

30Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 11:43 am

marymary

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Evi 2 θα συμφωνήσω μαζί σου..Και εγώ το νιώθω και το κάνω κάποιες φορές..Αφήνω το μικρό στο πατέρα του και πίνω ένα χαλαρό καφεδάκι ακόμα και μόνη μου...
Στο δημοτικό είχες την κολλητή σου...μοιραζόσασταν μαζί το κολατσιό, παίζατε μαζί,κοιμόταν σπίτι σου,καθόσασταν στο ίδιο θρανίο..
Στο γυμνάσιο κάνατε την πρώτη κοπάνα ή και δοκιμάζατε κρυφά τσιγάρο...
Στο λύκειο μοιραζόσασταν όνειρα για το μέλλον στο πανεπιστήμιο, για την φοιτητική ζωή, για τον άντρα που θα παντρευτείτε..
Έπειτα στο πανεπιστήμιο ήταν τα φοιτητικά party ,τα σκονάκια, βοηθούσε η μια την άλλη στην εξεταστική,στην ορκωμοσία μαζί...
Έπειτα στη δουλειά, στην ενηλικιώση μπλα μπλα μπλα....και πάει λέγοντας...
Σε όλες αυτές τις φάσεις μπορεί δίπλα μας να υπήρξε ένα άτομο σταθερά ή μπορεί τα άτομα να άλλαζαν ανα περίσταση...Τώρα σε μια νέα φάση της ζωής μας είτε αυτό το άτομο παραμένει είτε στη θέση του είναι κάποιο καινούργιο, μετά απο μερικές δεκαετίες θα μας δένουν οι κοινές άνησυχίες που ανταλάξαμε για το μέγαλωμα αυτού του αστεριού...
Για παράδειγμα κρατάω πολύ καλή επαφή και μπορώ να πω είναι μια νέα φιλία καθώς μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας με την κοπέλα που ΄΄ημασταν μαζί στο μαιευτήριο και γεννήσαμε την ίδια μέρα τους γιούς μας με διαφορά 4 ωρών..Αυτός ήταν βραδινός οίστρος... Laughing

31Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 12:51 pm

evi2

Καλησπερα!Φυσικα και οι καινουριες φιλιες στη ζωη μας ειναι παντα ευπροσδεκτες!Εγω προσωπικα εχω μια και μονο κολλητη κ κουμπαρα μου πλεον με την οποια αν και μας χωριζουν πολλα χιλιομετρα διατηρουμε αψογη σχεση.Παρ'ολα αυτα επειδη πριν μερικα χρονια μετακομισα λογω του οτι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος,εκανα αρκετες νεες φιλιες ακομα και κουμπαρια με κοπελα που γνωρισα πριν 4 χρονια.Με τον καθε ανθρωπο μας ενωνουν διαφορετικες κοινες εμπεριες κ ενδιαφεροντα...

32Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 9:39 pm

marymary

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
evi2 έγραψε:Καλησπερα!Φυσικα και οι καινουριες φιλιες στη ζωη μας ειναι παντα ευπροσδεκτες!Εγω προσωπικα εχω μια και μονο κολλητη κ κουμπαρα μου πλεον με την οποια αν και μας χωριζουν πολλα χιλιομετρα διατηρουμε αψογη σχεση.Παρ'ολα αυτα επειδη πριν μερικα χρονια μετακομισα λογω του οτι ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος,εκανα αρκετες νεες φιλιες ακομα και κουμπαρια με κοπελα που γνωρισα πριν 4 χρονια.Με τον καθε ανθρωπο μας ενωνουν διαφορετικες κοινες εμπεριες κ ενδιαφεροντα...
Κ εγώ πια μπορώ να πω οτι έχω δύο πολύ καλές φίλες την κουμπάρα μου και την ξαδέρφη μου...Και πράγματι με την κουμπάρα μου έχουμε και εμείς απόσταση χιλιομετρική μια Βόλο μια Θεσσαλονική αλλά έχουμε καλές επαφές..Και εγώ δέχομαι ανοιχτά και με χαμογέλο κάθε νέα φιλία... Smile

33Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 07, 2013 10:24 pm

????????

Επισκέπτης
ετσι ειναι πρεπει να ειμαστε ανοικτες στη ζωη, να δεχομαστε καθε τι νεο, αλλοιμονο, δε γερασαμε βρε κοριτσια να κλεισει ο κυκλος μας

ασε που μερικες απο μας (οπως εγω) σιγουρα θα εχετε "φαει φολα" απο καποια κολλητη, καπου, καποτε......

34Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τρι Ιαν 08, 2013 5:58 am

marymary

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
arco iris θα συμφωνήσω..Και οι φόλες μέρος της ζωής είναι...Και εγώ έχω φάει..Τώρα πια την έχω κρατήσει σαν ένα μάθημα..Και εσύ το ίδιο φαντάζομαι..

35Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τρι Ιαν 08, 2013 10:16 am

????????

Επισκέπτης
ουτε να το θυμαμαι...........

ελπιζω καμια κοπελα ποτε να μην εχει τετοιο φοδι στον κορφο της

36Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τρι Ιαν 08, 2013 11:57 am

vicky75

vicky75
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ βρε κοριτσια...να ξερατε με τι ανακουφηση διαβαζω το θεμα...! Κι εγω νομιζα οτι συμβαινει μόνο σε μένα...! Ελεγα...δεν μπορει...θα εχω τον ανθρωποδιώχτη...! Κι απο μενα απομακρυνθηκαν οι φιλες μου...απο τότε που αποκτησα τα παιδακια μου. Φιλες και γνωστες...! Το κακο ειναι οτι εχουν απομακρυνθει και φίλες...που εχουν παιδια. Μεγαλυτερα βεβαια απο τα δικά μου που ειναι μικρουτσικα. Αυτο με στεναχωρει ακομη περισσοτερο. Βεβαια απο την αλλη...τις καταλαβαινω. Εχουν ενα παιδι δημοτικου...που ακολουθει ανετα σε ενα ταβερνακι...γιατι να ερθει μαζι μου στον παιδοτοπο? Πάντως και εγω ειμαι ανοιχτη σε νεες φιλιες...γνωρισα τον ανδρα της ζωης μου στα 31...μπορει να γνωρισω την νεα μου κολλητη στα 41...! Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 654316

37Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τρι Ιαν 08, 2013 9:51 pm

marymary

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
vicky 75 νομίζω οτι αν εσύ έχεις κάνει τις απαραίτητες προσπάθειες να τις κρατήσει αλλά αυτές επέλεξαν να απομακρυνθούν και πάλι δεν χρειάζεται να ανησυχείς..Σίγουρα αν είσαι ανοιχτή σε νέες φίλες θα γνωρίσεις κάποια καινούργια..Μου άρεσε αυτό που είπες.Να γνωρίσεις νέα φίλη στα 41..

38Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τρι Ιαν 08, 2013 10:45 pm

????????

Επισκέπτης
ναι ρε παιδια

δεν τελειωσε η ζωη μας

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

39Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Τετ Ιαν 09, 2013 12:48 am

sofia lara

sofia lara
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
marymary έγραψε:Σίγουρα με την κολλητή μας φίλη Π.Π (προ παιδιών) εποχής κάναμε πολλές τρέλες, μοιραστήκαμε χαρές, λύπες, μυστικά και άλλα πολλά.Τί γίνεται όμως όταν η κολλητή μας (είτε είναι μια ή δύο) ψωνίζει 12 πόντα παπύτσια, κάνει clubbing και ακούει τα τελευταία ελληνικά hit (δεν ταιριάζεται σου λέω Laughing ) ενώ εσύ απο την άλλη διαβάζεις μετα μανίας βιβλία σχετικά με το μεγάλωμα του παιδιού σου, προσπαθείς να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης και τραγουδάς αξεπέραστα hit απο τα στρουμφάκι;
Νομίζω οτι χρειάζομαι νέα παρεούλα, το ανακάλυψα τώρα και είναι τρομακτικό αν αναρωτηθώ πώς καταφέρνεις να βρεις μια νέα παρέα (όχι ιντερνετική αλλά face to face) σε μια τόσο απόμακρυσμένη και βαλλόμενη απο χιλιάδες προβλήματα εποχή;;;

ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΟΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣ ΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΤΕ ΚΟΛΛΗΤΕΣ.ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΝΕΤΕ ΚΟΝΤΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

40Καινούργια Κολλητή;; - Σελίδα 2 Empty Απ: Καινούργια Κολλητή;; Δευ Ιαν 28, 2013 2:41 pm

mama_neraida

mama_neraida
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Εγω κοριτσια δεν το εχω βιωσει αυτο που λετε...
Κανω ακομα παρεα με τις παιδικες μου φιλες και μαλιστα παρα πολυ συχνα...
Και οι δυο γινανε κουμπαρες μου....
Η μια μαλιστα που με παντρεψε κιολας ειναι τοσο τρελη οσο ηταν στην 3η δημοτικου που γνωριστηκαμε...Μη σας πω και παραπανω...Δυο φορες την εβδομαδα ερχεται σπιτι μου και αρκετα συχνα πηγαινουμε μαζι σε παιδοτοπους να πιουμε το καφεδακι μας και να τα πουμε και να παιξουν και οι μικρες...Δεν εχει κανει ακομα οικογενεια αλλα εχει προσαρμοστει στη δικη μου...Με τον αντρα μου εχει μια ιδιαιτερη σχεση και χαιρομαι πολυ γι'αυτο...Παιζουμε ακομα σαν μικρα παιδια και κανουμε βλακειουλες μαζι με τα παιδια μου!!!!
Το χαιρομαι παρα πολυ ολο αυτο και ευχαριστω το Θεο που την εστειλε στο δρομο μου...Καποια στιγμη μου ειχε πει πριν πολλα χρονια οτι ηρθε στη ζωη μου για να μεινει...Σε συζητηση μετα απο μεγαλο καβγα...Και ετσι εγινε...Δεν την αλλαζω την κολλητουλα μου για κανεναν λογο!!!!
Ανυπομονω να βρει κι αυτη τον ανθρωπο της και να κανει οικογενεια για να ολοκληρωθει η ευτυχια της!!!
Ευχομαι ολες σας να βρειτε μια τετοια φιλη...Να ειναι διπλα σας παντα και παντου οπως ειμαι εγω με την δικη μου!!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις